Uncategorized

Kijkers ontmoeten in The Body Shop


Eén van de tofste dingen om te doen vind ik het ontmoeten van kijkers, het is zo bijzonder om echt in contact te komen met jullie. Via een camera praten is natuurlijk wel een beetje anders dan in het echt wanneer je met iedereen een tof praatje kan maken. The Body Shop vroeg laatst of ik een Meet & Greet wilde houden die zij konden organiseren. Super tof, want zelf is het altijd moeilijk om zoiets te organiseren (lees: locatieregelen, dat alles soepel gaat etc.), super blij dat ze dan ook deze kans gaven. :)


Klik hier voor meer info over The British Rose collectie. :) X


21 reacties op “Kijkers ontmoeten in The Body Shop”

 1. Laura zegt:

  Hoii jiami mij lijkt het super leuk om iets van de roze collectie wat te krijgen. Want ik hou super veel van de roze geur en ben benieuw of ik het ook leker vind.
  Xx laura

  [Antwoord]

 2. Laura zegt:

  Hoii jiami mij lijkt het super leuk om iets van de roze collectie te krijgen. Ik vind roze geur super lekker namelijk!
  Xx laura

  [Antwoord]

 3. Ik kon jammer genoeg, anders was ik ook graag even langsgekomen!

  [Antwoord]

 4. Sofie zegt:

  Oh zo leuk dat je een pakketje weggeeft! Ook de extra vlog vond ik heel leuk. De body butter is ook mijn favoriet van de Body Shop! Ik zou het heel fijn vinden om een product van deze collectie te krijgen!

  [Antwoord]

 5. Noa zegt:

  Het was echt super leuk om je te ontmoeten! Ik ben trouwens nu echt super benieuwd naar die body mist dus die ga ik gauw maar een keertje testen als ik bij de bodyshop ben 😉

  X Noa

  [Antwoord]

 6. Jessica zegt:

  Mega leuk dat je kijkers hebt leren kennen. Ik denk dat het wel heel speciaal is om jou te leren kennen, want je bent mega geweldig.

  [Antwoord]

 7. Alette zegt:

  De hele lijn lijkt me zoo lekker! (Natuurlijk zou ik hem willen winnen :)) Helaas kon ik die dag niet naar Amsterdam, maar mijn vriendin heeft je wel ontmoet, ze vond het echt heel leuk! Ik hoop je dit jaar misschien te zien op de Beautyglossparty :) Je bent zo lief en je video’s zijn altijd leuk. Je bent de afgelopen tijd zo gegroeid in wat je doet, heel inspirerend. You go girl! X

  [Antwoord]

 8. Renee Baken zegt:

  Superleuke video!
  Ik vind de lijn van the bodyshop heel lekker ruiken, en zou dus heel graag het pakketje willen winnen :)
  xxx

  [Antwoord]

 9. Nel zegt:

  Ohh wat zou het gaaf en leuk zijn om te winnen!!! Ik heb geen instagram dus ik wist niet dat je een meet & Greet deed :(
  Echt een hele mooie bloemenmuur trouwens!
  Xx

  [Antwoord]

 10. Anita te Gussinklo zegt:

  leuk je meeting bij de Body Shop en dat Vera nog even langs kwam.
  Ik loot graag mee naar het pakketje

  [Antwoord]

 11. Hilde zegt:

  Heyy Jiami,

  Superleuk dat je je kijkers zo ontmoet<3
  Ik vind je blog echt leuk en je filmpjes ook.
  Ik hoop dat ik win, want ik ben dol op de producten van de body shop.
  Rozengeur vind ik heel lekker ruiken.
  Ik hoop dat je nog superlang blijft doorgaan met je blog en met filmpjes maken

  XOXO Hilde

  [Antwoord]

 12. ..... zegt:

  Jiami, ik wilde je wat vragen.
  Over een tijdje ga ik met school 5km lopen. Maar ik weet niet of ik dat aan kan. Moet ik het doen of niet?
  Want ik ben bang dat het met mijn conditie niet kan.

  X

  [Antwoord]

 13. Kiki zegt:

  Heey jiami een hele leuke video. Ik ben zelf heel erg groot fan van de bodyshop en zou dit pakketje heel graag winnen. Helaas had ik al wat anders want ik wou heel graag kimen naar amsterdam maar musschien komt er ooit nog een andere meeting ❣

  [Antwoord]

 14. Ik doe graag mee aan de winactie om te reviewen voor mijn nieuwe blog! Nog nooit iets gewonnen dus duimen maar! Mijn mail is: bloghappyfriyay@gmail.com ❤️ P.S. Rozen geur is echt mijn favoriete geur (misschien naast een lekkere frisse appel geur dan).

  [Antwoord]

 15. Roos zegt:

  Heee jiami zou je is een keer een video hoe je je make up stelen doet voor school of iets met wenkbrauwen. Mijn wenkbrauwen zijn niet zo mooi en jk weet niet wat ik er mee moet doen xoxo je grootste fan

  [Antwoord]

 16. Caitlyn zegt:

  Wat een leuke video, als je enthousiast bent dan kom je echt zo schattig over! Ik voel me wel een gigantische nerd omdat ik bij die scooter enkel kon denken: oh nee, waar is haar helm nu?! In ieder geval, ik doe graag mee voor het pakketje :)
  xx

  [Antwoord]

 17. Karen zegt:

  Wat een leuke video! Het lijkt me ook superleuk als je je kijkers kan ontmoeten 😉 Wat een blog toch allemaal niet kan. Hihi

  [Antwoord]

 18. LisaNeomi zegt:

  Wauw! Wat een super leuke video zeg!

  [Antwoord]

 19. Mief zegt:

  Ik had echt graag willen komen, maar ja. Ik had iets anders :-(
  Ly Jiaam <3
  fashionbaelove.weebly.com

  [Antwoord]

 20. Mariet zegt:

  wauww. wat zie je er altijd leuk uit in dat ‘marble’ idee jurkje! i love it ♥.♥ (en natuurlijk doe ik mee met de winactie, Superleuk!) XX somethingofmariet.wordpress.com

  [Antwoord]

Geef een reactie

social media

about

Jiami.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dagelijks blog over alles wat mij bezig houdt. Van kleding en make-up tot reizen en rondjes rennen. Dit trekt maandelijks zo’n 210,000 unieke bezoekers. Naast het schrijven van blogposts verschijnt er ook elke vrijdag een video. Meer info?
© 2015. All Rights Reserved. Build with ♥ by Jiami Jongejan.