Uncategorized

Haarproducten die ik aanraad

juni 4, 2014 | by Jiami


Mijn favoriete haarproducten op dit moment. Het leek me best wel leuk om dit eens met jullie te delen. Welke producten ik graag gebruik. Sommigen zullen jullie vast wel herkennen uit eerdere reviews, maar anderen misschien nog niet.

Favoriete haarproducten

BaByliss Bamboo Round Brush

Deze borstel van BaByliss vind ik heel erg fijn en gebruik hem dan ook erg vaak. De borstel bestaat uit een mengsel van nylon borstels. Hij is helaas niet heel makkelijk te verkrijgen, maar als je even opgoogled vind je hem wel. Ik vind deze in ieder geval echt heel fijn en wil geen andere borstel meer haha. Ligt zo prettig in de hand en kamt echt heel makkelijk. Daarnaast is het ook van bamboo gemaakt en dat vind ik leuk.

Favoriete haarproducten

Andrélon Get The Volume Powder

Hier kwam onlangs nog een review over online. Seriously, love! Echt heel erg fijn spul. Ik heb het idee dat ik hier ook echt volume door krijg. Ik heb het idee wel dat ik er snel doorheen ga, maar koop hem met liefde nog een keer. Veel volumeproducten doen niets, maar deze vind ik echt om aan te raden. Ik vind het resultaat echt heel pretty en ook de prijs is niet verkeerd, € 4,99. Budgettopper! <3 { review }

Favoriete haarproducten

Toni & Guy Sea Salt texturing spray

Ik heb hem een beetje verwaarloosd eigenlijk. Ik was hem vergeten, maar heb hem weer helemaal herontdekt, super fijn product! Op de een of andere manier heb ik hem een hele tijd niet gebruikt. Waarom? Geen idee. Vergeten, denk ik. Ik gebruik hem graag om mijn haar een ietwat nonchalante look te geven, ik hou heel erg van dat messy effect. Ik vind deze spray daar echt goed voor werken. Voor dit product betaal je € 12,99 bij o.a. Kruidvat, als je het mij vraagt een goed prijs-kwaliteit verhouding. { review }

Favoriete haarproducten

Batiste Droogshampoo

Van de Batiste droogshampoo ben ik altijd al fan geweest. Ik spray een beetje in mijn haar en vervolgens lijkt het minder vet en komt er ietwat meer volume in. Deze heeft een heel lekker geurtje, een fijne zoete geur. Maar ik moet eerlijk toegeven dat ik alle geuren van Batiste wel lekker vind en het mij niet heel erg uitmaakt welke ik gebruik. Ik ben vooral blij met het effect dat hij geeft. Ik heb namelijk soms wel last dat mijn haar net een tikkeltje vet lijkt, maar ik wil het niet wassen omdat te vaak wassen ook niet goed is. Deze is trouwens heel makkelijk te verkrijgen, o.a. Kruidvat en Etos verkopen ze.

Favoriete haarproducten

Moroccanoil Weightless Hydrating Mask

Aan het Moroccanoil haarmasker zwéér ik. Echt een topproduct. Ik vind het zo fijn! Helaas is mijne nu al op (neeeeee). Fijnste masker dat ik ooit heb gehad. Mijn haar is daarna zo lekker zacht en ruikt zo lekker. Ook de substantie van het masker is echt perfect. Ik zou deze heel graag nog eens willen kopen. Enige nadeel is is dat je ongeveer 40 euro voor een pot betaald. { review }

Dit zijn de producten die ik momenteel echt geweldig vind en veel gebruik! Maar natuurlijk – ik ben altijd op zoek naar nóg fijnere producten.

Welk product raad jij aan?

Ajuuuu, Jiami. <3

Tags:
 • Maartje |

  Leuk artikel Jiami! Alleen er staat op het laatst wel een foutje. Er staat namelijk: “Welk product raar jij aan?” i.p.v. raad. Maar dat geeft niets, het viel me alleen op. Ik snap eigenlijk niet hoe mensen met die borstels met haartjes kunnen kammen. Haha, blijft een mysterie voor me. Liefs, Maartje (@jiamiisperff)

  • Jiami |

   Ah, niet opgevallen! Typfoutje. Gelijk aangepast. Dankjewel! En haha, de haartjes zijn in het echt wel stevig. 🙂

 • Cindy |

  Word je haar niet heel statisch van die borstel? Xx grote fan :love:

 • Sabine |

  Super handig artikel Jiami! Je naam is echt prachtig zowel van je blog als je eigen naam!
  X Sabine

 • Tessa |

  Batiste droogshampoo vind ik zo fijn!
  Liefs, Tessa :love:

 • Amelie |

  Mooie verzameling! Ik zou graag nog eens Moroccanoil proberen, maar het is me écht te duur

 • Eline |

  Leuk artikel! Ik vind de droogshampoo van Batiste ook echt heel fijn ^^

 • Sophie |

  De spray van Toni & Guy lijkt me wel wat! Ben gek op de texture look! En ik wil ook snel een Batiste droogshampoo kopen, haha. :love:

 • Manon |

  Ik wil de droogshampoo van batiste nog proberen

 • Elsbet | La Vie Pure |

  Dat masker en de droogshampoo lijken me enorm fijn! :love:

 • Marloes |

  Ik ben ook helemaal fan van het Andrelon volumepoeder. Erg fijn spul!

 • masja |

  Leuke post, dat masker lijkt me echt heeeerlijk <3

 • Naomi |

  Wat een leuk lijstje! Die tony&guy spray wil ik echt eens proberen!

 • Rianne |

  Ik vind van het product van Toni & Guy vooral de vormgeving leuk haha!

 • Desmain |

  Ik vind de producten van Syoss heel erg fijn! Ook de Andrelon Zomerblond (droog)shampoos zijn voor mij toppers!

 • Nora |

  Ik gebruik nu de producten van Lush, een haarmoisturizer, heel fijn als je dik haar hebt of krullen! Zoek ook nog een spray, om het beacheffect te maken, lijkt me prachtig!

 • Anita |

  Die poeder moet ik echt ook eens een keer gaan halen!

 • Miranda |

  andrelon volume poeder vind ik ook superfijn. Het moroccanoil masker wil ik heel graag eens proberen.

  Mijn aanrader is zeker weten het serum van Biosilk. Ik doe altijd een heel klein beetje in mijn haarpunten na het douchen op handdoekdroog haar. Mijn haar wordt er superzacht en shiny van en ruikt ook nog eens lekker. Echt de beste tip die ik ooit kreeg. Dus ik geef hem met liefde door;)

 • Isabel |

  Die sea salt spray lijkt me erg fijn, ik vind het altijd zo’n mooi effect geven. Maakt het je haar eigenlijk droog?

 • Emma |

  Haha, ik zit hier even hardop te grinniken omdat ik zo kan zien dat je een goede bui bent! 😉
  En dan echt zo op het einde: Ajuuu! Heerlijk spontaan<3
  Maar die producten lijken me heel fijn! Vooral het haarmasker, moet daar even voor sparen, denk ik! Ook de droogshampoo ga ik zeker kopen, omdat ik het ook niet al te vaak wil wassen, liefst 2 keer in de week.
  XX Em
  http://byemmathings.blogspot.nl/

 • Emma |

  En o ja, ik gebruik vaak producten van Syoss, die zijn zo fijn!

 • Karlien - Polished Cats |

  Oeh die sea salt spray lijkt mij echt wel goed
  Ik heb ook graag een messy look

  Liefs,
  Karlien

 • iiiThinkPink |

  Lijken me fijne producten!

 • Beautyjuf |

  De droogshampoos van Batiste zijn top! Ik heb al verschillende varianten geprobeerd, maar de droogshampoo voor donkere haren vind ik het fijnste werken! Dan blijft er geen witte waas achter in mijn haren. Enkele weken geleden heb ik mijn haren rigoureus afgeknipt. Sinds ik met een korte wilde coupe rondloop, pas ik mijn haarproducten daar op aan. Ik gebruik de volumepoeder van Kruidvat. Ik heb er maar een klein beetje van nodig. Door dit artikel ben ik nieuwsgierig geworden naar de volumepoeder van Andrélon. Wie weet ga ik die eens een keer testen.

 • Beautydiarynl |

  Lijken me fijne producten! :kiss:

 • Lauriëtte |

  Batiste droogshampoo is echt super fijn!

 • aniesa |

  wow lijkt me echt een super product!!!!!!♥ 😉

  xox aniesa♥

 • Saskia |

  Batiste vind ik ook geweldig! De volumepoeder van andrelon lijkt mij fijn om eens uit te proberen.

 • Vera |

  Andrelon volume poeder is ook mijn favoriet. Batiste is ook een topper.

 • Daphne |

  Dat product van Tony & Guy doet jammer genoeg zo weinig voor mijn haar. Het product werkt bij mij voor een ander doeleinde: het haar bij mijn scheiding stroef maken zodat ik het fijn kan opsteken. Ik krijg er met mijn steilrechte haar echter geen slag van ofzo.

 • Jana |

  Dit lijken me zo een goede haarproducten, ik ga er eens naar opzoek gaan 🙂 x

 • Jana |

  Dat lijken me zo een goede haarproducten, ik ga er eens naar opzoek gaan 🙂 x

 • aniesa |

  oja dit zijn nog de producten die ik je aan raad:

  1. de Bourjois Paris douche gel want die ruikt super lekker!!!! http://www.baroness.co/bourjois-beautify-me-shower-cream-250ml.html

  2. de Syoss shampoo want dit is zo fijn want als je haar na het douchen droog is voelt het heel zacht aan!!!! http://www.bol.com/nl/p/syoss-repair-500-ml-shampoo/9200000005177680/

  xox aniesa♥♥ 😀

 • Willemijn |

  Heel leuk artikel! :love:

 • Luuke |

  Lijken me fijne producten. Ik moet ook maar eens een droogshampoo van batiste aanschaffen

 • Beautydagboek |

  Ik ben heel benieuwd naar de texturing spray! Lijkt me een fijn product.

 • Nienke |

  Heee Jiami,
  Ziet er leuk uit allemaal! Dat volumepoeder lijkt me heel erg fijn! Alleen ik heb zelf altijd met zulke ronde borstels dat ze vast in mijn haar blijven zitten.

  Dat poeder ga ik echt n keertje uitproberen!!
  xxx

 • Olivia |

  Krijg je geen statische haren van die borstel ?
  Met dat soort borstels krijg ik zelf wel heel erg vaak statisch. Haar

 • Marloes/GLAMOURMOES |

  Oh dat Moroccanoil masker wil ik nog heel graag een keer uitproberen. Het volumepoeder van Andrélon heb ik ook!

 • Nadia |

  Batiste droogshampoo’s vind ik ook heel chill, en het GUHL voedend masker gebruik ik ook graag. En ik spray erg veel voedende sprays in mijn haar, onder andere van Aussie en panthene.

 • MySimplySpecial |

  Fijne producten! Van die droogshampoo ben ik zelf erg fan.

 • Lisanne |

  Fijne producten gebruik je voor je haar! Ik vind de droogshampoos van Batiste ook top! Ik gebruik af en toe (eigenlijk gebruik ik ‘m gewoon veel te weinig, oeps) de volume poeder van Kruidvat eigen merk. Die vind ik ook goed zijn werk doen!

 • Annebelle |

  de betty brush! het is een dupe an de tangle teezer en hij werkt zo goed! op dit moment voor maar 5 euro bij kruivst, als je een voordeelkaart heb nog maar 4 euro. ren snel naar de kruidva, want hij is geweldig!

 • Ashleey |

  De volume poeder van Andrelon vind ik ook SUPER werken! 😀

 • Danielle |

  Die poeder van Andrelon heb ik sinds kort gekocht. Ik hoorde er zo veel bloggers over en wat is hij fijn zeg! Wauw!

 • Julia |

  Ik heb vaak last van vet haar en futloos daarom ga ik zeker batiste spray gebruiken

 • myrthe |

  Hee! Ik vind het altijd leuk over haarproducten, maar ik heb krullen. Weinig beautybloggers hebben tips voor krul haar. Mijn haar pluist heel snel en als ik mijn dag niet heb is dat gewoon vette pech. Dat vind ik echt een enorm nadeel. Xxxx

 • Anoeska |

  Fijne producten, vooral de spray van Toni&Guy lijkt me fijn!

 • Kim |

  Handig artikel! Ik ben ook gek op de droogshampoo van Batiste en de volumepoeder heb ik ook 🙂

 • Cherel |

  Leuke aanraders! Zelf vind ik de Tony & Guy sea salt spray ook super fijn. Verder vind ik de haarolie van L’Oreal een echte topper. Werkt geweldig tegen droge haarpunten en laat je haar glanzen.

 • floor |

  Hoi jiami

  Ik raad deze shampoo aan je:http://www.loreal-paris.nl/shampoo/elvive/multivitamines.aspx
  Gewoon te koop bij supermarkt of drogist. :p

  Ik gebruik deze shampoo al heel lang.
  Je haar wordt er mooi schoon van en zacht en glanst beetje.
  Ik hoop dat er iets mee kan.

 • Anouk |

  Bedankt voor dit artikel Jiami! Ik wil graag een haarmasker kopen (wel een iets goedkopere variant), heb jij tips of haarmaskers die je aanraadt?

  • Jiami |

   Ik vind die van Toni&Guy erg fijn, kwam ooit voorbij in een ‘Most worn tag’ video. Moet je anders even opzoeken via de zoekfunctie in de sidebar.

 • Eline |

  Heeay! Ik vond het super interessant! Fijn dat je de prijs er ook bij hebt gezet! Ik ga even googlen voor de borstel, lijkt me inderdaad een super fijne borstel.
  Ik weet het niet zeker, maar word niet boos alsjeblieft. In de zin: ” ik gebruik hem graag om mijn haar een ietwat nonchalanter…….” jij hebt daar “ietwat” moet het niet zijn “ietswat…”.
  Misschien heb ik het gewoon fout!
  Dikke kus :kiss:

 • maja |

  leuk artikel!! wil je ook een keer een parfum collectie video maken 🙂 :love:

 • Britt |

  ‘Daarnaast is het ook van bamboo gemaakt en dat vind ik leuk’
  haha leuke zin!
  Zou zo graag moroccanoil willen gebruiken maar vind het toch echt te duur!

 • Eva |

  Hele leuke aanraders ! Weet iemand nog tips of producten tegen klitten ?

  ~Eva

 • Hes |

  jiami je bent zo leuk! en ik hou onwijs veel van je blog en filmpjes! ga zo door :kiss:

  lots of love

 • Made by Carlijn |

  Die borstel lijkt me heel erg fijn! Misschien eens even gaan Googelen, haha.

 • Anne |

  Heeey ik ben echt een hele groote fan!!!
  😐

 • Judith |

  Ik heb al superveel geprobeerd, maar na een tijdje lijkt mijn haar altijd te ‘wennen’ aan een product en doet het niets meer. Ik zou supergraag producten willen vinden waarvan mijn haar minder pluizig wordt! Helpt het MaroccanOil masker daar goed bij? Of andere aanraders :-)?

 • Fleur |

  Heey jaimi
  :love: heey ik vind je site echt top !
  Fijn artikel bedankt XXX
  Ben je trouwens nog maar 14 ??
  Dikke kuss fleur

 • Tosca |

  Heey heey, ik was even het internet aan het afspeuren voor goede trucks om wat volume in mn haar te krijgen, en kwam dit tegen! Ik zelf heb super stijl en glad haar waar volume heel moeilijk is. Ik krijg makkelijk volume onderin, maar nooit goed bij uitgroei! Ik heb net volume poeder geprobeerd, dat werkt prima, maar mijn vraagje is: Werkt sea salt spray ook goed bovenop? (En wat werkt anders het best voor bovenop?) Thanks! Leuk blog!

 • Hallo!

  Ik ben Jiami Jongejan, een 18-jarig meisje uit Amsterdam. Op deze blog deel ik mijn liefde voor fashion, reizen en fotografie. ♥

  Archief

  YouTube

  Favourites