Travel

Mijn Aussome droom komt uit

Ik ben het type dat voorstander is van je dromen volgen, je hebt ze niet voor niets. Aussie heeft mij uitgedaagd om mijn eigen Aussome (ha, snap je hem al? Aussie – Aussome?) idee uit te voeren en daarmee mijn droom uit te laten komen, als onderdeel van #FindYourAusomme. Hoe cool is dat? Het gevoel van helemaal vrij kunnen zijn en genieten van het leven. Iets wat ik al heel lang wilde doen is naar Schiphol gaan en het eerste beste vliegtuig pakken. Zo gezegd zo gedaan, alleen deed ik dit niet alleen. Manon, een van mijn vriendinnen, nam ik mee. Beiden hadden we geen flauw idee wat voor reis ons te wachten staat. De enige regel? Slechts één tas met een enkel essentials. Oh, en we hadden een budget van € 500 euro. En geloof me – vliegtickets bestellen voor dat bedrag is niet makkelijk, evenmin als het inpakken van je tas als je maar zo weinig meeneemt. Dat betekent: enkel het belangrijkste.

Het begin…

IMG_8212IMG_8199

Hierboven mijn essentials; van kleding, mijn hardloopschoenen, een goed boek, vlogcamera en uiteraard haarproducten. Persoonlijk ben ik erg fan van de Aussie’s 3 Minute Miracle producten omdat deze je haar weer fancy maakt – geen dof of pluis gezien en daarnaast duurt het masker slechts 3 minuten. Op zo’n reis, waarin je dagen al overvol zijn, is het fijn om je haar toch te kunnen verzorgen zonder je bezoekje aan de Eiffeltoren te missen. Deze gebruik ik overigens ook graag thuis als ik ’s ochtends veel haast heb.

IMG_9768 IMG_9762

Maar tijdens deze trip wilde ik graag wat meer volume in mijn haar omdat dat toch mijn favoriete look is. De Volume collectie is naast mijn 3 Minute Miracle ook een van mijn favoriete, omdat volume je haar net dat beetje meer kan geven. Volume geeft je haar gelijk een meer ‘levendigere’ look en deze collectie helpt daar geweldig bij. Vooral de droogshampoo in deze collectie behoort bij mijn favorieten – ideaal voor op vakantie als je haar dankzij het warme weer iets vetter lijkt.

IMG_8241

Na het inpakken van m’n tas, werd het tijd om naar Schiphol te gaan. Samen met Manon heb ik daar allerlei barretjes afgeslenterd op de hoop dat we ergens nog een last minute ticket konden krijgen voor ons budget. Wat bleek? Veel vertrok echter pas in de avond en dat zou inhouden dat we nog zo’n 8 uur op het vliegveld rondzworven. Een dikke tegenvaller, maar slechts 1 vlucht was binnen ons budget en die vloog op tijd: MILAAN! Op het vliegveld boekten we nog snel een hotel via Booking.com en het was compleet.

Daar gaan we dan…

IMG_8305IMG_8546IMG_8383IMG_8426 IMG_8272

IMG_8266

IMG_8689IMG_8720

En daar begon onze spontane trip naar Milaan, zonder dat we allebei ooit in deze stad waren geweest, zaten we een paar uur later al in Italië. We slenterden door de prachtige straten, aanschouwden het werk van Da Vinci en Michelangelo, bezochten de dom van Milaan, aten VEEL pizza en ijsjes en ook een bezoekje aan winkels als Louis Vuitton en Céline mocht niet ontbreken. Milaan is niet voor niets dé modestad. Binnenkort lijkt het me dan ook heel tof om een Milaan travel tips blogpost te maken! Keep you posted. Hierboven wat kliekjes van afgelopen dagen zodat jullie een sfeerimpressie krijgen. Wat een prachtige en heerlijke stad, vooral de wijk Navigli heeft mijn hart gestolen. Op het moment dat ik dit type zit ik met een glimlach in Milaan, op mijn hotelbed, besef me heel eventjes hoe cool het is dat we hier beland zijn.

In mijn ogen is op reis gaan een van de meest mooie en waardevolle dingen die je kunt doen. Door samen met een vriendin zoals Manon te gaan deel je je ervaringen en is zo’n droom nog kostbaarder. Zoals jullie wellicht weten ben ik een behoorlijke wanderlust, ik hou van reizen!

IMG_8203

Wat is jouw droom?

Wat deze droom van mijn lijstje afgevinkt en wat is dat vet! Daarbij wil ik Aussie bedanken, niet alleen voor het zorgen dat mijn haar er flawless uit zag in Milaan – immers, met mijn extensions heb ik nu wat extra verzorging nodig en dat ging super goed – maar ook door het helpen met het realiseren van mijn droom als onderdeel van de #FindYourAussome. Je kunt Aussie zelf ook vinden op Facebook en Instagram, check that out. :)

Daarnaast heb ik nog een leuke winactie voor jullie! Jullie kunnen namelijk een pakket vol met lekkere Aussie producten winnen. Dit kun je doe door een reactie achter te laten op deze blogpost en daarin te vertellen wat jouw Aussome droom is. Wat zou jij nog een keer doen? Ik zal deze week alle inzendingen doorlezen en de leukste, creatiefst en origineelste reactie wint de Miracle Moist shampoo, conditioner, 3MM masker en dryshampoo & stylingproduct. Ik zal de winnaar per mail op de hoogte stellen van haar prijs en dit zal op 6 juni gebeuren.

Liefs,

Jiami

Dit artikel is in samenwerking met Aussie tot stand gekomen.


111 reacties op “Mijn Aussome droom komt uit”

 1. Sofie zegt:

  Oh wat leuk dat je hierdoor een droom hebt kunnen waarmaken. Mijn allergrootste droom is om op alle werelddelen te zijn geweest. Het lijkt me geweldig om de verschillende culturen te leren kennen en zoveel mooie dingen te zien.

  [Antwoord]

 2. lieselotte zegt:

  Hey Jiami,
  Ik ben Lieselotte, een grote fan van jou vanuit België. Mijn aussome droom is om een roadtrip te maken doorheen Amerika. Ik vlieg dan vanuit België naar een staat in Amerika en ga steeds naar andere plekjes. Zodat ik die ook eens bezocht heb. Ik ben nog nooit in Amerika geweest en het lijkt Me superrrr vet om er een roadtrip te maken. In Amerika kan het nogal warm zijn en dan kan ik de aussie producten gebruiken die in het pakket zitten.
  Succes aan iedereen die meedoet
  Grtjs Lieselotte 💋

  [Antwoord]

 3. Lisa zegt:

  Zo tof dat jullie naar Milaan zijn geweest! Ik heb echt genoten van de vlogs, Milaan staat nu op m’n lijstje voor deze zomer!
  Ik ben echt een enorme dromer. Ik heb mijn hele wereldreis al uitgestippeld: Alaska, road trippen door Amerika, dan door naar Zuid Amerika en misschien breng ik nog een bezoekje aan Nieuw Zeeland. Maar ook kleine dromen, zoals picknicken in een luchtballon. Oh en onbereikbare dromen! Een dagje mee draaien in een Lush fabriek!
  Wat staat er nu nog op jouw dromenlijstje :)?

  [Antwoord]

 4. Lizzy zegt:

  Mijn droom, tja, ik heb er veel. Maar toch wel heeel gaaf lijkt me om in Engeland naar EF te gaan. Op Veed had ik je dat gezegd, maar deze zomer gaat dat helaas niet lukken. Sowieso een jaar naar Engeland gaan om mijn Engels ( dat accent vooral ahah) te verbeteren. Ook zou ik ZOOO graag stevie wonder ontmoeten <3 En als het kan een zeer dierbaar persoon weer terug op aarde brengen.. X

  [Antwoord]

 5. Irem zegt:

  Hey Jiami,
  Ik vind je samenwerking met Aussie echt super tof! Mijn aussome droom is om deze zomer weer eens op vakantie te kunnen naar (het liefst naar Thailamd of Amerika). Vanwege het werk van mijn ouders gaan we niet op vakantie en ik vind dat zooo super vet balen want ik zie ze ook al zo weinig dus dat is echt nu een droom van mij.
  Je videos en blog zijn super leuk❤️
  Luff youuu Jiami💋

  [Antwoord]

 6. nova zegt:

  hey Jiami!
  mijn aussome droom is om binnen een bepaalde tijd naar allemaal verschillende plekken te gaan met allemaal verschillende klimaten, culturen enzo. mij lijkt het echt super om te zien hoe grote verschillen er tussen de plekken zijn. en omdat je niet je hele makeupstash en al je haarspullen mee kan nemen zal het pakket goed kunnen helpen. niet alleen voor de reis natuurlijk maar in het normale leven is het natuurlijk ook fijn om fijne haarproducten te hebben. 😉
  good luck everyone
  Xx

  [Antwoord]

 7. Marit zegt:

  Heel graag zou ik een keer naar de malediven, curacao of borabora willen. Maar nog liever zou ik willen roadtrippen in een Volkswagen busje samen met mijn vriendinnen!

  [Antwoord]

 8. hanna zegt:

  Mijn droom is om het noorderlicht te zien!

  [Antwoord]

 9. Marie zegt:

  Mijn droom is om met een paar vrienden naar een ver land te gaan daar een maand of twee rond te trekken. Daar nieuwe mensen te leren kennen, een andere cultuur te ontdekken, ervaringen op te doen en mezelf goed te leren kennen. Dan hoop ik dat ik 20 jaar later nog vol plezier en enthousiasme aan mijn kinderen (die ik dan misschien heb) kan vertellen wat ik allemaal heb meegemaakt en dat ik zo anderen inspireer om ook hun dromen te volgen. 🙂

  [Antwoord]

 10. Chantal zegt:

  Ik heb samen met mijn vriendin een blog en mijn Aussome droom is dat we daarmee bekend worden en net zo goed als jij worden. Ook staat er op mijn to do list dat ik een keer met dolfijnen wil zwemmen en met een koala knuffelen, want die zijn gewoon zo cutee!!

  [Antwoord]

 11. Lize zegt:

  Zo super mooi om te volgen hoe je je dromen volgt! Wauw! Mijn aussome droom heb ik overgenomen van mn nicht. Mijn nicht is vorig jaar een half jaar naar Vietnam geweest. Daar was ze vrijwilliger in de sociale zorg. Kindjes met beperkingen, die in een weeshuis zitten. Die geen liefde krijgen. Misvormde kindjes die daar door hun ouders worden gebracht waar ze vervolgens op de grond liggen en niks kunnen. Mijn nicht was daar met een groep vrijwilligers en elke dag ging je naar een bepaalde plek. Spelen en knuffelen met kindjes. Maar er waren ook dagen dat ze mee liep in een school. Zo waren er telkens activiteiten die heel veel induk op haar hebben gemaakt. Hoe blij die mensen worden van de kleinste dingen. Na het horen van haar hele verhaal had ik zoiets van: wauw! Dit wil en ga ik ook doen. Ik vind het erg mooi om mensen te helpen, zeker als t gaat om personen in die omstandigheden. Na mijn nichts vrijwilligers periode is ze nog wezen rondreizen. Ook dat lijkt me prachtig. Dit is mijn aussome droom ☺️ Daarnaast lijkt het me ook nog heel mooi om veel te reizen naar verschillende plekken op de wereld met verschillende culturen. China, Australië, New zeeland en Amerika lijken me dan ook prachtig!

  [Antwoord]

 12. Marie zegt:

  Ik droom ervan om zelf een hip koffiehuisje te openen waar je kan lezen, werken, gezellig kletsen, taartjes eten en natuurlijk: hopeloos veel koffie en thee drinken!! Verder wil ik ook zoveel mogelijk van de wereld zien en heel graag eens in mijn eentje op reis gaan.

  [Antwoord]

 13. T zegt:

  Zo’n spontaan tripje lijkt me zo leuk! Een droom die ik ondertussen al wel zo’n vijf jaar heb is vrijwilligerswerk doen bij een sociaal project ergens in Afrika. Geen idee waarom ik dit per se in Afrika wil doen eigenlijk, terwijl er ook buiten dat continent heel wat interessante landent te vinden zijn. Op één op andere manier spreekt Afrika me toch het meest aan. Op dit moment lijkt het me gewelig naar Oeganda, Tanzania, Congo of Zambia te gaan. Ik heb mezelf verplicht deze droom ooit waar te maken, dus normaal zal dat wel gebeuren, hoop ik (:

  [Antwoord]

 14. Catherine zegt:

  Ah wat gaaf dat je naar Milaan was gegaan! Dat vind ik zo’n prachtige stad :) Ik heb toevallig laatst weer de dry shampoo van Aussie gekocht, dat is echt mijn favoriete haar-product haha. Mijn Aussome droom is om ooit naar de maan te reizen. Ik heb sterrenkunde gestudeerd en astronauten zijn echt mijn helden! Hoe gaaf zou het zijn om de wereld van bovenaf te kunnen bekijken? Hopelijk is dit over een aantal jaar mogelijk, want dat zou ik echt geweldig vinden!

  [Antwoord]

 15. Cato zegt:

  Milaan lijkt me zo tof om eens te bezoeken! Weet er iemand leuke hotspots daar?

  [Antwoord]

 16. Echt gaaf! Mijn droom is om uit mijn comfortzone te stappen en gewoon alleen op vakantie te gaan naar New York bijvoorbeeld. Ik ben gek op deze stad en aangezien ik in een soort dipje zit is dit op dit moment mijn droom. X
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  [Antwoord]

 17. Lisanne zegt:

  Zo vet wat je hebt gedaan! Mijn droom is om een wereldreis te maken. Nieuwe culturen te keren kennen en een kijkje nemen in het leven van mensen aan de andere kant van de wereld. Ik hou ervan om nieuwe plekken te ontdekken! X

  [Antwoord]

 18. Inge zegt:

  Hey Jiami, prachtige foto’s en een leuke actie!
  Mijn droom is om later te reizen, een Volkswagen busje te hebben en in een grachtenpand in Amsterdam te wonen. Vrij cliché misschien, maar ik ben verliefd op de wereld en zou er graag meer van zien 😉 x

  [Antwoord]

 19. Sterre zegt:

  Mijn droom is om ooit in een stadion helemaal vol met mensen te staan en dat al die mensen dan voor me klappen en naar me juichen. Je video’s en blogpost zijn btw echt super leuk!

  [Antwoord]

 20. Marcelina zegt:

  Wat een leuke actie! Mijn aussome droom is naar Australie te gaan om daar rond te reizen, maar vooral om daar een koala te kunnen vasthouden/knuffelen. Dit zijn mijn favoriete dieren & Australie lijkt me prachtig (als ik AYNIL moet geloven). Dit is al van jongs af aan een droom en die zou ik ook graag willen uitvoeren in de toekomst (als het leven het toestaat) 😊

  [Antwoord]

Geef een reactie

social media

about

Jiami.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dagelijks blog over alles wat mij bezig houdt. Van kleding en make-up tot reizen en rondjes rennen. Dit trekt maandelijks zo’n 210,000 unieke bezoekers. Naast het schrijven van blogposts verschijnt er ook elke vrijdag een video. Meer info?
© 2015. All Rights Reserved. Build with ♥ by Jiami Jongejan.