My life as Jiami

My life as Jiami – november #1

LAJ

Hi all! Zondag is ‘my life as Jiami’ dag, waarin ik elke week een kijkje in mijn leven geef en laat zien wat ik afgelopen week allemaal heb gedaan. Tijd voor een overzichtje van afgelopen week! Klik op lees meer om meer van het artikel te lezen. :)

1
Maandag heb ik vooral wat artikeltjes geschreven en aan de slag gegaan met de serie die er binnenkort aan komt. Ik moest wat video bestanden versturen en gebruikte daarvoor WeTransfer, gotta love that website. Blijft heel handig om bestanden door te sturen.

Ik had wat afspraken dinsdagmiddag staan en zo zit ik dus altijd in de trein, haha. Neem altijd mijn boekjes braaf mee en probeer dan mijn schoolwerk te maken.

1
Na de afspraken ging ik door naar café Penris en sloot ik aan bij de YAB groep die daar een drankje deed. Altijd gezellig om met deze leuke mensen te zitten. Het café zat zo goed als vol met de hele marketing & communicatie afdeling van Randstad.

3
Woensdagavond was het tijd voor een fotoshoot voor de serie die mid november komt!

Video opnemen! :)

2
Thuis aan de slag geweest met het openmaken van pakketjes. Lol.

Gymles op school met Bas, er gingen geruchten dat de piepjestest kwam, maar achteraf bleek dat 5VWO deze niet meer krijgt. Stiekem baal ik daar wel een beetje van, aangezien ik met veel sporten als cijfer niet hoger dan een 6/7 krijg (tja, Jiami en honkbal is zoiets als een boterham met salami en nutella samen.. gewoon niet), en met de piepjestest dan weer een fijne 9 of 10 kan binnenslepen.. maar lol helaas. Ik droeg overigens een trui omdat we nu in een andere (koudere) gymzaal zitten omdat onze oude nu bezet is door vluchtelingen. Dat we nu in een andere gymzaal zitten voor de vluchtelingen vind ik zelf helemaal niet erg, zeer terecht overigens, de huidige situatie wat betreft vluchtelingen is echt ontzettend naar…

2
Na onze kunstles kwamen Isolde, Marenthe en ik er achter dat het buiten echt perfect selfie licht was. Simon wilde ook op de foto, maar die arme jongen was te groot.. lol.

4
Hahaha, zo zag het eruit toen ik mijn kledingkast aan het opruimen was.. oh god, daar was ik laaaaang mee bezig. Maar nu ligt alles wel netjes gesorteerd en op kleur. Klein probleempje: ik kom nog een paar kleerhangers te kort. First world problems.

Vrijdag was alweer onze laatste Young Advisory Board meeting. Eens in de 4 weken is de YAB-meeting van Randstad. De YAB is een groep jongeren tussen de 16 en 25 die meedenken over cases van Randstad en hun klanten. Voor sommige bedrijven als Randstad is dat natuurlijk heel interessant aangezien je met zulke bedrijven rekening moet houden met een veranderende generalisatie en maatschappij. Na deze meeting wordt een nieuwe YAB groep samengesteld.

5
Als afscheid voor onze laatste YAB meeting met deze groep, hadden ze op het hoofdkantoor een geweldig diner voor ons gemaakt. Mijn voorgerecht, geitenkaas met salade, zag er alleen al heerlijk uit. Nog niet gesproken over de andere gangen en de smaak.

Groepsfoto met een deel van de YAB, onwijs genoten van alle meetings. <3

6
Zaterdag schoot ik nog wat outfit foto’s, gotta love mijn nieuwe top!

Die avond kwamen Marenthe, Isolde, Julisa, Martijn, Nadine en Bas bij mij thuis en hebben we een hele avond enorm gelachen. Ik ben zo onwijs dankbaar dat ik leuke en lieve vrienden heb en we zijn op het moment nog steeds aan het nagenieten van de (slechte) grapjes van gisteravond haha.

3

Yay, outfit of the night, samen met Julisa! Voor wie mijn vlogs volgt kent haar vast wel met haar rijke tata’s be like… haha!

Dit was mijn weekje weer. Een wat rustiger weekje, komende week staan er niet heel veel bijzondere dingen op de planning (enkele afspraken en school) op een hackathon in het weekend na. Dan ga ik naar FuseHack, een hackathon die is georganiseerd door onder andere Nando, Tycho en Araik waar ik best veel mee om ga. Super vet om te zien dat ze een event hebben georganiseerd en ik heb er zoveel respect voor. Mijn vriendinnen heb ik overgehaald om ook mee te doen en hoewel zij niet kunnen programmeren, hebben ze er wel allemaal zin in. Voor hun wordt het hun eerste hackathon en stiekem vind ik het echt onwijs leuk dat ze mee gaan haha!

Heb jij plannen voor next week?


18 reacties op “My life as Jiami – november #1”

 1. Joëlle zegt:

  Superleuk weer! Toffe foto’s! ❤️

  [Antwoord]

 2. Ik ben echt suuuperbenieuwd naar de foto’s van de fotoshoot!

  [Antwoord]

 3. Tamara zegt:

  Hele toffe foto’s en erg leuke week!

  [Antwoord]

 4. Eva zegt:

  Haha, ik heb dezelfde wiskunde boeken als jou, ik heb ze alleen in het Engels. Ziet er uit als een superleuke week!

  [Antwoord]

 5. Larissa zegt:

  Wat een leuke foto’s weer! Ik vind het altijd zo leuk om te zien hoe je van school de switch kunt maken naar afspraken, en tussendoor je huiswerk maakt in de trein. Leuk druk, lijkt me dat zo. Je nieuwe kamer is, voor zover we het hebben kunnen zien, ook heel erg mooi! Liefs.

  [Antwoord]

 6. Denise zegt:

  Wat leuk dat je vriendinnen ook gewoon meegaan terwijl ze niet kunnen coderen, wat een toppers!

  [Antwoord]

 7. Emma zegt:

  Hele toffe foto’s weer! Ik vind je blauwe topje echt heel mooi!

  [Antwoord]

 8. Nina zegt:

  Ahh dat blauwe topje is zo mooi <3

  [Antwoord]

 9. leuke foto’s en leuke week =)

  ~have a good night all

  [Antwoord]

 10. Bella zegt:

  Weer enorm leuk!

  [Antwoord]

 11. Daphne zegt:

  AH, ik vind je haar zo mooi! Het staat je erg goed! Wat een leuk diary weer. Mijn plannen voor next week…school…denk ik…

  [Antwoord]

 12. Je hebt je haar korter, wat leuk! Fijn dat je zo’n leuke Randstad-groep hebt, het ziet er heel gezellig uit :).

  [Antwoord]

 13. Ah, leuke foto’s weer! Ben heel benieuwd naar je nieuwe serie.

  [Antwoord]

 14. Alicia zegt:

  Is er een hackathon dit weekend? Ik wilde me zo graag een keer inschrijven om mee te doen, maar ik denk dat ik al te laat ben. Jammer!
  Volgende keer beter.

  Trouwens, moet je kunnen programmeren om mee te doen aan hackathon? En welke programmeertaal of maakt dat niet uit?

  [Antwoord]

 15. Evie zegt:

  Hahahah moderne wiskunde! Die methode heb ik ook , lol

  [Antwoord]

Geef een reactie

social media

about

Jiami.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dagelijks blog over alles wat mij bezig houdt. Van kleding en make-up tot reizen en rondjes rennen. Dit trekt maandelijks zo’n 210,000 unieke bezoekers. Naast het schrijven van blogposts verschijnt er ook elke vrijdag een video. Meer info?
© 2015. All Rights Reserved. Build with ♥ by Jiami Jongejan.