Koffie hotspots in Praag

29 oktober, 2017

In Praag zijn er een hoop hele toffe en leuke koffie en lunchplekjes om te bezoeken. Sommige zijn iets moeilijker te spotten dan andere, maar hieronder enkele van mijn favoriete hotspots in Praag die het bezoeken zeker waard zijn!

EMA espresso bar

Een van de drukst bezochte koffie spots in Praag. Je zal hier niet alleen zitten en het zit stikt hier van jonge en hippe mensen (met een baard). De koffie hier wordt iets lauwer gezet dan normaal, wat het een hele eigen en lekkere smaak geeft. Mijn persoonlijke favoriet? De afogatto. Please, kan ik hier nog een van krijgen? Niet alleen de goede smaak voor koffie valt te appreciëren, maar ook de goede smaak voor interieur.

Eska

Bij Eska kun je zowel ontbijten als lunchen en avondeten. Ze bieden vanalles! Hun specialiteit? Brood. En daar zijn ze dan ook zéker heel goed in. Het brood dat ze bij de gerechten serveren is heerlijk. Daarnaast is de plek zelf ook erg sfeervol en bevindt het zich in de hippe en upcoming buurt Karlin.   

Koffie hotspots in Praag

Cafe Jen

Dit is de perfecte plek voor een late brunch, en met late bedoel ik dan ook écht late. De brunch wordt hier tot 5 uur ’s middags geserveerd. Het menu verschilt per dag en vaak werken ze dan ook met verse producten uit de omgeving. Daarnaast hebben ze hier ook een groot aanbod aan koffie. Dayum.

Onesip coffee

Dit kleine plekje in de oude stad, is perfect voor een goede take-away coffee. Het is een klein koffiezaakje, maar dit maakt het geen minder goede plek. Ze hebben hier een prachtig koffie apparaat en ook de koffie is hier érg lekker. Maak eens een praatje met de vriendelijke barista’s die je ook nog verder willen wijzen op alle leuke hotspots in de stad.


Daarnaast zijn er nog een heleboel andere toffe koffieplekjes die het bezoeken waard zijn, Kafemat, Coffee Karlin en Coffeeroom bijvoorbeeld. Echter zijn bovenstaande wel plekjes die ik je zeker zou kunnen aanraden.

2 comments

  1. Comment by mieke | mieksmind

    mieke | mieksmind Reply 30 oktober, 2017 at 15:34

    dit ga ik zeker onthouden als ik eens naar Praag ga want ben dol op koffie hihi

    [Antwoord]

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Go top