Beauty, Uncategorized

Make-up shoplog

 Hi all!Hoe is het?
Gisteren was ik even naar de stad geweest en had ik wat nieuwe spulletjes gekocht. Ik ben echt een HUGE MAC fan en besloot enkele ‘base essentials’ te halen. Make-up producten die ik elke dag gebruik en essentieel zijn als basis.

Sowieso stond een MAC foundation nog op mijn lijstje. Een foundation die precies de kleur is die bij mij past, zoiets vind ik altijd heel belangrijk. Ik heb de kleur NW25. Daarnaast ging ik voor de MAC Pro Longwear concealer. Ik ben altijd fan geweest van de Collection2000 concealer, een budget topper, maar die was alweer bijna op. De concealer van Giorgi Armani is ook echt ge-wel-dig, maar deze hadden ze helaas niet in de winkel. Vandaar dat ik voor de MAC pro Longwear ben gegaan. En als last but not least bij MAC; de Prime Fix spray. Volgens elke beautyguru een musthave en ik schaam me bijna een beetje dat ik hem nog niet heb gehad. Nu heb ik hem éindelijk, zo benieuwd!

Naast deze MAC pareltjes hopte ik ook nog even langs Douglas voor de Anastasia Brow wizz, een perfect potloodje voor mijn wenkbrauwen. De Anastasia Dip Brow gebruik ik elke dag en daar zweer ik bij, maar deze Brow Wizz maakt de look helemaal af. 

Super happy met al deze nieuwe aankoopjes, mijn bankrekening iets minder. Maar investeren in fijne en goede producten vind ik essentieel en daarnaast, als je geld voor iets opzij zet, vind ik dat het best kan. :) Ga hier komende tijd zoveel plezier aan beleven! 

Mochten jullie een review of video over (een van) deze producten, just let me know. Ga ik ermee aan de slag.

Liefs,

Jiami


Prep+Prime Fix Spray € 16,50
Foundation Studio Fix Fluis 15-NW25 € 31,00
Pro Longwear concealer NW20 € 18,00
Anastasia Brow Wizz Soft brown € 28,95


41 reacties op “Make-up shoplog”

 1. Annie zegt:

  Jaaaa, een review! 😍😛❤️

  [Antwoord]

 2. Bente zegt:

  Jaaaa review😍 btw jiami lysm❤️💫

  [Antwoord]

 3. Wat een mooie aankopen heb je gedaan, Jiami!

  [Antwoord]

 4. Fijne producten heb je gekocht! <3

  [Antwoord]

 5. Yente zegt:

  Mac is echt ge-wel-dig! Je bankrekening heeft maar even pech, want je hebt prachtige producten gekocht.

  [Antwoord]

 6. Anne zegt:

  Mooie producten! Die fix spray wil ik ook eens gaan proberen, niet eens zo gek duur voor mac! X

  [Antwoord]

 7. Marjolein zegt:

  Ben benieuwd wat je van de foundation en concealer gaat vinden! Ik heb ze ooit eens gehad, maar ze bevielen me niet zo goed. MAC Fix + is wel heel fijn!

  [Antwoord]

 8. jia-feng zegt:

  mooie aankopen jiami!
  vraagje: welke kleur van de anastasia dip brow gebruik jij?
  xx

  [Antwoord]

 9. Anne zegt:

  Wauw, wat een mooie producten! Wil je een keer een updated daily make-up routine opnemen? 😊 x

  [Antwoord]

  Shelby Reply:

  Jaaa heel graag met je meeste highend producten

  [Antwoord]

 10. Paris zegt:

  Ach, wat een fijne producten! Ik wou dat ik de YouTube moneyzz had om zulke pareltjes te kunnen kopen, want oh my, I’m in love. Graag een review! X De VlogFee

  [Antwoord]

 11. Dionne zegt:

  Oeeh! Wat een mooie aankopen!

  [Antwoord]

 12. Cato zegt:

  Super leuke aankoopjes Jiami !

  [Antwoord]

 13. Hele mooie aankoopjes 😀 Ik heb zelf Fix+ maar vind er niks aan om eerlijk te zijn. Mijn vriend noemt het ook “heel duur water met een geurtje”, en dat vind ik zelf eigenlijk ook xD

  [Antwoord]

 14. Ellemijn zegt:

  Supervet!! Video zou leuk zijn!!

  [Antwoord]

 15. femketje zegt:

  die foundation is fijn!

  [Antwoord]

 16. Amy zegt:

  Ik gebruik vooral MAC lipproducten, dus ik ben benieuwd hoe deze werken!

  [Antwoord]

 17. Manar zegt:

  Wauw geweldige aankoopjes. De MAC pro longwear concealer staat bij mij hoog in het lijstje!

  [Antwoord]

 18. Britt zegt:

  Mooie producten, ik zou graag een review van de foundation willen zien!

  [Antwoord]

 19. Valerie zegt:

  Ohhh, ik ben dol op deze producten!

  [Antwoord]

Geef een reactie

social media

about

Jiami.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dagelijks blog over alles wat mij bezig houdt. Van kleding en make-up tot reizen en rondjes rennen. Dit trekt maandelijks zo’n 210,000 unieke bezoekers. Naast het schrijven van blogposts verschijnt er ook elke vrijdag een video. Meer info?
© 2015. All Rights Reserved. Build with ♥ by Jiami Jongejan.