IMG_5060IMG_5061IMG_5030 IMG_5031 IMG_5032

Hoi allemaal!

Gisteren bracht ik een bezoekje aan de salon van Arjen Huffels. Arjen doet voornamelijk shoots en opdrachten voor grote merken. Terwijl ik in zijn kappersstoel zat vertelde hij over de hotspots in Londen, waar hij heel lang heeft gewoond voor zijn werk, opdrachten in NY, zijn ervaring in Shanghai voor een Lookbook van Zara en ga zo maar door. Hij was diegene die het haar mocht doen. Zo heeft hij ook 5 jaar lang het haar van Anouk gedaan, het haar van Mascha tijdens te party en heeft hij afgelopen week nog Martijn Krabbé’s haar gedaan.

IMG_5034

IMG_5033

Ik bracht een bezoekje en zoals jullie al weten heb ik een tijdje geleden highlights laten zetten. Andrélon komt ook met een nieuwe lijn happy highlights, deze lijn is gericht op mensen met highlights. Hierdoor worden je donkerdere plukken donkerder en je lichtere plukken lichter. Arjen vond het overigens ook geen slecht idee om mijn haar ook net iets anders te maken. Geen schaar deze keer – wel highlights.

‘Ik laat jou vrij, jij kan doen waarvan je denkt dat het tof staat’, zei ik tegen hem. Ik vind het leuk om verrast te worden (en ach, wat heb je te verliezen? Je haar groeit toch zo weer aan als het niet bevalt). Arjen heeft mijn highlights een tikkie lichter gemaakt. Maar hij heeft ze wel meer aan de onderkant gehouden. Vorige keer was dat ook al gedaan zodat het effect subtieler is en de highlights niet bij mijn aanzet zitten. Ik vind het heel erg mooi! Staat super zomers. Daarna heeft hij nog meer slag in mijn haar gemaakt. prettttty <3

Ondertussen heeft hij mijn haar met de hele Happy Highlights collectie verzorgd aangezien dit perfect bij mijn haar past. Sowieso ben ik fan van Andrélon, weet je nog toen ik vertelde dat ik echt in love ben met hun volume poeder van de pink collectie? Over de collectie ben ik nu in ieder geval heel erg tevreden en mijn haar was ZO zacht en rook ZO lekker haha.

IMG_5029

Zo kreeg ik ook de tip van Arjen mee om het masker uit de collectie met de olie uit de collectie te mengen. In de olie zitten de verzorgende stoffen zoals jojoba-olie en sheabutter geconcentreerder verwerkt dan in het masker. Door deze te mengen en als masker in te brengen werkt het masker nog beter. Deze tip is echt een aanrader. Thuis sowieso eens proberen. Bij mij werkte het goed. Daarnaast kun je het beste na de shampoo een masker gebruiken en daarna nog een conditioner. Je haar heeft bepaalde schubben en op die manier openen en sluiten ze goed, wat beter is voor je haar. Ook is dit beter voor de pH van je haar aangezien niet alle producten even zuur zijn.

Vat het overigens niet op alsof ik mijn vorige haar niet leuk vond, in het tegendeel zelfs!! Ik heb nog geen seconde spijt gehad van mijn ‘oude’ coupe. Ik kwam langs Arjen en vroeg of het bijwerken van highlights überhaupt wel nodig was. Ik vind mijn haar nu ook heel erg leuk, maar ben ook heel blij met mijn ‘oudere’ kleur.

Wie mij op Twitter volgt en nu misschien denkt van ‘hè, hoe kom je aan de foto’s, aangezien je camera kapot is?’, yeah right. Mijn camera zat gisteravond dus in mijn tas en mijn pakje drinken splashte. Camera kapot. Mijn SD kaart was ook kapot, maar die is opgedroogd en doet het weer! De foto’s heb ik nog. Mijn camera die is nu aan het drogen met alle klepjes open op de hoop dat al het vocht eruit gaat. Hij heeft vannacht al in de zak rijst gelegen, maar voordat al het vocht weg is kan dat wel 3 dagen duren. Ik baal zo en hoop dat het goed komt….

Ik ga de collectie binnenkort nog even uitgebreid reviewen en mijn favorieten van de collectie behandelen. Maar voor nu; wat vinden jullie van de lichtere highlights?

Liefs,
Jiami.


top Asos
ketting Boohoo

98 reacties op “New hair (again)”

 1. Jonne schreef:

  Wouw ziet er heel leuk uit!

  Lisa Reply:

  Ja vind ik ook staat je echt heel mooi jiami!

 2. Emma schreef:

  Wat is je haar gaaf zo! Ziet er lekker zomers uit<3 En wat leuk dat je naar Arjen Huffels ging, die is zo goed!
  'k Ben benieuwd naar de nieuwe collectie van Andrélon!
  X Emma
  http://byemmathings.blogspot.nl/

 3. Emma schreef:

  Het staat je echt heel mooi!

 4. Suzanne schreef:

  Waah! leukkk! :love: dat lichte staat je echt heel goed! Tof dat je zo makkelijk bent met uitproberen. Ik ben soms nog best bang om iets anders met mijn haar te doen! Ik heb het vroeger een keer heeeeel kort laten knippen en daar kreeg ik zo’n spijt van! maar geniet van je nieuwe haar 🙂

  Liefffs :kiss:
  Suzanne

 5. Lisa schreef:

  Die highlights staan je echt super!

  Kusjes Lisa

 6. nina schreef:

  Ziet er super gaaf uit alhoewel ik je vorige haar stijl ook super vond 🙂
  Xxx :love:

 7. Sabine schreef:

  Niet stom bedoeld maar ik vond het andere wel veel leuker, zonder die highlites. Sorryy.

 8. melissa schreef:

  Echt heel mooi jiami !!:-) ziet er echt heel zomers uit !! Staat je goed xx en vind je video’s ook te gek !! Xxjes melissa
  :love: :love:

 9. Kim schreef:

  Wauw staat je echt super mooi!!

 10. Oum Feerozah schreef:

  Staat je beeldig!

 11. Eilish schreef:

  Staat je super goed meis!

 12. Je haar is prachtig! Wel echt heel vervelend van je camera btw, ik hoop dat het nog goedkomt/goedgekomen is. Liefs! X

 13. Isabella schreef:

  Staat je prachtig, Jiami!:)

 14. Karlijn schreef:

  Echt een geweldig kapsel! Het staat je ook super leuk.

 15. Idhuna schreef:

  Wauw, je haar is echt heel mooi zo! Ik had het op twitter gelezen van je camera, balen! Wel fijn dat je de foto’s nog hebt!!

 16. Dionne schreef:

  Ziet er prachtig uit!

 17. femke schreef:

  wauw! supermooi, het korte haar + de highlights staan je prachtig

 18. Nesrine schreef:

  Wauw , Jiami je haar is echt altijd prachtig. Lang/Kort/Gekrult/Stijl 🙂
  Ziet er echt prachtig uit , staat je zooo goed :)))

 19. Anniek schreef:

  Wauw, wat mooi zeg, het staat je heel mooi chique! Ik vond je vorige kapsel al heel erg tof staan, het maakte dat je er een stuk ouder uit zag, maar dit is nog gaver! Ik wil ook al maanden naar de kapper gaan om eens een heel ander kapsel te nemen, maar poe, eigenlijk durf ik niet 🙂 Ik heb al zo ongeveer mijn hele leven lang, stijl en blond haar, en eigenlijk is het wel eens tijd voor iets nieuws. Wie weet deze zomer….

  Marjoke Reply:

  Haha ik ben ook van plan deze zomer een nieuwe coupe te doen. Ik ga gewoon mijn kapper de vrijheid geven om iets te maken. Ik heb ook mijn leven lang met lang, stijl en blond haar gelopen en wil ook wel eens wat nieuws uitproberen.
  Trouwens Jiami, het staat echt leuk bij je, je nieuwe coupe!

 20. Wat zit je haar prachtig zeg en ik hoop dat je camera het straks weer doet anders is het een duur grapje!

 21. Doris schreef:

  aahh zo leuk je haar! Vindt je haar echt prachtig en highlights staan je ook zo mooi. Ik heb zelf een beetje oranje- rood – blond haar en krullend highlights staan me dus niet haha. Leuk artikel jiami!

 22. Wat zit je haar mooi! Balen van je camera.

 23. Neeltje schreef:

  Wat staat dit je leuk! Maakt je look nog wat zomerser 🙂 x
  http://www.thoughtsinstyle.com/

 24. sharon de bondt schreef:

  wauw , echt heel mooi!

 25. Danique schreef:

  Ziet er goed uit! Zeker ook met die krullen aan de voorkant!

 26. Anne schreef:

  Sorry iedereen heeft het waarschijnlijk over je haar; wat ook super mooi is hoor! Maar oh my god hij heeft Anouks haar gedaan!

 27. Celine schreef:

  Staat je super goed! :love: Ik leef met je mee mijn camera is ook kapot gegaan 🙁 nu is die terug naar de winkel..:(

 28. Nani schreef:

  prettttyyyyyyy :love: :love: :love: :love:
  Ik schreef bij jou shoplog de video hiervoor: “ik ben mega jaloers op je haar”
  Nu heb je me nog jaloerser gemaakt…
  Zooooo mooiii!!!

 29. liana schreef:

  super mooi!!

 30. imelda schreef:

  egt waaauw ziet er mooi uit

 31. MySimplySpecial schreef:

  Het staat je super! Hopelijk komt het goed met je camera!

 32. Miranda schreef:

  Wauw wat staat die je onwijs goed. Wat een handige tip om het masker en de olie te mengen met elkaar. En wat balen van je camera, hopelijk komt het goed.

 33. Esther schreef:

  Heel mooi! En wat gaaf dat ie Anouks haar heeft gedaan en Martijns haar. 🙂 Jammer van je camera 🙁

 34. Marloes schreef:

  Je haar is prachtig gedaan. Staat je goed! Ik ben benieuwd naar de producten!

 35. Charile schreef:

  Leuk zeg, staat je goed!

 36. nutellababe schreef:

  Je nieuwe kapsel staat je echt heel leuk! :love: :love:

  Jammer van je camera… ik hoop dat hij het nog doet!

  Liefs,
  nutellababe.

 37. Naomi schreef:

  Ik vind je vorige haar persoonlijk leuker,

  niet stom bedoeld overigens! Xx 😉

 38. Melissa schreef:

  waauuww je haar is echt leuk zo 😀 😀 😀

 39. rebecca schreef:

  Jiami♥♥je haar is echt vet tof gewoon♥♥i like it!! Ily♥♥

 40. Ellen schreef:

  Staat je erg goed!
  Mooi bij het type huidskleur dat je hebt.

  Liefs Ellen.

 41. Shirley schreef:

  Het staat ZO mooi! Andrélon producten vind ik altijd heel erg fijn! Ik was vandaag de hele dag shoppen om cadeautjes te kopen voor mijn verjaardag en ik had ook Andrélon producten uitgekozen! Het is altijd een ritueel om op mijn verjaardag te shoppen en bijna elk jaar kies ik sowieso een haar product uit. Hair, I love it!

 42. Danielle schreef:

  Erg mooi!

  liefs
  Danielle

 43. Xannah schreef:

  Je haar is heel mooi geworden! (Dat vorige was ook heel mooi). En hopen dat je camera het weer gaat doen!

 44. Ceetje schreef:

  Lekker zomers met die highlights. En wat heb je toch een prachtige wimpers!

  noa Reply:

  Ze draagt altijd nepwimpers.

 45. Ahh wat super leuk weer! Staat je heel goed! Hopelijk gaat je camera het ook nog doen!

 46. Lisanne schreef:

  Wauw, je haar is prachtig Jiami! Vind het heel rot van je camera. Ik hoop dat het goed komt!

 47. Luuke schreef:

  Wauw, super mooi! Had ik maar zo’n haar.. 🙂
  En echt balen van je camera, hopelijk doet hij het nog! Gelukkig dat je SD kaart het nog deed!

 48. Nicole schreef:

  Ik vind jou haar zo mooi. Toen het lang was vond ik het al mooi maar dit is nog mooier. Ik begin eraan te denken mijn eigen haar ook af te knippen.

 49. :) schreef:

  Ik vind jouw haar echt geweldig. Ook hiervoor al, maar nu nog meer. Ik wou dat ik jouw haar had, haha.

 50. :) schreef:

  Ik vind jouw haar echt geweldig. Ook hiervoor al, maar nu nog meer. Ik wou dat ik jouw haar had. Met mijn haar kan je namelijk helemaal niks, haha.

 51. mahe schreef:

  staat echt heeeeel mooi ik ben heeeeel jaloers!!

 52. Marlou schreef:

  Hey Jiami!

  Ik weet niet of het een foutje is, maar je zegt dat het soms wel 3 uur kan duren voordat al het vocht eruit is, dat is volgens mij 3 dagen.

  X

  Jiami Reply:

  Ah, haha je hebt gelijk! Het hoort ook 3 dagen te zijn, scherp. Ik ging even door de war. Dankje Marlou.

 53. Esmee schreef:

  Heey jiami,
  Echt heel mooi!!!
  I want!!!

  Esmee Reply:

  XXX esmee
  Sorry had en smile gedaan waardoor die er niet bij kwam staan 😀

 54. Anna schreef:

  Wat is je haar prachtig!

 55. Chaline schreef:

  Ziet er super leuk uit, past ook bij je!

 56. Eline schreef:

  Het is echt super mooi geworden!

 57. Manon schreef:

  wauw jiami!

 58. Lisa schreef:

  Wauw het staat je echt super mooi! Ik ga je tips over de nieuwe lijn van Andrelon zeker een keertje uitproberen! En je hebt ook echt super mooie nagellak op :-).

 59. Eva schreef:

  Het zit weer helemaal mooi !

 60. Roos schreef:

  Super mooi!

 61. Julia schreef:

  Wauw je haar is zo mooi, altijd al. Het lange was heel mooi, en het korte ook! Alles staat jou, wow!

  ( Ohja, ik doe trouwens mee met de comegetfashion winactie :D!) :love:

  xxxxxxx

 62. Neziya schreef:

  Prettttttty! Echt mooi Jiami! Het vorige was ook zo leuk!

 63. Dit staat je echt prachtig! Balen van de camera, ik hoop voor je dat ‘ie weer werkt straks.

 64. Renee schreef:

  Wat prachtig & wat een inspirerende man!

 65. Jana schreef:

  Ziet er heel mooi uit :)!

 66. Rose schreef:

  Mooi! :$ :love:

 67. Ginny schreef:

  Ziet er echt mooi uit Jiami! En wat stoer om bij zo’n man je haar te kunnen laten doen, die toch al wel veel BN’ers knipt.

 68. Esmée schreef:

  Je haar is zo gaaf! Leuk zo met die lichtere lokken aan de voorkant. x

 69. joska schreef:

  Jiami je bent zo mooi en je hebt zulk mooi haar, jij bent voor mij echt een inspiratiebron ! Ik hou van je werk :kiss: joska :love:

 70. Rianne schreef:

  heeeeel leuk je haar zo!

 71. Marlou schreef:

  Ah, balen dat je camera kapot is zeg!! Je haar is erg mooi.

 72. Oh wauw, ziet er heel mooi uit!

 73. chiara schreef:

  die highlights staan je super mooi! super mooi gedaan Arjen Huffels ( ik weet dat hij dit niet leest maar gaat om het idee 🙂 )

 74. Mattania schreef:

  Het staat je echt prachtig! Past echt goed bij je. Als ik stijl haar had dan had ik ook zoiets willen hebben 🙂

 75. Maaike de Jong schreef:

  Het ziet er echt super mooi uit! Maar jij hebt gewoon van dat haar waar je van alles mee kan! Heb jij misschien nog een tip met welke krul tang je haar goed mee kan krullen? Want mijn haar is altijd erg futloos en slap! En ik doe mee aan de winactie!

 76. Tessa schreef:

  Heyy Jiami,

  Je nieuwe kapsel is echt prachtig!
  Ik vond je lange haar super mooi en vond het eerst wel sonde dat je het hebt afgeknipt, maar eerlijk is eerlijk, het staat prachtig!

  Liefsss,
  Tessa

 77. Maria schreef:

  Staat super! Ik ga binnenkort ook zulke highlights nemen 🙂

 78. diane schreef:

  wat heb je toch prachtig haar, ik ben stiekem wel een beetje jaloers haha. oh bedankt voor de tip! Ik ga meteen aan mijn moeder vragen of ze het de volgende keer wilt meenemen :)) en wat jammer van je camera succes ermee, het komt vast wel goed

  xx diane

 79. Vannesa schreef:

  Omg zelfde bij mij gebeurt met grafische rekenmachine… Boem blikje red Bull kapot in tas en dag dag rekenmachine ); Anyway ziet er weer super uit

 80. Lisa schreef:

  Wow het staat je echt leuk, ik vind het lekker zomers!♥ x

 81. Emma schreef:

  Staat je superleuk met die highlights,
  beautiful! :love: :p

 82. Emma schreef:

  Vorige keer was het ook leuk maar dit is
  een keer iets anders! Maar wel vet leuk!
  Xxx emma

 83. Sanne schreef:

  Heel mooi haar! :love:

 84. Sanne schreef:

  Heel mooi haar! :love:

 85. Sanne schreef:

  Heel mooi haar! :love:

 86. Muriël schreef:

  Wauw, het staat je echt heel mooi!

 87. thatstylebook schreef:

  wauwi staat je echt mooi! :love:

 88. Lilia schreef:

  wat is je haar mooi gedaan! lijkt me echt zo gaaf als zo’n goede kapper je haar mag doen. 🙂 en sterkte met je camera! xo

 89. Dynah schreef:

  Ik vind je haar zo mooi dat ik denk wanneer ik naar de kapper ga ik het ook zo laat knippen : )

 90. sanne schreef:

  Jaimy je haar is echt superleuk nu :love: enja ik vind dat je sowieso een supermooie haarkleur

  Xsanne

  ps ik hoop dat je camera niet kapot is/gaat

 91. isabel D. schreef:

  super gaaf die highlights!

  xxx

next

Shoplog Come Get Fashion + € 100,- giveaway ♥

[google-translator]
sluit