Outfits

maxi skirt outfit

IMG_0250
IMG_0252IMG_0262
IMG_0278
IMG_0281

Hi lovelies,

Afgelopen zaterdag droeg ik deze outfit, met pap ging ik even naar het winkelcentrum om pasfoto’s te maken voor het visum dat we moeten opvragen (mijne waren helaas verdwenen, oeps) en schoot daarna nog even outfitfoto’s. Ik draag hier mijn nieuwe maxi skirt en ik vind hem prachtig! Ik hou van de split en het kleurtje vind ik zeker niet verkeerd.
Op de fiets is het soms nog wel een uitdaging (ook als de wind staat trouwens), maar over het algemeen vind ik een maxi skirt heel lekker zitten. Nadeel alleen: deze valt behoorlijk lang en zonder hakken sleept die een beetje over de grond. Oeps. Nadeel van klein zijn.

Hoe was jullie weekend?

liefs,
Jiami


top Asos
rok Lulu’s
schoenen Loavies
tas Fendi
horloge Renard
ring Primark
jasje Loavies

56 reacties op “maxi skirt outfit”

 1. Celeste zegt:

  Wauw Jiami, you look hot! Haha sorry, maar wauw, wat zie je er prachtig uit! Heel leuk zo, vooral met die schoenen eronder!

  [Antwoord]

 2. Haha, dat ‘nadeel’ heb ik ook als kleine opdonder zijnde ;). Ik vind de outfit je goed staan en ben dol op je tas, wauw! Je ziet er weer fantastisch uit!

  [Antwoord]

 3. Ceetje zegt:

  Staat je prachtig! Helaas zijn veel rokken mij ook te lang (ben ook een ukkie;)

  [Antwoord]

 4. Myrthe zegt:

  Wauw Jiami! Je vader moet vast heel trots zijn naast zo’n mooie dame te mogen lopen!

  [Antwoord]

 5. Anouk zegt:

  Wat een prachtige rok, echt om verliefd op te worden

  [Antwoord]

 6. Anniek zegt:

  Oeh, classy hoor! Staat je onwijs mooi! De kleur van de rok zou voor mij echt verkeerd uitpakken, maar bij jou staat het supertof. En oeh, de vakantie komt steeds dichterbij, ik kan me voorstellen dat je al een beetje in de stemming komt met het aanvragen van een visum! X

  [Antwoord]

 7. nynke zegt:

  Oh, wat staat dit je prachtig!! Maxi skirts zijn voor mij vaak net te kort (terwijl ik maar 1.75 ben haha). En deze rok is zooo perfect alleen de kleur staat mij niet mooi. Helaas :'( geniet alvast van de voorpret van je vakantie :)

  [Antwoord]

 8. Waauuw! Super mooie outfit Jiami! Die kleur staat je heel mooi, en zo leuk gecombineerd ook! Ik heb altijd hetzelfde probleem met lange jurken en rokken, hahah, maar goed excuus om hakken te dragen toch?! 😉 Liefs

  [Antwoord]

 9. Maaike zegt:

  Staat je erg tof, die maxi skirt <3

  [Antwoord]

 10. Marleen zegt:

  Wauw mooie outfit! De maxi skirt staat je heel mooi! :)

  [Antwoord]

 11. Sandra zegt:

  Die maxiskirt staat je echt goed!

  [Antwoord]

 12. Nicole zegt:

  Prachtige outfit. Je ziet er zo volwassen uit!

  [Antwoord]

 13. Florentine zegt:

  Gave outfit weer Jiami! ♡
  Love the shoes!!

  [Antwoord]

 14. Margot zegt:

  Wat staat die rok je goed!

  [Antwoord]

 15. Wauw, sexy!! Gewaagd, maar jij kan het wel hebben :)

  [Antwoord]

 16. Kirsten zegt:

  Wat een prachtige stijlvolle outfit, love it!

  [Antwoord]

 17. Mooie outfit! Ik vind die maxi skirt heel leuk staan bij jou, maar ik denk niet dat het wat voor mij is, haha.

  [Antwoord]

 18. melissa zegt:

  Echt een geweldige outfit! Ik hou van je maxi skirt :)

  [Antwoord]

Geef een reactie

social media

about

Jiami.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dagelijks blog over alles wat mij bezig houdt. Van kleding en make-up tot reizen en rondjes rennen. Dit trekt maandelijks zo’n 210,000 unieke bezoekers. Naast het schrijven van blogposts verschijnt er ook elke vrijdag een video. Meer info?
© 2015. All Rights Reserved. Build with ♥ by Jiami Jongejan.