Uncategorized

Lees alvast het eerste hoofdstuk van mijn boek!

A5-Hardcover-Book-Mockup-vol7

Hoi allemaal!

Hoe is het met jullie? Zelf ben ik echt mega zenuwachtig, over 11 dagen komt namelijk mijn boek al uit! Ieeeeeh, de tijd gaat nu zo snel. Ik heb er echt heel erg veel zin in, het komt steeds dichterbij en ik kan nog steeds niet geloven dat het allemaal echt begint te worden. Het boek is inmiddels al te reserveren op Bol.com. Mega bedankt iedereen!! Vanaf de 27e zal die in de winkel verkrijgbaar zijn.

Ookal is hij nog niet uit, ik mag alvast wel een voorpublicatie met jullie delen waardoor jullie het eerste hoofdstuk kunnen lezen. Dit is geheel gratis! Op deze manier kan ik jullie toch alvast een voorproefje geven. Ik bibber stiekem al een beetje met mij vingers tijdens het typen. IK. VIND. HET. ZO. ENG. MAAR. ZO. LEUK. Ok, Jiaam, komt goed.

 

Heeeel benieuwd wat jullie vinden! Veel leesplezier alvast!

Liefs,

Jiami


Download hier de voorpublicatie.

.

Nieuwsgierig naar meer? Je kunt alvast op Bol.com een exemplaar reserveren zodat je de eerste bent die hem in huis heeft. Reserveer hier


78 reacties op “Lees alvast het eerste hoofdstuk van mijn boek!”

 1. Emma zegt:

  Wauw, gaaf om te lezen zeg! Wel aangrijpend ook.. Je hebt het in ieder geval erg goed geschreven! X

  [Antwoord]

 2. Ik kan niet wachten tot het in onze boekhandel ligt! Snel downloaden :) Malou x

  [Antwoord]

 3. roos zegt:

  wouw…
  Super mooi

  [Antwoord]

 4. Aimee zegt:

  Wow Jiami, het is zo mooi! Zo knap dat je zo’n persoonlijk verhaal durft te schrijven. Echt heel mooi geschreven!!

  [Antwoord]

 5. Xx zegt:

  Heel goed geschreven! Wel erg heftig.. Ben zelf bezig met het herstellen van anorexia, wil je boek wel erg graag weten maar weet niet of het triggerend zal werken. Wat denk jij?

  [Antwoord]

  Marit Reply:

  Ik denk wel dat het triggerend zal zijn. Ik heb zelf geen last van anorexia maar ik vond het al triggerend, dus ik zou het zelf niet lezen.

  [Antwoord]

  Chi Reply:

  @marit goed dat je deze kanttekening maakt: bewijst maar weer hoe complex de anorexia mind is. Mijn dochter is recent ontdekt door mij met anorexia. Ze leest dit boek en ik besef mede door jou dat ze begeleiding des te meer nodig heeft. We zijn er voor haar en in gedachten met alle meiden die hiermee worstelen. ❤️Ps bidden helpt!

  [Antwoord]

 6. Pien zegt:

  Wauw echt heel goed en mooi geschreven!

  [Antwoord]

 7. liefs zegt:

  wauw jiami wat mooi geschreven! ik ga je boek zeker kopen x

  [Antwoord]

 8. Iris zegt:

  Wauw Jiami, wat schrijf jij mooi. Je laat echt zien hoe de Stem en de anorexia jouw leven beheersten. Heftig, maar heel mooi verwoord. Ik ben benieuwd naar de rest!!

  [Antwoord]

 9. Eigenlijk wil ik het nog niet lezen, kan ik straks gewoon gelijk alles lezen. Ben echt heel benieuwd wat je er van gemaakt hebt!

  [Antwoord]

 10. Jis zegt:

  Wow.. Ik word er echt super stil van. Zo mooi. Je weet precies hoe je alles exact kan omschrijven, dit is talent. Puur talent.

  [Antwoord]

 11. Mandy zegt:

  WoW wat heftig! Maar wauw wat mooi geschreven! Ik ga hem zeker weten kopen! Je mag trots zijn om waar je nu staat Jiami!😊👌🏼📚💖✨

  [Antwoord]

 12. Rowan zegt:

  Wauw Jiami, wat een heftig begin! Maar wel heel mooi geschreven. Het heeft mijn nieuwsgierigheid in ieder geval gewekt. :)

  [Antwoord]

 13. Nynke zegt:

  Wauw Jiami <3. De enige manier om dit te omschrijven is wanneer je het zelf mee hebt gemaakt en het raakte me echt dat jij dit zo eerlijk beschrijft. Ik voel je pijn gewoon. Ik hoop dat jij met dit boek vele jonge meisjes raakt, waardoor ze durven te praten over deze ziekte. Echt diep respect voor je keuze om dit boek te schrijven.

  [Antwoord]

 14. Lisa zegt:

  Zoo mooi geschreven❤ Ik kon niet stoppen met lezen zooo benieuwd naar de rest van het boek(dat ik zeker ga lezen!!) super dat je deze stap hebt genomen en dat je dit hebt gedaan❤ Ik denk dat je een inspiratie bent voor vele

  [Antwoord]

 15. marit zegt:

  Wow, helemaal van slag, dat hele gevoel komt weer naar boven… goed omschreven zeg, kan niet beter! Trots

  [Antwoord]

 16. Nouria zegt:

  Echt mooi geschreven! Het is helaas erg herkenbaar. Ik wil zeker het boek lezen, ben benieuwd!

  [Antwoord]

 17. Nicole zegt:

  Wauw, wat ontzettend gaaf dat je ervoor hebt gekozen om je verhaal op papier te zetten in de voor van een autobiografische roman. En hoe! Jij kunt schrijven!!! Ik vind het tof hoe jij jezelf helemaal wilt laten zien en mensen een kijkje laat nemen in jouw proces! Ik hoop dat je vele anderen zult helpen met jouw verhaal! Veel liefs

  [Antwoord]

 18. Chantha zegt:

  Wauw, jeetje, Jiami.. Wat is dit mooi geschreven, eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat dit boek me zo zou raken. Maar wauw, je hebt het geflikt, en hoe! (En even een besefmomentje; dit is pas hoofdstuk 1, omg!!!!). Ben onwijs benieuwd naar de rest!❤️

  [Antwoord]

 19. Heleen zegt:

  Wow jiami, echt supergoed geschreven!! Ik zat er gelijk helemaal in, en ik wil het zeker verder lezen! En ik ga het boek echt sowieso kopen! ♥♥♥

  [Antwoord]

 20. Myrte zegt:

  WoW het is echt super leuk om te lezen.. ik denk dat mensen ook een beetjes beter begrijpen wat er allemaal in je hooft gebeurd bij anorexia. Echt heel goed geschreven, heb het boek voor mijn verjaardag gevraagd. Kan niet wachten om het verder te lezen xx💋 Myrte

  [Antwoord]

Geef een reactie

social media

about

Jiami.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dagelijks blog over alles wat mij bezig houdt. Van kleding en make-up tot reizen en rondjes rennen. Dit trekt maandelijks zo’n 210,000 unieke bezoekers. Naast het schrijven van blogposts verschijnt er ook elke vrijdag een video. Meer info?
© 2015. All Rights Reserved. Build with ♥ by Jiami Jongejan.