Beauty

MAC Lustering lipstick

IMG_0016IMG_0021

MAC is een merk waar mijn hartje wat harder van gaat kloppen, een heel erg fijn merk met producten die kwalitatief erg goed zijn. MAC lipsticks zijn by far mijn favorieten omdat ze zo goed blijven zitten en het ook nog eens mooie kleuren zijn (had ik ooit mijn Faux al laten zien? Die is inmiddels een behoorlijk stompje geworden).

Mijn nieuwste aanwinst in MAC Lustering. Lustering is een lustre lipstick, dit houdt in dat ze ietwat sheer zijn, maar nog wel gepigmenteerd. Omdat Lustering een vrij felle roze tint is, vind ik het persoonlijk wel fijn dat hij wat sheer is zodat hij niet té knallend is en nog geschikt voor dagelijks gebruik.

IMG_0022IMG_0024 IMG_0029IMG_0027

Zoals je op de foto hierboven ziet, is hij inderdaad ietwat sheer. Het is een lipstick die ook wat glans heeft en vrij vettig is. De kleur is roze met een neiging naar een koraaltint, en hoe meer laagjes je aanbrengt hoe intensiever en feller de kleur wordt. Wat betreft duur; hij blijft ook lang zitten. Na een paar uur is het handig om bij te stiften. Het is een lustre lipstick die wat vettiger is dan de gemiddelde lipstick, wat ervoor zorgt dat je ook sneller moet bijstiften.

Lustering is een hele mooie roze/koraalachtige tint voor overdag die je lippen net wat extra’s geven. Persoonlijk hou ik ervan om de kleur niet al te dik aan te brengen om het nog wat subtiel te houden. Al met al een hele mooie kleur die ik zeker vaker ga dragen! Het is voor mijn gevoel wel een kleurtje die geschikter is voor het voorjaar, dus waarschijnlijk zal ik hem komende maanden wat minder gebruiken, maar voor een frisse en daily look is hij heel mooi en geschikt.

♥♥♥
MAC LUSTERING – €19,99
VERKRIJGBAAR: MAC PRO STORES, MAC COUNTERS IN DE BIJENKORF EN DOUGLAS EN ONLINE.
♥♥♥

 


26 reacties op “MAC Lustering lipstick”

 1. Wat een mooi kleurtje. Staat je heel erg mooi Jiami!

  [Antwoord]

 2. Jenny zegt:

  Super leuk! Toevallig heb ik laatst ook een nieuw MAC lipstick gekocht! :)

  [Antwoord]

 3. Super mooie lipstick. Ik moet nog altijd mijn éérste MAC lipstick gaan aanschaffen… Het zal ooit gebeuren!! Ze zijn zoooo mooi altijd
  http://www.project-nw.com/

  [Antwoord]

 4. Loes zegt:

  Wat een super mooie kleur, hij staat je echt goed! Ik ben ook dol oo MAC en vind reviews van dit merk altijd leuk om te lezen. Liefs

  [Antwoord]

 5. Tamara zegt:

  Wat een mooie kleur, erg pretty!

  [Antwoord]

 6. cato weemaes zegt:

  Super leuk kleurtje,staat je ook heel erg mooi!

  [Antwoord]

 7. Isabel | isabelstoday.nl zegt:

  Heel mooi ! 😍

  [Antwoord]

 8. Sara zegt:

  Oeh wauw, mooi kleurtje! Luster lipsticks zijn fijn, je kan ze dan inderdaad ook gemakkelijk gebruiken voor normale dagelijkse gelegenheden.

  [Antwoord]

 9. Julia zegt:

  WoW mooie kleur😍 Helaas wel iets over mijn budget😭

  [Antwoord]

 10. Hmm, ik ben meer van de rode kleuren!

  [Antwoord]

 11. Larissa zegt:

  Wat een prachtige lippenstift! Het bedrag vind ik wel iets minder, dus vandaar dat ik nog geen lippenstift van MAC in mijn bezit heb. Jammer, want ze lijken me erg fijn. Misschien over een tijdje dat mijn portemonnee het aankan, haha. Liefs.

  [Antwoord]

 12. Denise zegt:

  Leuk kleurtje inderdaad, prachtige foto’s!

  [Antwoord]

 13. Florentine zegt:

  Wauw, wat staat ‘ ie je mooi :-)

  [Antwoord]

 14. alexa zegt:

  De kleur is heel natuurlijk, staat je goed!

  [Antwoord]

 15. Dat is inderdaad een heel mooi lentekleurtje! Zelf draag ik nu ook liever wat donkere lipsticks, ik weet niet, daar grijp ik nu gewoon meer naar :).

  [Antwoord]

 16. Simmy zegt:

  Hey Jiami!
  Ik zou het heel leuk vinden als je nog eens een persoonlijke update zou doen. Ik heb het laatst moeilijk gehad en ik vind je filmpjes heel mooi.

  Groetjes xx

  [Antwoord]

 17. Wauw, wat een mooie kleur, het staat je ook goed!!

  [Antwoord]

Geef een reactie

social media

about

Jiami.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dagelijks blog over alles wat mij bezig houdt. Van kleding en make-up tot reizen en rondjes rennen. Dit trekt maandelijks zo’n 210,000 unieke bezoekers. Naast het schrijven van blogposts verschijnt er ook elke vrijdag een video. Meer info?
© 2015. All Rights Reserved. Build with ♥ by Jiami Jongejan.