Travel

First days in Lisbon

april 14, 2018 | by Jiami


Afgelopen week waren Nina en ik uitgenodigd door Frendz om samen met hen naar Lissabon te gaan. Frendz is een website, waar je allerlei collages en moodboards kunt maken omtrent fashion. Ik zelf vind het mega leuk en deed me ook enorm denken aan Polyvore, waar ik mezelf vroeger heel wat uren mee kon vermaken. Ik weet niet wie van jullie dat kent – maar my god, good old times haha.

Frendz on tour is een onderdeel van de website, waarbij ze op Instagram op tour gaan met verschillende influencers. Hier waren Nina en ik voor gevraagd en daar zeiden we uiteraard geen nee tegen, haha. De locatie die ze voor ons in gedachte hadden was Lissabon. En ja hoor, zo stonden we afgelopen week in Lissabon. Een prachtige stad! De laatste keer dat ik in Lissabon was, was alweer even geleden maar daar heb ik zulke fijne herinneringen aan overgehouden. De sfeer die in deze stad rondhangt, de schattige huisjes, het heerlijke weer. Voor mij is Lissabon echt een soort van Parijs van het zuiden. Het heeft ergens iets liefs en romantisch.

We hebben hier een heleboel leuke plaatjes geschoten. En met een heleboel, bedoel ik dan ook echt een HELEBOEL. We stonden om 9 uur vaak al klaar en stopte toen de zonder onder ging. Inclusief een koffer die meegaat om steeds van setje te wisselen. Maar het werpt dan ook zijn vruchten af, want er zijn heel veel leuke plaatjes uitgekomen. Hieronder een sfeerimpressie van enkele plaatjes welke ook al voorbij waren gekomen op Instagram. Ik kan niet wachten om ook de rest met jullie te delen, maar die zullen jullie wel voorbij zien komen op Instagram.

liefs,

Jiami

 • Truusje - De Sandwichformule |

  Mooie foto’s hoor! Wat voor camera gebruik je hiervoor?

 • Hanne |

  Wauw, super leuke foto’s! Ik zal je instagram zeker in de gaten houden 🙂

 • Anna |

  Hele mooie foto’s! Ik ben ook dol op Lissabon, zo’n mooie stad <3

 • Eva |

  Ik vind je foto’s ook echt heel mooi! Welke lens gebruik je voor die camera?

 • ADD COMMENT

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hallo!

  Ik ben Jiami Jongejan, een 18-jarig meisje uit Amsterdam. Op deze blog deel ik mijn liefde voor fashion, reizen en fotografie. ♥

  Archief

  YouTube

  Favourites