Uncategorized

Five favourites #7

mei 22, 2014 | by Jiami


Hoe lang geleden is het wel niet dat ik weer een five favourites deed? Je kent het wel, een artikel waarbij ik enkele favorieten van afgelopen tijd laat zien. Ik had wel zin in zo’n artikel. Lekker een paar random favorieten van afgelopen tijd!

Untitled-1

Happening

Afgelopen zondag was ik bij de Leidse Marathon (10 km gerend, yay!) en toen ik over de finish kwam, net mijn medaille om kreeg, hoorde ik opeens iemand keihard ‘Jiami’ roepen. Ik schrok en keek op. Waar kwam dat vandaan? Werd ik herkend door Maaike en Lotte en wilde ze met me op de foto, dit was seriously de leukste manier om te finishen ever! Eerst ben je helemaal blij door de finish, en daarna word je heel toevallig herkent. Super gezellig, heb daarna nog even met ze gesproken en nog even geknuffeld (ik vroeg nog even zeker of ze dat wel wilde, je weet wel, zweet). Maaike stuurde me achteraf deze foto, hoe leuk?! <3 Ik word nu ook een beetje zenuwachtig voor de Dutch YouTube Gathering voor overmorgen, aaaah, zoveel zin om sommigen van jullie te ontmoeten.

[iframe http://www.youtube.com/embed/GDEFuG30FYg 660 371]

Muziek

Dit liedje vind ik echt geweldig. Een Disney medley, er zitten allemaal Disney liedjes in verwerkt van verschillende sprookjes. Je herkent er vast wel een paar – of voor de diehard Disney fans, allemaal! Luister maar gewoon, het is echt een heel fijn liedje.

IMG_8856

Analoge fotografie

Analoge fotografie vind ik heel tof! Ik heb hier thuis nog een Holga Lomograhy, inmiddels heb ik ook een Baby Fisheye van Lomography (gekocht hier). Dit rolletje heeft 24 foto’s, heb er nu pas 7 geschoten. Ik kan niet wachten totdat het rolletje vol is en ik de foto’s kan laten afdrukken. Lekker ouderwets afwachten in spanning hoe de foto’s zijn geworden. Het allerleukste is, is dat dit mijn 1e keer met een fisheye camera wordt. Spannend!

10362214_638112362948890_1094988551_n

Reizen

Ik vind persreisjes heel erg leuk. Laatst was ik nog voor New Look naar Londen gegaan. Ik vind het echt heel erg leuk! Wie mij op Instagram volgt, heeft deze foto al voorbij zien komen. Het was op de terugweg zo’n prachtig uitzicht! Check die kleuren van de lucht, en daar links de maan (dat is de maan toch?). Lovely! De vlog komt morgen online. Je weet wel, random een dagje naar Londen. Kan gewoon.

IMG_9364

& Other Stories handcrème

Tara vertelde dat de & Other Stories producten heeft die goddelijk ruiken. Drie keer raden wie vervolgens met haar neus boven alle producten hing? Precies, ja. Ik had een heerlijke handcrème meegenomen uit Londen. Deze ruikt heel erg fris, heerlijk. Een beetje citroen achtig, maar ergens zit er ook weer een warm vlaagje in. De & Other Stories is nog niet in Nederland, maar komt binnenkort in Amsterdam. De winkel is zeker een aanrader. Het komt uit Scandinavië, hij is wel prijzig wat betreft kleding. Qua cosmetica en verzorging is het redelijk betaalbaar. € 5,- voor deze handcrème. De scrubs waren echt geweldig! Die geuren en kleuren waren hemels, helaas kon ik die niet meenemen in het vliegtuig… (teveel ml vloeistof).

Dit waren alweer mijn favorieten van afgelopen tijd. Ik zou zeggen noem iets randoms dat momenteel jou favoriet is! Maakt niet uit van wat, favoriete drankje, boek, gebeurtenis…..

Love,

Jiami.

 • Laura |

  Hele leuke favorieten! Zeker geweldig om zo over de finish te komen en dit heerlijke warme weer is mijn favoriet! 🙂

 • Lotte |

  Ik vind dit soort artikelen altijd zo leuk! Ik ben heeeel benieuwd naar je vlog van Londen, super gaaf! X

 • Michaela |

  Super leuke favorieten! Analoge fotografie is echt super 🙂

 • Dani ❤ |

  Leuke Favoriete! Ik ben erg benieuwd naar je vlog!

  xxxxxx :love: 😆 :kiss:

 • Svenja |

  Leuk lijstje <3 Reizen is inderdaad fijn, ik kan niet wachten om weer op vakantie te gaan. En ik ben heel erg benieuwd naar die handcreme, jammer dat er nog geen &other stories in Nederland is. Mijn favoriet van de afgelopen dagen is het heerlijke weer <3 Ik geniet zo van die warme zonnestralen op mijn huid!

 • Dagmar |

  Wauw heerlijker favorieten! & Other Stories is echt een fijne winkel, ben er echt heel enthousiast over 🙂 Fijne dag vandaag!

 • Desmain |

  Super leuk artikel weer! Ik hoop dat ik je ook ooit eens tegenkom!

 • Anniek |

  Wat gaaf dat je steeds meer persreisjes mag maken, hoe vet is het om naar Londen te mogen?! Je hebt erg leuke favorieten bij elkaar gezocht, die handcreme lijkt me ook erg lekker ruiken. En ah, wat lief dat die meiden even op je afkwamen, ik kan me voorstellen dat dat een hele leuke finish is!

 • Brechtje |

  Wow leuk die foto en leuk filmpje ik vind het allemaal super

 • Sophie |

  Heel leuk artikel weer!

 • MySimplySpecial |

  Wat een fijne dingen allemaal! Ik ga dat nummer vanavond even luisteren.

 • Jo |

  Een artikel al deze word ik gewoon helemaal blij van 🙂 Heerlijk om te lezen! En goed gedaan met de 10km!! Kudo’s!

 • Charel |

  super leuk! ben benieuwd naar de vlog!

 • Dionne |

  Wat een mooie favorieten!

 • ♥aniesa |

  haha leuk liedje en leuke artikelen!!!!!!♥

  xoxox aniesa♥ :kiss:

 • Fleur |

  Wat een leuke favorieten weer dit keer! Ik ben vooral fan van je ‘uit-het-vliegtuig-foto’. Zo mooi, die lucht!

 • Tessa | Raspberry & Ripped Jeans |

  Wat een leuk artikel! Dat liedje is zo mooi! Ik hou van disney hehe 🙂 Die analoge camera ziet er ook zo leuk uit!

 • lonneke |

  Ahh leuk jiami!
  Wat super ook dat je herkent werd bij de finish.
  Liefs lonneke

 • Marijn |

  Haha, ik was dus dat meisje wat helemaal zo’n hopeloze reactie achterliet op instagram van; aahhh ik heb je gezien maar ik wilde hoi roepen en toen was je al weg haha. Moet er nog steeds stiekem een beetje om lachen. Wel balen natuurlijk maar dat komt wel een andere keer. X

 • Maaike |

  Wow wat gaaf!
  Mijn dag kan niet meer stuk! :p

  Groetjes Maaike.

 • beautyinsideandoutNL |

  Leuke favorieten en wat goed dat je de 10k hebt gelopen met dat warme weer;)

 • Esmay |

  Jaa, dat van herkent worden bij de finish is leuk zeg! Tof dat dat zo “even” gebeurd 😀
  En doe mij een dagje Londen!

 • Miranda |

  Wauw, 10 km met dat warme weer. Goed zeg, daar kun je trots op zijn:)

  Tof dat je herkent werd het is een leuke foto geworden:)

 • Martina |

  Super 10 kilometer !!!

 • nenacecilia |

  Aah, die medley is geweldig !

 • Daniëlle |

  Fijne favorieten! Reizen is inderdaad zo fijn, ik leef altijd van reis naar reis haha 😉

 • Susanne |

  Wauw super goed van de 10 kilometer! En al helemaal leuk als je zo finisht. Die 10 kilometer is mijn doel ook 😉

 • Neeltje |

  Dit is echt een leuk artikel, moet je zeker vaker gaan plaatsen 😀
  En ik ben heel benieuwd naar je vlog x

 • Pleun |

  Leuk! voor al dat verhaal van die marathon! Ik wordt zelf echt ongelooflijk blij van de DYTG! ik heb zo’n zin om jullie allemaal te ontmoeten! Samen met mijn vriendinnen hebben we zelfs een soort liedje bedacht (oké hij faalt maar i don’t care 🙂 We’ve got a ticket for the DYTG, We’ve got a ticket for the DYTG (snap je ‘m?! YMCA=DYTG) Ik weet niet eens of het wel goed Engels is, maar het gaat om het idee, toch?!
  Liefs,
  Pleun

 • Eva |

  Wat een mooie foto’s. En ja reizen is echt heel leuk als ik eraan denk heb ik meteen zin in de vakantie.

  ~Eva

  Ps . ja ik volg je op instagram

 • Minou |

  Jiami, weet jij of het laten afdrukken van foto’s niet heel duur is? Ik hoor dat van iedereen, en dat houdt me een beetje tegen om een analoge camera te kopen.. Weet jij (of iemand) hoeveel dit kost?

 • Anoeska |

  Leuk om te lezen!

 • ik |

  heey leuk artikel leuk leuk leuk :p :p

  :love: :love: :love:

  ik xxx

 • Lara |

  Leuke favorieten, de & Other stories is echt mijn favoriete winkel, zowel de kleding als beautyproducten zijn zo leuk, helaas heb ik meestal ook het probleem dat ik de lekkere scrubs en bodybutters niet kan meenemen in het vliegtuig, kleding gelukkig wel ^^

 • Eline |

  Heel leuk artikel en leuke favorieten!

 • Janneke | Beautyroad |

  Heel leuk artikel en leuk om te lezen!

 • Rous |

  Ehrmergherd I’m a die hard Disney fan!

 • Kristien |

  Aardbeien zijn nu mijn favoriete!!!!!! :love:

 • Cherissa Blans |

  Leuke favorieten Jiami! 🙂
  xx

 • Amelie |

  Mooie foto’s en een leuk artikel! Zo gaaf dat je zomaar een dagje naar Londen mag!

 • Remy | BakingBeautyNL |

  Voor NEW LOOK naar Londen?? WAUW!! Jaloers..

  Ik kom gisteren uit Londen en vond New Look geweldig. Heb er twee paar schoenen en een blazer gekocht! Toffe winkel!!

  Ben benieuwd naar je artikel voor morgen.

  Fijne avond!

 • Manon |

  wat een mooie favorieten!

 • Elsbet | La Vie Pure |

  Oooh die kleine camera! :love:

 • Miranda |

  Wat een leuke favorieten. Nu wil ik ook weer naar Londen, haha. Ik ben benieuwd naar je vlog.

 • Marlissa |

  Wat leuk een persreis naar londen! Leuke favorieten zijn dit:)

 • Annebelle |

  Die Disney Medley is geweldig, ik ben fan!

 • lovely |

  wat een coole meid ben jij jaimi!!

  en wat een mooi liedje!! :love: :love:

 • Nani |

  Leuk! En lekker liedje! Echt fijn om gewoon even je gedachten op 0 te zetten ben ik vaak slecht in want als ik denk gedachten op 0 dan denk ik aan niks denken! Iedereen denkt altijd! Toch?! xxxx Nani

 • Hallo!

  Ik ben Jiami Jongejan, een 18-jarig meisje uit Amsterdam. Op deze blog deel ik mijn liefde voor fashion, reizen en fotografie. ♥

  Archief

  YouTube

  Favourites