Uncategorized

Meer haarvolume met Toni&Guy

december 15, 2013 | by Jiami


Toni&Guy

Toni&Guy

Toni & Guy is over het algemeen een erg geliefd merk. Ik ben zelf ook redelijk positief over het merk en heb er fijne ervaringen mee. Vooral de geur van de meeste producten vind ik echt super lekker! <3 Wekelijks gebruik ik maar al te graag een masker van Toni & Guy, haha. Vandaag heb ik ook twee nieuwe producten die ik met jullie deel – want hey, ik vind het tof als ik iemand kan helpen met tips over je haar verzorgen.

Ik heb twee producten. De Toni & Guy Sea Salt texturing spray en de Glamour Volume Pulmping Whip. Eén van de meest invloedrijke trendsetters van de Britse modewereld, Lulu Kennedy, heeft speciaal voor de TONI&GUY Hair Meet Wardrobe collectie twee bijzondere designs ontworpen. De Casual Sea Salt Texturising Spray is nu tijdelijk ook verkrijgbaar in een beachy waves print en de Glamour Volume Plumping Whip, het nieuwe volumeproduct voor een speelse hairdo, is in een stylish tijgerprintjasje verkrijgbaar.

De producten hebben dus een hele toffe verpakking. Ik ben fan! 🙂 Zoals ik al heb verteld is de Sea Salt Texturing Spray geen nieuw product – sterker nog: dit is een populair product van Toni & Guy! Deze heeft alleen een iets leuker jasje dan normaal.

Toni&Guy

Dit is de Sea Salt Texturising Spray uit de Casual collectie. Een super toffe, vlotte en vrolijke verpakking! Ik vind hem onwijs leuk. Met deze spray – v0or alle haartypes – kun je een beachy effect creeëren.

Op de foto’s hieronder heb ik de spray gebruikt. De 1e foto is het effect voor de spray.

Toni&Guy

Toni&Guy

IMG_7072

Toni&Guy

Ik heb hem in mijn haar gespoten en ben er met mijn hand in gegaan om de spray te verspreiden. Daarna had ik hem gekamd. De rechterpluk op de foto’s is met de spray. Ik raad aan om na het sprayen je haar niet meer te kammen. Dan kam je het effect weg. Dit kun je goed zien op de laatste foto. Bij de rechterpluk heb ik het gekamd en is de slag verdwenen. Sterker nog, het lijkt veel stijler dan voorheen en een beetje nat.

Ik vind het effect ondanks dat echt onwijs tof! Het staat lekker nonchalant en geeft je haar net wat meer volume. Ik heb van mezelf al redelijk wat slag – dus ik denk dat de spray bij mij sowieso beter werkt dan bij stijl haar. Maar ik vind hem erg fijn! De spray heeft een subtiele geur. De geur is zoet, maar niet erg sterk. Als je het over je haar sprayt ruik je het lichtjes. Wat ik wel erg jammer vind is dat het effect na een paar uur wel weer verloren gaat en je moet bijsprayen. Voor een tijdelijk effect is het wel erg tof.

Wat ik wel fijn vind is dat het een fijn product om mijn haar klaar te maken voor het ‘stijlen’. Voordat ik mijn haar bijvoorbeeld krul of een strakke staart wil maken. Ik gebruik dan mousse, maar dit kan ik ook gebruiken. Zodra ik dit in mijn haar heb gedaan, föhn in het met een roterende föhnborstel. Het maakt mijn haar dan wat stugger waardoor het langer in model blijft en de krullen o.i.d. beter zitten. Hier krijg je dan wel geen beachy effect door, maar zorgt het ervoor dat je model beter blijft zitten.

Kortom: voor een beachy effect is het tijdelijk erg mooi. Daarnaast zorgt hij ervoor dat je haar langer in model blijft voor als je je haar wilt stijlen.

IMG_7063 IMG_7245

De Volume Plumping Whip is een crème die volume creëert. Het product ruikt heel lekker. De geur is zoet en doet mij denken aan een bloemige geur gemixt met een typische douchegel geur (snap je wat ik bedoel?). Het is geen warme geur, maar juist een wat frissere. De substantie van de crème is ook erg fijn. Het is een vrij dikke crème. Je kunt het een beetje vergelijken me een voedende nachtcrème wat betreft substantie. Vrij dik en het voelt erg rijk aan. Wel is hij iets luchtiger dan een nachtcrème.

Je kunt het product makkelijk door je haar doen. Als je het verspreid en de crème uitsmeert zie je hem niet meer en trekt hij in. Jammer genoeg merk ik alleen weinig van de volume. De crème doet weinig voor mijn haar. Ondanks dat geeft hij het wel een onwijs lekkere en sterke geur.

Persoonlijk ben ik fan van de spray. De crème doet minder voor mijn haar. De spray is vooral fijn om je haar te preppen (je haar dan ‘klaar maken’ voor bijv. krullen). De crème zou ik persoonlijk niet opnieuw kopen. De spray kost per 200 ML, €12,99. En voor de crème betaal je per 90 ML, €12,99.

Toni&Guy is te koop bij Kruidvat en Etos. Let op: de producten zijn wel Limited Edition!

Tags:
 • Saloua |

  Wat een mooie foto’s. Xo

 • Beautydagboek |

  De sea salt spray lijkt mij wel wat. Ik heb ook slag/krul in mijn haar en ik denk dat het dan goed zal pakken. Ik ga eens kijken bij de Etos. Welke lipstick heb je trouwens op? Ik vind hem heel mooi!

  • Robin |

   Hiii!
   De outfit die Jiami aan heeft, heeft ze geloof ik ook laten zien in haar Kerstfilmpje. Misschien staat daar waar ze haar lipstick heeft gekocht !

   xoxo Robin

 • Laura |

  Het effect na de sea salt spray is echt heel mooi! Sowieso is je haar al prachtig! 😉 Wel jammer van de crème.

 • Eline |

  Die spray ben ik wel nieuwsgierig naar geworden. Ik denk dat hij in mijn mild krullende haar wel fijn is!

 • Lifemaud |

  Wauw, die spray is erg mooi!
  Is hij denk je in halflang haar ook mooi, of niet?
  Zou wel jammer zijn als dat niet zo was :$

 • Sophie |

  De spray ziet er goed uit! Prachtige foto’s trouwens:)

 • Sofie |

  De spray lijkt me heel fijn!

 • Ashleey |

  De spray lijkt me super fijn!

 • demi |

  Die seasalt spray lijkt me leuk om te testen! Mijn haar komt over tot mijn navel, dus waarschijnlijk moet ik iets meer moeite doen om het gewenste resultaat te krijgen zoals het eruit ziet bij jou! Mooie foto’s weer!

 • Dionne |

  Ziet er goed uit! Prachtig!

 • Keytothefuture |

  Wat een prachtige foto’s!
  Producten klinken goeeed 🙂

 • MySimplySpecial |

  Mooie foto’s weer! Ik heb ook zo’n soort spray, maar ik gebruik het nog niet heel vaak.

 • Lieze |

  De spray ga ik ook kopen, ziet er heel goed uit!

 • femketje |

  sea salt sprays doen echt nooit iets voor mijn haar >.<

 • Jitske |

  Ik ben sinds kort ook fan van seasalt sprays, geeft je haar net wat meer effect!

 • Manon |

  Er zat ook een keer een seasalt spray in een glossybox. Ik vond hem toen ook fijn, vooral in de zomer als je voor de beachlook wilt gaan! Leuk artikel 🙂

 • Bianca |

  Ik vind het altijd lastig, welk product maakt volume in je haar, ik vind het vrijwel altijd tegenvallen.

 • Fashion meets Beauty |

  De Toni & Guy Sea Salt texturing spray heb ik meegenomen uit de VS, maar hij ligt nog ongebruikt in de kast. Ik moet ‘m snel maar eens gaan testen!

 • Jill |

  Ziet er mooi uit, en de foto’s zijn ook super mooi!

 • Beautyjuf |

  Toni&Guy heeft hele fijne producten 🙂 Ik gebruik op dit moment een volume shampoo en ben er zeer tevreden over. Je gebruikt mooie producten! Ik zie inderdaad volume in je haren. Ik heb de Sea Salt Spray ook eens gebruikt en vond ik ook fijn. Mooie foto’s!

 • Simone |

  Aahh jammer, valt een beetje tegen! Misschien moet je anders KMS gebruiken, dat schijnt ook een heel goed merk te zijn voor haarproducten

 • Anniek |

  Wat een leuke verpakkingen, vooral die van de spray vind ik erg mooi! Ik gebruik zelf voor volume ook vaak een volumespray van Balea, een merk uit Duitsland. Ik spuit een beetje op mijn handen en dan ‘kneed’ ik het bij mijn haarwortels in mijn haar, is ook erg fijn!

 • Leyla |

  Hi Jiami,
  Bedankt voor je leuke haar tag 🙂
  Ik ben op school niet heel populair en wordt flink mee gepest,
  Iedereen zegt dat ik lelijk ben omdat ik mijn haar te lang is en ik te klein ben.
  Sinds ik jou met de gouden @ op de TV zag, Ging ik direct naar je blog!
  Ik zag zo veel leuke dingen, sinds ik je haar beauty en fashion tags, kijkt iedereen op school tegen me op.
  Heel erg bedankt voor dat Jiami:D
  Ik ben nu een stukje zelfverzekerder:)

  Liefs, Leyla <3

 • Jo |

  De Seasalt spray zit toch altijd in de collectie van Toni & Guy? Ik gebruik hem namelijk al een jaartje of twee en vind hem heerlijk.

 • Lara's Lifestyle |

  Je hebt echt mooi haar! X

 • Iris |

  Vind het er mooi uitzien!

 • alice |

  I really love this post dear, amazing pics!
  you are an amazing blogger, I’m following your blog now!

  I’m following you on all social networks, follow me and get in touch!

  I’m waiting for your opinion on my latest post!
  BABY WHAT’S UP.COM

  An amazing gift is waiting for you, c’mon!
  CHRISTMAS GIVEAWAY

  Kisses from Italy, Alis.

 • Lolo |

  Wowie!! Super mooi! Ik ben echt zoooo jaloers op jou’n haar
  :love:

 • Noa |

  Mooie foto’s!! Welke camera gebruik jij??
  xx 😐 😮 😆 :kiss: 😀 :$ -_-

 • luka |

  mooi resultaat! en erg mooie foto’s x

 • Nieke |

  Ziet er heel mooi uit en wat een prachtige lippenstift hebt je op. 🙂

 • Miranda |

  Klinkt goed! Wat heb jij toch mooi haar!

 • Jana |

  Ik ben fan van de spray 😀 x

 • Femke |

  Alleen al om de mooie verpakking zou ik deze producten al willen kopen, haha. Maar het is met veel producten zo dat als je het uitkamt het effect verdwenen. Logisch ook: anders heet het niet ‘uit’kammen. Ik zal deze producten zeker in mijn achterhoofd houden; heb namelijk zelf nogal fijn en stijl haar. X

 • Kiki |

  Lijkt me een erg fijn product! En wederom weer prachtige foto’s, dat vind ik zo leuk dat jij van zoiets een hele originele post kan maken. :love: Liefs

 • Jana Vmh |

  Het lijken me best wel fijne producten 🙂

 • Nathalie |

  Wat een handige spray! Hoeveel kost ie eigenlijk?? Doei xoxo Nathalie. :p

 • Sonja |

  Mooi! Ik ben benieuwd wat het doet voor je punten; mijn puntjes zijn altijd zo droog. Zitten er parabenen/ sulfaten en siliconen in?

 • Momo |

  Ik reageer zelden, maar Jiami, wat een beeldschone foto’s! Je oogt volwassen maar toch fris en jeugdig. Top!

 • Anna Gielens |

  Ik kan het limited edition product helaas nergens vinden ook niet bjj de Etos of kruidvat

 • fashiondevlin |

  Heyy, Ik heb een probleem!
  Mijn haar is saai pluzig en futloos het heeft een beetje lag en geen enkle krultang doet het in mijn haar. Ik wil

  • fashiondevlin |

   Heyy,
   ik heb een probleem!
   Mijn haar is saai pluizig en futloos het heeft een beetje slag en geen enkle krultang doet het in mijn haar. Ik wil graag meer krullen maar dat kan dus niet. Heb je een idee hoe dat kan ?

   xoxo The Fashiondevlin♥ :$ -_-

 • Hallo!

  Ik ben Jiami Jongejan, een 18-jarig meisje uit Amsterdam. Op deze blog deel ik mijn liefde voor fashion, reizen en fotografie. ♥

  Archief

  YouTube

  Favourites