De mooiste drone reis video’s

26 oktober, 2017

Naast het feit dat een drone natuurlijk een verschrikkelijk leuk speeltje is, is het ook het perfecte middel om bepaalde plekken op de wereld vast te leggen. Geen enkele camera die het drone effect kan nabootsen en landschappen zo mooi en indrukwekkend kan maken. Hieronder een selectie van mijn favoriete video’s om bij weg te kwijlen, wie gaat er mee een drone halen?

Iceland 4K

Dat IJsland een van de meest indrukwekkendste en krachtigste naturen heeft, wisten we al. Maar deze video maakt dat nog véél duidelijk. Prachtige beelden! Een natuur die nergens anders zo is, en deze drone beelden maken het allemaal nog veel indrukwekkender. O – en bekijk de video uiteraard in 4K, dat maakt het nóg mooier.

Drone Whale Watching Hawaii

Walvis spotten in Hawaï, twee prachtige combinaties. Om deze immens prachtige dieren dan opeens van boven te zien met een drone en hen in het water te zien bewegen is prachtig en indrukwekkend. Het enige wat ik hierdoor kan denken is: wanneer ga ik die vliegticket boeken?

Winds from Morocco

Waar de vorige video’s meer groen en blauw vertoonden, is deze video het beste te omschrijven als: geel, geel en nog eens geel. Deze video laat het indrukwekkende droge landschap van Marokko zien,

Southeast Asia

Beelden van Azië, zoals dat in ons hoofd afspeelt. De tempels, rijstvelden, motors, gebergte, monniken; deze video heeft het allemaal. Gecombineerd met een typisch Aziatisch muziekje komt deze vibe wel helemaal naar boven. Een verschrikkelijk divers landschap met haar prachtige charme.

Norway

Dat we voor mooie natuur helemaal niet ver hoeven bevestigt deze video maar al te duidelijk. Noorwegen is adembenemend. De bossen, de watervallen en de immense natuur. De drone is het perfecte onderwerp om deze prachtige plekjes op de wereld in beeld te brengen. Adembenemend, niet?

3 comments

 1. Comment by Roos | Soitsrose

  Roos | Soitsrose Reply 26 oktober, 2017 at 18:50

  Echt stuk voor stuk toffe video’s! Ook echt zo leuk dat je weer blogt, stiekem heb ik je toch best wel een beetje gemist.

  [Antwoord]

 2. Comment by Bedia

  Bedia Reply 7 november, 2017 at 21:04

  Thank you Jiami! Heb weer helemaal zin om op reis te gaan 🙂

  [Antwoord]

 3. Comment by Lololife

  Lololife Reply 8 november, 2017 at 08:53

  hierdoor kom ik er weer achter hoe mooi de wereld eigenlijk is

  [Antwoord]

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Go top