IMG_2246IMG_2223 IMG_2232 IMG_2238 IMG_2239 IMG_2241 IMG_2250 IMG_2252

JAAA! Eindelijk zijn ze binnen. Mijn droomschoenen. De Jensen boots van Acne Studios stonden al een lange tijd op mijn lijstje, wat een pareltjes. Ze zijn simpel, elegant en perfect voor alledaagse outfits. Dat ik ze nu eindelijk aan heb, geeft me het gevoel alsof een klein kindje eindelijk haar verjaardagscadeautje krijgt.

Vorige week had ik ze gepast in de Acne Studios winkel in Amsterdam. Ik wilde even kijken hoe ze lopen en wellicht dat ik ze daar kon halen. Helaas hadden ze ze alleen nog in suede en in ruw leer, terwijl mijn voorkeur naar glad leer ging. Omdat het soms wel een tijdje kan duren voordat ze ze weer op voorraad hebben, had ik besloten ze maar online te kopen. En jaaaa, vandaag waren ze binnen gekomen! Zo blij mee. Ik rende naar de deur toen ik de postbode hoorde bellen.

Ze lopen heel erg fijn en het leer voelt goed aan. De puntige voorkant is iets waar je van moet houden, maar persoonlijk vind ik het wel tof. Het geeft ze toch een net wat ruwere uitstraling, zonder dat het gelijk ‘te’ wordt. Ook het zilveren detail bij de punt vind ik pretty. Volgens mij is het duidelijk welke schoenen ik veel ga dragen deze herfst, haha.

Welke schoenen staan momenteel nog op jouw verlanglijstje?

liefs,

Jiami


Acne Studios Jensen black
online

15 reacties op “New in: Acne Studios Jensen”

 1. femketje schreef:

  ze zijn gaaf 😀

 2. Monica schreef:

  Oh ze zijn super leuk!

 3. Nynke schreef:

  Ooh wauw wat zijn deze tof!! Zoiets staat ook al een tijdje op mijn wish-list. Twee weken terug heb ik andere schoenen van mijn wish-list aangeschaft: Adidas Gazelles in zachtroze. Nu mag ik van mezelf geen nieuwe schoenen meer kopen (misschien in de uitverkoop :p). Maar deze zijn echt heel pretty <3. Je gaat hier super veel plezier van hebben Jiami.

 4. Nicole schreef:

  Ze zien er onwijs gaaf uit!

 5. Ontzettend toffe schoenen dit! Ben zelf ook nog opzoek naar een paar als deze!

 6. Larissa schreef:

  Wat een mooie schoenen!

 7. Denise schreef:

  SUPER PRETTY!

 8. Melike schreef:

  Het is niet mijn stijl maar wel leuk dat je je droomschoenen hebt kunnen kopen! Ik ken dat gevoel.

 9. Ik vind de neus iets te spits maar verder zijn ze leuk!

 10. Style Teen schreef:

  Ziet er heel mooi uit! Ik heb zelf net nieuwe schoenen, dus heb op dit moment niet echt een paar schoenen die ik graag zou willen

 11. Roos | Soitsrose schreef:

  O ze zijn zo gaaf Jiami!

 12. Nicole schreef:

  Wauw wat een gave schoenen zijn dit zeg, echt super chique!

 13. Romy schreef:

  Gaaaff, al ben ik zelf niet zo van de puntige schoenen 😉

 14. Marle schreef:

  Ohh, ze zijn echt práchtig!

  http://www.girlalmighty.nl

next

Autumn inspiration

[google-translator]
sluit