Lifestyle

New in: Jiami Moleskine

IMG_0169IMG_0177

Afgelopen week kwam er echt een hele leuke bestelling binnen! I love notitieboekjes en ik vind het fijn om dingen op te schrijven zodat ik alles even ‘op een rijtje’ kan zetten. Een tijdje geleden kwam ik Uncover Lab tegen, een bedrijf dat doormiddel van lasersnijders je eigen design op items laat drukken, van iPhone hoesjes tot notitieboekjes. Als groot notitieboekjes fanaat kon ik het niet laten om natuurlijk 2 notitieboekjes te bestellen.

IMG_0189

IMG_0182

Notitieboekjes

De twee notitieboekjes die ik heb zijn beide van Moleskine en zijn kwalitatief dus erg goed! De cover is van leer en ze voelen heel erg fijn aan. Ik kon kiezen om een notitieboekje met lijntjes, ruitjes of blanco te nemen. Aangezien ik lijntjes zelf altijd het fijnste vind heb ik hiervoor gekozen (anders schrijf ik schots en scheef).

Het grote boekje gebruik ik graag voor het opschrijven van notities of het uitwerken van ideeën en het kleine schriftje vind ik fijn voor to-do lijstjes. Op de een of andere manier vind ik to-do lijstjes op papier toch vaak wat fijner dan op mijn mobiel. Het inkleuren van een vakje om aan te geven dat de taak is gedaan vind ik gewoon ZO fijn, haha. Lekker oldskool.

Online.

IMG_0173

Charger

Naast de notitieboekjes heb ik ook een externe oplader besteld. Deze is van hout en ongeveer even groot als het kleine notitieboekje. Deze heb ik standaard in mijn tas zitten voor het geval mijn batterij leeg is. Het design op mijn oplader is hetzelfde als die op het kleine boekje. De batterij zorgt ervoor dat mijn mobiel nog een keer opgeladen kan worden, hele fijne batterij dit!

Ah, ik ben echt heel erg blij met deze nieuwe items want ik vind ze heel tof! Ze komen van Uncover Lab, een online winkel, maar je kunt ze ook vinden in de Hallen in Amsterdam. Naast notitieboekjes en chargers hebben ze ook iPhone hoesjes en cutting boards.

Online.

Lots of love,
Jiami


76 reacties op “New in: Jiami Moleskine”

 1. Sandra zegt:

  Wat een super gave notitieboekjes! Ik vind die charger echt onwijs nice. Super leuk zo met je naam en die hout-achtige print. Heel leuk! Dat is echt zo’n hebbedingetje, haha.

  [Antwoord]

  Roos Reply:

  Ik vind die oplader super leuk, ik wil er zelf graag ook een het zelfde als jou alleen dan met de naam Roos maar het lukt mij niet om te maken. Kan iemand mij helpen?

  [Antwoord]

 2. Celeste zegt:

  Wauw dit is echt zo tof! Echt heel erg leuk! Dacht eerst dat die externe oplader een stempel was haha. Was ook gaaf geweest, maar dit is wel handiger haha;p Die notitieboekjes zien er echt zo gaaf uit! Ik ga gelijk even op hun website kijken!

  [Antwoord]

 3. Vera zegt:

  Super leuk! 😀 Is die charger alleen voor de iphone? Zou hem ook graag willen maar ik heb een samsung..

  [Antwoord]

 4. Marjolein zegt:

  Wow super cool, vooral die oplader! En Moleskine boekjes vind ik altijd super fijn. Leuk dat je naam erop staat, mooie designs ook!

  [Antwoord]

 5. Anniek zegt:

  Ah, wat een toffe goodies heb je besteld zeg! Die houten oplader vind ik echt onwijs mooi, en notitieboekjes: altijd goed. En extra leuk als je ze zelf kunt stylen. Gaaf joh!

  [Antwoord]

 6. Wat origineel! Voor de telefoonoplader is leuk. Echt een goed idee om cadeau te geven, dan heb je een bijzonder cadeautje!

  [Antwoord]

 7. Ahhh wat super gaaf Jiami!! Dit ziet er zo leuk uit! En heel handig! Ik houd ook van notitieboekjes! 😀

  [Antwoord]

 8. Debby zegt:

  Die oplader, wauw <3

  [Antwoord]

 9. Nynke zegt:

  WAUW!! Dit is zooo tof 😉 Hoe vind je steeds al die leuke dingen?

  [Antwoord]

 10. Babette zegt:

  Wauw wat gaaf dir notitieboekjes, echt super leuk!

  [Antwoord]

 11. Wat gaaf zeg, zo met je naam erop! Die externe oplader vind ik ook heel gaaf, alleen hij lijkt me wel een beetje zwaar voor in mijn tas.

  [Antwoord]

 12. Wat tof! Ik vind lijstjes op papier ook veel leuker maar vind de app ‘swipes’ die jij gedeeld hebt ook wel erg handig hoor! Ik ga even een kijkje nemen op hun website, thanks! X

  [Antwoord]

 13. Lisa zegt:

  Wauw, het is heel mooi!

  [Antwoord]

 14. Tea zegt:

  Wat super leuk! Die oplader is ook echt cute doordat de buitenkant van hout is.

  [Antwoord]

 15. Super leuke notitieboekjes! Zo is het helemaal eigen :)

  [Antwoord]

 16. Yentl zegt:

  Dit vind ik zo tof!

  [Antwoord]

 17. Echt super gave notitieboekjes! Ook echt een unieke en mooie kleur!

  [Antwoord]

Geef een reactie

social media

about

Jiami.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dagelijks blog over alles wat mij bezig houdt. Van kleding en make-up tot reizen en rondjes rennen. Dit trekt maandelijks zo’n 210,000 unieke bezoekers. Naast het schrijven van blogposts verschijnt er ook elke vrijdag een video. Meer info?
© 2015. All Rights Reserved. Build with ♥ by Jiami Jongejan.