Outfits

Meetings @ Amsterdam

IMG_0122IMG_0119IMG_0129IMG_0132

Hi all,

Hoe is het? Ik zit momenteel in de trein, net terug uit een afspraak in Amsterdam. Helaas mag ik nog niet zeggen waar we mee bezig zijn, maar dit mag ik hopelijk over zo’n 2 weekjes wel naar buiten brengen. Het enige wat ik kan zeggen is dat het een project buiten mijn blog is en het is iets totaal anders, maar uiteraard zal er op mijn blog wel het een en ander van voorbij komen. Het is een behoorlijk groot ‘project’ waarmee we met een team de wereld wel een klein beetje mee hopen te verbeteren. Ok, we zijn geen Nelson Mandela, maar het is wel een non-profit dingetje.

Anyway, na de meeting maakte ik nog wat foto’s van Tycho en Nando – 2 anderen uit het team – en keek ik hen heel lief aan of ze een paar foto’s wilde schieten voor een outfitpost. Gelukkig waren ze enthousiast en vonden ze het zelfs leuk om te doen. Dikke props naar Tycho, thank you. (Dit is Tycho trouwens.)

De outfit droeg ik eerst naar een dagje school en daarna ben ik dus door gegaan naar Amsterdam. Ik draag mijn nieuwe schoenen van Sacha en I luv them! Ze zijn serieus eergisteren binnen gekomen en voor hakken van deze hoogte lopen ze echt verbazingwekkend fijn door de plateau die erin zit. Ik loop er nu al een hele dag mee en heb nog nergens last van gehad. Fijn! I love plateau’s <3, maakt het lopen op hakken zoveel makkelijker.

Zometeen moet ik er alweer uit, dus ik doe mijn laptop even uit. Spreek jullie heel snel weer. X

lots of love,
Jiami

top Boohoo
vest Boohoo
broek Topshop
schoenen Sacha
tas Fendi

29 reacties op “Meetings @ Amsterdam”

 1. Robin zegt:

  Aaaah leuke outfit! En ik ben echt heel erg benieuwd wat dat ene project is :) X

  [Antwoord]

 2. Anniek zegt:

  Oeh, ik word wel benieuwd nu hoor! Wat je er nu over verteld klinkt in ieder geval al tof. Leuk ook dat het zoiets anders is dan wat je normaal doet. Je outfit vind ik ook gaaf trouwens. De kleurencombi: ZO lekker herfstig! :)

  [Antwoord]

 3. Je outfit is echt heel leuk! Casual, maar met een sophisticated tintje :). Inderdaad perfect voor naar school en meetings. Ik ben heel benieuwd naar je nieuwe project, als jij al een klein beetje de wereld beter kan maken is dat heel erg mooi. Fijn dat je je bereik daarbij inzet, heel goed!

  [Antwoord]

 4. Sandra zegt:

  Aaah die schoenen zijn echt geweldig!

  [Antwoord]

 5. Daphne zegt:

  Wat een leuke outfit. Simpel maar toch classy. De schoenen zijn echt iets voor jou, Jiami!

  [Antwoord]

 6. Emma zegt:

  Ohh, ja echt hele gave schoenen!

  [Antwoord]

 7. Wat een super leuke outfit!! Je ziet er echt zo blij uit, waarschijnlijk een gezellige shoot dus! 😀 Ik ben echt super benieuwd naar je project nu trouwens, hihi! Liefs

  [Antwoord]

 8. Jemig Jiami je bent zo mooi 💜

  [Antwoord]

 9. Bella zegt:

  Aahh zo mooi Jiami! Ben heel erg benieuwd❤

  [Antwoord]

 10. Ceetje zegt:

  Oh wow je maakt me heel nieuwsgierig naar je project!

  [Antwoord]

 11. Ingeborg zegt:

  Mooie outfit & ik ben heel benieuwd naar het project!

  [Antwoord]

 12. Lara zegt:

  Je ziet er weer stralend uit! Ik ben heel benieuwd naar het project waar je aan het werken bent, klinkt in ieder geval heel positief!

  [Antwoord]

 13. Stephanie zegt:

  Ah, wat een super leuke outfit zeg!

  [Antwoord]

 14. Rachel zegt:

  Hele leuke outfit Jiami xx

  [Antwoord]

 15. Nicole zegt:

  Prachtige outfit! Ik vind het vestje zo leuk.

  [Antwoord]

 16. L96 zegt:

  Ahhhh super mooie kleren!!!

  Ik doe mee aan een wedstrijd om op een kalender te komen en kan daar echt super vette prijzen mee winnen. Maar dan heb ik wel zoveel mogelijk stemmen nodig. Zouden jullie op me willen stemmen, dat zou ik echt onwijs gaaf vinden, en ik ben jullie echt eeuwig dankbaar! 💖
  Dit is de site:

  http://www.womenintechnology.nl/model/450

  [Antwoord]

 17. Naomi zegt:

  Leuke outfit, vind vooral het lange vest gaaf!

  x

  [Antwoord]

 18. marsilabu zegt:

  Leuke outfit! Dat vest heeft ook een super mooie, warme kleur! Tip: als je links in je blogpost verwerkt, kun je dan niet instellen dat er een nieuw tabblad wordt geopend? Als je nu op de link klikt verlaat je Jiami.nl 😉

  [Antwoord]

 19. anouk zegt:

  Spannend, je nieuwe project! Ik ben wel benieuwd wat het inhoud. Je nieuwe schoenen zijn erg tof!

  [Antwoord]

Geef een reactie

social media

about

Jiami.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dagelijks blog over alles wat mij bezig houdt. Van kleding en make-up tot reizen en rondjes rennen. Dit trekt maandelijks zo’n 210,000 unieke bezoekers. Naast het schrijven van blogposts verschijnt er ook elke vrijdag een video. Meer info?
© 2015. All Rights Reserved. Build with ♥ by Jiami Jongejan.