Uncategorized

Get ready for Miami

maart 7, 2016 | by JiamiHi allemaal! De Jiami & Sophie serie is al een tijdje aan de gang en het schoot me net binnen dat deze video’s nog niet waren doorgeplaatst op mijn blog. Vandaar dat ik nu een kleine achtersprong inhaal… haha. Wil ze toch heel graag delen, voor de meiden die ze nog niet hebben gezien! Bij deze in ieder geval de eerste video toen ik me ging klaarmaken voor de reis. Veel kijk plezier! 🙂


Check Sophie’s video hier
Meer info over onze reis hier

 • Sophie Romagnoli |

  Hey jiami,
  Ik vindt fotograferen heel leuk, Maar ik zou der meer over willen wten en tips en tricks ik weet dat jij heel goed kan fotograferen. Je foto die je maakt zijn super mooi. Dus zou ik het leuke vinden als je daar een video of en artikel over wou maken.

  Xoxo,
  Sophie<3

 • Emma |

  Jaa, ze zijn echt leuk!!

 • Jolien |

  Heel leuk! Dat is weer eens iets anders. Ik ben alvast enorm benieuwd naar de volgende videos.

 • heidi |

  Wat leuk om te zien.

 • Hallo!

  Ik ben Jiami Jongejan, een 18-jarig meisje uit Amsterdam. Op deze blog deel ik mijn liefde voor fashion, reizen en fotografie. ♥

  Archief

  YouTube

  Favourites