Outfits

First day Croatia

IMG_8921IMG_8924IMG_8924IMG_8924

Hi allemaal!

Hoe is het? Na een weekje Milaan en vervolgens weer een week school stond alweer een nieuwe reis op de planning. Kroatië! Op uitnodiging van Stradivarius – een van mijn favoriete kledingwinkels – ben ik op het eilandje Hvar geëindigd met 10 andere bloggers. Het zijn allemaal internationale bloggers en ik ben dan ook de enige Nederlandse in de groep. Juist het ontmoeten van mensen over de hele wereld op deze manier is onwijs bijzonder. Zo zit er ook een Chinese blogger bij waarmee ik zo nu en dan weer m’n Chinees opfris.

Gisteravond zijn we aangekomen in Barcelona om daar een overstap te maken naar Split en vervolgens met de boot naar Hvar te gaan. Op het moment dat ik dit typ zijn we ongeveer 3 uur geleden aangekomen en zometeen gaan we ook met z’n allen wat eten. Veel foto’s heb ik daarom (nog) niet, haha, maar die komen zeker jullie kant op! Ik merk nu al bij het typen van deze post dat het begint te kriebelen om van alles met jullie te delen. Zodra de meest wonderlijke plekjes gespot zijn en ik deze heb vastgelegd voor jullie, kunnen jullie meer foto’s verwachten. :)

Uiteraard ga ik ook filmen en wordt het een soort vlog/sfeervideo/lookbook in 1 – waarvoor ik nog een goede naam moet verzinnen. Lol. Maar op m’n blog zal ik jullie sowieso even op de hoogte houden van het leven hier.

Much love,

Jiami


broek top jack schoenen tas


36 reacties op “First day Croatia”

 1. Ah wat gaaf! X
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  [Antwoord]

  Kiki Reply:

  Oooohh Jiami!! Wat vet!! Ik vind je vestje/jasje ook echt geweldig!!

  Heel veel plezier nog daar<3

  [Antwoord]

 2. Hajar Essa zegt:

  Wat leuk! Ben benieuwd? En geniet zeker van het zonnetje☀️

  [Antwoord]

 3. Yente zegt:

  Aah, toff. Ben heel benieuwd naar je volgende update!

  [Antwoord]

 4. Lili zegt:

  Wat leuk! Heel veel plezier en genieten hé! Ik moet gwn naar school dus wees ff heel blij en ook trots dat je dit mag doen! Echt heel vet! Mag je trots op zijn! Groetjes Lili

  [Antwoord]

 5. Demi zegt:

  Prachtige foto’s Jiami, nog heel veel plezier daar!

  [Antwoord]

 6. Larissa zegt:

  Wat leuk! Ik ben heel erg benieuwd naar de video! Have fun there. X

  [Antwoord]

 7. Roos zegt:

  Wat gaaf zeg, ik was hier ook zoo graag met mee geweest!

  [Antwoord]

 8. wendy zegt:

  Wat ontzettend leuk. Heel veel plezier

  [Antwoord]

 9. Liz zegt:

  Spannend! Ben benieuwd naar nog meer foto’s!
  En je hebt een leuke outfit, haha.

  [Antwoord]

 10. Moniek zegt:

  Wat een mooie foto’s! En loveee je outfit, die broek <3 Geniet ervan!

  [Antwoord]

 11. Michelle zegt:

  Wauw, heel mooie foto’s! Ook zoo gaaf dat je dit mag doen! Xxx

  [Antwoord]

 12. Kelly zegt:

  Wat een prachtige foto’s! Heel erg mooi! Veel plezier daar!

  [Antwoord]

 13. Elena zegt:

  Croatië is zoo leuk! Gaaf dat je op deze manier weer nieuwe internationale mensen ontmoet. Ik ben benieuwd naar je verhalen. (Misschien heb ik er nog wat aan, aangezien ik in de buurt van split op vakantie ga in de zomer)

  [Antwoord]

 14. Nynke zegt:

  Wat supergaaf Jiami! Kan niet wachten om al je ervaringen te lezen en je plaatjes te bekijken, Stiekem ben ik wel een klein beetje jaloers hihi 😉

  [Antwoord]

 15. Tof dat je bent uitgenodigd door Stradivarius. Zo’n leuke winkel! En deze foto’s zijn al super mooi!

  [Antwoord]

 16. Johanneke zegt:

  Hele mooie foto’s, Kroatië is ook een prachtig land!

  [Antwoord]

 17. Anne zegt:

  Superveel plezier!!! Geniet ervan <33
  xx

  [Antwoord]

 18. Gina zegt:

  Super leuk! En wat ziet het er daar prachtig uit! Geniet ervan 😉

  [Antwoord]

 19. Lenneke zegt:

  Nouuu, wat flik je me nou. Je wordt ineens een heuse vrouw! Prachtmens.

  [Antwoord]

 20. Dana zegt:

  ahhh gaaf! Enjoy it girl 😀

  [Antwoord]

Geef een reactie

social media

about

Jiami.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dagelijks blog over alles wat mij bezig houdt. Van kleding en make-up tot reizen en rondjes rennen. Dit trekt maandelijks zo’n 210,000 unieke bezoekers. Naast het schrijven van blogposts verschijnt er ook elke vrijdag een video. Meer info?
© 2015. All Rights Reserved. Build with ♥ by Jiami Jongejan.