Uncategorized

Mijn favoriete ontbijtjes

mei 26, 2014 | by Jiami


Ben ik de enige die de dag van tevoren in bed al denkt: ‘yes, ik heb zin in mijn ontbijt morgen!’?. Ik kijk daar altijd naar uit. Fijnste maaltijd van de dag ever. Vandaag deel ik 3 favoriete ontbijtjes. De eerste 2 heb ik laatst ontdekt en die daaronder is echt mijn ‘standaard’ ontbijt. Minder origineel en spannend, maar toch vind ik het ook leuk om juist mijn dagelijkse ontbijt te delen. Want 95% is dat toch wel dat ontbijt. Oh en ik kan niet zonder ontbijt. Dan knort niet alleen mijn maag, maar ik ook.ย 

IMG_2717

Havermout, bosbessen, walnoten en kokos.

Een hartjes bakje van de Action om de dag te beginnen. Daarin een portie havermout bereid met sojamelk (ik lust geen normale melk). Enkele bosbessen eroverheen, handje walnoten en een beetje kokos om het af te maken. Dit vind ik erg lekker! Je kunt het ook eens combineren met diepvries bosbessen. Die leg je op de havermout en doe je dan nog een half minuutje in de magnetron om ze te laten ontdooien. Door de combinatie van warme havermout en koude bosbessen vind ik het ook erg lekker.

IMG_3571

Brinta pap, amandelen, rozijnen, kaneel en nectarine

Als ik Brinta pap eet voel ik me net een klein baby’tje. Het blijft een van mijn lievelingsontbijtjes. Met hagelslag erin vond ik vroeger erg lekker, maar nu ben ik fan van amandelen met rozijntjes! Eigenlijk merk ik dat de combinatie noten en rozijnen samen heerlijk zijn, maar met Brinta (en kaneel) erbij is het nog lekkerder. Mijn voorkeur gaat qua noten naar walnoten, met rozijnen vind ik die het lekkerste. Als we die niet in huis hebben ga ik voor amandelen. Voor mijn portie vitamientjes deed ik er een nectarine bij. Glaasje water en VOGUE (op zijn Frans, uiteraard – grotendeels plaatjes hoor).

IMG_9392

Yoghurt, muesli, amandelen, beschuitje en een appeltje.

Alles behalve origineel, maar ik wil graag mijn normale ontbijtje laten zien. Dit is mijn standaard ontbijt, die ik zo’n beetje elke dag heb (wanneer ik geen zin heb om te variรซren). De ontbijtjes hierboven waren echt ter variatie. Dit is en blijft mijn favoriet, lekker snel, yoghurt vind ik lekkkkker en ook bosbessen en amandelenย vind ik geen slecht idee (heb je vast wel gemerkt na deze blogpost). Waarom dat beschuitje erbij? Tja. Mevrouw had nog trek.

Wie mijn volgt op Instagram heeft misschien al 2 foto’s voorbij zien komen hiervan. Ik deel op Instagram graag mijn mooie plaatjes, dus sorry als je het saai vind als ik ze nog eens post! Ze waren eigenlijk voor dit artikel bedoelt, maar ik vond ze ook erg Instagram-waardig. Soms ben ik ietwat impulsief en ongeduldig en wil ik gelijk mijn mooie plaatjes delen op Instagram.

Nu ben ik benieuwd naar jou, wat ontbijt jij meestal? Nog lekkere tips? ๐Ÿ™‚ Zien jullie trouwens het hartje boven de ‘comment’ link hier rechts onder de tekst? Die is nieuw! Ik ga eens kijken of het wat is. Als je een artikel leuk vond, kun je die ‘hearten’. Vond ik wel leuk haha.

 

 • Fem |

  Mooie foto’s

 • eline |

  Hihi, ik lees je artikel tijdens het ontbijt. Mijn ontbijt is ook echt niet origineel. Een bakje magere yoghurt met musli en een beetje honing.ย Soms ook met een zelfgemaakte Smoothie. Wel eet ik geen brood ’s ochtends. Ik weet niet waarom maar ik vind dat helemaal niet lekker in de ochtend ๐Ÿ™‚

 • maaike |

  Helaas lus ik geen havermout want het ziet er heel lekker uit ik eet elke ochtend yochurt ::)

 • Sofie |

  Wat een heerlijke ontbijtjes om de dag mee te beginnen! :love:

 • MySimplySpecial |

  Wat een leuk schaaltje is dat!

 • Svenja |

  Omnomnom ziet er echt mega lekker uit, vooral de eerste twee recepten! Zelf ontbijt ik bijna elke ochtend met havermout waarin ik banaan, dadels, frambozen en kokosrasp doe. Zo een goddelijke combinatie. Ook ei-banaan pannenkoekjes vind ik altijd erg jummie <3 En als het weekend is een verse jus de orange of eens smoothie!

 • aniesa |

  mijn favo ontbijt is een broodje met kaas of een kommetje met noten muslie. maar als ik even geen zin heb in dat eet ik beschuit. leuke lifestyle jaimiโ™ฅ

  xox aniesa <3

 • Beautydagboek |

  Lekkere ontbijtjes eet je! Ik eet standaard twee speltbroodjes met beleg en een groene thee met cranberry ๐Ÿ™‚

 • Naomi |

  Dit zijn precies een beetje mijn favoriete ontbijtjes! Bloglovin erbij (ik lees dit terwijl ik ontbijt…) en ik kan goed de dag beginnen. Prachtige foto’s!

 • Lianne |

  Zelf krijg ik honger van het zien van jouw ontbijtjes ๐Ÿ˜ก Zelf eet ik standaard 3 zwaar volkoren boterhammen. Meestal 1 met kaas, 1 met worst en 1 met zoetigheid. Jouw ontbijtjes zouden voor mij meer snacks zijn :’) Haha. Ben wel jaloers. Zou ook wel zo’n chill ontbijtje willen hebben, want niet altijd sta ik te springen om brood s’ochtends te eten. Maar helaas, dan moet ik echt een berg beschuit eten om mijn buikje stil te houden.

 • Sophie |

  Hmmmm, dat ziet er goed uit! Vooral het eerste ontbijtje lijkt me heerlijk! Kokos, jummie! En het zijn echt hele mooie foto’s! :love:

 • Desmain |

  Mooie foto’s! Ook een leuk artikel!

 • lonneke |

  Fijn artikel jiami!
  Ik hou ook van ontbijt, het lekkerste van de dag!
  Ik maak vaak overnight oats, savonds maken en voila in de ochtend echt SMULLEN!
  Liefs lonneke

 • Esmay |

  Hmmm, yum! Ik hou echt van ontbijt, is echt mijn favoriete maaltijd van de dag hahaha! Ik eet altijd yoghurt met muesli of met fruit of met brinta en een beetje hagelslag ๐Ÿ™‚

 • saskia |

  Erg mooie foto’s! Brinta pap vind ik ook nog steeds erg lekker ๐Ÿ™‚

 • Lotte |

  Haha, jij met je Instagram altijd. Maar ’t zijn dan ook wel echt mooie foto’s, inderdaad. Je ontbijtjes zien er allemaal lekker uit! Ik eet graag havermoutpap met honing en kaneel, ook erg lekker.

 • Esmee |

  Echt leuke ontbijtjes Jiami! Ik eet graag Crusli (met chocolade stukjes) met yoghurt ๐Ÿ˜†

 • Janneke | Beautyroad |

  Super lekker ontbijten! Ik ben nogal makkelijk, ik eet meestal 2 stukjes brood met hagelslag. Maar ik ben van plan om wat anders te proberen.

 • tineke |

  Het ziet er zo lekker uit! Ik ontbijt vaak met een kleine fruitsalade of yoghurt met fruit. Ik bedenk me hierdoor dat ik nog moet ontbijten.. Oeps..
  Liefs

 • Saffira |

  Ziet er goed uit! De hartjes kom is echt heel schattig ๐Ÿ™‚
  X Saffira

 • Manon |

  Bij mij is het echt een tweestrijd qua ontbijtjes, of supergezond en ik neem een smootie of ik ga all out met croissantjes en nutella haha. ๐Ÿ˜†

 • Tessa |

  Je hebt ook echt een schattig bakje! Die wil ik ook hihih

 • britt |

  Ziet er allemaal echt super uit!

 • Miranda |

  Mooie foto’s heb je er van gemaakt! Dat viel me gelijk op:)
  Ik ga je direct even opzoeken op instagram. Leuk!

  Ik ontbijt altijd een hele tijd hetzelfde, tot ik er op uitgekeken ben en dan neem ik weer wat anders, wat dan tijden favoriet is.

  Nu is dat 2 beschuitjes met kaas, glaasje sinaasappelsap en een kop thee.

  Leuk artikel!:)

 • Maartje |

  Dat ziet er lekker uit! Ik at vanmorgen volle kwark (dat is echt hemels <3) met aardbeitjes en wat honing, jumm. Laatst had ik volle kwark met heel veel fruit (aardbeien, bosbessen, banaan en nectarine) en dat was ook superlekker. Als ik wat minder tijd heb neem ik ook vaak gewoon een boterham, of melk met muesli.

 • Rianne |

  Dat hartjeskommetje is tรฉ cute!

  Ik eet meestal yoghurt met muesli (of cruesli, slecht maar ik heb er een zwak voor)
  Laatst had ik yoghurt met vers zomerfruit, heerlijk.

 • Kimberly |

  Leuk om te zien! Ik eet altijd muesli met yoghurt ๐Ÿ™‚

 • Laura |

  Leuk om te lezen! Ik ben echt een drama met ontbijt, omdat ik ’s ochtends geen brood, melk, yoghurt of muesli lust. Een plak ontbijtkoek blijft ongeveer als enige over.

 • Amelie |

  Leuk artikel!! En de foto’s zijn heel mooi!!

 • Suzanne |

  Mijn ontbijtjes zijn meestal niet zo speciaal. Een schaaltje yoghurt met muesli of een cracker. In het weekend doe ik dan wel iets uitgebreider eten.

 • Melanie |

  Wat maak je prachtige foto’s! Leuke ontbijtideetjes ๐Ÿ™‚

 • Susanne |

  Haha, ik heb dat niet hoor ’s avonds. Eerst denk ik aan lekker slapen! Wel lekkere ontbijtjes, heb je al een keer overnight oats geprobeerd? Super lekker! Een ontbijtje met naturel kwark, zelfgemaakte cruesli en noten vind ik het lekkerst. Yum!

 • Daniรซlle |

  Ziet er allemaal heerlijk uit. Alleen als ik wat nieuws uit wil proberen verheug ik me ’s avonds op de volgende morgen. Maar meestal bedenk ik ter plekke wat ik wil eten. Ik maak vaak Griekse yoghurt met druiven, walnoten en honing & havermout met banaan, walnoten, kokos en agave siroop. Erg lekker!

 • De Zuinige Student |

  Lekkere ontbijtjes en mooie foto’s.
  Ik krijg er spontaan zin in ๐Ÿ™‚

 • Remy | BakingBeautyNL |

  Wat een tof schaaltje, dat hartje.

  Ontbijtjes:
  Of het is heel erg ongezond met croissants en nutella/hagelslag of kwark ๐Ÿ˜‰
  En dan kwark met fruit en muesli.

 • lisa |

  Jouw ‘standaard’ ontbijtje niet origineel?! Bij mij komt het toch echt niet verder dan een broodje pindakaas en een kop cappucchino.

 • Lara |

  Lekkere ontbijtjes! Meestal ontbijt ik met yoghurt met muesli en fruit, wat ik dan altijd heel lekker vind, is een banaan in plakjes snijden en een nachtje op een bordje in de vriezer leggen en dan in de yoghurt doen, klinkt raar maar is heel lekker.

 • Ise |

  Je hebt er echt prachtige foto’s van gemaakt! En het ontbijt is ook mijn favoriete maaltijd van de dag ๐Ÿ˜€

 • beautyinsideandoutNL |

  Lekkere ontbijtjes en wat een leuke schaaltje!

 • chaymae |

  mijn lievelings ontbijt is ook brinta met rozijnen en serieus het lekkerste ontbijt ooit maar dan zit ik dan wel te lezen in mijn lievelings tijdschrift die overgins op mijn blog staat

  doei jiami

 • Eva |

  Zelf eet ik in de ochtend vaak boterhammen maar ook weleens yoghurt erbij. Een appeltje erbij lijkt mij een heel goed idee om zelf een uit te proberen!

  ~Eva

  PS. Wat een leuke schaaltjes

 • iiiThinkPink |

  Ik eet meestal gewoon een boterham in de ochtend, haha.

 • Sophie |

  Bij jou is het elke ochtend een feestje! Ik eet gewoon een boterham haha.

 • Denise |

  Zien er stuk voor stuk lekker uit! Die tweede lijkt me het lekkerst. Ik maak mijn havermoutpapjes altijd in het weekend, met kaneel, rozijnen, bosbessen, noten en wat appelstroop. En doordeweeks bosvruchtenyoghurt met muesli, cruesli, rozijnen en bosbessen.

 • Maartje |

  Super mooie foto’s! Mijn ontbijtje is meestal standaard boterhammen met kaas of met hagelslag. Gewoon iets waar ik zin in heb. Ikzelf kijk het liefste uit naar de lunch omdat ik die nog thuis heb. Meestal eet ik dan kaas met beschuit en een fruit bakje met fruit dat we hebben. Dat vind ik zo lekker! Leuk artikel trouwens! ๐Ÿ™‚

 • Manon |

  Dat ziet er lekker uit, mooie fotos ook!

 • NolaLona |

  Ik heb een hele tijd havermout met appel en kaneel gegeten, maar nu eet ik elke ochtend weer gewone boterhammen. Altijd wel verschillend beleg, maar pure hagelslag.. YUM!! En ja ik lig ook ’s avonds in bed om te bedenken wat ik de volgende ochtend kan gaan eten! ๐Ÿ™‚

 • Demi |

  mooie foto’s! Ik eet in de ochtend altijd havermout, en als ik nog wat meer tijd heb maak ik er graag een smoothie bij ๐Ÿ™‚

 • Christa |

  Wauw, ik hou van dit soort posts. Het ziet er allemaal zo lekker uit!! ๐Ÿ™‚

 • Beau |

  Ziet er heerlijk uit! Ik eet altijd een broodje ๐Ÿ™‚

 • Puck |

  Mmmh erg lekker allemaal! Mijn wekker gaat op 6:30, erg vroeg! En ik moet om 7:30 op de fiets naar school. Een uurtje dus om alles te doen! Ik doe dit nu al voor het 3e jaar zo maar veel tijd om te ontbijten heb ik dus niet.. Mijn to go ontbijtje is een beschuitje met hagelslag en een beschuitje met kaas en een banaan!
  Kuss

 • Manon |

  Oh, dat ziet er lekker uit! Mijn ontbijtjes verschillen ook heel erg, als ik haast heb dan 2 boterhammen met zoet beleg. Bij minder haast een (groene) smoothie, yoghurt met fruit en/of cruesli of geroosterde boterhammen. In het weekend of speciale gelegenheden lekkere zoete broodjes, een eitje en fruit! :love:

 • Emma |

  Mmm, ziet er heerlijk uit zeg! Ik ben heeeel saai, gewoon geen ochtendmens dus meer zin om 2 sneetjes brood te smeren heb ik niet..
  (En stiekem heb ik ’s morgens ook nooit zo’n trek in yoghurt of havermout) :p

 • Lara |

  Als ik niet hoef op te schieten ontbijt ik met wat yoghurt in een mok, wat stukjes banaan erin, en nog een vleugje cassis limonade! Mmm.. ziet er lekker uit, krijg gelijk inspiratie van dit soort artikelen!!!

  xx :love:

 • Vienna |

  Erg mooie foto’s! Is dat bakje nog steeds te koop in de Action? :$

 • Eline |

  Ik houd van beschuiten!!

 • Noรซ |

  Ik eet meestal een kommetje soep met knapperbolletjes als ontbijt een lekker warm gevoel in je buik, snel en het vult wel een beetje
  Maar als ik echt veel honger heb en tijd.. Dan maak ik soms een tosti of een beschuitje
  Gewoon heel simpel en eenvoudig

 • Luuke |

  ‘S morgens doe ik alles het liefste snel, dus voor mij zit er niet meer in dan 2 boterhammen met vlokken :p Haha.
  Jouw ontbijtjes klinken ook heerlijk!

 • Hester |

  Leuk het hartje! Het is klein en je moet het maar net even weten, maar ik vind ’t leuk. Voor de insiders, haha. Ik keek een aantal jaar terug ook altijd heel erg uit naar mijn ontbijt, tegenwoordig niet echt meer, gewoon een simpele geroosterde (dat dan weer wel!) boterham met hagelslag. Ik heb nooit zo heel veel zin en tijd om er ’s morgens heel veel tijd aan te besteden, maar het ziet er wel mooi uit en zal ongetwijfeld lekker zijn!

 • Linde |

  Yay, ik ben eindelijk eens niet de enige die sojamelk lekkerder vindt dan normale!

  Deze ontbijtjes zien er echt superlekker uit allemaal, maar ik heb zelf ’s ochtends nooit tijd om dit soort dingen te maken. Ik eet meestal gewoon twee bruine boterhammen en soms als ik wat meer tijd heb yoghurt, cruesli en banaan.

 • masja |

  Ziet er heerlijk uit! Leuke food inspiratie ๐Ÿ™‚

 • June |

  Mooie foto’s van lekkere ontbijtjes!
  Ik eet vaak (Griekse) yoghurt met cruesli en banaan. Heel voedend en gezond!
  Maar een simpele boterham pindakaas is natuurlijk ook lekker ๐Ÿ™‚
  En ohja; het ‘Like hartje’ is een leuk idee!
  Xx

 • Rous |

  ‘Grotendeels plaatjes, hoor’. Andere mensen zouden misschien heel fancy net doen alsof ze dat blad lezen alsof het een ‘Maan Roos Vis’ boekje is. Maar jij bent echt. Daarom volg ik je blog nog steeds.

 • Stephanie |

  De eerste twee ontbijtjes zien er zooo lekker uit! Zelf doet brinta mij ook altijd denken aan mijn peutertijd haha vleugje nostalgie! En dat hartje als kommetje is zoo schattig, die moet ik ook hebben! Te cute!

 • Kirsty |

  Wat een leuke ontbijtjes! Zelf ontbijt ik meestal รณf met crackers met beleg erop waar ik maar zin in heb รณf met een bakje yoghurt met lekker veel fruit en een paar kleine stukjes 70% of puurdere chocola, dat is zo lekker!

 • Anoeska |

  Ah, wat fijn om te lezen dat er nog meer mensen zijn die de avond van tevoren zich al verheugen op het ontbijt van de volgende dag haha. Ik heb een tijdje havermoutpap met kaneel en amandelen gegeten, heerlijk! Nu eet ik Griekse Yoghurt met cereal. Yummie!

 • Petra |

  Mijn standaard ontbijt is een grote kom overnight oats gemaakt met brinta + griekse yoghurt of franse magere kwark (+een lepel jam om het zoeter te maken). Eroverheen doe ik een berg chia zaadjes en rauwe cacaopoeder of kaneel.
  En, als ik meer honger heb snij ik er op het laatst nog een heerlijk fris groen appeltje doorheen, mmmm.

  In het weekend eet ik of mn uitgebreidere ontbijtje met de appel erbij of ga ik echt verse broodjes halen bij de bakker en eet ik meestal een noten/rozijnbroodje en meergranenbol met luxe beleg als ontbijt.

 • Lisa |

  Fijn dat je zo kunt genieten van het ontbijt. Ik vind het ontbijt altijd verschrikkelijk moeilijk, omdat het eetdrama van de dag dan weer begint. Ik twijfel vaak zo lang over m’n ontbijt dat ik te laat kom of uiteindelijk onvoldoende ontbijt.. Stom gedoe!

 • Joyce |

  Ziet er heerlijk uit! Dit soort dingen eet ik vaak tussen de middag. Ontbijten daar heb ik meestal geen of weinig tijd voor, ook heb ik nooit trek in de ochtend.

 • suzanne |

  Havermout met frambozen en hagelslag vind ik best wel heel lekker, maar meestal ben ik te moe om ’s ochtends mijn bed uit te komen… Vaak eet ik dus gewoon een boterham met pindakaas, omdat ik er gewoon geen meer tijd voor heb hahah.
  Oja, de laatste tijd maak ik ’s ochtends ook vaker een smoothie, dat is ook superlekker als ontbijt!

 • Luana |

  Mijn ontbijt is eigenlijk elke dag hetzelfde, brinta met appel en kaneel, heerlijk! :love:

 • Florentine |

  Onwijs leuk Jiami! Dat hartjes bakje is ook wel heel erg schattig!

 • Laura |

  Ik ontbijt meestal met yoghurt met cruesli en extra rozijnen ๐Ÿ™‚ Daarnaast drink ik er elke ochtend groene thee, een latte amaretto en optimel bij.

 • Britt |

  Ziet er allemaal lekker uit, helaas ben ik allergisch voor noten. Ik eet elke ochtend een bak met cornflakes ๐Ÿ™‚

 • Kimberly |

  Beschuitjes met hagelslag zijn zo lekker! Daar ga ik morgen weer eens mee ontbijten haha

 • Klarieke |

  Vanille yoghurt met muesli, blauwe bessen, aardbeien en kokos. En dan de aardbeien in heeeele klein stukjes. Oh jongens dit is ZO lekker

 • Elsbet | La Vie Pure |

  Suk voor stuk supperlekker! ๐Ÿ˜†

 • Esmee |

  Jiami, jouw foto’s he.. Wauw! Ik wilde even zeggen dat je echt een inspiratie voor me bent, je bent zo spontaan en je schrijft zo leuk, en je maakt super mooie foto’s! Ik vond dat dat even gezegt moest worden haha. x

 • Lieve |

  Mmmm ziet er lekker uit! Ik ontbijt om eerlijk te zijn bijna nooit op normale schooldagen.. Geen tijd, geen honger, niet genoeg brood, niet genoeg yoghurt…. “Zucht”

 • Sanne |

  Ik eet altijd Brinta als ontbijt! Zรณ lekker!

  xxx

 • anne |

  Jou ontbijtjes zien er zรณ lekker uit! ik vind het altijd super jammer dat ik echt een avondmens ben en dus ’s morgens echt alles in een kwartier moet doen omdat ik mijn bed niet uit kan komen… hierdoor bestaat mijn ontbijt heel vaak uit gewoon een broodje chocopasta en thats it… ๐Ÿ™

 • diane |

  leuk artikel! het lijkt mij allemaal erg lekker, wat ik zelf wel lekker vind is een broodje met pindakaas en banaan, en yoghurt met banaan en/of wat stroopwafel kruimels gaat er wel in haha. o ja een smoothie is ook erg lekker! ik hoop dat je hier wat aan hebt ๐Ÿ™‚

  x diane

 • Rosalie |

  Hee Jiami! Dat hartjesbakje ziet er echt supercute uit! Ik zag hem al eens eerder voorbij komen op je foto’s en vond hem al die tijd al leuk, dus ik ga er ook maar eens naar zoeken bij de Action ๐Ÿ™‚ Mijn standaard ontbijt is griekse yoghurt met cruesli en een banaan. Soms doe ik er ook nog hennepzaad, chiazaad of honing bij. Of ik vervang de banaan voor bijvoorbeeld dadels (heerlijk zoet ook) of aardbeitjes, als we die een keer in huis hebben. Heeeel soms heb ik zin in brood, dus dan eet ik daar 2 of 3 sneetjes van. Mijn favoriete beleg is trouwens pindakaas met banaan! Hele lekkere combinatie, dus als je het een keertje uit zou willen proberen: het is echt een aanrader ๐Ÿ™‚
  Liefs!

 • Anna |

  Hee Jiami,

  Dat hartje waarmee je een artikel kunt liken vind ik echt heel leuk! Mag ik vragen of je daar een plugin voor hebt gebruikt en zo ja welke? En mag ik je idee stelen, haha? ๐Ÿ˜‰

  Liefs, Anna

 • Vink |

  ik heb ’s ochtends nooit zo veel honger dus voor mij is het standaard een beschuitje met hageslag en een kopje thee ๐Ÿ™‚

 • Sharona |

  Hey Jiami.
  Ik kijk je blog pas sinds vandaag maar ik ben nu al blij dat ik het ontdekt heb. Mijn ontbijt is echt heel erg basic. Gewoon een kommetje cornflakes met melk of yoghurt. Dan doe ik er nog een drinkbeker ranja bij. Meer niet. Ik heb een s’morgens een soort buikpijn-gevoel waardoor ik nooit honger heb.
  Xo.

 • Chantal |

  Lekkere ontbijtjes! Ik zie geen hartje staan,mischien omdat ik een i-pad gebruik?

 • Nieke |

  Yoghurt met muesli, frambozen en aalbessen is ook erg lekker !

 • Simone |

  Beeeeeetje late reactie (ik volg je blog op een nogal ehh.. “vrije” wijze momenteel… maar geen zorgen, ik ben je niet vergeten!)
  Maarmaarmaar
  Ziet er lekker uit! Ik denk dat ik het allemaal eens ga proberen. Ik eet namelijk ook weleens Brinta en havermout, maar nooit op zo’n lekkere / vitaminerijke manier. Jammer alleen dat bosbessen zo duur zijn, maar misschien kan ik inderdaad eens bevroren fruit er doorheen doen.
  Vandaag heb ik ontbeten met twee toastjes waarop ik drie zachtgekookte eieren en roomboter had gedaan, รฉรฉn tomaat en รฉรฉn sinaasappel. Dat is een boel, I know, maar dat is ter voorkoming van snacken. Als ik mezelf namelijk helemaal ongans eet in de ochtend, voel ik de rest van de dag nauwelijks meer de behoefte te snoepen. Alleen, tja, niet zo verwonderlijk: ik kreeg het vandaag niet op… :'(

  • Jiami |

   Haha, lekker flink ontbijten vind ik ook fijn. Voorkomt onnodig snacken inderdaad, dus je ontbijtje klinkt alleen maar yummy. En haha vind het juist heel leuk dat je me nog steeds volgt Simone!

 • Hallo!

  Ik ben Jiami Jongejan, een 18-jarig meisje uit Amsterdam. Op deze blog deel ik mijn liefde voor fashion, reizen en fotografie. โ™ฅ

  Archief

  YouTube

  Favourites