My life as Jiami

My life as Jiami – september #4

Zondag = My life as Jiami dag, jaaa! Een van mijn favoriete rubrieken. Ik laat zien wat ik afgelopen week weer allemaal heb uitgespookt en geef jou daarmee een kijkje in mijn leven, of naja… iPhone lens.

1

Maandagmorgen. Tijd voor koffie. Daarna op weg naar school!

Die middag had ik 4 afspraken staan, drukke boel, maar alleen maar leuk. Super veel leuke afspraken ook en ik krijg daar zoveel energie van.

2

Met Desiree van Maison PR dronk ik nog een Pumpkin Spice Latte, we zijn beiden fan en hebben lekker bijgekletst! Ik ben zo happy nu de PSL, mijn favoriete @ Starbucks, terug is. Zeker een aanrader! Het is koffie met een soort speculaas smaakje.

Die avond was ik samen met Tycho naar Thijl gegaan voor onze laatste afspraak. Helaas was er die avond een hoop gedoe met treinen bij Schiphol en was zo goed als alles vertraagd haha. Gelukkig duurde het hooguit 20 minuutjes langer reizen, maar tja.. treinen hè.

3

Dinsdag hadden we op school met kunst praktijkdag. We gingen naar Wassenaar om daar wat moderne kunst te bekijken, al moet ik toegeven dat ik moderne kunst minder interessant vind dan de ‘oudere’ kunst. Al vond ik deze twee werken van hierboven wel erg bijzonder. De rechter is mijn bae en de linker is gemaakt van haartjes van een bezemsteel. Geen grapje.

4

Na het bezoek aan de kunst was het aan ons de taak om een grote affiche te maken die geïnspireerd was op een van de werken. Kunst vind ik oprecht een van de leukste vakken en dan niet zozeer de praktijk, maar oprecht de lessen waarin we het over de kunstgeschiedenis hebben. Heel interessant! Dat we een hele gezellige en leuke kunstklas hebben maakt het natuurlijk ook wat leuker en dat de leraar soep voor ons maakte was ook niet verkeerd. Na de praktijkdag fietste ik lekker in de regen naar huis en omdat ik pas laat thuis was kon ik echt zo goed als op mijn bed ploffen.

Woensdag moest ik nog even langs Rotterdam om wat op te halen, maar omdat ik nog het e.e.a. moest doen en ook nog wilde hardlopen besloot ik maar in mijn hardloopkleren er heen te gaan en op de terugweg een paar stations eerder uit te stappen om vervolgens die weg terug te rennen.

5

Blauwe lichtjes. Woah.

Donderdagmiddag had ik een hele toffe meeting met Nando, Ronilla, Tycho en Omar. Leuke dingen en leuke mensen.

6

Hahaha, deze foto van Tycho en Nando vond ik op mijn mobiel. Helden!

Na de meeting deden we nog een drankje in Amsterdam om de laatste dingetjes voor het project te bespreken.

IMG_6712

Ja, we hebben echt hele serieuze meetings. Ik meen het hoor.

IMG_6676

Wij zijn zulke serieuze leerlingen. Wow!!

7

Als iemand je een spraakmemo in de les stuurt en jij antwoordt met ‘sorry zit in de les en kan niet luisteren, groetjes’ *stuurt deze foto*.

Outfit of the day!

8

Die middag ging ik weer langs Infinite Care & Lashes om mijn wimperextentions te laten doen. Ze zijn nu 1 mm langer en ik vind het echt heel erg mooi. Ik ben nog steeds elke dag echt heel blij met de extentions en ik kan niet meer zonder. Daarnaast had Whitney ook nog even mijn bovenlip gewaxt. Daar had ze witte chocolade wax voor die serieus naar witte chocolade rook, woah!

Een tijd geleden mocht ik een gratis set wimperextentions weggeven en Yentl had die winactie gewonnen. Toevallig hadden we tegelijkertijd een afspraak en werden bij haar de extentions gezet. Het staat haar zoooo mooi en wat een lief meisje! :)

9

Zaterdag was een dagje paardenstaart en makeuploos. Ook fijn! Ik had nog aan wat voorbereidingen voor Tina dag gewerkt, aan een layout voor een andere blogger (ga niet zeggen wie, maar het is tof), wat artikeltjes geschreven, aan HET project, school en een video gewerkt en was nog langs de Apple store gegaan omdat mijn laptop het nog steeds niet doet. Helaas kunnen ze me pas over een week helpen, diep teleurgesteld in de service van Apple.

Deze oude foto is leuk! Ik vond mijn pony destijds stom dus besloot er maar eens lekker in te knippen. Mijn kapper vroeg toen of ik in mijn eigen haar had geknipt. ‘Nee, echt niet mevrouw… ik weet niet hoe dat gat daar komt’ antwoordde ik toen met een rood hoofd. Ik ben echt mijn hele leven al slecht geweest in liegen, haha.

Dit was het weer voor deze keer! Vandaag ben ik de hele dag aanwezig @ Tina dag en geef ik daar een workshop en signeersessie. Heel veel zin in. Vanavond doe ik dan nog een hapje eten met mijn vriendinnen en volgende week ben ik veel in Amsterdam. Maandag tot donderdag heb ik allemaal afspraken staan en tussendoor hop ik nog even naar school, druk, maar leuk. Stiekem leef ik alweer naar de vakantie toe (hoeveel weken nog, 2 of 3?) want dan ga ik naar Gambia.. aaaaah. Ik hou zo van Afrika, echt mijn favoriete continent van waar ik tot nu toe ben geweest. Op het moment dat ik het type zit ik ook echt met een glimlach. Fun fact: door mijn reis naar Kenia 2 jaar geleden (mijn favoriete reis ever) kan ik nog steeds liedjes in het Swahili zingen (en bijpassende dansjes) die ik daar heb geleerd.

Fijne zondag!

liefs,
jiami


27 reacties op “My life as Jiami – september #4”

 1. Bella zegt:

  Heel leuk en wat druk zeg! Fijne zondag❤

  [Antwoord]

 2. Anniek zegt:

  Ik ben juist meer een moderne kunst liefhebber dan een oude kunst liefhebber! Vind het altijd wel interessant wat voor verhaal er achter zo’n gek, bijzonder kunstwerk zit :) Je meetings zien er trouwens érg interessant uit, haha! Nee hoor, klinkt leuk. En die foto van vroeger, cute!

  [Antwoord]

 3. Veel foto’s, leuk! Ziet er als een gezellige maar ook een drukke week uit.

  [Antwoord]

 4. liefsevy zegt:

  Ik vind je wimpers echt zo mooi, alleen ben bang dat ik dan mijn eigen wimpers ga kwijt raken. Veel plezier op Tina! liefs

  [Antwoord]

 5. Evie zegt:

  Omg je gaat gewoon voor een weekje naar Afrikaaa! Ik hou ook van reizen, ik vind Azië het mooist, in de zomervakantie ga ik naar Sri Lanka ❤

  [Antwoord]

 6. Sophie zegt:

  Weet iemand van waar die ketting is? Ik vind hem zo mooi!

  [Antwoord]

 7. Rahma zegt:

  Aah wat leuk dat je naar Gambia gaat! En vind t echt knap dat je al die afspraken kan combineren met school!

  [Antwoord]

 8. Wat kan een mens toch genieten van een paar plaatjes uit jiami´s iphone lens <3

  [Antwoord]

 9. Naomi zegt:

  Ik vind die nieuwe bekers van starbucks zo leuk!

  x

  [Antwoord]

 10. Yentl zegt:

  Aah jij bent lief! :)
  Heel veel succes op de Tina dag!

  [Antwoord]

 11. Fleur zegt:

  Hee Jiami,
  Zou je een keer een blogpost/video willen maken over je reis naar Kenia?
  Liefs Fleur

  [Antwoord]

 12. Nayomie zegt:

  Poeh zeg. Dat klinkt als een drukke maar goed gevulde week!

  [Antwoord]

 13. Weer een erg leuk artikel Jiami! Een paar vriendinnen gaan ook naar de Tina-dag. Een vriendin van mij heeft een vel meegenomen waar mijn naam op staat zodat jij daar een handtekening op kan plaatsen. Heel erg veel plezier verder!
  kusjes KIM!

  [Antwoord]

 14. Natasja zegt:

  Wat een leuke week. Vooral al die serieuze foto’s 😉 Haha!
  Fijne zondag!

  [Antwoord]

 15. Robin zegt:

  Wat gaaf dat je naar Gambia gaat!
  Ik zit nu in Port Elizabeth (zuid-afrika) voor mijn stage. Ondertussen ben ik al 3 weken hier en heb ik nog ongeveer 6 maanden te gaan! Er is zoveel te zien en te ontdekken. De mensen zijn ook aardig en zijn hier heel open.

  [Antwoord]

 16. Miriam zegt:

  Leuk om te zien! erg leuke outfit heb je op het laatst aan

  [Antwoord]

 17. Tamara zegt:

  Wat leuk al die afspraken en leuk dat je naar Gambia gaat wow!

  [Antwoord]

Geef een reactie

social media

about

Jiami.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dagelijks blog over alles wat mij bezig houdt. Van kleding en make-up tot reizen en rondjes rennen. Dit trekt maandelijks zo’n 210,000 unieke bezoekers. Naast het schrijven van blogposts verschijnt er ook elke vrijdag een video. Meer info?
© 2015. All Rights Reserved. Build with ♥ by Jiami Jongejan.