Fashion

New in: Isabel Marant Étoile

IMG_9980 IMG_9985 IMG_9986

Ik weet nog toen ze helemaal in waren, de Isabel Marant schoenen. Iedereen liep ermee en toen vond ik ze al heel erg tof. De prijs hield me alleen tegen, maar al die tijd hebben ze nog ergens in mijn achterhoofd gezeten van ‘ik wil ze eigenlijk wel hebben’. Vandaag heb ik ze dan uiteindelijk gehaald. Na even sparen, heel blij dat ik ze nu heb kunnen bemachtigen!

Je houdt van ze, of je vindt het niks. De Isabel Marant Etoilé Bekett schoenen. Dit zijn een van de weinige sneakers met hak die ik wél mooi vind. Veel sneakers met hak vind ik er nogal cheap uit zien, maar Isabel Marant komt er goed mee weg. Vooral het kussentje vind ik ook heel erg leuk aan de voorkant. En het allerfijnste? Ze lopen echt ge-wel-dig.

IMG_0001 IMG_0003
IMG_0006

De kleur die ik heb is kaki. Zwart met wit vond ik ook erg mooi, maar die zijn heel moeilijk te krijgen nu. Toen ik in de winkel stond, hadden ze ook beige maar deze was in mijn ogen net iets te licht. Ik zou dan bang zijn dat er vlekken op komen, ieeeh ben daar net iets te bang voor! Deze kleur is prachtig, combineert makkelijk en sowieso ben ik meer van de donkere kleuren, dus past deze ook wat beter bij mijn kleding.

De verkoopster vertelde overigens dat dit de laatste collectie is met de Bekett modellen. Hierna zal Isabel Marant deze niet meer verkopen, wat dat betreft, ben ik dus nét op tijd. :)

Al met al, heel erg blij mee! Er zijn in Den Haag vrij weinig verkooppunten, maar ik heb deze bij De Bijenkorf weten te scoren. Heel grappig, want het meisje die naast me zat tijdens het passen, paste precies dezelfde. Hoewel mijn bankrekening niet staat te juichen, ben ik wel heeeeeeel blij met deze nieuwe aankoop! Stonden al zo lang op mijn lijstje en nu heb ik ze eindelijk bemachtigd. Hoezee.


Isabel Marant Étoile Bekett – € 395


41 reacties op “New in: Isabel Marant Étoile”

 1. Milou zegt:

  Mooi zeg! Ik vind de kleur ook heel tof. Staat je goed. :-)

  [Antwoord]

 2. Demi zegt:

  Wow die zijn idd best duur, maar wel erg mooi!

  [Antwoord]

 3. Irma zegt:

  Oké ik ben officieel jaloers haha. Wat zijn ze gaaf!

  [Antwoord]

 4. Yvette zegt:

  Ik vind het geen mooie schoenen maar zoals je al zei ” je houdt er van of niet” . Ze staan je wel goed 😉

  [Antwoord]

 5. Amy zegt:

  Ik vind ze super gaaf en hou echt van zulke modellen maar die prijs 😵 Dat zou ik nooit uitgeven aan schoenen. Ik heb pas nike gekocht en die waren met een week kapot. Er volgde een hoop gezeik met de verkopende winkel en Nike zelf en ik loop ket kapotte schoenen. Nee dat was al iets qua prijs wat ik vrijwel nooit doe en nu ben ik helemaal genezen. Denk puur pech gehad maar toch.

  [Antwoord]

 6. Nienke zegt:

  Noooo! Gaan ze weg! Ik wil ze ook nog heel graag. Ik had mezelf beloofd dat ik ze over een jaar kon kopen omdat ze natuurlijk niet heel goedkoop zijn haha, maar als ze dan weg zijn:(

  [Antwoord]

 7. Yasmine zegt:

  Aaah ze zijn super leuk!

  [Antwoord]

 8. ellen zegt:

  Mooi kleurtje die schoenen!

  [Antwoord]

 9. Mega Nice! Ben benieuwd hoe je verder met Isabel amarant schoenen combineert :)

  [Antwoord]

 10. Oh wat zijn ze mooi Jamie, ik wil deze zo graag in het zwart, maar de prijs is niet bepaald mild helaas. Dan maar even sparen denk ik D;

  [Antwoord]

 11. Isabella zegt:

  Aah gave schoenen! En chill dat je ze nog net op tijd hebt gekocht:)

  [Antwoord]

 12. Allia zegt:

  Meh niet mijn smaak haha. Op de foto zit dat plastic dingetje van de prijskaartje nog vast aan je linkerschoen :p

  [Antwoord]

 13. Niet helemaal mijn stijl, maar ik snap wel waarom je ze mooi vindt. Een grote aankoop dus, maar fijn dat je er blij mee bent :)

  [Antwoord]

 14. Suzanne zegt:

  Ik heb al zo lang een oogje op deze schoenen!

  [Antwoord]

 15. Ik vind ze mega tof! Zou ze zelf ook graag willen, maar dan in het zwart!

  [Antwoord]

 16. Ik vind ze heel tof staan bij je!

  [Antwoord]

 17. Gerdien zegt:

  ze passen echt goed bij jou!
  Ideale schoenen voor als je niet te groot bent hihi

  [Antwoord]

 18. Ze zijn aardig duur maar wel heel mooi!

  [Antwoord]

Geef een reactie

social media

about

Jiami.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dagelijks blog over alles wat mij bezig houdt. Van kleding en make-up tot reizen en rondjes rennen. Dit trekt maandelijks zo’n 210,000 unieke bezoekers. Naast het schrijven van blogposts verschijnt er ook elke vrijdag een video. Meer info?
© 2015. All Rights Reserved. Build with ♥ by Jiami Jongejan.