Uncategorized

Ja, we zijn in Miami!


Afgelopen zondag kwam de nieuwe aflevering van de Jiami & Sophie in Miami serie online waarin ik jullie meenam in een van de eerste paar dagen van onze reis. Een heleboel avonturen, van krokodillen bezichtigen tot kitesurfen. Zo enorm genoten! Daarnaast maken jullie ook kort kennis met onze twee lieve kamergenootjes. :)


Check hier Sophie’s video
Check hier de site van EF voor meer info over onze reis


18 reacties op “Ja, we zijn in Miami!”

 1. Ellen zegt:

  pfff geniet ervan! Hier is het maar uithouden :)

  [Antwoord]

  Jiana Reply:

  Hoi jiaam je kanaal is top! en je blog is zo verslavend ( in een goede manierhaha) ik geniet van je filmpjes en posts zelf wil ik ook een youtube kanaal starten omdat ik het super vind om filmpjes te maken maar ik ben bang dat mijn omgeving negatief reageert please help me Jiana ( JIana JIami)

  [Antwoord]

 2. Rozemarijn zegt:

  Oeh! Nu wil ik ook naar Miami!

  [Antwoord]

 3. Iris zegt:

  Hoi!
  Wat een super leuke video weer :D. Ik kan niet wachten tot het zomer is en ik eindelijk naar een lekker warm land kan. Een lekker kleurtje, leuke kleding, zonnebrillen: Perfect life! Wat ga jij doen in de zomer?

  xx
  Iris

  [Antwoord]

 4. Nienkeee zegt:

  ECHT GEWELDIGE AVONTUREN HEBBEN JULLIE BELEEFD ZEG!

  Ik ben nog aan het wachten tot de zomer in NL begint…

  xxx

  [Antwoord]

 5. Lotte zegt:

  omg superleuk! nu wil ik ook naar Miami!

  [Antwoord]

 6. Milou zegt:

  Miami lijkt me zo ontzettend gaaf!

  [Antwoord]

 7. Marushi zegt:

  Leuk filmpje! Geniet ervan! -x-

  [Antwoord]

 8. Dionne zegt:

  Wauw! Wat ziet het er prachtig uit!

  [Antwoord]

 9. Ik vind jullie miami video’s heel leuk, en wat ben ik jaloers op jullie avonturen zeg!

  [Antwoord]

 10. Door jullie krijg ik zin om Miami te bezoeken :)

  [Antwoord]

 11. Tjarda zegt:

  Zo cool!

  Zag je al zitten op kantoor toen ik daar nog stage liep, en dit is er uit gekomen :-)

  Ik ga deze zomer naarBrighton, echt heel veel zin in.

  Heb je daar ook lessen gevolgd?

  [Antwoord]

 12. Ik ben zoo jaloers !
  Ik wil ook naar Miami..

  http://www.wesleyrl.com

  [Antwoord]

 13. Watermelon zegt:

  Jiami ik wil ook een blog beginnen als het mag maar ik vind geen goede website om een blog te maken mijn vraag is: welke website heb jij gebruikt laat het als jeblieft weten als iemand anders nog een goede site heeft zeg het dan -xxx- Watermelon

  [Antwoord]

Geef een reactie

social media

about

Jiami.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dagelijks blog over alles wat mij bezig houdt. Van kleding en make-up tot reizen en rondjes rennen. Dit trekt maandelijks zo’n 210,000 unieke bezoekers. Naast het schrijven van blogposts verschijnt er ook elke vrijdag een video. Meer info?
© 2015. All Rights Reserved. Build with ♥ by Jiami Jongejan.