Uncategorized

Lees alvast het eerste hoofdstuk van mijn boek!

A5-Hardcover-Book-Mockup-vol7

Hoi allemaal!

Hoe is het met jullie? Zelf ben ik echt mega zenuwachtig, over 11 dagen komt namelijk mijn boek al uit! Ieeeeeh, de tijd gaat nu zo snel. Ik heb er echt heel erg veel zin in, het komt steeds dichterbij en ik kan nog steeds niet geloven dat het allemaal echt begint te worden. Het boek is inmiddels al te reserveren op Bol.com. Mega bedankt iedereen!! Vanaf de 27e zal die in de winkel verkrijgbaar zijn.

Ookal is hij nog niet uit, ik mag alvast wel een voorpublicatie met jullie delen waardoor jullie het eerste hoofdstuk kunnen lezen. Dit is geheel gratis! Op deze manier kan ik jullie toch alvast een voorproefje geven. Ik bibber stiekem al een beetje met mij vingers tijdens het typen. IK. VIND. HET. ZO. ENG. MAAR. ZO. LEUK. Ok, Jiaam, komt goed.

 

Heeeel benieuwd wat jullie vinden! Veel leesplezier alvast!

Liefs,

Jiami


Download hier de voorpublicatie.

.

Nieuwsgierig naar meer? Je kunt alvast op Bol.com een exemplaar reserveren zodat je de eerste bent die hem in huis heeft. Reserveer hier


78 reacties op “Lees alvast het eerste hoofdstuk van mijn boek!”

 1. Tessa zegt:

  Wauw, heftig maar wel echt heel puur en mooi geschreven! Je mag trots zijn op jezelf x

  [Antwoord]

 2. Fenna zegt:

  Wau Jiami, super mooi! Ik kijk er nu al naar uit ok het hele boek te lezen!❤❤

  [Antwoord]

 3. Lisanne zegt:

  Oeh, ik ga het zo dadelijk lezen. Ik ben ook heel benieuwd Jiami!! Maar zoals je zelf zegt: komt goeeed! Je lezers zullen het vast mooi vinden! ♡

  [Antwoord]

 4. Mirjam zegt:

  Hoi Jiami,

  Bedankt voor het delen van dit mooie eerste hoofdstuk.
  Wat ik me alleen afvroeg.. Heb je een trigger waarschuwing aan het begin van het boek staan? Want ik denk dat dit boek best binnen kan komen bij mensen die een eetstoornis hebben of herstellende zijn.

  [Antwoord]

 5. Wauw, prachtig! Ben super benieuwd naar de rest van het boek!!

  [Antwoord]

 6. Sterre zegt:

  Wauw wat een mooi begin van het boek! Ik ga het zeker kopen!!Je bent een inspiratie voor veel meiden die worstelen met hetzelfde probleem.

  [Antwoord]

 7. Robin zegt:

  Ik vind het heftig en interessant om te lezen omdat het een goed beeld geeft van hoe anorexia kan ontstaan en wat het met je doet. Het boek is besteld, ben benieuwd naar de rest.

  [Antwoord]

 8. charlotte zegt:

  Kippenvel. Maar echt. Heftig man en mooi. En kippenvel. Respect.

  [Antwoord]

 9. Judith zegt:

  Wauw Jiami! 😘 Je toont kracht en lef door dit zo te beschrijven. Het heeft mij geraakt (en met mij vast binnenkort nog veel mensen) en ben benieuwd naar de rest van het boek.

  [Antwoord]

 10. Lieve Jiami,
  Wat prachtig geschreven. Je hebt het zo goed verwoord, heel erg knap! Het verhaal pakt je en leest makkelijk weg. Benieuwd naar de rest van het boek.
  Liefs Sylvia

  [Antwoord]

 11. Renate zegt:

  Wauw, wat mooi Jiami. Heb echt het idee of je dit heb geschreven op het moment dat je dit dacht.

  [Antwoord]

 12. Betul zegt:

  Wat heftig dit. Ik heb gelukkig nog nooit te maken gehad met zoiets, dus ik had geen idee hoe het voelde. Ik schrik er wel van. Mooi geschreven Jiami!

  [Antwoord]

 13. Laura zegt:

  Knap hoor missie, zo jong al de buitenwereld in treden met je verhaal. Veel succes! xxx

  [Antwoord]

 14. Djoeke zegt:

  Wauw Jiami,
  Wat een indrukwekkend verhaal.. ik ben er helemaal stil van. Ook al heb ik geen anorexia, ik herken je verhaal (klinkt raar inderdaad). Ik vond het erg heftig om te lezen, maar je schrijft ontzettend mooi.
  Jiami, wat ben jij een prachtig persoon!
  Heel veel liefs, Djoeke

  [Antwoord]

 15. Brechtje zegt:

  Lieve jiami, bij het lezen hiervan kreeg ik tranen in Mijn ogen jij bent motivatie om door te vechten, zelf lijdt ik ook aan anorexia em gaat het op moment ook heel slecht ik ben zo trots op jou❤ Ik ga jou boek ook zeker kopen je bent echt een voorbeeld voor me

  [Antwoord]

 16. Shina zegt:

  Hey Jiami, wow you impressed me girl….POWER GIRL! Ten eersteerste, supercool dat je een eigen boek hebt, maar vooral hoe je het verhaal hebt geschreven. Wat mooi en ontroerend. Ik ben heel erg benieuwd naar de rest van je boek. Veel liefs, zeker weten dat je boek goed gaat verkopen!

  [Antwoord]

 17. Kim zegt:

  Heel mooi geschreven.. kwetsbaar. Benieuwd naar het hele boek

  [Antwoord]

 18. Quiana zegt:

  W.O.W Jaimi, dat is echt SUPER mooi. Ik denk dat als je zelf een eetstoornis hebt/gehad hebt je er zeker veel dingen kunt herkennen. Ik ga echt voor mijn verjaardag een boekenbon vragen voor je boek te kunnen halen. Kan echt niet wachten op het vervolg! 😍😍 XX Q.

  [Antwoord]

 19. Sel zegt:

  Wauw prachtig. In eerste instantie dacht ik pff weer een youtuber die een boek gaat schrijven. Net zoals Mascha bijvoorbeeld maar dat was zwaar geldverspilling. Het was overduidelijk een kinderboek. Maar wat heb jij een prachtige manier van schrijven. Ook hoe je alles beschrijft en hoe diep je erop ingaat echt geweldig. Ga het boek meteen bestellen. Lijkt mij ook een goed boek voor meiden die ermee te kampen hebben op dit moment.

  [Antwoord]

Geef een reactie

social media

about

Jiami.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dagelijks blog over alles wat mij bezig houdt. Van kleding en make-up tot reizen en rondjes rennen. Dit trekt maandelijks zo’n 210,000 unieke bezoekers. Naast het schrijven van blogposts verschijnt er ook elke vrijdag een video. Meer info?
© 2015. All Rights Reserved. Build with ♥ by Jiami Jongejan.