Uncategorized

Lush Let The Good Times Roll (kerst collectie)

oktober 10, 2013 | by Jiami


Lush Let the good times roll (kerst editie!)

Lush Let the good times roll (kerst editie!)

Afgelopen week ging ik langs Lush. Heerlijk! Ik moet eerlijk zeggen dat ik er al naar uitkeek. Lush is heerlijk. Als ik binnen loop voelt het als een klein paradijsje. Alle heerlijke geurtjes komen mij tegemoet! De nieuwe kerstcollectie (limited edition) is uit. Net als elk jaar weer een succes bij Lush. Ik was razend benieuwd en wilde ook iets van deze collectie bemachtigen. Je raadt het al: ik liep niet met lege handen de winkel uit. Sterker nog: mijn handen roken heerlijk + er zat een tasje in!

Let The Good Times Roll

Ik heb Let The Good Times Roll. Dit is een gezichtsreiniger. Het is een milde reiniger met maรฏsolie, polenta en maรฏzena. Het vleugje kaneel erin zorgt voor een mooie teint. Op het moment dat ik dit typ staat het potje voor mij. Ik betrap mezelf er tijdens het typen steeds op om te ruiken. Ooooooh, goddelijk!

De geur is heel zoet. Het doet mij erg denken aan karamel. De geur van kaneel is ook sterk aanwezig. De geur is erg zoet, maar nรฉt niet misselijkmakend.

Lush Let the good times roll (kerst editie!)

Lush Let the good times roll (kerst editie!)

De ‘klei’-achtige gezichtsreiniger

In het begin wist ik niet hoe ik dit product moest gebruiken. Ook de stagair in de winkel wist het niet en deed het product eerst op mijn hand. Kwam later de manager die het goed deed, haha. Het voelt heel klei-achtig aan. Je kunt het kneden en het product is erg dik. Het is de bedoeling dat je een klein beetje product pakt en dit met water mengt. Vervolgens wordt het een soort pasta en dit kun je op je gezicht smeren. Op de foto’s hierboven kun je zien dat het een hele aparte substantie heeft. Ik vind het leuk!

Lush Let the good times roll (kerst editie!)

Lush Let the good times roll (kerst editie!)

Gevoel op mijn huid

Zo ziet het product eruit nadat je het hebt gemengd met water. Zoals je ziet is het echt een pasta geworden. Het ruikt nog steeds naar karamel en kaneel (jum!). Het product werkt niet heel zuinig in gebruik, maar je doet er ook wel een tijdje mee. Op de foto eronder zie je hoe het er op mijn gezicht uit ziet. Zoals je ziet zie je het niet heel goed. Op mijn neus zie je het product goed zitten, voor de rest moet je goed kijken.

Nadat het is gemengd voelt het een beetje scubberig aan. Een normale gezichtsscrub vind ik iets grover. Ik vind het fijner om het product met een washandje van mijn gezicht te wassen in plaats van water. Een washandje werkt makkelijker.

Na gebruik voelt mijn huid heerlijk zacht! Ik merk ook echt dat het een milde gezichtsreiniger is. De reiniger voelt heel mild aan en mijn huid gaat er totaal niet van irriteren. Ja – ik heb wat rode plekken op mijn huid, maar die had ik eerder al. ๐Ÿ™‚

Samenvatting

Ik vind het een fijne gezichtsreiniger! Persoonlijk heb ik geen nadelen te noemen! ย Als je op zoek bent naar een milde gezichtsreiniger is dit een aanrader. Hij geeft een licht scrubberig gevoel. Je moet natuurlijk ook wel van een zoet geurtje houden.

Voor een potje van 100 gram betaal je โ‚ฌย 9,90. Je kunt het product niet het hele jaar door kopen omdat het in de kerstcollectie zit.ย De kerstcollectie is momenteel verkrijgbaar bij alle Lush filialen in Nederland.

Cijfer 5/5:ย โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…

Heb jij de Lush kerstcollectie al bekeken? Welk product is jou favoriet?

YouTubeย –ย Bloglovinโ€˜ –ย Twitterย –ย Facebookย – Instagram

Tags:
 • Kelly caresse |

  Wat een fijne review, klinkt als een goede reiniger voor het gezicht die een lekker fris en schoon gevoel achterlaat, ik ben benieuwd naar de geur ๐Ÿ™‚

 • Simone |

  Het ziet er heel fijn uit! Maar je ogen, waar reinig je die dan mee?

 • Kimberley |

  De geur lijkt me echt heerlijk! Ik heb na al die artikelen over de kerstcollectie ook echt zo’n zin om naar de Lush te gaan, dat gaat niet lang meer duren ๐Ÿ˜€

 • femketje |

  klinkt erg fijn ๐Ÿ˜€

 • femketje |

  hij klinkt erg goed ๐Ÿ˜€ de geur lijkt me ook lekker!

 • Manon |

  Lijkt me heel erg fijn! En dat je de geur nog steeds ruikt als je ‘m op je gezicht hebt aangebracht, is ook fijn! ๐Ÿ™‚

 • Kimberly |

  Deze heb ik tijdens de VIP tour gekregen en de geur is zoo lekker! Ik ga hem vanavond uitproberen ๐Ÿ˜€

 • Eline |

  Deze lijkt me zo fijn, vooral de geur!

 • Esmay |

  Klinkt goed! Vooral die geur omgnomnomnom. Daarvoor zou ik m’n bed al speciaal voor uit gaan haha! ๐Ÿ˜€

 • Dionne |

  Klinkt heel goed! ๐Ÿ˜€

 • Lieze |

  Ik wil zรณ graag een keertje iets van Lush! Alleen kom ik er niet zo vaak :(.

 • Lara |

  Fijne review, dit lijkt me zo’n fijn product alleen de geur al, nomnomnom. Ik ga denk ik maar snel weer eens naar de lush!

 • Martina |

  Ik ben super benieuwd naar de geur! Hoop dat ik snel bij de limited edition kan neuzen!

 • Yak Man |

  Hmm ik ben erg benieuwd hoe hij ruikt! Klinkt als een erg fijne reiniger haha ๐Ÿ™‚

 • Tjuly |

  Klinkt fijn, vind het altijd zulke mooie producten..

 • Rianne |

  Ooh wat lekker! Ik zie zoveel blogposts van Lush op blogs, ik denk dat ik eens langs de Lush winkel in Maastricht ga! ๐Ÿ˜€

 • The Beauty Suitcase |

  Ahhh die is zo lekker, ruikt een beetje naar baked goods! Een vriendinnetje van mij wilde ‘m graag. Ik wil die pinguin van de Kerst collectie dolgraag voor mijn vriend kopen haha!

 • Joyce |

  Fijne review! En lijkt me een heel fijn product!

 • stacey |

  klinkt goed ๐Ÿ™‚

 • Lisa |

  Ik hou van die geur! Heb hem zelf ook vorig jaar aangeschaft, maar niet opgemaakt. Helaas kon ik er niet tegen ):

 • Linda |

  Hier ben ik wel benieuwd naar, zeker naar de geur!

 • My Linh |

  Ooeeee I luuurrveee cinnamon! Zรณ jammer dat wij geen lush in de buurt hebben.. Binnenkort staat er een dagje Rotterdam gepland, dus dan ga ik zeker even langs!

 • Miranda |

  Klinkt fijn en een milde reiniger is nooit mis.

 • Mariska |

  Eigenlijk heb ik nog niets van de kerstcollectie, behalve Snow Fairy die ik echt tรฉ lekker vind! Maar, wel de Big Shampoo geprobeerd die ik wel fijn vind en en Veganese conditioner ๐Ÿ™‚

 • Jana Vmh |

  Ziet er goed uit zeg ๐Ÿ™‚

 • Ashleey |

  Wat een fijne review! ๐Ÿ˜€

 • Dani |

  Ziet er goed uit zeg! Ik wil al super lang iets van Lush maar ik weet nooit wat voor soort product ik moet halen, haha :’)

 • Saloua |

  Dankje!!! Nu weet ik wat ik moet nemen in plaats van dat ik daar sta en denk:’Wat ik moet ik in hemelsnaam nemen?’ :p

 • Robin |

  Lijkt me een erg fijn product. Ziet er goed uit ben sowieso dol op lush. ๐Ÿ™‚

 • carolina |

  ziet er goed uit! maar dat zijn wel toch eigenlijk wel gewoon van lush ๐Ÿ™‚

 • Marije |

  Klinkt goed! Ben heel benieuwd naar de geur haha ๐Ÿ™‚

 • Kelly |

  Deze lijkt mij ontzettend fijn!

 • Sophie |

  Oe ziet er goed uit! Het ziet er uit als een koekje, ik zou er bijna een hapje van willen nemen.

 • Iris |

  Oeh klinkt fijn!

 • Esmรฉe |

  Het klinkt fijn! Ik hou van zoete geuren, dus het is echt iets voor mij. x

 • sara |

  Waarvan is het dienblad op de achtergrond van de eerste foto?
  xxโ™ฅ

 • Jana |

  Deze lijkt me erg fijn ๐Ÿ˜€ x

 • Lies |

  Klinkt erg goed! De geur lijkt mij ook heel lekker.

 • lonneke |

  Cijfer 5/5, dat belooft veel goeds!โ™ฅโ™ฅ

 • Yvonne |

  Hij lijkt me erg fijn, zeker iets voor mij:) Goede review!

 • Hannah |

  Oeh, die wil ik ook. Wat is het verschil tussen een milde en een… ja… een niet milde gezichtsreiniger? *bloosbloos*

 • Sophie |

  hmm ziet er heel fijn uit!

 • Annebelle |

  Ik kan eigenlijk niet wachten tot de kerstcollectie in de Sale komt, hihi ๐Ÿ™‚

 • Cynthia |

  Aah, ik hou van Lush! Binnenkort weer eens shoppen voor de kerstcollectie :love:

 • Carmen |

  Klinkt heerlijk, vooral door de geur. Ik vind de gezichtsreinigers van Lush alleen altijd zo overpriced ๐Ÿ™

 • Saskia |

  Goede review! Ik heb zooo spijt dat toe ik bij Lush was deze niet heb meegenomen!

 • Milou |

  Goed nieuws! Ik heb van Lush Nederland bericht gehad dat Let the good times roll in het vaste assortiment wordt opgenomen! Ik vind hem zelf ook echt super fijn.

 • Hallo!

  Ik ben Jiami Jongejan, een 18-jarig meisje uit Amsterdam. Op deze blog deel ik mijn liefde voor fashion, reizen en fotografie. โ™ฅ

  Archief

  YouTube

  Favourites