Uncategorized

New hair (again)

juli 19, 2014 | by Jiami


IMG_5060IMG_5061IMG_5030 IMG_5031 IMG_5032

Hoi allemaal!

Gisteren bracht ik een bezoekje aan de salon van Arjen Huffels. Arjen doet voornamelijk shoots en opdrachten voor grote merken. Terwijl ik in zijn kappersstoel zat vertelde hij over de hotspots in Londen, waar hij heel lang heeft gewoond voor zijn werk, opdrachten in NY, zijn ervaring in Shanghai voor een Lookbook van Zara en ga zo maar door. Hij was diegene die het haar mocht doen. Zo heeft hij ook 5 jaar lang het haar van Anouk gedaan, het haar van Mascha tijdens te party en heeft hij afgelopen week nog Martijn Krabbé’s haar gedaan.

IMG_5034

IMG_5033

Ik bracht een bezoekje en zoals jullie al weten heb ik een tijdje geleden highlights laten zetten. Andrélon komt ook met een nieuwe lijn happy highlights, deze lijn is gericht op mensen met highlights. Hierdoor worden je donkerdere plukken donkerder en je lichtere plukken lichter. Arjen vond het overigens ook geen slecht idee om mijn haar ook net iets anders te maken. Geen schaar deze keer – wel highlights.

‘Ik laat jou vrij, jij kan doen waarvan je denkt dat het tof staat’, zei ik tegen hem. Ik vind het leuk om verrast te worden (en ach, wat heb je te verliezen? Je haar groeit toch zo weer aan als het niet bevalt). Arjen heeft mijn highlights een tikkie lichter gemaakt. Maar hij heeft ze wel meer aan de onderkant gehouden. Vorige keer was dat ook al gedaan zodat het effect subtieler is en de highlights niet bij mijn aanzet zitten. Ik vind het heel erg mooi! Staat super zomers. Daarna heeft hij nog meer slag in mijn haar gemaakt. prettttty <3

Ondertussen heeft hij mijn haar met de hele Happy Highlights collectie verzorgd aangezien dit perfect bij mijn haar past. Sowieso ben ik fan van Andrélon, weet je nog toen ik vertelde dat ik echt in love ben met hun volume poeder van de pink collectie? Over de collectie ben ik nu in ieder geval heel erg tevreden en mijn haar was ZO zacht en rook ZO lekker haha.

IMG_5029

Zo kreeg ik ook de tip van Arjen mee om het masker uit de collectie met de olie uit de collectie te mengen. In de olie zitten de verzorgende stoffen zoals jojoba-olie en sheabutter geconcentreerder verwerkt dan in het masker. Door deze te mengen en als masker in te brengen werkt het masker nog beter. Deze tip is echt een aanrader. Thuis sowieso eens proberen. Bij mij werkte het goed. Daarnaast kun je het beste na de shampoo een masker gebruiken en daarna nog een conditioner. Je haar heeft bepaalde schubben en op die manier openen en sluiten ze goed, wat beter is voor je haar. Ook is dit beter voor de pH van je haar aangezien niet alle producten even zuur zijn.

Vat het overigens niet op alsof ik mijn vorige haar niet leuk vond, in het tegendeel zelfs!! Ik heb nog geen seconde spijt gehad van mijn ‘oude’ coupe. Ik kwam langs Arjen en vroeg of het bijwerken van highlights überhaupt wel nodig was. Ik vind mijn haar nu ook heel erg leuk, maar ben ook heel blij met mijn ‘oudere’ kleur.

Wie mij op Twitter volgt en nu misschien denkt van ‘hè, hoe kom je aan de foto’s, aangezien je camera kapot is?’, yeah right. Mijn camera zat gisteravond dus in mijn tas en mijn pakje drinken splashte. Camera kapot. Mijn SD kaart was ook kapot, maar die is opgedroogd en doet het weer! De foto’s heb ik nog. Mijn camera die is nu aan het drogen met alle klepjes open op de hoop dat al het vocht eruit gaat. Hij heeft vannacht al in de zak rijst gelegen, maar voordat al het vocht weg is kan dat wel 3 dagen duren. Ik baal zo en hoop dat het goed komt….

Ik ga de collectie binnenkort nog even uitgebreid reviewen en mijn favorieten van de collectie behandelen. Maar voor nu; wat vinden jullie van de lichtere highlights?

Liefs,
Jiami.


top Asos
ketting Boohoo
Tags:
 • Jonne |

  Wouw ziet er heel leuk uit!

 • Emma |

  Wat is je haar gaaf zo! Ziet er lekker zomers uit<3 En wat leuk dat je naar Arjen Huffels ging, die is zo goed!
  'k Ben benieuwd naar de nieuwe collectie van Andrélon!
  X Emma
  http://byemmathings.blogspot.nl/

 • Emma |

  Het staat je echt heel mooi!

 • Suzanne |

  Waah! leukkk! :love: dat lichte staat je echt heel goed! Tof dat je zo makkelijk bent met uitproberen. Ik ben soms nog best bang om iets anders met mijn haar te doen! Ik heb het vroeger een keer heeeeel kort laten knippen en daar kreeg ik zo’n spijt van! maar geniet van je nieuwe haar 🙂

  Liefffs :kiss:
  Suzanne

 • Lisa |

  Die highlights staan je echt super!

  Kusjes Lisa

 • nina |

  Ziet er super gaaf uit alhoewel ik je vorige haar stijl ook super vond 🙂
  Xxx :love:

 • Sabine |

  Niet stom bedoeld maar ik vond het andere wel veel leuker, zonder die highlites. Sorryy.

 • melissa |

  Echt heel mooi jiami !!:-) ziet er echt heel zomers uit !! Staat je goed xx en vind je video’s ook te gek !! Xxjes melissa
  :love: :love:

 • Kim |

  Wauw staat je echt super mooi!!

 • Eilish |

  Staat je super goed meis!

 • Laura | Lauresque |

  Je haar is prachtig! Wel echt heel vervelend van je camera btw, ik hoop dat het nog goedkomt/goedgekomen is. Liefs! X

 • Isabella |

  Staat je prachtig, Jiami!:)

 • Karlijn |

  Echt een geweldig kapsel! Het staat je ook super leuk.

 • Idhuna |

  Wauw, je haar is echt heel mooi zo! Ik had het op twitter gelezen van je camera, balen! Wel fijn dat je de foto’s nog hebt!!

 • Dionne |

  Ziet er prachtig uit!

 • femke |

  wauw! supermooi, het korte haar + de highlights staan je prachtig

 • Nesrine |

  Wauw , Jiami je haar is echt altijd prachtig. Lang/Kort/Gekrult/Stijl 🙂
  Ziet er echt prachtig uit , staat je zooo goed :)))

 • Anniek |

  Wauw, wat mooi zeg, het staat je heel mooi chique! Ik vond je vorige kapsel al heel erg tof staan, het maakte dat je er een stuk ouder uit zag, maar dit is nog gaver! Ik wil ook al maanden naar de kapper gaan om eens een heel ander kapsel te nemen, maar poe, eigenlijk durf ik niet 🙂 Ik heb al zo ongeveer mijn hele leven lang, stijl en blond haar, en eigenlijk is het wel eens tijd voor iets nieuws. Wie weet deze zomer….

  • Marjoke |

   Haha ik ben ook van plan deze zomer een nieuwe coupe te doen. Ik ga gewoon mijn kapper de vrijheid geven om iets te maken. Ik heb ook mijn leven lang met lang, stijl en blond haar gelopen en wil ook wel eens wat nieuws uitproberen.
   Trouwens Jiami, het staat echt leuk bij je, je nieuwe coupe!

 • Elise | The Beauty Suitcase |

  Wat zit je haar prachtig zeg en ik hoop dat je camera het straks weer doet anders is het een duur grapje!

 • Doris |

  aahh zo leuk je haar! Vindt je haar echt prachtig en highlights staan je ook zo mooi. Ik heb zelf een beetje oranje- rood – blond haar en krullend highlights staan me dus niet haha. Leuk artikel jiami!

 • Marloes/GLAMOURMOES |

  Wat zit je haar mooi! Balen van je camera.

 • Neeltje |

  Wat staat dit je leuk! Maakt je look nog wat zomerser 🙂 x
  http://www.thoughtsinstyle.com/

 • sharon de bondt |

  wauw , echt heel mooi!

 • Danique |

  Ziet er goed uit! Zeker ook met die krullen aan de voorkant!

 • Anne |

  Sorry iedereen heeft het waarschijnlijk over je haar; wat ook super mooi is hoor! Maar oh my god hij heeft Anouks haar gedaan!

 • Celine |

  Staat je super goed! :love: Ik leef met je mee mijn camera is ook kapot gegaan 🙁 nu is die terug naar de winkel..:(

 • Nani |

  prettttyyyyyyy :love: :love: :love: :love:
  Ik schreef bij jou shoplog de video hiervoor: “ik ben mega jaloers op je haar”
  Nu heb je me nog jaloerser gemaakt…
  Zooooo mooiii!!!

 • liana |

  super mooi!!

 • imelda |

  egt waaauw ziet er mooi uit

 • MySimplySpecial |

  Het staat je super! Hopelijk komt het goed met je camera!

 • Miranda |

  Wauw wat staat die je onwijs goed. Wat een handige tip om het masker en de olie te mengen met elkaar. En wat balen van je camera, hopelijk komt het goed.

 • Esther |

  Heel mooi! En wat gaaf dat ie Anouks haar heeft gedaan en Martijns haar. 🙂 Jammer van je camera 🙁

 • Marloes |

  Je haar is prachtig gedaan. Staat je goed! Ik ben benieuwd naar de producten!

 • Charile |

  Leuk zeg, staat je goed!

 • nutellababe |

  Je nieuwe kapsel staat je echt heel leuk! :love: :love:

  Jammer van je camera… ik hoop dat hij het nog doet!

  Liefs,
  nutellababe.

 • Naomi |

  Ik vind je vorige haar persoonlijk leuker,

  niet stom bedoeld overigens! Xx 😉

 • Melissa |

  waauuww je haar is echt leuk zo 😀 😀 😀

 • rebecca |

  Jiami♥♥je haar is echt vet tof gewoon♥♥i like it!! Ily♥♥

 • Ellen |

  Staat je erg goed!
  Mooi bij het type huidskleur dat je hebt.

  Liefs Ellen.

 • Shirley |

  Het staat ZO mooi! Andrélon producten vind ik altijd heel erg fijn! Ik was vandaag de hele dag shoppen om cadeautjes te kopen voor mijn verjaardag en ik had ook Andrélon producten uitgekozen! Het is altijd een ritueel om op mijn verjaardag te shoppen en bijna elk jaar kies ik sowieso een haar product uit. Hair, I love it!

 • Danielle |

  Erg mooi!

  liefs
  Danielle

 • Xannah |

  Je haar is heel mooi geworden! (Dat vorige was ook heel mooi). En hopen dat je camera het weer gaat doen!

 • Ceetje |

  Lekker zomers met die highlights. En wat heb je toch een prachtige wimpers!

 • Tessa | Raspberry & Ripped Jeans |

  Ahh wat super leuk weer! Staat je heel goed! Hopelijk gaat je camera het ook nog doen!

 • Lisanne |

  Wauw, je haar is prachtig Jiami! Vind het heel rot van je camera. Ik hoop dat het goed komt!

 • Luuke |

  Wauw, super mooi! Had ik maar zo’n haar.. 🙂
  En echt balen van je camera, hopelijk doet hij het nog! Gelukkig dat je SD kaart het nog deed!

 • Nicole |

  Ik vind jou haar zo mooi. Toen het lang was vond ik het al mooi maar dit is nog mooier. Ik begin eraan te denken mijn eigen haar ook af te knippen.

 • :) |

  Ik vind jouw haar echt geweldig. Ook hiervoor al, maar nu nog meer. Ik wou dat ik jouw haar had, haha.

 • :) |

  Ik vind jouw haar echt geweldig. Ook hiervoor al, maar nu nog meer. Ik wou dat ik jouw haar had. Met mijn haar kan je namelijk helemaal niks, haha.

 • mahe |

  staat echt heeeeel mooi ik ben heeeeel jaloers!!

 • Marlou |

  Hey Jiami!

  Ik weet niet of het een foutje is, maar je zegt dat het soms wel 3 uur kan duren voordat al het vocht eruit is, dat is volgens mij 3 dagen.

  X

 • Esmee |

  Heey jiami,
  Echt heel mooi!!!
  I want!!!

 • Anna |

  Wat is je haar prachtig!

 • Chaline |

  Ziet er super leuk uit, past ook bij je!

 • Eline |

  Het is echt super mooi geworden!

 • Manon |

  wauw jiami!

 • Lisa |

  Wauw het staat je echt super mooi! Ik ga je tips over de nieuwe lijn van Andrelon zeker een keertje uitproberen! En je hebt ook echt super mooie nagellak op :-).

 • Eva |

  Het zit weer helemaal mooi !

 • Julia |

  Wauw je haar is zo mooi, altijd al. Het lange was heel mooi, en het korte ook! Alles staat jou, wow!

  ( Ohja, ik doe trouwens mee met de comegetfashion winactie :D!) :love:

  xxxxxxx

 • Neziya |

  Prettttttty! Echt mooi Jiami! Het vorige was ook zo leuk!

 • Janneke | Beautyroad |

  Dit staat je echt prachtig! Balen van de camera, ik hoop voor je dat ‘ie weer werkt straks.

 • Renee |

  Wat prachtig & wat een inspirerende man!

 • Jana |

  Ziet er heel mooi uit :)!

 • Rose |

  Mooi! :$ :love:

 • Ginny |

  Ziet er echt mooi uit Jiami! En wat stoer om bij zo’n man je haar te kunnen laten doen, die toch al wel veel BN’ers knipt.

 • Esmée |

  Je haar is zo gaaf! Leuk zo met die lichtere lokken aan de voorkant. x

 • joska |

  Jiami je bent zo mooi en je hebt zulk mooi haar, jij bent voor mij echt een inspiratiebron ! Ik hou van je werk :kiss: joska :love:

 • Rianne |

  heeeeel leuk je haar zo!

 • Marlou |

  Ah, balen dat je camera kapot is zeg!! Je haar is erg mooi.

 • Mariekesblogcorner |

  Oh wauw, ziet er heel mooi uit!

 • chiara |

  die highlights staan je super mooi! super mooi gedaan Arjen Huffels ( ik weet dat hij dit niet leest maar gaat om het idee 🙂 )

 • Mattania |

  Het staat je echt prachtig! Past echt goed bij je. Als ik stijl haar had dan had ik ook zoiets willen hebben 🙂

 • Maaike de Jong |

  Het ziet er echt super mooi uit! Maar jij hebt gewoon van dat haar waar je van alles mee kan! Heb jij misschien nog een tip met welke krul tang je haar goed mee kan krullen? Want mijn haar is altijd erg futloos en slap! En ik doe mee aan de winactie!

 • Tessa |

  Heyy Jiami,

  Je nieuwe kapsel is echt prachtig!
  Ik vond je lange haar super mooi en vond het eerst wel sonde dat je het hebt afgeknipt, maar eerlijk is eerlijk, het staat prachtig!

  Liefsss,
  Tessa

 • Maria |

  Staat super! Ik ga binnenkort ook zulke highlights nemen 🙂

 • diane |

  wat heb je toch prachtig haar, ik ben stiekem wel een beetje jaloers haha. oh bedankt voor de tip! Ik ga meteen aan mijn moeder vragen of ze het de volgende keer wilt meenemen :)) en wat jammer van je camera succes ermee, het komt vast wel goed

  xx diane

 • Vannesa |

  Omg zelfde bij mij gebeurt met grafische rekenmachine… Boem blikje red Bull kapot in tas en dag dag rekenmachine ); Anyway ziet er weer super uit

 • Lisa |

  Wow het staat je echt leuk, ik vind het lekker zomers!♥ x

 • Emma |

  Staat je superleuk met die highlights,
  beautiful! :love: :p

 • Emma |

  Vorige keer was het ook leuk maar dit is
  een keer iets anders! Maar wel vet leuk!
  Xxx emma

 • Sanne |

  Heel mooi haar! :love:

 • Sanne |

  Heel mooi haar! :love:

 • Sanne |

  Heel mooi haar! :love:

 • Muriël |

  Wauw, het staat je echt heel mooi!

 • thatstylebook |

  wauwi staat je echt mooi! :love:

 • Lilia |

  wat is je haar mooi gedaan! lijkt me echt zo gaaf als zo’n goede kapper je haar mag doen. 🙂 en sterkte met je camera! xo

 • Dynah |

  Ik vind je haar zo mooi dat ik denk wanneer ik naar de kapper ga ik het ook zo laat knippen : )

 • sanne |

  Jaimy je haar is echt superleuk nu :love: enja ik vind dat je sowieso een supermooie haarkleur

  Xsanne

  ps ik hoop dat je camera niet kapot is/gaat

 • isabel D. |

  super gaaf die highlights!

  xxx

 • Hallo!

  Ik ben Jiami Jongejan, een 18-jarig meisje uit Amsterdam. Op deze blog deel ik mijn liefde voor fashion, reizen en fotografie. ♥

  Archief

  YouTube

  Favourites