Uncategorized

Moroccanoil haar producten

april 14, 2014 | by Jiami


IMG_0189 IMG_0190

Mijn haar probeer ik altijd goed te verzorgen. Ik vind het fijn als het er gewoon mooi, verzorgd uit ziet. De laatste tijd gebruik ik de Moroccanoil producten. Interessant om te delen natuurlijk, want we hebben (bijna) allemaal wel haar dat verzorgd moet worden.

Moroccanoil is een merk dat bekend staat om het gebruik van arganolie. Dit is een verzorgende olie die je laatste tijd steeds meer hoort en ziet. Arganolie wordt ook wel Marokkaans goud genoemd. Het wordt gewonnen uit pitten van vruchten die aan de arganboom groeien. De producten van dit merk zijn voor elk haartype bestemd.

Ik heb zelf 3 producten voor jullie getest. Allereerst het haarmasker. Hier ben ik het meest enthousiast over. Het masker zit in een blauwe pot. Het masker zou moeten zorgen voor meer elasticiteit in je haar, doet aan intensief hydrateren, werkt conditioneren en is bedoeld voor fijn en droog haar.

IMG_0188

Ik heb het masker getest en was benieuwd of alle beloftes ook werden nagekomen. De textuur van het masker is in ieder geval heel erg lekker. Hij is heel dik en voelt voedend aan. De structuur is een beetje jelly/yoghurt achtig. De geur is heel warm en doet mij ook denken aan Marokko haha! Van die typische zoete geur die ook ietwat kruidig is. Snap je wat ik bedoel? Uiteraard komt dat ook door de arganolie die erin zit. Ik vind de geur iets lekkerder voor in de winter, maar desalniettemin blijft hij heerlijk.

Ik heb het masker nu al een aantal keer gebruikt en vind hem heel erg lekker! Mijn haar voelt na gebruik heel lekker zacht. Ook erg luchtig en ruikt lekker. Na een dag voelt mijn haar nog steeds zacht en de geur is nog een beetje aanwezig. Ik vind hem erg lekker.

IMG_2562

Op de foto hierboven zie je het voor en na effect. Voordat ik mijn haar waste was het wel een beetje messy hoor, haha. Weten jullie nog toen ik in mijn diary vertelde dat de kapper een messy hairdo voor me had gemaakt? Deze foto is die dag erna gemaakt, vandaar. 🙂 Qua structuur zie je wel hoe mijn haar normaal is. Glanst een beetje, beetje kroezig etc.

Op de rechterfoto zie je het effect na de wasbeurt. Het ziet er wel gladder uit en het was ook zo ontiegelijk zacht!!! Heerlijk. Ik ken weinig maskers die ervoor zorgen dat mijn haar zo lekker zacht is. De geur is ook nog subtiel aanwezig. Ik vind lekker. – De pot kost €39,90. Hier doe je ongeveer 10 keer mee.

IMG_2166 IMG_2561

Daarnaast heb ik twee oliën. Beiden heel erg lekker! De ene is voor beschadigd haar en de ander voor allr haartypes. Ik heb beiden gebruikt, maar merkte weinig verschil. Dat komt denk ik ook omdat mijn haar niet (heel erg) beschadigd is, waardoor mijn mening daarover ook niet heel representatief is. De geur lijkt heel erg op die van het haarmasker. Het ruikt heel erg rijk. Het doet me echt denken aan de geur van arganolie, heel erg lekker. De ene olie is voor normaal haartype en de ander voor beschadigd haar. Ik merk persoonlijk weinig verschil bij mijn haar, maar dat komt natuurlijk ook omdat ik slechts 1 haartype kan hebben.

Op de foto’s hierboven heb ik de olie gebruikt. Links voordat ik de olie heb aangebracht en rechts na. Je ziet dat wanneer ik de olie aanbreng het net nog meer glans heeft en het voelt ook zachter. Vooral in mijn punten vind ik dat fijn. – De olie kost €17,20 per flesje.

IMG_2560

En als laatste nog een foto van hoe mijn haar eruit zag, een dag later. Ik heb er nog wel een beetje olie in gedaan voordat de foto werd gemaakt. Eerlijk is eerlijk, ik vind het mooi! Ook is het heel erg lekker zacht. Ik ken weinig producten die ervoor zorgen dat mijn haar zo heerlijk zacht is. Ik ben fan!

Mijn favoriet is het haarmasker. Die vind ik heerlijk, wel is hij erg prijzig. Als je het geld er voor overhebt is het een aanrader, want hij behoort zeker bij een van mijn favoriete haarmaskers. Het enige nadeel wat ik kan noemen is dat hij prijzig is. De oliën vind ik ook fijne producten. Ik geef mijn voorkeur wel aan het haarmasker, maar de oliën mogen er ook wel wezen.

Morroccanoil is verkrijgbaar op verschillende plekken. Klik hier om te kijken waar je het kunt kopen.

Welk haarproduct vind jij momenteel erg fijn?

Love,

Jiami.

Tags:
 • Shirley |

  Ik gebruik de laatste tijd veel de Garnier Miraculous Oil. Erg fijn product dat ik aanraad om in nat haar aan te brengen. Op droog haar is het effect nogal een ik-kom-net-uit-de-douche-en-ik-heb-geen-tijd-om-mijn-haar-te-drogen effect. Best jammer, maar heeft mijn haar zeker geholpen aangezien mijn punten geverfd zijn en die nogal droog aanvoelen.

 • Lotte |

  Ik ben ook fan van Moroccanoil! Het haarmasker heb ik nog niet geprobeerd, maar de olie als serum is echt fantastisch. En die geurrrr, mmmm!

 • Sophie |

  Morroccanoil lijkt me echt een super fijn merk! Ik word nu ook wel erg benieuwd naar het haarmasker! Maar inderdaad wel jammer dat die zo prijzig is (voor mij). Na ja, als mijn haar het is een keer écht nodig heeft, dan kan ik het wel is kopen, toch? Haha :love:

 • DesmaIn |

  Morroccanoil lijkt me heel fijn. Ik gebruik een olie in de puntjes van mijn haar, werkt ook erg fijn!

 • Anniek |

  Wauw, prachtig haar heb je! Dit is wel wat anders dan mijn steile, blonde, lange haar 😉 De producten van Moroccanoil lijken me erg fijn, je hoort er ook altijd zulke positieve verhalen over! Vooral het maskertje lijkt me lekker, maar ik vind hem toch wel erg prijzig.. Goede review!

 • Lauriëtte |

  Wauw dat is wel een flink verschil! Mooi! Ik heb een hele grote haarborstel van Moroccanoil waar ik ook erg blij mee ben!

 • Naomi |

  Het lijkt me allemaal heel erg fijn, wel jammer van de prijs.

 • MySimplySpecial |

  Dat masker klinkt goed, maar jammer van de prijs.

 • Aliyah♡ |

  Ik gebruik Andrelon wel heel vaak. Maar die Maroccanoil lijkt me ook wel heel goed. Xxxxx

 • Beautydagboek |

  Ik vind het fijne producten! Vooral de olie is lekker en het maakt je haar ook niet vet 🙂

 • maaike |

  Ik vind het heel moeilijk wat ik moet gebruiken voor mijn haar. Want na 2 dagen is het al behoorlijk vet. En ik heb ook een gevoelige hoofdhuid. Maar leuk gedaan x :p

 • jennifer |

  Ik ken het niet maar het lijkt me erg fijn!

 • nenacecilia |

  Het zijn zulke fijne producten! 🙂

 • Lotte |

  Heb zo vaak op het punt gestaan producten van Morroccanoil te kopen, ik ben alleen heel erg bang dat m’n haar er heel snel vet van wordt. Mijn haar is altijd óf heel droog, óf vet. Ik gebruik nu de olielijn van L’Oréal, ook heel erg fijn. Ik denk zelfs wel vergelijkbaar met Marroccanoil, en heel zuinig in gebruik.

 • Roos |

  Ik heb al een paar maanden een Moroccanoil olie flesje thuis staan vanuit een goodiebag en ik vergeet het telkens te proberen. Dit artikel is dus een goede en fijne reminder om dat nu eindelijk eens te gaan doen 😀

 • Marijne |

  Hihi lijken me erg fijne producten, alleen een beetje jammer van de prijs…

 • Josha |

  Lekker deze producten! Ik gebruik nu de producten van de gliss kur collectie van Schwarkopf. Ik moet eerlijk zeggen dat dit een echte aanrader is! Vooral voor droog beschadigd haar, alhoewel de serum een glanzend en mooi effect geeft! Het schilt enorm in prijs, misschien iets om een keer te proberen? Ook wil ik je even aanraden om je artikel nog een keer door te lezen, er zitten een aantal foutjes in (niet storend). Verder weer super leuk geschreven!

 • Samantha |

  Ik lees zoveel goede dingen over Maroccanoil, maar het is niet bepaald goedkoop en dat houdt me een beetje tegen. 🙁

 • DIY Monday |

  Dit moet ik echt eens proberen!

 • BeautyinsideandoutNL |

  Lijken me fijne producten, alleen wel redelijk prijzig -_-

 • Monique |

  Ik ben zo dol op de producten van Morrocanoil! Het verschil is altijd wel te zien!

 • Todayslovely |

  Morrocanoil is the best! wel een tikje te prijzig, maar het is het waard!

 • Manon |

  Wat een fijne review, ik twijfel altijd om haar producten te kopen, want meestal werkt het toch niet bij mij.

 • Robin |

  Ik denk dat ik mijn moeder maar even heeeeel erg lief aan moet gaan kijken, want dat haarmasker lijkt me echt super fijn! x

 • Manon |

  Hm deze producten lijken me heerlijk, vooral het haarmasker 🙂

 • Dorine |

  Vooral dat haarmasker lijkt me heel fijn, je haar ziet er echt prachtig uit! Maar lieve help, ik schrok wel een beetje van de prijs, hoor ö

 • annabel |

  bedankt hiervoor ik heb mijn haar namelijk geblekt, en ik ben nog steeds aan het uitzoeken hoe ik dit het beste kan verzorgen. DANKJE 😀

 • Yana |

  Dat zien er veelbelovende productjes uit, jammer van de prijs. Ik vind het best wel duur 🙂
  Misschien koop ik dit wel eens aan als ‘cadeautje’ aan mezelf! Leuke review!

 • Nora |

  Dat masker ziet er goed uit! Sommige maskers zijn nu eenmaal duur, maar als het zo’n goede werking heeft, dan heb ik het er wel voor over. Het lijkt me ook een grote pot 😀

 • Joyce |

  Hoor er zo veel goeds over wil het toch eens uitproberen. Maar voor nu blijf ik lekker bij mijn kokosolie en gewone shampoo

 • Lindsay | Izora.nl |

  Oh die producten lijken mij echt super!
  Wel erg duur. Maar als het echt goed werkt, is het wel de moeite waard eens te gebruiken.. :love:

 • Demi |

  Wauw, wat een goed resultaat geeft het haarmasker! Ik zou het erg graag uit willen proberen alleen vind ik 40 euro toch wel ietwat duur, dus ik denk dat ik er toch maar eens goed over na moet denken haha. xx

 • Karlijn |

  Lijken me erg fijn, vind ze alleen wel aardig duur.. 😮 Dat word even sparen :$

 • Apollonia |

  Ik zou het zo graag eens willen testen! Ik heb namelijk erg pluizig haar en heb nog geen product gevonden (zelfs de dure) die echt goed helpt… Ben dus wel bang dat ik dit koop en het niet werkt zoals ik het wil… Nog even twijfelen dus 🙂
  Liefs

 • Lilia |

  Ik hou echt van dit merk! ik heb zelf de olie voor beschadigd haar, maar die vind ik juist heel goed werken! ben benieuwd naar het masker 🙂

 • Sophie |

  Het is duur, ja. Maar het spul is fantastisch! Echt, werkt perfect voor m’n haar. Heb het een jaar geleden ontdekt bij een kapsalon bij mij in de buurt in amsterdam, day and night hairdressers. hele fijne salon waar ze dus standaard met moroccanoil werken. k was meteen hooked en heb flink ingeslagen. t kost wel wat maar kan nie meer zonder!!!!

 • mireey |

  Heyy Jiami,
  Ik heb best wel krullig haar maar ik gebruik ook heel vaak de Maroccanoil.
  Of andrelon perfecte krul,
  Die producten verzorgen mijn haar eigenlijk wel het beste.
  Maar als ik bijv. naar een feestje ga dan doe ik ook heel vaak mouse in mijn haar.
  xxx

 • Hallo!

  Ik ben Jiami Jongejan, een 18-jarig meisje uit Amsterdam. Op deze blog deel ik mijn liefde voor fashion, reizen en fotografie. ♥

  Archief

  YouTube

  Favourites