Outfits

Kerstgala outfit & make-up

Naamloos-1

Naamloos-2

IMG_8197

IMG_8120

Afgelopen donderdag had ik mijn kerstgala. Dat was onwijs gezellig en tof! Erg naar mijn zin gehad. Ik vind het zelf altijd leuk om mijn kerstgala outfit en make-up te delen (zoals beloofd, haha). Dus deze zijn jullie tegoed van me.

Wat betreft kleding had ik een zwart jurkje van de Nelly aan. Deze konden jullie al zien in mijn filmpje. Ik heb hieronder wel een rokje van Ivy Revel aan om het extra volume te geven. Daarbij had ik de grote dilemma tussen wel en geen pumps. Ik was van plan om ballerina’s aan te doen, maar last minute kwam mijn zus aan met haar pumps. ‘Je mag mijne aan doen!’ vertelde ze. De avond van het kerstgala twijfelde ik nog steeds, ik voelde me een beetje ongemakkelijk in de pumps. Uiteindelijk zeiden mijn vriendinnen dat pumps veel mooier stonden en het de outfit mooi afmaakte. Als ik ballerina’s droeg leek ik al heel erg in mekaar gepropt (ik ben namelijk ook best klein, haha).

Wat betreft make-up had ik een simpele bruinkleurige ooglook. Ik krijg trouwens heel vaak de vraag welke nepwimpers ik gebruik. Ik draag op deze foto Red Cherry #43. Gekocht op eBay. Erg goedkoop en zijn heel fijn! Zeker aanraders. Qua nepwimperlijm raad ik de lijm van DUO aan, ik heb mijne gekocht bij MAC (toevallig herkende de kassa vrouw mij toen ik hem kocht, haha). Die lijm staat ook bekend als dé beste nepwimperlijm – en terecht. Rode lippen (Etos Serum Lipstick) om de look af te maken.

In mijn haar had ik een slordige knot, een tutorial hierover volgt! Deze is namelijk al vaker aangevraagd.

Het spijt me voor de meest crappy en afschuwelijke foto’s ooit – doordat het gala ’s avonds is is de belichting ook afschuwelijk. Sorry! :(


77 reacties op “Kerstgala outfit & make-up”

 1. Simone zegt:

  Ik vind je foto’s nog steeds erg mooi hoor! En je outfit, wauwie. Ik hoop dat je voeten het niet begeven hebben op hakken, knap dat je het volhield :)

  [Antwoord]

  Jiami Reply:

  Deze hakken lijken hoger dan ze werkelijk zijn, dus gelukkig viel het allemaal heel erg mee! 😀

  [Antwoord]

 2. Laura zegt:

  Wat een mooie outfit voor je gala! Prachtig! Ik vind het echt jammer dat wij geen kerstgala hebben.

  [Antwoord]

 3. Sofie zegt:

  Wat zag je er prachtig uit! Het jurkje is zo mooi :love:

  [Antwoord]

 4. Hele leuke outfit en look! Jullie zien er alledrie heel mooi uit!

  [Antwoord]

 5. Wat zie je er mooi uit! Lief dat je de pumps van je zus mocht lenen :) En de foto’s zijn prima hoor, het hoeft toch allemaal niet perfect te zijn alsof het uit een blad komt! Je hebt normaal gesproken als zo’n hoge kwaliteit dat het echt niet erg is om eens ‘normale’ foto’s te hebben. Deze geven juist de gezellige sfeer weer. Niks om je zorgen om te maken Jiami!

  [Antwoord]

  Jiami Reply:

  Wat lief, dankjewel! <3

  [Antwoord]

 6. Wat een mooie glamourlook Jiami en de foto’s vind ik juist ontzettend mooi en veel sfeer uitstralen. Leuke jurk dus dat is voor mij een goede tip om eens op Nelly te kijken

  [Antwoord]

 7. Lifemaud zegt:

  Wat een superleuke outfit!
  En die belichting maakt mij niks uit, hoor.
  Al kan het licht nog zo slecht zijn, als jij mooi bent is het goed! :love:

  [Antwoord]

 8. Ilse zegt:

  Je zag er prachtig uit!

  [Antwoord]

 9. Martina zegt:

  Er is niks mis met je foto’s, logisch dat ze anders belicht zijn doordat het avond is maar je kunt alles mooi en goed zien en daar gaat het om! Tof dat het leuk hebt gehad, jullie zien er mooi uit!

  [Antwoord]

 10. Sophie zegt:

  Wauw, wat zag je er weer mooi uit!

  [Antwoord]

 11. Anna zegt:

  Wat een prachtige outfit! Ik vind je haar ook heel mooi zitten, dus ik ben benieuwd naar de tutorial! :)

  [Antwoord]

 12. Erika zegt:

  WAUW je ziet er geweldig uit ! Net een prinsesje ! xx

  [Antwoord]

 13. Eline zegt:

  Je zag er echt prachtig uit, supermooi!

  [Antwoord]

 14. eline zegt:

  Oh jiami dit is echt superglamour !!!
  Ik wilde zelf eerst ook hakken aandoen, ballerina’s stonden er een beetje vreemd onder. Ik had ze daar toch maar verruilt, ik ging al gelijk door mijn enkel haha. Ik dacht ooohh dat is een gala dus niks harde dansmuziek. Ja hoor. Er was helemaal niks galaaig en kerstig aan. Stom. Maarja, het opmaken was eigenlijk het leukste van alles hihi

  [Antwoord]

 15. Anne Solveig zegt:

  Je jurkje is echhhht schitterend!

  [Antwoord]

 16. Dionne zegt:

  Je ziet er prachtig uit!

  [Antwoord]

 17. Tineke zegt:

  Je ziet er mooi uit! Het jurkje is echt super leuk!
  Liefs

  [Antwoord]

 18. Esmay zegt:

  Dat jurkje staat je zoooo goed!!! En je make-up is ook pretty. <3
  Leuke foto's ook die met je vriendinnetjes!

  [Antwoord]

Geef een reactie

social media

about

Jiami.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dagelijks blog over alles wat mij bezig houdt. Van kleding en make-up tot reizen en rondjes rennen. Dit trekt maandelijks zo’n 210,000 unieke bezoekers. Naast het schrijven van blogposts verschijnt er ook elke vrijdag een video. Meer info?
© 2015. All Rights Reserved. Build with ♥ by Jiami Jongejan.