Hello!

Ik ben Jiami Jongejan, een 18 jarige met groot liefde voor fashion, reizen, fotografie, hardlopen, sushi, koffie en programmeren. Toen ik 12 jaar was begon ik met bloggen en sindsdien is het een soort dagboek over alles waar ik me graag mee bezig houd. Ik deel mijn reizen, outfits, persoonlijke gebeurtenissen en eigenlijk van alles waar ik me mee bezig houd.

De liefde voor het maken van websites is iets waar ik mee ben opgegroeid. Toen ik mezelf als 8 jarige meisje aanleerde om te programmeren, kwam het maken van websites en blogs al snel om de hoek kijken. Op 15 april 2012 begon ik zo de blog Lifesplash, welke later de naam Jiami kreeg. Dit plekje web heeft voor mij een heel groot deel van mijn leven uitgemaakt en ook de mogelijkheid gegeven om van mijn hobby mijn werk te maken.

Het heeft prachtige mogelijkheden en kansen gegeven. Zo heb ik het boek ‘Niet Wat Jij Denkt’ uitgegeven, welke in de bestseller list kwam te staan, samengewerkt met merken als Nike, Unilever en KLM, aan tafel gezeten bij programma’s als DWDD en RTL Late Night en zoveel verschrikkelijk mooie ervaringen mogen meemaken. Hetgeen waar ik mezelf elke dag gelukkig voor prijs. Buiten het feit dat ik in het dagelijkse leven dus bezig ben met het schrijven van blogpost en het maken van YouTube video’s, woon ik in Amsterdam samen met mijn vriend. 🙂

[google-translator]
sluit