Uncategorized

Londen shoplog

mei 28, 2014 | by Jiami


Hi lovelies!

Weten jullie nog dat ik de vlog van Londen online gooide? Ik vond dat ik te weinig spulletjes had gekocht om er echt een video shoplog van te maken. Een shoplog in foto’s vond ik echter wel oké. Hier is ‘ie dan! Alles wat ik in Londen heb gekocht.

IMG_9795

Na het New Look event kregen we een bon van £ 50 om bij New Look te spenderen. Voor £ 25 vond ik dit mooie kimono bij de New Look. Super pretty! Mooi patroontje. Ik wil meer kimono’s binnen slaan. Voor de lente en zomer is het echt perfect, lekker dun stofje en dan kun je toch nog iets leuks aan zonder dat je het te warm krijgt. Ik liet deze ook al in de vlog in de kleedkamer zien.

IMG_9791

Bij New Look kwam ik ook deze mooie mint statement ketting tegen. Het topje en flacon staat ter decoratie op de foto hoor, haha! Deze was volgens mij (Sorry, het bonnetje ben ik verloren. Ik ben soms heel klunzig, maar hé, op mijn t-shirt hierboven staat niet voor niets ‘perfectly imperfect’) £ 10. Ik vind hem echt prachtig.

IMG_9797 IMG_9798

Deze ring bij de New Look vond ik ook heel erg gaaf. Het lijken 2 ringen, maar het is er 1. De binnenkant van de ring vind ik ook heeel pretty! Mooi detail, zoiets heb ik nog nooit gezien. Voor deze ring betaalde ik £ 2,50 volgens mij.

IMG_9790IMG_9799

Na ons New Look bezoekje besloten we nog even om naar de Primark te gaan. Ik vond deze navy gekleurde blouse, pretttty! Toen ik een poos geleden de kleurenanalyse had gehad kwam eruit dat navy een kleur was die mij goed staat. Ik was benieuwd of dat echt zo is en wil het eens uitproberen. Ik zag deze en aangezien ik nog graag een nieuwe blouse wilde, nam ik deze mee. Voor £ 12 vond ik hem mooi. Met een statement ketting of zo, yay.

IMG_9796

Ik vind dit zo leuk en bohemian achtig! Het is een soort overlay, je kunt dit over je kleren aan doen. Crop top, destroyed shortje.. ik krijg hier echt zomer kriebels van. De prijs kan ik me niet heel goed herinneren (Waarom heb ik geen bonnetjes bewaard?!) maar volgens mij was die tussen de £ 5 en £ 15.

Untitled-1

Voor £ 10 kwam ik deze lieve schoentjes tegen! Heel vintage-achtig. Ik wilde al heel lang zulke schoenen, maar kon ze nooit vinden. EIN-DE-LIJK. Ik vind ze echt heel cute! Vooral met een plooirokje vind ik ze heel erg leuk of mijn kanten jurkje (die kennen jullie inmiddels vast wel, die van de Forever21 die ik echt té vaak draag). £ 10… ja, ik werd blij.

IMG_9364

In mijn ‘Five Favourites‘ schreef ik al over de hand crème van & Other Stories. Deze rook echt geweldig! Heel erg lekker fris naar citroen met een vleugje hout. Tara raadde & Other Stories aan. Sowieso heeft & Other Stories producten die echt geweldig ruiken. Binnenkort komt die ook in Amsterdam dus dat is zeker een aanrader. De winkel is een beetje te vergelijken met COS en ze verkopen naast kleding dus ook een hoop verzorging en make-up. In mijn vlog zag je ook al de scrubs voorbij komen van de & Other Stories. Ze hadden zulke lekkere kleurtjes en geurtjes! De winkel is wel prijzig qua kleding, maar ach, het is erg mooi. Voor deze crème betaalde ik £ 5.

Dit waren mijn aankoopjes in Londen! We hebben geshopt in Oxford Street (heaven). Wilde ook nog langs de Topshop, Urban Outfitters en River Island gaan, maar helaas hadden we tijd te kort. (Is dit geen goed excuus om nog een keer naar Londen te gaan?!?!?!)

Wat is jouw laatste aankoop?

x Jiami.

Tags:
 • Melissa |

  Superleuk Jiami !! Dat topje ♡♡

 • Dinieke |

  Aaaah die kimono is zo leuk Jiami!
  x :love:

 • Emilia |

  Je outfit op de eerste foto vind ik echt geweldig, ontzettend leuk die kimono! Jammer dat jullie niet genoeg tijd hadden om verder te shoppen, maar de dingen die je wel hebt kunnen kopen, vind ik echt tof. Die ketting ook, wauw! :love:

 • Rosalie |

  Je kan leuk shoppen in Londen hè!

 • femketje |

  super leuke aankopen 😀

 • Lydia |

  Superleuk artikel & ja, het is een goed excuus. :p

 • Robin |

  Hele leuke spulletjes heb je gekocht! :kiss:

 • Beau |

  Wat een super leuke dingen heb je geshopt! 🙂

 • sam |

  Hee Jiami,
  Altijd leuk een shoplog van jou!!!
  X

 • Kristien |

  super leuk!! Zeker een goed excuus om nog een keer te gaan!!!

  Jou blog is echt geweldig Jiami! ik kan er zooo van genieten!

  Echt het beste en leukste blog dat ik ken!!

 • Janneke | Beautyroad |

  Wauw echt geweldig mooie aankopen! Die ring en die ketting zijn echt heel erg mooi!

 • Ismay |

  Wat een super leuke items heb je gescoord Jiamy – Jealous girl over here, haha! Vooral de kimono en de vintage schoentjes vind ik super leuk! Btw, ik heb ook zo’n Bohemian achtig shirtje. Super leuk – alleen soms wel lastig in de was, haha! Liefs.

 • Tessa |

  aah die ring is tof!

 • Dani ❤ |

  Wat een leuke Shopblog! xxxxx

 • Eline |

  Super leuke dingen en de ketting is echt heel mooi!!

 • Laura |

  Zulke leuke kleren!:) Ik heb laatst een paarse kimono gekocht bij de Vero Moda. Er zitten van die gaten in en als je beter kijkt zie je dat het gaten zijn in een verenpatroon. Het is wel een gaaf effect.

 • Kelly |

  Wat een leuke spulletjes heb je gekocht, ik vind die outfit bovenaan heel erg leuk! De kimono is zo mooi.

 • Merel |

  Wauw, mooie dingen!!

 • Denise |

  Aah wat heb je weer leuke dingen gekocht! Vooral je kimono vind ik zo gaaf! <3

 • Jana |

  Superleuke kimono 😀 x

 • Daphne |

  Je hebt echt supergave dingen gekocht!

 • masja |

  Suoer leuke dingen!

 • Irma |

  Die kimono is sowieso leuk! (:

 • Romy | Big Cozy Sweater |

  Oeh, wat een leuke dingen heb je gekocht!

 • Melanie |

  Wat heb je leuke dingen gekocht! Ik ga binnekort ook weer even naar Londen, heb er zoveel zin in!

 • Daily Cup of BlaBlaBla |

  Shopalicious! Hurray voor de Navy blouse en kimono.

 • Marije - BakingBeautyNL |

  Shoppen in Londen is heerlijk. Ik ben ook net weer terug en heb me heerlijk vermaakt. Die kImono is prachtig trouwens.

 • Elsbet | La Vie Pure |

  Ooooh, alles is zo leuk! :love:

 • lynn |

  ahhh die schoentjes!!! <3<3 ik ben verliefd! :kiss: :love:

 • Sophie |

  Super leuke spullen! Je kimono vooral! En same shoes :love: Haha.

 • Cherissa Blans |

  Super mooie aankoopjes jiami!

 • Marloes/GLAMOURMOES |

  Mooie aankopen! Ik vind die blouse erg mooi! <3

 • Lisa |

  Hi, super leuke dingen! Waar heb je het skirt imperfect perfect gekocht?
  Vanochtend H&M stuff gekocht: 1 shortje 3 hemdjes en 1 shirtje! Super leuk! X

 • Katrien |

  Leuke shoplog! Mag ik trouwens vragen welke nagellak je op de foto’s draagt? Ik vind de kleur namelijk erg mooi ^^ x

 • Celine |

  Heei x
  Ik volgde eigenlijk alleen Mascha van Beautygloss maar dankzij femme kwam ik er achter dat ik jou eigenlijk ook superleuk vind! Ga zo door je kan het x :love:

 • Rachel Kromdijk |

  wat leuk meid ziet er goed uit, kan je mij aub helpen… ik heb net een video gemaakt en de kwaliteit en kleur is waardeloos.. en de foto’s ben ik ook nog niet echt over te spreken vooral niet als ik foto’s van producten maak… ze bewegen ook heel erg snel ookal heb ik hem op scherp gesteld.. op welke knoppen en standen zet jij je camera.. ik hoop dat je mij kan helpen want ik kan nu niet zo trots zijn op mijn canon 60D als jij met je 600D .. ik had er meer van gehoopt dat het makkelijker in te stellen zou zijn..

  liefs

 • Evelien |

  wat een leuke aankoopjes! Die schoentjes zijn echt geweldig. <3

 • Lisanne |

  Ah zo leuk geschreven en wat een mooie foto´s heb je ook weer gemaakt! Ik vind de kimono heel mooi. Ik wil zelf graag ook nog een kimono voor de lente en zomer. Ze zijn tof en super handig! En de schoentjes vind ik héél leuk!

 • Anna |

  Zo leuk!! Je ziet er zo mooi uit! Ik krijg stiekem heimwee naar Londen als ik dit lees, haha. En ja, ik vind t een heel goed excuus 😉
  Liefs! :kiss:

 • Fashion meets Beauty |

  De navy blouse vind ik erg leuk!

 • Svenja |

  Prachtige items! De statement ketting springt er voor mij echt uit <3

 • Eva |

  Wat een leuke spullen !!

 • Lara |

  Leuke dingen heb je geshopt, die schoentjes zijn echt heel schattig!

 • tineke |

  Wat een prachtige aankopen! Die kimono is zo mooi!
  Liefs

 • aniesa |

  Dit zijn zulke coole spullen Jaime!!!!♥

  Xox aniesa♥

 • Saffira |

  Leuke aankoopjes! Londen is zo leuk!
  X Saffira

 • Vera |

  Wist je dat er in de Bijenkorf in Amsterdam ook en topshop zit???

 • Florentine |

  Super leuke shoplog Jiami!! Je hebt mooie dingen gekocht! X

 • KnappeEls |

  Zo leuk!! Je bent eerder in London dan in Groningen. Dus waarom zou je niet snel terug gaan?

 • Pascale |

  Leuk Jiami! En echt hele leuke aankopen 🙂
  XX Pascale

 • Tessa | Raspberry & Ripped Jeans |

  Super leuke dingen heb je gekocht! Ik ben echt verliefd op die kimono en die ring! Die zijn echt prachtig!

 • Kim |

  Leuke aankoopjes allemaal!

 • Nora |

  Wat een leuke aankopen die kimono is superr!

 • Deborah |

  Erg leuke spulletjes heb je in Londen gekocht. Ik wil ook weer een keer naar Londen en daar gaan shoppen ! Te lang geleden dat ik daar voor het laatst ben geweest

 • Emma |

  Wat een leuke aankopen weer! Vooral je eerste outfit, met dat rokje, erg leuk!
  Hihi, is je nieuwe stopwoord ‘pretty’? 😛
  XX
  http://lifethingsbyemma.blogspot.nl/

 • Hester |

  Superleuke aankoopjes! Londen blijft een leuke shopstad. Het laatste wat ik heb gekocht is een ‘addicted to my iPhone’-hoesje, hij moet alleen nog binnenkomen haha.

 • Babette |

  Leuke shoplog! Ik vind die ring en die schoentjes heel erg leuk!

 • Marlissa |

  Leuk geshopt! De kimono is heel mooi:)

 • Demi |

  Wat een mooie aankopen. Vooral de donkerblauwe blouse en de mint-kleurige statement ketting vind ik prachtig!

 • Amelie |

  Super leuke aankoopjes!

 • lonneke |

  Ah , wat mega leuk allemaal jiami!
  Die kimono vind ik echt heel tof, ik heb zoiets van de Zara en het zit echt heerlijk1
  en die ketting wauw, wat een eye catcher.
  Liefs Lonneke

 • lonneke |

  Ah , wat mega leuk allemaal jiami!
  Die kimono vind ik echt heel tof, ik heb zoiets van de Zara en het zit echt heerlijk1
  en die ketting wauw, wat een eye catcher.
  Liefs Lonneke

 • Faye |

  Super leuke aankoopjes, looove de kimono en die handcreme lijkt me zo lekker! Kan niet wachten tot & other stories ook in Nederland zit!

  xoxo Faye

 • Marlou |

  De eerste foto, superleuk!! 😉
  Ook je ketting en het festival/bohemian topje zijn erg mooi!

 • Annefleur |

  Wat gaaf dat je oxford flats hebt gevonden! Ik ben al een hele tijd op zoek naar dat soort schoentjes, maar kan ze nergens vinden… 🙁 Maar wauw wat zijn ze leuk!

 • hey |

  echt super leuk
  PS:je bent echt super mooi

 • Amelie |

  geen nieuwe collection concealer?

 • Sharona |

  Leuke shoplog! Mijn laatste aankoop was een startersset kit van Fun Loom. Niet de echte versie, maar dat wist ik toen nog niet. Ik ben er wel erg blij mee.

 • Isanne ♡ |

  Leuk! Mijn laatste aankoop, nja eigenlijk aankopen (besteld op H&M) is een soort grijze tanktop (zo heet dat geloof ik?) Of zo, ik weet het niet precies, haha. En een bikini! 🙂

 • Hallo!

  Ik ben Jiami Jongejan, een 18-jarig meisje uit Amsterdam. Op deze blog deel ik mijn liefde voor fashion, reizen en fotografie. ♥

  Archief

  YouTube

  Favourites