My life as Jiami

My life as Jiami – november #2

LAJ

Hi lieverds,

Hoe is het? Hoewel het normaal gesproken zondag My life as Jiami-dag is, is hij nu een dagje later doordat ik gisteren de hele dag + nacht bij de hackathon was en na mijn 4,5 uur slaap tijdens het Duits leren thuis in slaap was gevallen. Lol. Anyway, beter laat dan nooit… toch?

1

Mondays, like always. Het weekend is over en terug naar school. In de gele tas zaten nog wat make-up spulletjes die ik voor mijn vriendinnen meenam. Zo nu en dan heb ik wat over wat ik aan hen geef en omdat ze dat weekend waren langs geweest maar wat waren vergeten, nam ik het maandag voor hen mee.

Ik maakte wat pakketjes open en de hele kamer lag onder met schuimpies.

2

Dinsdag had ik wat afspraken in A’dam staan, het was echt super herfstig en ik vond het er zo op de foto best mooi uit zien. Jammer alleen van die auto’s, haha.

Na alle afspraken had ik die avond nog even m’n nagels gedaan. It’s sooo pretteh!

3

Woensdagavond gingen we met school naar Giselle, een klassiek balletvoorstelling. Deze past perfect bij de kunststroming realisme en romantiek waar we het momenteel over hebben. Ter voorbereiding kregen we van onze leraar nog een basis lesje ballet op het podium. LOL.

Die middag was Jelmar nog even langs gekomen en daarna ging ik door naar de voorstelling. De zaal was helemaal vol en het werd opgevoerd door Het Nationaal Ballet, echter denk ik wel dat de gemiddelde leeftijd van de zaal het x2,5 mijne was.

9

Met de chicks.

4

WOAH, love Giselle! Ik heb er echt enorm van genoten en wat was dit mooi en leuk om te zien. Hoewel Marenthe naast me in slaap was gevallen, was ik erg onder de indruk.

Ik was terug van de voorstelling en droeg die dag ook mijn favoriete tartan printje, omdat het laat was dook ik alweer snel m’n bed in.

5

Tijd om een nieuwe video te filmen!

Nu mijn haar kort is, is het de perfecte gelegenheid om clip in extentions te proberen. Helaas was de verkeerde kleur opgestuurd dus die gaan weer terug.. haha. Nu de goede kleur bestellen!

6

Vrijdag begon ik de dag met een rondje hardlopen, ging naar school en had wat uurtjes uitval waardoor ik met lunchtijd thuis was en toen maakte ik banaan-ei pannenkoekjes, dit is zó lekker!

Zaterdag ging ik samen met mijn vriendinnen naar de FuseHack hackathon die o.a. georganiseerd werd door Araik (met hem zat ik vorig jaar aan tafel bij DWDD). Er hingen in het gebouw zulke posters en ik heb hier echt hardop van moeten lachen… haha. HELD!

7

Onze teamnaam was IMAJN (spreek uit: Imagine, dit zijn tegelijkertijd onze initialen) en we hebben 36 uur gewerkt aan een app voor vluchtelingen. Op deze foto was ik bezig met developen in mijn onesie en ja, we sliepen die nacht in slaapzakken op fatboys. Super comfy en zo.

Late night snack: pizza. #healthy

8

Hahaha, die ochtend werden we wakker en 3 keer raden wie ik opeens tegenkwam toen ik omhoog keek? Ja. Tycho die op de kast zat. Goed wakker worden zo.

Ooooh, dit ding was ook op de hackathon en hiermee kun je dus rollen en door vooruit te leunen, ga je vooruit. Door achteruit te leunen, ga je achteruit. Hij heeft een soort weegschaaltje in zich en kan dus voelen op welke kant van het apparaat meer gewicht staat en dus welke kant je op leunt. Geloof me: het is best pittig en ik was er niet de beste in, lol. Ach, ik kwam vooruit.

Ziezo, dit was het weekje dan weer. Morgen heb ik nog wat opnames voor de serie van mijn kamer en er worden langzaam de laatste dingetjes neergezet, heb ik nog wat toetsen die afgehandeld moeten worden en ga ik vrijdag en zaterdag naar Parijs voor Nike, zin in! Ik ben echt al lang niet meer in Parijs geweest en daarnaast is het gewoon heel tof om samen te werken met een van m’n favoriete merken! <3

Nu is het alweer laat en duik ik mijn bedje in. Spreek jullie morgen sowieso weer! X


22 reacties op “My life as Jiami – november #2”

 1. Denise zegt:

  Woah, zo gaaf dat je naar Parijs gaat met Nike. Bofkont! Leuke week weer :-)

  [Antwoord]

 2. Dana zegt:

  Leuk om te zien en wat tof dat je met Nike naar Parijs gaat!

  [Antwoord]

 3. Larissa zegt:

  Wat zien jouw nagels er mooi uit, Jiami! Heel veel plezier aankomende week in Parijs! Heel leuk dat je daar heen mag en kan voor Nike. Liefs.

  [Antwoord]

 4. Lisanne zegt:

  Wauw Jiami, ik verbaas mij toch elke keer weer over alles wat jij in een week doet. En ik maar twijfelen over een avondje werken in de sportschool wat ik net aangeboden krijg. Moet eigenlijk gewoon kunnen, haha! In ieder geval, heel veel plezier in Parijs! Ben nog nooit in Parijs zelf geweest, maar lijkt me onwijs leuk. X

  [Antwoord]

 5. Kim zegt:

  Hey!
  Wat blijft het leuk om zo’n artikel van je te lezen!
  Maar een vraagje: waar heb je je clip ins besteld?

  Xx Kim

  [Antwoord]

 6. VeerlePlume zegt:

  Wat een mooie ring heb je bij die foto met je gelakte nagels aan… En ik HOU van je ruitjessjaal!!

  [Antwoord]

 7. Lisa zegt:

  Leuk!!! Alleen je moet echt geen extensies dragen meid, want je haar is nu zoo mooi! Pleasss doe het nii😁 Ga je vloggen in Parijs? Want dat lijkt mij echt super leuk❤️Iloveyouuu

  [Antwoord]

 8. Emma zegt:

  Ohh, gelukshebber dat je naar Parijs gaat! Op de laatste foto is een hoverboard toch? Dat lijkt me echt heel tof om eens uit te proberen!

  [Antwoord]

 9. Ah gaaf dat je naar Giselle bent geweest! Ik was er ook vorige maand en vond het zo’n gave voorstelling. X
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  [Antwoord]

 10. Ahh het ziet er allemaal weer zo gezellig uit! Super leuk om te zien!

  [Antwoord]

 11. Wat een superleuk artikel. Heel erg gaaf dat je bij Giselle bent geweest. Ik wil ook ooit nog eens heel graag naar een balletvoorstelling. Mooie foto’s heb je gemaakt!

  [Antwoord]

 12. My Linh zegt:

  Aan de afgelopen blogposts te zien, kan ik wel raden wat jouw favoriete sjaal atm is, Jiami 😉 Veel plezier in Parijs 😀

  [Antwoord]

 13. Tea zegt:

  Druk weekje, vooral leuk het concept van die app ontwikkelen binnen 36 uur! Ga je het resultaat ervan ook nog op je blog delen? :)

  [Antwoord]

 14. Nienke zegt:

  Dit zijn echt leuke blogposts om te lezen! <3

  [Antwoord]

 15. Mario zegt:

  Wat development betreft moet je je maar eens gaan toeleggen op Apple Watch apps. Dat kan jij best wel. Echt nog een braakliggend gebied bij huidige developers.

  [Antwoord]

 16. weet even de naam niet meer maar die board lijkt me zo handig!!! vooral als je bv mega moe of lui bent kan je op dat moment dat board gebruiken om richting station ofzo te gaan of na een dag winkelen enz xD

  [Antwoord]

 17. Vera zegt:

  Heee! Hoe maak je die banaan-ei pannenkoekjes? Ik ben heel benieuwd! X ❤

  [Antwoord]

 18. Mariëlle zegt:

  Hey Jiami,

  Ik vind ze echt cool die balance boarden! Je ziet er al veel jongeren op rond sjeezen in de winkelcentra. Cool dat je het ook getest hebt. Ga je er eentje kopen? Volgens mij zijn ze nog best wel prijzig.

  Groetjes,
  Mariëlle

  [Antwoord]

Geef een reactie

social media

about

Jiami.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dagelijks blog over alles wat mij bezig houdt. Van kleding en make-up tot reizen en rondjes rennen. Dit trekt maandelijks zo’n 210,000 unieke bezoekers. Naast het schrijven van blogposts verschijnt er ook elke vrijdag een video. Meer info?
© 2015. All Rights Reserved. Build with ♥ by Jiami Jongejan.