My life as Jiami

My life as Jiami – oktober #1

Elke zondag heb ik een My life as Jiami, waarin ik mijn weekoverzichtje van afgelopen week laat zien. En aangezien het vandaag weer zondag is… yes, bij deze mijn overzichtje van afgelopen week.
1

Yay, deze heb ik al een tijdje niet meer aan gehad, love mijn Forever21 schoenen. Ik vind ze op de een of andere manier echt iets tofs en aparts hebben.

Zondag was ik aanwezig bij de Tina dag waar ik echt super veel leuke en lieve meiden heb ontmoet. Thanks for coming lovies! X

4

Na Tina dag ben ik met Marenthe, Isolde, Julisa en Nadine nog wat gaan eten bij Fratelli. Julisa zien we nu helaas minder omdat ze is overgestapt naar vavo. Gelukkig hebben we nog wel veel contact via Whatsapp, maar we merken het gewoon nu ze niet meer in onze klas zit en meh… we missen haar. Des te meer we dit soort momentjes kunnen waarderen!

2

Dit was overigens mijn outfitje van de dag, ik droeg dit blousje van Loavies uit de collectie van vorig jaar. Bordeaux is mijn lievelingskleur. <3

Maandagochtend was het tijd voor code, aaaah, ik vind dit zo leuk haha.

3

De eerste paar uurtjes had ik vrij en daarna moest ik naar school. Na mijn bezoekje aan school had ik die middag een meeting bij Randstad waar we onze maandelijkse YAB bijeenkomst hadden en we weer eens goed gingen brainstormen.

5

Na de brainstromsessie gingen we eten bij HappyHappyJoyJoy, hoewel de naam behoorlijk fout klinkt, is het eten echt heeeerlijk! Super lekker Aziatisch en Jermaine maakte spontaan deze foto van me. Lol. Zó mijn beste kant.

So much food. Can’t handle it.

8

De selfie traditie tijdens de Randstad meeting met Justine en Vera!

6

Hier links zie je dus de gefrituurde groenten, deze was echt heeeeeel lekker. Damn. #healthy

Oh en het plafond was ook echt super leuk! Ja, ik vind HappyHappyJoyJoy leuk en nu hou ik wel op met de foto’s van het etentje voordat de hele My life as Jiami daaruit bestaat.

7

De volgende dag was het weer tijd voor school en zat ik met vriendinnetje Nadine in het OLC (Open leer centrum, waar alle computers staan) om ons nog even voor te bereiden op het proefwerk wat we die dag hadden.

Die middag had ik een netwerkborrel in Amsterdam. Heel tof omdat er allemaal inspirerende vrouwen zaten van bedrijven zoals NOS, TomTom en Facebook. Het event was wel in het Engels aangezien de vrouwen van TomTom en Facebook uit het buitenland waren overgevlogen. Overigens mochten bij het event ook alleen vrouwen aanwezig zijn en zaten er niet voor niets feministische trekjes aan wat ik stiekem toch best wel leuk vond. Zo hadden we het onder andere over het lage percentage vrouwen (vrouwen gemiddeld >10%) in de tech industrie.

9

En we zijn weer terug op school.

In de pauzes vinden mijn vriendinnen en ik het vaak lekker om even buiten te lopen en toen het zonnetje lekker scheen, kwamen Marenthe en ik erachter dat het licht perfect voor een selfie was.

17

Die middag ging ik door naar kantoor om met Sophie en Diana te filmen. Helaas was dat niet gelukt omdat er zoveel achtergrond geluid was en moesten we het uitstellen. Die avond hadden we Thirsty thursday, het feestje dat ons management zo nu en dan geeft en dat is altijd heel gezellig. Omdat wij er dus al wat eerder waren gingen we maar pingpongen in de kelder, lol.

10

In de tussentijd was Simon ook aangekomen en haalden we nog wat eten bij onze favoriete thai, Billy Thais. Luv it. <3

Na het heerlijke hapje deden we een drankje op kantoor, zongen we mee met foute liedjes en was het gewoon heel erg gezellig! Een hele hoop YouTubers waren ook aanwezig; Sanny, Mascha, Claire, Kelvin, Teske, Mert… heel leuk om iedereen dan weer even te zien.

11

Strike a pose, D.

De volgende dag appte ik nog even met Simon die vroeg of ik alweer op school zat. Soms is een antwoord in een foto veel leuker dan een antwoord in de vorm van een berichtje.

Naamloos-5

Zaterdag ging ik met Daan filmen voor een nieuwe serie die waarschijnlijk begin volgende maand uit komt. Exciting! :)

Outfitje of the day.

Anyway, het was weer een hele leuke week! Vandaag ga ik met Nadine naar Arjen Huffels om mijn haar te verven en I’m so excited! Wat ik ga doen weet ik nog niet precies, maar ik laat me vooral verrassen. Volgende week staan er ook wat dingetjes op de planning, maar is het wat rustiger. Misschien is het ook verstandig om komende tijd wat rustiger aan te doen, ik merk namelijk dat ik in mijn hoofd heel onrustig ben de laatste tijd en dat ik met bijna alles ‘snel, snel, snel’ denk en alles zich in mijn hoofd opstapelt. Ik ga over een paar weekjes in ieder geval naar Gambia en dan is het ook vakantie en hoop door die 2 dingen weer een beetje tot rust te komen. :)

Keep u posted, fijne zondag ladies! X


24 reacties op “My life as Jiami – oktober #1”

 1. Anniek zegt:

  Ik denk dat er iets mis is gegaan Jiami! Maakt niet uit, take your time :) Fijne zondag!

  [Antwoord]

 2. Daphne zegt:

  Ziet eruit als een paar geslaagde dagen! AH, die outfit van de laatste paar foto’s. I LOVE IT. ZO MOOI. Het staat je echt prachtig. En de schoenen……

  [Antwoord]

 3. Evie zegt:

  Leuke week, ben benieuwd naar je nieuwe haarkleur!

  [Antwoord]

 4. Wat leuk om te lezen wat je bezig houdt. Die brainstormsessie van Randstad klinkt heel interessant, is dat voor bloggers of ondernemers? Want wat doet Justine precies, is zij ook ondernemer? En ik ben heel benieuwd naar die nieuwe serie ;). Je outfit ziet er in ieder geval top uit, prachtig zo’n lange jas met van die lak brogues!

  [Antwoord]

 5. Oeh ik ben benieuwd wat je hebt gefilmd :) Leuke foto’s weer!
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  [Antwoord]

 6. Stephanie zegt:

  Leuke foto’s weer! Die schoenen van Forever 21 zijn inderdaad erg gaaf! Ik ben benieuwd naar die serie :)

  [Antwoord]

 7. Isabella zegt:

  Leuke week heb je gehad!
  Mijn zusje kwam zaterdag al helemaal excited thuis van de Tina-dag. Jij had naar haar gezwaaid zei ze, haha!
  Ben ontzettend benieuwd naar je nieuwe serie video’s :)

  [Antwoord]

 8. Rahma zegt:

  Die lipsitck op jouw laatste selfie staat je echt zo mooi !

  [Antwoord]

 9. Wat heb jij toch altijd heerlijke dagen 😀 En ik ben super benieuwd naar de serie!

  [Antwoord]

 10. Hester zegt:

  Mooi outfitje, die laatste! Ziet eruit als een leuke week met lekker eten. Ik herinner me nu opeens weer dat ik vanavond sushi eet, so fine haha.

  [Antwoord]

 11. Naomi zegt:

  Die grijze jas is echt heel gaaf!
  x

  [Antwoord]

 12. Maaike zegt:

  Ik krijg altijd zoveel energie van je artikels! Echt, wat ben je toch inspirerend. Je kledingstijl, de manier waarop je in het leven staat; echt tof!

  [Antwoord]

 13. Nicole zegt:

  Hele leuke foto’s Jiami!

  [Antwoord]

 14. annika zegt:

  Wat een ongelooflijk drukke week. Ik vind het zo super knap dat je al die afspraken en meetings kan combineren met school. Petje af!!

  [Antwoord]

 15. Caitlyn zegt:

  Nieuwsgierig naar je haar en ik blijf me afvragen hoe je alles toch combineert, ik zat in het middelbaar 8h per dag op school dus ik heb geen idee hoe je het doet :p
  xx

  [Antwoord]

 16. Tamara zegt:

  Die outfitjes en wat zie je er volwassen uit :)

  [Antwoord]

 17. Denise zegt:

  Ah wat een drukke week inderdaad! Heerlijk eten is er voorbij gekomen en heel veel gezellige momenten <3

  [Antwoord]

 18. Floor zegt:

  Wat een leuke week heb je gehad<3 ben benieuwd naar je nieuwe haar<3

  [Antwoord]

Geef een reactie

social media

about

Jiami.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dagelijks blog over alles wat mij bezig houdt. Van kleding en make-up tot reizen en rondjes rennen. Dit trekt maandelijks zo’n 210,000 unieke bezoekers. Naast het schrijven van blogposts verschijnt er ook elke vrijdag een video. Meer info?
© 2015. All Rights Reserved. Build with ♥ by Jiami Jongejan.