Outfits

Lace outfit

IMG_0373 IMG_0352 IMG_0368IMG_0395 IMG_0405 IMG_0412

Hi allemaal!

Hoe is het? Vandaag heb ik weer een nieuwe outfitpost voor jullie. Deze is van vorige week en persoonlijk vind ik het kanten topje heel erg mooi. Ben een groot kantliefhebber (ooit opgevallen) en deze is een van mijn favorieten.

Gisteren lag m’n site er voor een hele tijd uit (overbelast), maar gelukkig is het nu weer gefixt. Sorry voor het ongemak. Op dat soort momenten kan ik zelf ook enorm stressen, haha. Mijn blog is echt ‘mijn kindje’ en dan baal ik enorm. Er kwamen ook een hoop reacties binnen van meiden die zeiden dat mijn blog het niet deed, ahw. Dan voelt het altijd extra stom dat die het niet doet want dan wordt ik extra geconfronteerd met het feit dat hij er toch écht uit ligt.

Anyway, daarom vandaag dus een post in de middag. Vanavond ga ik met een paar vrienden en vriendinnen uit eten en ook enkele Spanjaarden (die straks aankomen op Schiphol) gaan mee. Italiaans is altijd een goed idee. Love Italiaans. Wat vinden jullie lekker? Ik ben zelf echt dol op Italiaans, maar vind Indonesisch ook heerlijk. Of Mexicaans is ook geen slecht idee.

Lots of love,
Jiami


top ZoYou
broek Boohoo
schoenen Clarks
ring Primark
ketting Loavies

65 reacties op “Lace outfit”

 1. Jolijn zegt:

  Trust me maar het moet gewoon even: FIRST

  [Antwoord]

  Jolijn Reply:

  :$

  [Antwoord]

 2. Noah zegt:

  Echt een super leuk setje.

  [Antwoord]

 3. Renate zegt:

  Wauw dit vind ik echt een hele mooie outfit! Ik hou sowieso heel erg van lace en ik vind je die rode lipstick zo goed staan!

  [Antwoord]

 4. Margot zegt:

  Wat voor lipstick heb je daar op? Is dat dezelfde die je op had bij shopsplash #1 ? Want die was ook super mooi!
  x

  [Antwoord]

 5. Rebecca zegt:

  Echt n te gekke top :love: maar eehhh…..als t spanjaarden zijn….waarom geen spaans eten:() lol

  xxx
  Becca

  [Antwoord]

  Callis Reply:

  Omdat ze dat waarschijnlijk al supervaak gegeten hebben :)

  [Antwoord]

  Rebecca Reply:

  Hahahaha ja dat geloof ik graag:))

  [Antwoord]

 6. Ik ben verliefd op de top! Ik hou echt van lace en zeker gecombineerd met zwart :)
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  [Antwoord]

 7. Lotte zegt:

  Gewéldig mooie foto’s weer! Zit die leren(?) top vast aan de kanten top? If not, goed gecombineerd, staat echt heel leuk!

  [Antwoord]

 8. litsa zegt:

  Ik vind de outfits die jij post altijd zo leuk! Je bent echt een voorbeeld voor mij, en waarschijnlijk ook voor heel veel anderen. Jou staat alles en je bent ook nog eens super mooi! Xoxo :)

  [Antwoord]

 9. Lifemaud zegt:

  Wat een mooie outfit! De top is zo mooi :love:

  [Antwoord]

 10. Wat een schattige outfit! Het topje is erg leuk!

  [Antwoord]

 11. Daphne zegt:

  Leuke outfit! Ik heb zelf ook clarks – heel blij mee.

  [Antwoord]

 12. Jonne zegt:

  Wat een top foto’s! Heel gaaf dat bokeh van de bomen, super mooi! kan niet wachten tot de bomen helemaal groen zijn, dat geeft zo’n mooie achtergrond op foto’s!!

  [Antwoord]

 13. Emma zegt:

  Wat een mooie top is dat! Heerlijk lente-achtige outfit :) Eet smakelijk vanavond!
  X Emma

  [Antwoord]

 14. Eline zegt:

  Wauw! Perfect voor de lente!
  Geweldige foto’s!

  [Antwoord]

 15. Vind zulke ‘luchtige’ artikelen van jou zo fijn altijd, haha :love:

  [Antwoord]

 16. BySilke zegt:

  Wowiee, leuke outfit! Wel voor in iets warmere tijden dan nu, vrees ik :(

  [Antwoord]

 17. Denise zegt:

  Wat een heerlijke outfit! Italiaans is inderdaad lekker <3

  [Antwoord]

Geef een reactie

social media

about

Jiami.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dagelijks blog over alles wat mij bezig houdt. Van kleding en make-up tot reizen en rondjes rennen. Dit trekt maandelijks zo’n 210,000 unieke bezoekers. Naast het schrijven van blogposts verschijnt er ook elke vrijdag een video. Meer info?
© 2015. All Rights Reserved. Build with ♥ by Jiami Jongejan.