My life as Jiami

My life as Jiami – oktober #2

Hi lovelies! Hoe is het? Vandaag heb ik weer een nieuwe diary voor jullie waarin ik laat zien waar ik afgelopen week mee bezig ben geweest. Een kijkje in mijn leven dus! :)
1

Zondag ging ik mijn haar verven, aah spannend! Ik had een haarbehandeling bij Arjen Huffels samen met een heel leuk en lief iemand. We werden heel goed verzorgd door hem, zowel door ons haar helemaal mooi te maken, maar ook door deze heerlijke appel limoen taart (ik wist niet dat dat bestond?). We hebben die dag een video geschoten dus die komt binnenkort online mét het resultaat natuurlijk.

2

Shit man. Hoe ga ik dit uit de knoop halen?

Het was al een tijd bekend dat ik van kamer mocht switchen, maar door alle drukte is het er niet van gekomen. Nu gaan we binnenkort eindelijk aan de slag en zijn de meubels in ieder geval al besteld. Dit zijn overigens de afmetingen van de zolder/mijn nieuwe kamer. Toch even iets anders dan mijn huidige 12m².

3

Lesje kunst.

Mijn favoriete snack, avocado op brood of rijstwafels. Dayum! <3 4

Op naar opnames met vriendinnen in Leiden. Senna, de hond van Nadine zat ook in de auto en vergezelde ons. :)

Spoiler voor de video…

5

En weer op de terug weg met Isolde in de auto.

M’n nieuwe kaartjes waren binnen en check die zijkant, jaaaa, daar zit een lijntje op! Ik vind het zo onwijs tof haha.

12

Al mijn schoenen klaar gezet voor de shoe stash video thumbnail, hahaha… het is zo veel. Echt heel erg.

Mijn favoriete ontbijtje van het moment, ik hou van havermout en dit is echt mijn favoriete combinatie. Wellicht leuk om binnenkort een recept video te maken?

6

Iemand nog een fiets nodig?

In de pauze gaan Marenthe, Isolde, Nadine en ik vaak een ommetje lopen, een beetje frisse lucht halen is heerlijk. Onze route is vaak via het speeltuintje waar we dan even zitten, deze was helaas deze keer bezet dus gingen we maar even op het hek zitten. Lol.

7

Die ochtend werd ik tijdens mijn les spontaan gebeld of ik naar RTL Late Night wilde, halloooo daar zeg ik geen nee tegen! Het item ging over coderen ivm codeweek deze week met de koppeling naar mijn blog en YouTube kanaal. Daarnaast heb ik de naam van het project Girls love to code ook even laten vallen, can’t wait om er meer over te vertellen!

Het gene waar ik me het meest zorgen om maakte? Nee, niet mijn zenuwen maar mijn gechiptte nagellak. Ik kan daar namelijk niet tegen, haha!

8

Daar zat ik dan, yay!

Eenmaal thuisgekomen trok ik mijn nieuwe onesie aan, ah wat lekker dit.

9

Die dag erna had ik na school nog een event in Amsterdam. Onderweg ontdekte ik een lekker broodje van de Albert Heijn: geitenkaas + walnoot, super lekker!

Een rondje hardlopen ’s avonds, beste wat er is. :)

10

Zaterdagochtend was ik aanwezig bij de opening van Codeweek in Nemo. CodePact is een manifest van StartUpDelta, wat een initiatief van Ministerie van Economische Zaken is. Met ons project Girls love to code mocht ik ondertekenen als één van de nieuwe 16 partners, super spannend! Stiekem heel tof om naast deze nieuwe 16 partners ook tussen partners als Google, Randstad, Malmberg en IBM te staan.

Er waren kinderen in Nemo die ook allerlei opdrachten in het thema van code deden. De opdracht: ‘teken pixels in het echt’, lol.

11

Na de opening nog een paar uur met Nando in het Scheepsvaartmuseum café aan Girls love to code gewerkt, het café van het Scheepsvaartmuseum is trouwens een heerlijke plek voor een meeting. Het is lekker rustig, mooi licht en je werkt er lekker.

Daarna tijd om naar huis te gaan, het was zoooo mooi weer!

Dat was weer My life as Jiami van deze week. Het was een iets drukkere week dan ik had verwacht – ook door het spontane RTL Late Night fragment, maar het was allemaal weer erg leuk. Vandaag ga ik een beetje vooruit werken, nog een rondje rennen en ook voor school moet het een en ander gebeuren.

Wat zijn jouw plannen voor vandaag?


26 reacties op “My life as Jiami – oktober #2”

 1. lieke zegt:

  Leuk weer! Een recept video lijkt me heel leuk ziet er super lekker uit. xx

  [Antwoord]

 2. Emma zegt:

  Super leuk foto’s weer!! Ik heb je even gezien op RTL, heel gaaf! Ik ben super benieuwd naar Girls love to code! Can’t wait! Even een klein foutje, ik denk dat je bij de foto in je onesie bedoelt dat je ‘m aan trok ipv aan trof haha! Veel liefde voor jou Jiami! <3

  [Antwoord]

 3. Anne zegt:

  Mijn plannen zijn leren voor frans en nederlands kom net terug uit Engeland met school❤ en daarna nog even wat blogposts schrijven en een video editten ❤

  [Antwoord]

 4. Ik ben echt benieuwd naar Girls ♥ to code! RTL Late Night was echt leuk! Veel succes met alles aankomende week!

  [Antwoord]

 5. Daphne zegt:

  Wat een leuk artikeltje weer. Cool dat je bij rtllatenight bent geweest. Haha, en die gechipte nagel!

  [Antwoord]

 6. Caitlyn zegt:

  Zo leuk dat je in RTL Late Night zat, proficiat!
  xx

  [Antwoord]

 7. Marijn zegt:

  Ik had het stukje van RTL Late Night gezien, echt superleuk! Ik ben benieuwd naar je project over coderen. Ik zou zelf ook wel willen leren coderen, maar ik hoef geen blog oid (alle blogs lezen kost me al genoeg tijd haha). Desondanks lijkt het me een heel cool project, omdat je coderen waarschijnlijk wel voor veel meer kunt gebruiken (dat wordt straks vast ook wel verteld door jou). In ieder geval, echt super dat je een werkt met zulke grote namen. Je verdient het echt en ik ben benieuwd naar het resultaat! Een receptvideo lijkt me overigens een leuk idee!! Liefs, Marijn <3

  [Antwoord]

 8. Yente zegt:

  Wat een gezellige week had je!

  [Antwoord]

 9. Ik kan niet wachten op de girls love to code!! Echt gaaf dat je tussen al die bekende partners staat OMG

  [Antwoord]

 10. Super gaaf dat je bij RTL late night geweest bent 😀
  En holy sh*t, die kabel knoop xD Ik moet meteen denken aan kerstverlichting, dat is ook altijd een hel om het uit elkaar te halen haha

  [Antwoord]

 11. Rahma zegt:

  Echt heel tof dat je bij RTL late night was! En ik ben heel benieuwd naar je haar en de opnames in Leiden! X

  [Antwoord]

 12. Tamara zegt:

  Hele toffe week, ben benieuwd naar je nieuwe project!

  [Antwoord]

 13. floor zegt:

  Oeh, ben benieuwd naar de girls love to code! Wat inspirerend dat je dit allemaal doet<3

  [Antwoord]

 14. Manon zegt:

  Leuk dat je bij rtl night was

  [Antwoord]

 15. Anouk zegt:

  Misschien een ideetje om te laten zien hoe je je nieuwe kamer vebrouwen gaat? (:

  [Antwoord]

 16. Cutebunnie zegt:

  Zoveel schoenen! Dat is echt mijn droom!!!

  [Antwoord]

 17. Rachel zegt:

  Misschien leuk om een video te maken hoe je je kamer gaat verbouwen kan ik wat ideetjes op doen ☺️

  [Antwoord]

Geef een reactie

social media

about

Jiami.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dagelijks blog over alles wat mij bezig houdt. Van kleding en make-up tot reizen en rondjes rennen. Dit trekt maandelijks zo’n 210,000 unieke bezoekers. Naast het schrijven van blogposts verschijnt er ook elke vrijdag een video. Meer info?
© 2015. All Rights Reserved. Build with ♥ by Jiami Jongejan.