Uncategorized

Lees alvast het eerste hoofdstuk van mijn boek!

januari 16, 2017 | by Jiami


A5-Hardcover-Book-Mockup-vol7

Hoi allemaal!

Hoe is het met jullie? Zelf ben ik echt mega zenuwachtig, over 11 dagen komt namelijk mijn boek al uit! Ieeeeeh, de tijd gaat nu zo snel. Ik heb er echt heel erg veel zin in, het komt steeds dichterbij en ik kan nog steeds niet geloven dat het allemaal echt begint te worden. Het boek is inmiddels al te reserveren op Bol.com. Mega bedankt iedereen!! Vanaf de 27e zal die in de winkel verkrijgbaar zijn.

Ookal is hij nog niet uit, ik mag alvast wel een voorpublicatie met jullie delen waardoor jullie het eerste hoofdstuk kunnen lezen. Dit is geheel gratis! Op deze manier kan ik jullie toch alvast een voorproefje geven. Ik bibber stiekem al een beetje met mij vingers tijdens het typen. IK. VIND. HET. ZO. ENG. MAAR. ZO. LEUK. Ok, Jiaam, komt goed.

 

Heeeel benieuwd wat jullie vinden! Veel leesplezier alvast!

Liefs,

Jiami


Download hier de voorpublicatie.

.

Nieuwsgierig naar meer? Je kunt alvast op Bol.com een exemplaar reserveren zodat je de eerste bent die hem in huis heeft. Reserveer hier

 • Emma |

  Wauw, gaaf om te lezen zeg! Wel aangrijpend ook.. Je hebt het in ieder geval erg goed geschreven! X

 • Malou | Blonde Blossom |

  Ik kan niet wachten tot het in onze boekhandel ligt! Snel downloaden 🙂 Malou x

 • roos |

  wouw…
  Super mooi

 • Aimee |

  Wow Jiami, het is zo mooi! Zo knap dat je zo’n persoonlijk verhaal durft te schrijven. Echt heel mooi geschreven!!

 • Xx |

  Heel goed geschreven! Wel erg heftig.. Ben zelf bezig met het herstellen van anorexia, wil je boek wel erg graag weten maar weet niet of het triggerend zal werken. Wat denk jij?

  • Marit |

   Ik denk wel dat het triggerend zal zijn. Ik heb zelf geen last van anorexia maar ik vond het al triggerend, dus ik zou het zelf niet lezen.

   • Chi |

    @marit goed dat je deze kanttekening maakt: bewijst maar weer hoe complex de anorexia mind is. Mijn dochter is recent ontdekt door mij met anorexia. Ze leest dit boek en ik besef mede door jou dat ze begeleiding des te meer nodig heeft. We zijn er voor haar en in gedachten met alle meiden die hiermee worstelen. ❤️Ps bidden helpt!

 • Pien |

  Wauw echt heel goed en mooi geschreven!

 • liefs |

  wauw jiami wat mooi geschreven! ik ga je boek zeker kopen x

 • Iris |

  Wauw Jiami, wat schrijf jij mooi. Je laat echt zien hoe de Stem en de anorexia jouw leven beheersten. Heftig, maar heel mooi verwoord. Ik ben benieuwd naar de rest!!

 • Roos | Soitsrose |

  Eigenlijk wil ik het nog niet lezen, kan ik straks gewoon gelijk alles lezen. Ben echt heel benieuwd wat je er van gemaakt hebt!

 • Jis |

  Wow.. Ik word er echt super stil van. Zo mooi. Je weet precies hoe je alles exact kan omschrijven, dit is talent. Puur talent.

 • Mandy |

  WoW wat heftig! Maar wauw wat mooi geschreven! Ik ga hem zeker weten kopen! Je mag trots zijn om waar je nu staat Jiami!😊👌🏼📚💖✨

 • Rowan |

  Wauw Jiami, wat een heftig begin! Maar wel heel mooi geschreven. Het heeft mijn nieuwsgierigheid in ieder geval gewekt. 🙂

 • Nynke |

  Wauw Jiami <3. De enige manier om dit te omschrijven is wanneer je het zelf mee hebt gemaakt en het raakte me echt dat jij dit zo eerlijk beschrijft. Ik voel je pijn gewoon. Ik hoop dat jij met dit boek vele jonge meisjes raakt, waardoor ze durven te praten over deze ziekte. Echt diep respect voor je keuze om dit boek te schrijven.

 • Lisa |

  Zoo mooi geschreven❤ Ik kon niet stoppen met lezen zooo benieuwd naar de rest van het boek(dat ik zeker ga lezen!!) super dat je deze stap hebt genomen en dat je dit hebt gedaan❤ Ik denk dat je een inspiratie bent voor vele

 • marit |

  Wow, helemaal van slag, dat hele gevoel komt weer naar boven… goed omschreven zeg, kan niet beter! Trots

 • Nouria |

  Echt mooi geschreven! Het is helaas erg herkenbaar. Ik wil zeker het boek lezen, ben benieuwd!

 • Nicole |

  Wauw, wat ontzettend gaaf dat je ervoor hebt gekozen om je verhaal op papier te zetten in de voor van een autobiografische roman. En hoe! Jij kunt schrijven!!! Ik vind het tof hoe jij jezelf helemaal wilt laten zien en mensen een kijkje laat nemen in jouw proces! Ik hoop dat je vele anderen zult helpen met jouw verhaal! Veel liefs

 • Chantha |

  Wauw, jeetje, Jiami.. Wat is dit mooi geschreven, eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat dit boek me zo zou raken. Maar wauw, je hebt het geflikt, en hoe! (En even een besefmomentje; dit is pas hoofdstuk 1, omg!!!!). Ben onwijs benieuwd naar de rest!❤️

 • Heleen |

  Wow jiami, echt supergoed geschreven!! Ik zat er gelijk helemaal in, en ik wil het zeker verder lezen! En ik ga het boek echt sowieso kopen! ♥♥♥

 • Myrte |

  WoW het is echt super leuk om te lezen.. ik denk dat mensen ook een beetjes beter begrijpen wat er allemaal in je hooft gebeurd bij anorexia. Echt heel goed geschreven, heb het boek voor mijn verjaardag gevraagd. Kan niet wachten om het verder te lezen xx💋 Myrte

 • Tessa |

  Wauw, heftig maar wel echt heel puur en mooi geschreven! Je mag trots zijn op jezelf x

 • Fenna |

  Wau Jiami, super mooi! Ik kijk er nu al naar uit ok het hele boek te lezen!❤❤

 • Lisanne |

  Oeh, ik ga het zo dadelijk lezen. Ik ben ook heel benieuwd Jiami!! Maar zoals je zelf zegt: komt goeeed! Je lezers zullen het vast mooi vinden! ♡

 • Mirjam |

  Hoi Jiami,

  Bedankt voor het delen van dit mooie eerste hoofdstuk.
  Wat ik me alleen afvroeg.. Heb je een trigger waarschuwing aan het begin van het boek staan? Want ik denk dat dit boek best binnen kan komen bij mensen die een eetstoornis hebben of herstellende zijn.

 • Lindsey Beljaars |

  Wauw, prachtig! Ben super benieuwd naar de rest van het boek!!

 • Sterre |

  Wauw wat een mooi begin van het boek! Ik ga het zeker kopen!!Je bent een inspiratie voor veel meiden die worstelen met hetzelfde probleem.

 • Robin |

  Ik vind het heftig en interessant om te lezen omdat het een goed beeld geeft van hoe anorexia kan ontstaan en wat het met je doet. Het boek is besteld, ben benieuwd naar de rest.

 • charlotte |

  Kippenvel. Maar echt. Heftig man en mooi. En kippenvel. Respect.

 • Judith |

  Wauw Jiami! 😘 Je toont kracht en lef door dit zo te beschrijven. Het heeft mij geraakt (en met mij vast binnenkort nog veel mensen) en ben benieuwd naar de rest van het boek.

 • Sylvia Vorspaget |

  Lieve Jiami,
  Wat prachtig geschreven. Je hebt het zo goed verwoord, heel erg knap! Het verhaal pakt je en leest makkelijk weg. Benieuwd naar de rest van het boek.
  Liefs Sylvia

 • Renate |

  Wauw, wat mooi Jiami. Heb echt het idee of je dit heb geschreven op het moment dat je dit dacht.

 • Betul |

  Wat heftig dit. Ik heb gelukkig nog nooit te maken gehad met zoiets, dus ik had geen idee hoe het voelde. Ik schrik er wel van. Mooi geschreven Jiami!

 • Laura |

  Knap hoor missie, zo jong al de buitenwereld in treden met je verhaal. Veel succes! xxx

 • Djoeke |

  Wauw Jiami,
  Wat een indrukwekkend verhaal.. ik ben er helemaal stil van. Ook al heb ik geen anorexia, ik herken je verhaal (klinkt raar inderdaad). Ik vond het erg heftig om te lezen, maar je schrijft ontzettend mooi.
  Jiami, wat ben jij een prachtig persoon!
  Heel veel liefs, Djoeke

 • Brechtje |

  Lieve jiami, bij het lezen hiervan kreeg ik tranen in Mijn ogen jij bent motivatie om door te vechten, zelf lijdt ik ook aan anorexia em gaat het op moment ook heel slecht ik ben zo trots op jou❤ Ik ga jou boek ook zeker kopen je bent echt een voorbeeld voor me

 • Shina |

  Hey Jiami, wow you impressed me girl….POWER GIRL! Ten eersteerste, supercool dat je een eigen boek hebt, maar vooral hoe je het verhaal hebt geschreven. Wat mooi en ontroerend. Ik ben heel erg benieuwd naar de rest van je boek. Veel liefs, zeker weten dat je boek goed gaat verkopen!

 • Kim |

  Heel mooi geschreven.. kwetsbaar. Benieuwd naar het hele boek

 • Quiana |

  W.O.W Jaimi, dat is echt SUPER mooi. Ik denk dat als je zelf een eetstoornis hebt/gehad hebt je er zeker veel dingen kunt herkennen. Ik ga echt voor mijn verjaardag een boekenbon vragen voor je boek te kunnen halen. Kan echt niet wachten op het vervolg! 😍😍 XX Q.

 • Sel |

  Wauw prachtig. In eerste instantie dacht ik pff weer een youtuber die een boek gaat schrijven. Net zoals Mascha bijvoorbeeld maar dat was zwaar geldverspilling. Het was overduidelijk een kinderboek. Maar wat heb jij een prachtige manier van schrijven. Ook hoe je alles beschrijft en hoe diep je erop ingaat echt geweldig. Ga het boek meteen bestellen. Lijkt mij ook een goed boek voor meiden die ermee te kampen hebben op dit moment.

 • sterre |

  Wauw super heftig maar ook prachtig begin. Helaas snap ik precies hoe je je daar voelde maar vind het echt tof om het zo te lezen! <3

 • Joyce |

  Wow, wat heftig!

 • Namara |

  Jezus wat heftig om te lezen jiami!Je bent zo ongelooflijk ver gekomen

 • Seher |

  Wauw wat mooi geschreven❤️ Ik kan niet wachten om het rest van het boek te lezen.

 • Jacquelien |

  Ik ben nu bijna op de helft van het boek en ik ben verliefd. Het is echt heel mooi geschreven. Ik denk dat ik het boek vandaag nog uitlees. Maar ik heb wel een foutje ontdekt. Op de achterkant van het boek staat dat je 9 was toen je jouw eerste website bouwde. In het boek (blz 9) staat dat je dat deed toen je 8 was.
  Liefs

 • Ella |

  Ik wil gewoon zeggen dat ik mega trots op je ben! <3

 • Reshum |

  Toen ik in november hoorde van je boek had ik hem meteen gereserveerd. Ik heb vandaag je boek binnen gekregen, en wat is ie mooi!!! Ik ben al op de helft ik kan gewoon niet stoppen met lezen. Well done!!!

 • Manon |

  Wat ontzettend mooi geschreven! En zo zo herkenbaar… Ik ga hem zeker bestellen!

 • Yolanthe |

  Leuke artikel en goed geschreven! Ik hou je blog in de gaten…

 • nika |

  Ik ben oprecht heel erg geïnspireerd door je. Wat jij bereikt en doet op jou leeftijd is zo bijzonder. Alleen al kippenvel door de video die je op YouTube heb geplaatst over je boek, ik denk heel trots op jezelf mag zijn. heb echt respect voor je en ben nog niet een begonnen aan je boek.

  Keep going girl!!

 • Emeral |

  Veel plezier Beauty groet,
  Emeral Beautylife
  http://www.emeralbeautylife.nl

 • Simone |

  Ik heb het boek net uitgelezen en wow, wat ben jij sterk!
  Het is heel goed geschreven, heel aangrijpend ook. Ik denk ook wel dat het veel meiden hoop geeft als ze lezen hoe jij je hebt gevoeld en hoe sterk je er nu uit bent gekomen.

 • Rosalie |

  Hoi, Jiami

  Ik heb je boek direct besteld en ik heb hem nu al bijna uit! Ik ben echt geen boeken smurf! Maaar… ik vindt het z’n leuk boek! Ik kan me er helemaal in leven net als of ik het ben! Ik zie ook een soort filmpje er bij. Een SUPER TOF (LOL 😉 BOEK!

  Groetjes, Rosalie XXX

 • Chi |

  @marit goed dat je deze kanttekening maakt: bewijst maar weer hoe complex de anorexia mind is. Mijn dochter is recent ontdekt door mij met anorexia. Ze leest dit boek en ik besef mede door jou dat ze begeleiding des te meer nodig heeft. We zijn er voor haar en in gedachten met alle meiden die hiermee worstelen. ❤️Ps bidden helpt! Dat doe ik ook, sterkte meiden

 • Amber |

  Heb het boek vandaag binnen gekregen! Het is is echt een heel mooi en goed boek! Iedereen zou het echt moeten lezen.

 • Elke |

  hey jiami!!!! ik heb net je boek uitgelezen!!!!#nietwatjijdenkt LOVE IT!!!! Mooi verhaal van jou!!<3

 • Veerledamen |

  Hee jiami ☺️
  Ik heb het gelezen , en die dag zelf nog gaan halen 😸 Ik had de allerlaatste! En ik heb m nu 2 dagen , en ben al over de helft ❤😻 LOVE IT! Je boek is zo tof ! Liefs veerle 😘😘

 • Mariska Vermeulen |

  Hoi Jiami, dit is de eerste keer dat ik op je blog terecht kom. Wat een heftige binnenkomer om meteen de eerste pagina’s van je boek te lezen.
  Een diepe buiging voor hoe jij de kracht hebt gevonden om de strijd aan te gaan met anorexia én het op deze manier te verwoorden. Heel mooi geschreven, en ik hoop dat dit voor veel mensen inzicht oplevert en je levens kan veranderen.
  Ik kom hier zeker vaker terug. Succes met alles rondom je boek!
  X. Mariska

 • Lenneke |

  Ik heb je boek inmiddels gelezen en gerecenseerd op mijn blog. Goed boek, dank je wel daarvoor!

 • Colette :) |

  Lieve lieve Jiami,

  Wat een mooi boek heb je geschreven ! Ik heb het in 1 ruk uitgelezen.
  Gek genoeg kan ik me in jouw boek heel veel in herkennen.
  Niet dat ik (gelukkig) dezelfde ziekte heb of heb gehad.
  Maar vroeger strugglede ik nog wel over mijn onzekerheid en over het feit dat ik gepest ben.
  Ik vind het fijn dat ik niet de enige ben, die het heeft.
  Ik wens je nog veel succes met je doelen voor dit jaar.

  xoxo Colette

  Btw: ik ga nog een recensie maken op mijn blog over jouw blog ! 🙂

 • Menina x |

  Ooh ziet er zo leuk uit! Ik zou echt al direct het vervolg ervan willen weten! Super moedig van je dat je dit op te schrijven en te laten zien aan iedereen! liefs, Menina x

 • Sara |

  Heyy jiami ik ben nu jou boek aan het lezen en wij je onderling nog iets vragen en het is heel belangrijk want het gaat over doorzettingsvermogen

 • Sara |

  Wou niet wij

 • Lindsey |

  Ik ben nu halverwege het boek. Wat beschrijf je dit goed Jiami! Ik denk dat het voor buitenstaanders ook goed is om te lezen hoe anorexia is. Want het is niet simpel ”even wat meer eten.” Een opmerking die vaak genoeg zomaar tegen iemand met anorexia gezegd wordt. Wat ontzettend goed dat jij dit op papier hebt gezet.

 • Femke zwemer |

  Heei, wat een geweldig boek! Ik ga meteen kijken of ik het van mijn ouders mag kopen!

 • Juulsstory |

  Hallo Jiami,
  Ik hoop dat je dit leest, waarschijnlijk wel.
  Ik heb vandaag in een dag je hele boek uitgelezen.
  Het is zoo mooi en heftig. Ik was blij toen de zwarte bladzijdes voorbij waren. Ik heb geen anorexia, maar ik vind het wel interessant om te lezen ik heb meerdere boeken over anorexia gelezen, maar deze is echt het leukste/mooiste/heftigste/duidelijkste ik kan niet beseffen dat alles gewoon echt is gebeurd. Dat je als 12/13 jarig meisje dat zou mee moeten maken. Ik kan dat voorstellen maar ook weer niet, omdat ik nu zelf bijna 13 ben. Ik vind het een prachtig boek en ik ga er zelfs een recensie over schrijven op mijn blog! ( dat kan/mag toch? )
  Ik had nog nooit je blog bekeken, maar ga dat nu echt zeker doen;-)
  xoxo een lezer.

 • Driss |

  Gaaf hoor, een droom die uitkomt lijkt mij! Driss

 • marly |

  Echt heel erg goed boek! Ik heb hem meteen gekocht en heb hem al bijna uit.
  Mooi geschreven.
  xx

 • Eline |

  Hai, ik heb jou boek laats gehaald en ik ben nog maar bij blz 42, maar ik vind hem nu al zo leuk!!!!
  ik vind boeken over eetstoornissen altijd heel bijzonder en ook leuik om te lezen en toen ik hoord e dat je een boek had geschreven was ik meteen>>>>
  liefs, Eline

 • Mounira |

  Wauw, mooi geschreven en nu ik dit eerste hoofdstuk heb gelezen wil ik het boek ook lezen:)

 • Jolijn |

  Yesss!! Ik heb het boek gewonnen bij de girlz! Heel erg bedankt Jaimi, door jouw verhaal ga je heel anders naar dingen kijken en geniet je ook meer van de kleine dingen
  Xxxx

 • Riana |

  Ik heb het boek nu een paar uur en ik heb er de hele tijd in gelezen ik vind het zo leuk en interessant boek. Echt Jiami je hebt het echt zo mooi geschreven xx Riana

 • Heleen |

  Ik heb het boek inmiddels gelezen, en ik had het in één dag uit. Ik vond het een geweldig boek en ook wel interessant (omdat anorexia best wel onbegrijpelijk is…). Je hebt zeker een heftige tijd achter de rug! Daarnaast wist ik niet dat YouTube zo veel tijd kost, ik dacht gewoon dat het enige wat je deed, is één keer in de week een video maken en editen, that’s it. Maar dat blijkt dus echt niet zo te zijn, maar echt respect! Ik vond het ook best wel dapper dat je zo’n boek geschreven hebt, zo persoonlijk!! Oja, ik heb er gelijk ook een beetje discipline van gekregen, omdat jij al je tijd altijd nuttig besteed☺. Maar echt Jiami, je bent een topper en je kan onwijs goed schrijven!! (Ps. Ik heb geen instagram, dus zet ik mijn reactie op je boek maar hier)

 • Daphne |

  Ik kan her boek niet wegleggen! Maar wie is c?!

 • Melanie |

  Heey Jiami,
  Gistermiddag heb ik met m’n moeder jouw boek gekocht. Ik zit al op de helft van het boek en blijf maar doorlezen, want wat een aangrijpend verhaal. Zelf ben ik ook 17 en heb soms ook wat problemen met mijn gewicht (vind ik zelf), dus daarom denk ik ook dat ik om deze reden je boek heb gekocht. Ik vind je een heel sterk persoon en ben erg trots op je dat je deze kut ziekte hebr overleefd!
  Kusjes

 • Melanie |

  Heey Jiami,
  Gistermiddag heb ik met m’n moeder jouw boek gekocht. Ik zit al op de helft van het boek en blijf maar doorlezen, want wat een aangrijpend verhaal. Zelf ben ik ook 17 en heb soms ook wat problemen met mijn gewicht (vind ik zelf), dus daarom denk ik ook dat ik om deze reden je boek heb gekocht. Ik vind je een heel sterk persoon en ben erg trots op je dat je deze kut ziekte hebt overleefd!
  Kusjes

 • Juliana |

  Beetje laat maar heb net je boek gekocht! Nu eens rustig verder lezen.

 • Hallo!

  Ik ben Jiami Jongejan, een 18-jarig meisje uit Amsterdam. Op deze blog deel ik mijn liefde voor fashion, reizen en fotografie. ♥

  Archief

  YouTube

  Favourites