Beauty

Mixed nagellak swatches

IMG_4199

Er zijn zoveel verschillende lakjes. Verschillende merken, kleuren, finishes, tinten, glitters. Vandaag swatch ik enkele lakjes die uit allerlei verschillende collecties, merken en potjes komen. Normaal swatch ik vaak lakjes uit dezelfde collectie, maar om eens lekker te variëren, 3 totaal verschillende lakjes. Laten we beginnen!

IMG_4196

IMG_4193

Catrice Ultimate Nail Lacquer Karl Says Très Chic

Een mooie oudroze tint. Ik vind hem wel wat hebben! Lekker meisjesachtig en een kleurtje die voor elke dag goed is. Op deze foto draag ik 2 laagjes en hij dekt prima. Hij gaat bij mij ongeveer 2 dagen mee, voor mij is dit gemiddeld. Daarna komen de eerste chips. Ik vind het een mooie kleur! Catrice een goed betaalbare nagellak met een goede prijs-kwaliteitverhouding. – € 2,99

IMG_4198

IMG_4192

Barry M Matte Crush

Ja! Love matte! Ik had in Londen al een Barry M matte nagellak gekocht (check die hier). In de River Island in Amsterdam kwam ik de matte Barry M lakjes weer tegen. Deze keer in het bordeaux. Ik was enthousiast over de nude matte lak, dus de bordeaux kleur voeg ik aan mijn collectie toe. Erg mooi matte. Na 2 dagen gaat het effect helaas wel weg, maar dat maakt hem niet minder mooi. Na die 2 dagen zal het meer op een normale bordeaux lak lijken. Hij blijft echter wel een paar dagen zitten zonder dat hij begint te chippen. –  € 5,50

IMG_4195

IMG_419

Sally Hansen Blue Streak Complete Salon Manicure

Normaal ben ik niet zo’n fan van blauw, maar deze kleur vind ik echt heel erg mooi! Potjandorie. In het begin was ik niet helemaal om, maar nu denk ik daar anders over. Mooie kleur, love it! De lak blijft bij mij ook lang zitten, zeker een paar dagen zonder dat hij begint te chippen, en sowieso ben ik fan van de kwastjes van Sally Hansen. Die zijn mooi afgerond en lakken erg fijn. Ik draag 2 laagjes, maar met 1 laagje dekte die ook al erg goed. Ik merk zelf altijd wel dat lakjes bij 2 lagen beter blijven zitten. – € 10,99

IMG_4197

Sally Hansen Ahead Of The Vurve Sapphire nail file

Om nagels mooi te houden is een vijl zeker een must. Ik doe altijd mijn best mijn nagels mooi lang en gevormd te houden. Soms wel moeilijk hoor! Zo bleef ik laatst met mijn nagel haken in een uiennetje, jakkes. Toen mijn nagel afscheurde daardoor wilde ik hem natuurlijk wel mooi in vorm brengen met een vijl.

Ik gebruik de laatste tijd de Sally Hansen Ahead Of The Curve Sapphire nail file. Persoonlijk vind ik glazen vijlen het fijnste, deze vijlen erg fijn. Kartonnen vijlen vind ik over het algemeen niet fijn en een glazen zijn vaak mijn favoriet.Maar deze doet ook prima zijn werk en is daarnaast een tikkie goedkoper. Zit tussen de kartonnen en glazen vijl in. Hij heeft een compact reisformaat en is erg stevig. Hij breekt niet snel. Het is een vijl die doet wat hij moet doen. Daarnaast ligt hij lekker in de hand. Een aanrader als je het mij vraagt. Investeer je liever in een betere vijl? Lees dit artikel met mijn favoriete vijl dan eens. – € 6.99


64 reacties op “Mixed nagellak swatches”

 1. Svenja zegt:

  Wat een prachtige kleuren! Vooral het zachtroze en blauwe lakje vind ik zo mooi <3 Perfecte kleurtjes voor de lente!

  [Antwoord]

  Eva Reply:

  Ja die kleurtjes zijn echt prachtig !

  [Antwoord]

 2. Anniek zegt:

  Leuke review, je schrijft altijd zo leuk! Ik vind vooral het eerste kleurtje, die van Catrice erg mooi, lekker zacht en lieflijk. En nog een tip: bij het Essence schap staat als het goed is ook een matte topcoat, waarmee je alle kleuren die je maar wilt mat kan maken! Ik heb hem zelf ook en bij mij werkt hij erg fijn!

  [Antwoord]

  Jiami Reply:

  Ah, fijne tip! Ga binnenkort ’s even kijken.

  [Antwoord]

  Melina Reply:

  Bij de Hema is er ook matte topcoat te krijgen, die heb ik en hij werkt goed!

  [Antwoord]

  Julia Reply:

  JA de matte topcoat van de hema maakt alles perfect mat werk prima
  😀

  [Antwoord]

 3. Tessa zegt:

  Oeh mooie kleur roze!

  Liefs

  [Antwoord]

 4. Het oudroze lakje is erg mooi!

  [Antwoord]

 5. Kim zegt:

  Mooie kleuren! Die roze is lief <3

  [Antwoord]

 6. Tessa zegt:

  Die matte kleur van Berry M vind ik echt heel erg mooi! Die zou ik wel graag willen hebben! Of misschien een bordeaux rode kleur dragen met een matte top coat!
  x

  [Antwoord]

 7. Isabella zegt:

  Die kleur van Catrice vind ik erg mooi subtiel, en de nagellak van Sally Hanson is echt knallend en super pretty! Fijn artikel:)

  X Isabella

  [Antwoord]

 8. Mooie kleuren, vooral de eerste;)

  [Antwoord]

 9. Echt hele mooie kleuren!! Je hebt ook echt hele mooie lange nagels!! Je bent echt zo perfect!! echt mijn grote voorbeeld!

  x

  [Antwoord]

 10. Dita zegt:

  Mooie kleuren, vooral die laatste vind ik heel tof! Wat een lange nagels heb je trouwens 😉 Mooi!

  [Antwoord]

 11. nathilde zegt:

  Wil je op YouTube een filmpje maken over hoe jijje nagels verzorgd/mooi houdt? Je hebt echt supermooie nagels namelijk! !
  Xx

  [Antwoord]

 12. Daniëlle zegt:

  Wat leuk dat je een keer verschillende merken in een artikel stopt! Allereerst: Wat heb jij mooi nagels zeg! ♡.♡ De oud roze nagellak staat je zoooo mooi!

  [Antwoord]

 13. Natiza zegt:

  Waauw mooie kleuren hoor! Ik vind je nagels zo mooi lang en verzorgd uit zien! 😆

  [Antwoord]

  Jiami Reply:

  Dankje Natiza!

  [Antwoord]

 14. Ise zegt:

  De bordeaux rode vind ik érg mooi!

  [Antwoord]

 15. Sophie zegt:

  Ik vind de roze kleur van Catrice erg mooi! :love:

  [Antwoord]

 16. Anna zegt:

  Zo’n mooie kleuren! Vooral die van Barry M vind ik prachtig, ook omdat ‘ie zo mooi mat is (:
  xxxx

  [Antwoord]

 17. Suzanne zegt:

  Leuke lakjes, echt mooie kleuren.

  [Antwoord]

 18. Amelie zegt:

  Die sally hanssen lak is echt heel mooi!

  [Antwoord]

 19. Manon zegt:

  Mooie kleurtjes, ik vind vooral die van Catrice het mooiste. Lekker zomers :love:

  [Antwoord]

Geef een reactie

social media

about

Jiami.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dagelijks blog over alles wat mij bezig houdt. Van kleding en make-up tot reizen en rondjes rennen. Dit trekt maandelijks zo’n 210,000 unieke bezoekers. Naast het schrijven van blogposts verschijnt er ook elke vrijdag een video. Meer info?
© 2015. All Rights Reserved. Build with ♥ by Jiami Jongejan.