Travel

Hi Bangkok

IMG_9914 IMG_9918 IMG_9924 Hoi allemaal!

Hoe is het? Een tijdje geleden vertelde ik jullie dat ik naar Thailand zou gaan en na de lange vlucht (we hadden een overstap in Moskou) zit ik nu in Bangkok. We zijn met een groep pers en we blijven een weekje in Thailand. Ondanks dat Bangkok een hele leuk stad schijnt te zijn, pakken we over een paar uur weer het vliegtuig richting Sukhothai, een provincie in het noorden.

Het thema van de hele reis is ‘Discover Thainess‘. Thailand is natuurlijk een populair vakantieland, maar we gaan nu juist de gebieden bezoeken die niet zo toeristisch zijn. Sukhothai is daar 1 van, het schijnt een prachtig gebied te zijn met tempelcomplexen, watervallen en ruïnes. Ik kon het niet laten enkele plaatjes alvast te googelen, wauw!

Tot nu toe ging alles prima. We vlogen met Aeroflot, de Russische vliegmaatschappij, en ondanks dat ik van tevoren al een paar ‘oh nee’ geluiden om me heen hoorden ging alles goed. Doordat het een Russische maatschappij is en daarbij ook de Sovjet-Unie geschiedenis hoor je vaak veel negatieve verhalen, maar het tegendeel bewees. Fijne vlucht gehad. :)

IMG_9931IMG_9938IMG_9942IMG_9943IMG_9945
IMG_9951IMG_9952IMG_9958IMG_9953

Nu hebben we dus een 2 uur break in het Novotel Suvarnabhumi Airport hotel en zometeen gaan we nog even met z’n allen lunchen. Ik ben net al even door het hotel gelopen en woah, het is heel erg mooi. Er is een prachtige hal, de lunch ziet er goed uit (maar die ga ik zo pas eten, haha) en er is ook zwembad en fitnesszaal.

Morgen staat er in ieder geval een heel tof programma op de planning. Ik hou jullie in ieder geval op de hoogte! :)

Liefs,
Jiami

 


Currently @ Novotel Suvarnabhumi Airport


61 reacties op “Hi Bangkok”

 1. Romy zegt:

  Gaaf zeg, Thailand lijkt me ook echt een ontzettend mooi land. Maar heb je vrij kunnen krijgen van school dan?? Oh wauw, nu klink ik echt enorm bemoeierig maar toen ik het las werd ik gewoon benieuwd. In ieder geval, heel veel plezier en geniet ervan! :)

  [Antwoord]

 2. Nova zegt:

  zooooo jaloers!
  have fun! x

  [Antwoord]

 3. Frederieke zegt:

  Wauw, wat gaaf! Bangkok lijkt me zo mooi en wat leuk dat jullie de niet-zo-toeristische plekjes gaan bezoeken. Fijn dat je een goede vlucht heb gehad en nog veel plezier!

  [Antwoord]

 4. Rebecca zegt:

  Lieve Jiami…….heel veel plezier,thailand is echt vet gaaf :kiss:

  [Antwoord]

 5. Anniek zegt:

  Wauw, wat een mooie foto’s alleen al Jiami, tof! Sowieso heel gaaf dat je naar Thailand mocht gaan, het lijkt me echt een prachtig land. Zeker ook als je een beetje de niet-toerischtische plekjes gaat bezoeken, daar is meestal zoveel moois te ontdekken! Heel erg veel plezier nog, fijn dat je ons op de hoogte houdt en alvast een mooi voorproefje geeft :) Liefs!

  [Antwoord]

 6. BySilke zegt:

  Wowieee, proficiat dat je zo’n mooie reis kan maken! Toch leuker dan op school zitten, niet 😉 Mooie foto’s Jiami, welke lens heb je daarvoor gebruikt ? :)

  [Antwoord]

 7. Jis zegt:

  Ahh, wat tof dat je deze reis mag maken! Hele mooie foto’s ook… Liefs, Jis

  [Antwoord]

 8. Emma zegt:

  Wauw, ziet er gaaf uit Jiami! H :kiss: eel veel plezier!

  [Antwoord]

 9. Fay zegt:

  Ooh wat leuk, ik ben zo jaloers! Ik ga deze zomer weer om mijn familie op te zoeken en vroeger ging ik elke twee jaar, maar kan je geloven dat we letterlijk nog nooit echt iets hebben bezocht? :’) X

  [Antwoord]

 10. Tessa zegt:

  Gaaf zeg! En met de groep, wat bedoel je dan precies? Een soort perseis of meer een vervroegde groepsvakantie?

  [Antwoord]

 11. Naomi zegt:

  Persreisje Thailand? Super gaaf! Ik ben zelf kwart thais, met een (heeuul) grote thaise familie in Bangkok en door heel Thailand waar ik dan ook al een aantal keer geweest ben. Het is echt een prachtig land, veel plezier!

  [Antwoord]

 12. Chemène zegt:

  Aaaah, zo leuk dat je nu in Thailand zit! Ik wil ooook :)
  Maar heb je hier gewoon vrij van school kunnen krijgen? Hahaha :$

  [Antwoord]

 13. Denise zegt:

  Wauw Jiami, ik dacht dat je zelf op vakantie ging maar een persreis maakt het natuurlijk nog veel toffer! Ik ben zelf ook in Thailand geweest en heb er een rondreis gedaan, je gaat echt je ogen uitkijken. Geniet! <3

  [Antwoord]

 14. Anne zegt:

  Ah, leuk! Heel veel plezier lieve Jiami! Geniet ervan <3
  xx Anne

  [Antwoord]

 15. Kim zegt:

  Super gaaf! :-) Ik ben benieuwd naar al je verhalen.
  Veel plezier!
  Liefs

  [Antwoord]

 16. Esther zegt:

  Waauw, wat een vette foto’s! Geniet ervan! En stiekem vraag ik me toch ook wel af hoe je dit met school geregeld hebt 😉

  [Antwoord]

  Jiami Reply:

  Ik heb gewoon verlof gekregen van school :)

  [Antwoord]

 17. Super gaaf dat je deze kans hebt gekregen! Ook leuk dat jullie juist naar de minder toeristische plekken gaan, dan krijg je toch een andere indruk van het land. Prachtige foto’s ook weer!

  [Antwoord]

 18. Mandy zegt:

  Wat heerlijk dat je nu daar zit zeg!! Jaloers!! Ik ben er 4 jaar geleden geweest en ik zou zo weer terug willen, wat is Thailand toch een prachtig land. Genietse!

  [Antwoord]

 19. Tess zegt:

  Wauw, super gaaf!
  Afgelopen zomer ben ik zelf ook naar Thailand gegaan, het is echt een heel mooi land! Als enige tip wat je echt moet doen is de straat op gaan, klinkt misschien een beetje eng in je eentje, maar met meerdere is het zo leuk! De mensen zijn echt mega aardig! En probeer het super lekkere eten daar omg omg omg, hahaha. Ik hoop dat je een geweldige tijd daar hebt, maar dat kan niet anders.

  X

  [Antwoord]

Geef een reactie

social media

about

Jiami.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dagelijks blog over alles wat mij bezig houdt. Van kleding en make-up tot reizen en rondjes rennen. Dit trekt maandelijks zo’n 210,000 unieke bezoekers. Naast het schrijven van blogposts verschijnt er ook elke vrijdag een video. Meer info?
© 2015. All Rights Reserved. Build with ♥ by Jiami Jongejan.