Uncategorized

L’Óreal Paris Glam Bronze

Nu het zonnetje meer van zich laat horen (of voelen eigenlijk) en ik mezelf steeds vaker moet laten herinneren aan het feit dat ik mijn zonnebril moet meenemen, is de tijd dat ik graag bronzer draag ook aangekomen. Ben ik de enige die in de zomer net iets meer bronzer aanbrengt en de roze blush vervangt door een zomerse peachy tint? Vandaag deel ik mijn favoriete bronzer op het moment.

IMG_0042IMG_0037

De L’Oreal Glam Bronze is een oude bekende. Het product bestaat al erg lang, maar is alleen in een ander jasje gestoken. Je hebt overigens ook de variant met een highlighter erbij, de L’Oreal Glam Bronze Powder Duo.

IMG_0038IMG_0031

De verpakking vind ik prachtig! Als je het doosje opent krijg je de bronzer, deze kun je omhoog doen en dan verschijnt er een spiegeltje en een kwastje. Heel praktisch! De verpakking oogt vrij luxe, love it!

Het kwastje gebruik ik zelf echter nooit. Ik vind het geen geschikte kwast voor het aanbrengen van bronzer en laat hem daarom liggen. Daarnaast is hij vrij hard en vind ik hem niet makkelijk om te gebruiken.IMG_0050 IMG_0053

Als je goed naar de bronzer kijkt, zie je subtiele glittertjes. Maar bij het aanbrengen of op de swatch vind ik hem toch redelijk mat lijken. Persoonlijk hou ik daar wel van! In combinatie met een highlighter vind ik dat prachtig!

De kleur is mooi bruin en neigt niet teveel naar oranje, pluspunt. Veel bronzers zijn helaas wel erg oranje waardoor de kleur niet helemaal met je huid match. Bij deze is dat gelukkig niet het geval.

IMG_9992IMG_9999IMG_9997

Op de foto’s hierboven zie je de bronzer op mijn gezicht. I love it! Ik vind het een prachtige bronzer die niet onnatuurlijk lijkt. Daarnaast vind ik hem ook prima om te gebruiken om te contouren. Daarnaast vind ik hem niet te poederig en is de pigmentatie goed.

De verpakking vind ik prachtig en het spiegeltje is ideaal. In plaats van de kwast kun je ook iets anders in het doosje doen. Handig voor onderweg. De bronzer vind ik heel mooi en gebruik ik laatste tijd ook veel. Zeker een aanrader!

♥♥♥
L’Óreal Paris Glam Bronze €9,99
♥♥♥


30 reacties op “L’Óreal Paris Glam Bronze”

 1. Daphne zegt:

  Wauw wat een mooie bronzer. Ik ben niet echt een meisje dat alles qua make-up draagt maar ik vind het wel erg mooi altijd.

  [Antwoord]

 2. yasmien zegt:

  Ik zag/hoorde je op 3fm!!!

  :love:

  [Antwoord]

 3. Nicole zegt:

  Ziet er erg mooi uit!

  [Antwoord]

 4. Anniek zegt:

  Wauw, mooi effect zeg, ziet er goed uit! Ik ben zelf nogal vastgeklampt aan mijn Rimmel Natural Bronzer, een matte, niet-oranje en onwijs fijne bronzer! Maar als die op is (voor zover ik hem op kan maken, zoveel!) ga ik toch eens naar deze kijken, ik vind hem écht tof!

  [Antwoord]

 5. Hij staat je erg mooi, perfect voor jouw huidskleur! Ik denk dat hij daarom ook goed bij mij zal passen. Een bronzer kan zoveel doen voor je gezicht, je krijgt er meer vorm en kleur van in je gelaat.

  [Antwoord]

 6. Rabia zegt:

  Ik beb nooit echt een meisje van make-up geweest maar vind het wel altijd mooi en deze bronzer vind ik heel mooi :love:

  [Antwoord]

 7. Jis zegt:

  Oh, wat is ie mooi..! Liefs, Jis

  [Antwoord]

 8. Isabella zegt:

  Ziet er heel mooi uit!

  [Antwoord]

 9. Wat een beauty! Hij staat je inderdaad prachtig :)

  [Antwoord]

 10. Wauw, hier kun je mooi mee shapen zeg

  [Antwoord]

 11. Chayenne zegt:

  Hij ziet er erg goed uit!

  [Antwoord]

 12. Margot zegt:

  Mooi! Ik moet er ook nog aan wennen dat ik mijn zonnebril steeds moet meenemen.

  [Antwoord]

 13. Jamie zegt:

  Ziet er super mooi uit, moet ik zeker eens naar kijken in de winkel!
  Je nieuwe top staat je ook echt prachtig, die rode kleur is zóó mooi

  [Antwoord]

 14. Maaike zegt:

  Wat maak je toch altijd prachtige foto’s!

  [Antwoord]

 15. anna zegt:

  Wauw, wat een prachtige bronzer! Ik heb nu twee bronzer die ik heel fijn vind en dan ook dagelijks gebruik, anders had ik deze echt gekocht!

  [Antwoord]

 16. Mirthe zegt:

  Hahaha grappig dit die powder heb ik ook wilde ik ook gaan reviewen

  [Antwoord]

 17. Nienke zegt:

  Staat je mooi! precies de goede kleur!

  [Antwoord]

 18. Manouk zegt:

  Hele goede kleur voor je. Je ziet het wel, maar ook weer niet haha. If that makes sense.

  [Antwoord]

Geef een reactie

social media

about

Jiami.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dagelijks blog over alles wat mij bezig houdt. Van kleding en make-up tot reizen en rondjes rennen. Dit trekt maandelijks zo’n 210,000 unieke bezoekers. Naast het schrijven van blogposts verschijnt er ook elke vrijdag een video. Meer info?
© 2015. All Rights Reserved. Build with ♥ by Jiami Jongejan.