Travel

Hvar #2

mei 19, 2016 | by Jiami


IMG_8979IMG_8987IMG_9223IMG_9178IMG_9120IMG_9005IMG_9027IMG_9227IMG_8972IMG_9082

Hoi lieve, lieve, lieve meiden,

Hoe is het? Inmiddels is het hier alweer dag 3 in Kroatië en het is werkelijkwaar prachtig. Hvar is een best wel lang uitgerekt eiland en we gaan dan ook naar veel locaties per speedboot. Zo mocht ik gisteren op weg terug naar ons hotel ook even de speedboot varen – uiteraard met de ‘normale vaarder’ naast me – en het was awesome! We reden na het avondeten dus terug naar ons hotel en in de avond varen en je de weg laten wijzen door de lichtjes op het land, prachtig. Het water hier is ook heel erg blauw, super mooi! Scheveningen is daarmee vergeleken niks.

Ook de groep is heel erg gezellig. We zijn inmiddels wat closer geworden en een leuke persgroep maakt in mijn ogen een enorm verschil. De hele dag lopen fotografen om ons heen om alles vast te leggen, de foto’s die zij maken krijg ik volgende week pas, maar hierboven alvast wat kliekjes die ik zelf heb geschoten. We hebben enorm veel gedaan en ik denk dat beeld veel meer zegt dan een stuk tekst. 🙂 Van zonsondergang, een cliff en heerlijk water.

Oh – en zat je schrap voor een overload aan outfitposts komende dagen. Ze zijn niet alleen mijn favoriete posts om te maken, maar hier in Kroatië is het met deze mooie achtergronden nog leuker om te schieten!

Hoe is het in Nederlands?

Liefs,
Jiami

 • Roos |

  Hee Jaimi,
  Wat mooi! Ik wil daar ook wel heen 😍 Ik wilde graag weten in wat voor hotel jullie zitten? Als je dat nu nog niet wilt delen, snap ik dat, maar zou je dat later als je terug bent willen delen? ❤️
  Xx

 • Demii |

  Wauw! Het ziet er echt heel erg mooi uit. Krijg jij daar vrij voor van school?? :OO Ben echt jaloers.

 • Carmen |

  Jaloers!! Ziet er heel gaaf uit, enjoy!

 • Cato |

  Zoooo jaloers Jiami! Veel plezier daar nog!

 • Dionne |

  Wauw! Wat is het mooi daar! Prachtig!

 • Anouk |

  Heerlijk dat Kroatië! Wat een mooie bikini draag je trouwens, waar heb je die vandaan? (:

 • Johanneke |

  Wat een waanzinnig mooie foto’s! Erg mooi eiland, eentje om te onthouden.

 • kimmetjekims |

  Wat een onwijs gave foto’s en wat super dat je het zo naar je zin hebt. Heel veel plezier nog!! X

 • Emma |

  Wow mooie foto’s <3 mag ik een retourtje kroatië aub, last die examens maar zitten

 • Happily Benthe |

  Hele mooie foto’s en wat een leuke bikini! Staat je heel mooi!

 • Elles |

  Nu is het zeker dat ik naar Kroatië wil deze zomer. Wat een prachtig land is het!
  Liefs,
  Elles

 • BySilke |

  Wowie, je doet me “Kroatië” meteen op mijn reisjeslijst zetten! Wat een prachtige foto’s, je hebt echt talent!

 • Lindsey Beljaars |

  Wat een prachtige foto’s Jiami! X

 • Kyra |

  Nou in Nederland is het vandaag regenachtig en bewolkt. Dus geniet lekker van het zonnetje en het waanzinnig mooie blauwe water. Tof ook, die metallic slippers.

 • Tessa | LucyTess |

  Wauw!!! Ik kan niet wachten tot je outfitfoto’s ook <3

 • Roos |

  Heerlijk zomerse foto’s dit!

 • Hester |

  Oh wauw, doe mij ook even een vakantietje. Heel fijn.

 • annika |

  Super leuke bikini, veel plezier op reis.

 • Marrit |

  Wauw, dat ziet er echt geweldig uit!

 • Elsbet | La Vie Pure |

  Wow, wat een adembenemende foto’s allemaal!!!

 • Esmee |

  Zo mooi daar! Die bikini, love it! x

 • Hallo!

  Ik ben Jiami Jongejan, een 18-jarig meisje uit Amsterdam. Op deze blog deel ik mijn liefde voor fashion, reizen en fotografie. ♥

  Archief

  YouTube

  Favourites