Uncategorized

Get ready for Miami


Hi allemaal! De Jiami & Sophie serie is al een tijdje aan de gang en het schoot me net binnen dat deze video’s nog niet waren doorgeplaatst op mijn blog. Vandaar dat ik nu een kleine achtersprong inhaal… haha. Wil ze toch heel graag delen, voor de meiden die ze nog niet hebben gezien! Bij deze in ieder geval de eerste video toen ik me ging klaarmaken voor de reis. Veel kijk plezier! :)


Check Sophie’s video hier
Meer info over onze reis hier


5 reacties op “Get ready for Miami”

 1. Sophie Romagnoli zegt:

  Hey jiami,
  Ik vindt fotograferen heel leuk, Maar ik zou der meer over willen wten en tips en tricks ik weet dat jij heel goed kan fotograferen. Je foto die je maakt zijn super mooi. Dus zou ik het leuke vinden als je daar een video of en artikel over wou maken.

  Xoxo,
  Sophie<3

  [Antwoord]

 2. Emma zegt:

  Jaa, ze zijn echt leuk!!

  [Antwoord]

 3. Jolien zegt:

  Heel leuk! Dat is weer eens iets anders. Ik ben alvast enorm benieuwd naar de volgende videos.

  [Antwoord]

 4. heidi zegt:

  Wat leuk om te zien.

  [Antwoord]

Geef een reactie

social media

about

Jiami.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dagelijks blog over alles wat mij bezig houdt. Van kleding en make-up tot reizen en rondjes rennen. Dit trekt maandelijks zo’n 210,000 unieke bezoekers. Naast het schrijven van blogposts verschijnt er ook elke vrijdag een video. Meer info?
© 2015. All Rights Reserved. Build with ♥ by Jiami Jongejan.