Uncategorized

First day Croatia

mei 17, 2016 | by Jiami


IMG_8921IMG_8924IMG_8924IMG_8924

Hi allemaal!

Hoe is het? Na een weekje Milaan en vervolgens weer een week school stond alweer een nieuwe reis op de planning. Kroatië! Op uitnodiging van Stradivarius – een van mijn favoriete kledingwinkels – ben ik op het eilandje Hvar geëindigd met 10 andere bloggers. Het zijn allemaal internationale bloggers en ik ben dan ook de enige Nederlandse in de groep. Juist het ontmoeten van mensen over de hele wereld op deze manier is onwijs bijzonder. Zo zit er ook een Chinese blogger bij waarmee ik zo nu en dan weer m’n Chinees opfris.

Gisteravond zijn we aangekomen in Barcelona om daar een overstap te maken naar Split en vervolgens met de boot naar Hvar te gaan. Op het moment dat ik dit typ zijn we ongeveer 3 uur geleden aangekomen en zometeen gaan we ook met z’n allen wat eten. Veel foto’s heb ik daarom (nog) niet, haha, maar die komen zeker jullie kant op! Ik merk nu al bij het typen van deze post dat het begint te kriebelen om van alles met jullie te delen. Zodra de meest wonderlijke plekjes gespot zijn en ik deze heb vastgelegd voor jullie, kunnen jullie meer foto’s verwachten. 🙂

Uiteraard ga ik ook filmen en wordt het een soort vlog/sfeervideo/lookbook in 1 – waarvoor ik nog een goede naam moet verzinnen. Lol. Maar op m’n blog zal ik jullie sowieso even op de hoogte houden van het leven hier.

Much love,

Jiami


broek top jack schoenen tas

  • Kiki |

   Oooohh Jiami!! Wat vet!! Ik vind je vestje/jasje ook echt geweldig!!

   Heel veel plezier nog daar<3

 • Hajar Essa |

  Wat leuk! Ben benieuwd? En geniet zeker van het zonnetje☀️

 • Yente |

  Aah, toff. Ben heel benieuwd naar je volgende update!

 • Lili |

  Wat leuk! Heel veel plezier en genieten hé! Ik moet gwn naar school dus wees ff heel blij en ook trots dat je dit mag doen! Echt heel vet! Mag je trots op zijn! Groetjes Lili

 • Demi |

  Prachtige foto’s Jiami, nog heel veel plezier daar!

 • Larissa |

  Wat leuk! Ik ben heel erg benieuwd naar de video! Have fun there. X

 • Roos |

  Wat gaaf zeg, ik was hier ook zoo graag met mee geweest!

 • wendy |

  Wat ontzettend leuk. Heel veel plezier

 • Liz |

  Spannend! Ben benieuwd naar nog meer foto’s!
  En je hebt een leuke outfit, haha.

 • Moniek |

  Wat een mooie foto’s! En loveee je outfit, die broek <3 Geniet ervan!

 • Michelle |

  Wauw, heel mooie foto’s! Ook zoo gaaf dat je dit mag doen! Xxx

 • Kelly |

  Wat een prachtige foto’s! Heel erg mooi! Veel plezier daar!

 • Elena |

  Croatië is zoo leuk! Gaaf dat je op deze manier weer nieuwe internationale mensen ontmoet. Ik ben benieuwd naar je verhalen. (Misschien heb ik er nog wat aan, aangezien ik in de buurt van split op vakantie ga in de zomer)

 • Nynke |

  Wat supergaaf Jiami! Kan niet wachten om al je ervaringen te lezen en je plaatjes te bekijken, Stiekem ben ik wel een klein beetje jaloers hihi 😉

 • Marloes - GLAMOURMOES |

  Tof dat je bent uitgenodigd door Stradivarius. Zo’n leuke winkel! En deze foto’s zijn al super mooi!

 • Johanneke |

  Hele mooie foto’s, Kroatië is ook een prachtig land!

 • Anne |

  Superveel plezier!!! Geniet ervan <33
  xx

 • Gina |

  Super leuk! En wat ziet het er daar prachtig uit! Geniet ervan 😉

 • Lenneke |

  Nouuu, wat flik je me nou. Je wordt ineens een heuse vrouw! Prachtmens.

 • Dana |

  ahhh gaaf! Enjoy it girl 😀

 • Sandra |

  Wat heerlijk om zoveel te mogen/kunnen reizen zeg! Geniet ervan, maar dat komt vast wel goed als ik de prachtige foto’s zo zie 🙂

 • Cato |

  Stradivarius is echt zo’n leuke winkel! Oh, ik ben trouwens echt verliefd op je broek. Veel plezier daar!

 • Lize |

  Geniet ervan jiaaam! Super knap wat je allemaal hebt bereikt en wat je allemaal mag ervaren/meemaken. Heel veel liefs van een trouwe youtube & blog volger uit het koude Nederland 😉

 • Lotte |

  Wat fijn! Het valt me wel erg op in je tekst dat je niet echt correct schrijft… ‘We waren aangekomen’ is natuurlijk ‘we zijn aangekomen’, en ‘jullie zijn me foto’s schuldig’ is hier volgens mij bedoeld als dat jij foto’s gaat delen, dan is het dus ‘ik ben jullie foto’s schuldig’. Vind het eerlijk gezegd een nogal raar dat je een boekendeal hebt, terwijl je helemaal niet goed schrijft… Anyways, geniet van het heerlijke Kroatië!

  • Jiami |

   Ja, heb ze verbeterd dankjewel! Bij de boekendeal is er bij de uitgeverij altijd iemand die alles nog een keer checkt en zelf check ik dat natuurlijk ook vaker dan een normale tekst. Uit alle haast tijdens het reizen door geen tijd gehad om de tekst nog een keer dubbel te checken. Maar bedankt voor je correcties, gelijk aangepast. 🙂

 • Tessa | LucyTess |

  Ahh de omgeving ziet er prachtig uit!! En wat een toffe outfit! Heel veel plezier, ik kan niet wachten op de video en meer foto’s! 😀 Liefs

 • Graziella |

  Ja, ik ben er uit. Die broek moet ik ook hebben. Prachtige foto’s weer Jiami! Ik verlang al helemaal naar mijn vakantie..

  x Graziella
  newbiecorners.blogspot.nl

 • Melissa |

  Oh wat leuk! Kun je een keer in je video een beetje Chinees spreken? Lijkt me echt gaaf om te horen! En veel plezier! xx

 • hannah dhollander |

  Hey Jiami,
  super leuk dat je naar Kroatië gaat. Volgend jaar ga ik daar voor 3 maanden naar school en woon ik bij een gastgezin!
  Ik weet niet veel over Kroatië dus ik ben super blij met de blogposts, ik kijk al uit naar de video’s!

  Ik hoop dat je een leuke tijd hebt! Zou je ook iets willen vertellen over de taal en of ze goed Engels kunnen of niet?

  Xxx hannah

 • Cato |

  Wat een mooie broek! Ik heb zelf ook zo’n zelfde soort broek in mijn kast liggen, deze zomer zullen dat er veel meer worden, want wat een elegant en toch simpel kledingstuk is het! (: De foto’s in dit artikel en op jouw instagram pagina geven me helemaal zomer kriebels ahh! Hopen op een stralende zon na mijn examens! Enjoy Kroatië Jiami!

 • Anne-Lynn |

  Oooeeh wordt al helemaal benieuwd naar de foto`s en de leuke verhalen van je!

 • lieke |

  Super leuk Jiami!x Ik heb alleen een vraagje: moet jij niet naar school?

 • Larissa |

  Zit je nu serieus op Kroatië? Moet je niet naar school? Wel echt super vet dat je dit kan. Ik ben hard aan het leren voor mijn examens, zou echt zo graag op vakantie willen nu.

 • Sanne |

  Aaahh! Super gaaf! Ik ben inderdaad ook helemaal gek op stradivarius!

 • Joyce |

  Super leuk en wat zie je er mooi uit!

 • Hallo!

  Ik ben Jiami Jongejan, een 18-jarig meisje uit Amsterdam. Op deze blog deel ik mijn liefde voor fashion, reizen en fotografie. ♥

  Archief

  YouTube

  Favourites