Uncategorized

Filmpje: tutorial winged eyeliner maken

januari 12, 2013 | by Jiami


Een winged eyeliner maken is vaak moeilijker dan het lijkt, mits je de goede techniek kent. Vaak werd mij gevraagd hoe ik het doe, en of ik hier een filmpje over kon maken. Of course.ย Here it is! De gouden tip (vind ik) is veel oefenen, oefenen en oefenen. Hoe vaker je het doet, hoe mooier het wordt. Veel kijkplezier en succes! Vragen kun je achterlaten in de comments.

[iframe http://www.youtube.com/embed/aJx68U51K74 660 371]
Bekijk het filmpje op YouTube.

Maak jij wel eens een winged eyeliner, en zoja, hoe? Heb jij nog tips?

 • Beautydagboek |

  Goed filmpje! Ik ga er zeker even mee oefenen, vind het namelijk best lastig zo’n winged eyeliner. Maar het staat altijd erg mooi ๐Ÿ™‚

 • sophie |

  Erg mooi gedaan, en weer erg creatief met dat je de wing als voorbeeld op je oog tekende(op paint of iets anders) Mooi Jiami!

 • Ashleey |

  Heerlijk filmpje! Super origineel dat je ook laat zien met een foto zegmaar. Jouw lach is zo lief. Super handig, nu krijg ik kriebels om het ook te proberen! Jouw stem is ook zo fijn om naar te luisteren! Ik snap je tip haha!

 • MySuperSweetLife |

  Ik wil dat ook kunnen! Moet toch maar weer wat vaker oefenen!
  Liefs

 • Frauke |

  Handig filmpje! Je staat er heel leuk mee. Je hebt er eigenlijk de perfecte ogen voor! Ik vind sowieso cat eyeliner het leukst staan bij donkerbruine ogen haha. Bij mij gaat het iets minder gemakkelijk, ik heb een beetje overhangende oogleden dus je ziet er niet zo veel van ๐Ÿ™

 • Vintagirie |

  Leuk filmpje! Je gaf echt een paar goede tips, die ga ik eens gebruiken.

 • Sofie |

  Handig filmpje! Ik heb zelf niet zo’n vaste hand, dus eyeliner aanbrengen is niet mijn sterkste punt ๐Ÿ™‚

 • Chiara |

  Leuk filmpje! Gaat zeker helpen met het aanbrengen van een winged liner! Thank you ^^

 • Irene |

  Superleuk gedaan ๐Ÿ˜€ Ik deed eerst alllltijd een winged eye, maar sinds een tijdje vind ik het eigenlijk niet meer zo mooi staan aangezien ik nogal hangende oogleden heb. Jammer! ๐Ÿ™

 • Esther |

  Een van de beste filmpjes die ik heb gezien over hoe je een winged eyeliner doet! Heel duidelijk, Thanks! :p

 • Hester |

  Leuk fimpje! Ik draag ook wel graag een winged eyeliner, het lift je ogen zo lekker. ๐Ÿ™‚

 • Janine |

  Heel goed en leuk filmpje! Winged eyeliner staat je ook echt mooi en omdat je het altijd hebt is het een soort van signature voor Jiami haha. Soms als ik iemand op straat zie lopen met zo’n eyeliner denk ik aan jou haha! En ik vind dat stukje met de computer zegmaar ook heel goed, zo kan je nog even goed kijken! ๐Ÿ™‚

 • Marije |

  Goed filmpje! Ik maak soms een winged eyeliner, alleen als ik er echt tijd voor heb. Als alles snel moet, dan gaat het helemaal mis haha.

 • Juudith |

  Leuk filpmjee! Ik vind een wing er altijd zo leuk uitzien!

 • Annabel |

  Wauw, zeker handig filmpje! Ik vind het ontzettend lastig om winged eyeliner aan te brengen. Omdat ik van nature chinese oogjes heb, maar dit filmpje heeft mij toch verheldering gegeven. Super! :$

 • Suzanne |

  Haha, ik ben aan het oefenen maar het wordt echt een bende als ik het zo aan wil brengen.

 • Beautydiamonds |

  Super handig filmpje ik heb net als Sofie niet zo’n vaste hand, dus ik ga zeker meer oefenen thanks Jiami!

 • Kelly |

  Ik gebruik zelf altijd een papiertje die ik dan onder mijn oog en het onderste stukje van mijn wenkbrauw leg, dan weet je ook precies hoe hij moet!
  Leuk filmpje, handig ook!

 • Lenneke |

  Dit heb je echt goed uitgelegd! Leuk dat je ook op de computer hebt getekend, haha.

 • Lizzy |

  Erg handig filmpje! Je kan het echt super goed aanbrengen! Zelf draag ik nooit eyeliner. Geen idee waarom want ik vind het echt mooi staan.

 • Aniek |

  Leuk filmpje! Je doet het op een leuke manier, zelf is voor mijn een winged niks, het lukt niet, dus ik hou het bij de gewone eyeliner, en ik ben ook jaloers op je ogen :3

 • Josephine |

  Ik maakte altid een wing ร  la jiami, maar nu houd ik het iets subtieler. Het stomme is dat mijn ogen heel erg verschillen, dus dan heb ik twee verschillende wings. WOW, bij de voice-over klinkt jouw stem opeens heel anders en donker, lol. Nu heb ik ook weer zin in winged eyeliner, dus dat ga ik straks doen ๐Ÿ˜€ Oogmake-upremover vind ik trouwens eng, omdat ik ook oogschaduw draag haha.

  • Jiami |

   Oooooh, als je twee verschillende hebt is het irritant. En hey, mijn stem is donker en dark en duister en evil en da shizz, haha joke! En met oogschaduw is het inderdaad geen slim idee, nee.. :/

 • Valรฉrie |

  Vroeger droeg ik bijna iedere dag winged eyeliner en het is echt oefenen (of bij mij toch) tot dat je er echt goed in wordt. Ik ben er nu een tijdje mee gestopt maar ik vind het nog steeds super mooi dus de laatste tijd ben ik aan het twijfelen of ik het ook zou proberen. Ik zou dan wel niet een volledige lijn over m’n ooglid tekenen want ik heb nogal kleine ogen en dat maakt ze alleen maar smaller ๐Ÿ™

  Echt een handig filmpje! Ik denk dat ik het toch maar eens overweeg om terug eyeliner te gaan gebruiken ๐Ÿ™‚
  xx

 • Tess |

  Oh, je kan het echt super goed Jiami! Ik denk echt dat veel mensen hier iets aan hebben! xx

 • LAURA |

  Handig filmpje het lukt me namelijk nog steeds niet!

 • Chantal |

  Goed filmpje, superhandy! Eyeliner mooi strak aanbrengen is inderdaad een kwestie van oefenen, heel veel oefenen!

 • Tessa |

  super goed filmpje, je laat het duidelijk zien!
  xx

 • Nieke |

  Heel goed filmpje! En handig. Ik ben al lang aan het oefenen en het gaat steeds beter. ๐Ÿ™‚

 • Manon. |

  Wauw je kan het zo goed jiami. <3! Ik heb helaas ook geen vaste hand waardoor mijn eyeliner zo kronkelig is dat ik het maar oversla. ๐Ÿ™„

 • Mandy |

  Wauw staat super mooi, goed uitgelegd!

 • Sophie |

  superhandig filmpje ๐Ÿ˜€

 • Pleun |

  Ik draag altijd een wing. Omdat ik ronde en grote ogen heb moet ik wel wat eerder ‘omhoog’ dan dat jij laat zien. Als ik de lijn van m’n oog vorm dan krijg ik een heel ‘slome’ blik. De tips die jij geeft echter zijn wel superhandig! Thanks!

 • Lotte |

  Jouw wing is altijd zo mooi! Staat je ook echt goed. Leuk filmpje! Hoewel ik het zelf al wel redelijk kan vind ik het toch altijd interessant om te kijken welke tips en tricks andere meisjes vertellen.

 • Eva |

  Handig filmpje en super goed uitgelegd! ๐Ÿ™„

 • Michelle |

  Ik begin juist altijd eerst met de wing! De laatste tijd draag ik alleen wel een minder dikke lijn omdat mijn oogleden best wel hangen en je dan als ik mijn ogen open heb zo ongeveer alleen nog maar zwart ziet. Trouwens, een kleine tip: Als je in je filmpje basic bedoeld, spreek je dat uit als bee-sik i.p.v. be-sik. Met een lange E dus haha.

  • Jiami |

   Ja, haha op YouTube werd dat al gezegd. Ik had al door bij het terug luisteren dat er iets mis was, wist alleen niet wat. :’) Dankje!

 • roos |

  Goed uitgelegd, ik ben echt een ramp in Eyeliner aanbrengen. En als ik eyeliner draag dan doe ik het zonder wing, ik vind dat niet zo mooi bij mijn ogen.

 • Marjolein |

  Die liquid liner van Catrice is echt m’n aaaallll time favorite! Handig filmpje :). Ik ga vaak voor een niet zo heftige lijn, want zo’n grote staat een beetje raar bij mij haha. Maar vind het bij jou wel tof staan! ๐Ÿ™‚

 • Emma |

  super handig filmpje!

 • Myrthe |

  Wat een handig filmpje! Ik vind dit altijd best moeilijk om te doen, maar hier heb ik wel wat aan: dankjewel ๐Ÿ™‚

 • Nina |

  handig filmpje!

 • Natasja |

  Ik draag ook bijna iedere dag een wing! I love it. ๐Ÿ˜€ Goed uitgelegd en leuk dat je het nog illustreerde met de computer. ^^

 • Kim |

  Goed filmpje! Ik vind het erg mooi, ga het gauw eens proberen. Liefs, Kim

 • Dorien |

  Handig filmpje! Ik vind het bij jou zo mooi staan he! Ik moet zelf nog even flink oefenen voordat het er draagbaar uitziet ๐Ÿ˜‰

 • sara |

  Heel goed uitgelegd, super leuk!
  xxโ™ฅ

 • Rianne |

  Echt handig filmpje, bedankt! ๐Ÿ™‚

 • Anne vdh |

  I love winged eyeliner! Het enige is inderdaad heeel veel oefenen. Geen een oog is gelijk dus het is echt proberen proberen wat bij jou mooi staat, bij mij zijn beide ogen ook best ongelijk dus het is zo lastig om ze gelijk te krijgen. Jij doet het echt super goed. Die eyeliner staat je goooooed!

  • Jiami |

   Oh, dan is het echt super moeilijk als ze niet gelijk zijn. Vaak is het dan nog wel een kwestie van kijken hoe je hem moet maken bij beide ogen zodat ze toch nog op elkaar lijken (een wing bijv. net iets stijler oid.) En dankje Anne! ^^

 • Danique |

  Aaah super handig filmpje! Jij doet dat zo mooi!

 • Ingeborg |

  Handig filmpje! De enige tip die ik heb: Veel oefenen!

 • Judith |

  Leuke filmpje, je legt het erg duidelijk uit! ๐Ÿ™‚

 • Dionne |

  Onwijs handig en leuk filmpje!

 • Nele |

  Echt een leuk en handig filmpje! Je verteld het heel duidelijk en het voorbeeldje in paint (of welk programma het ook is) maakt het nog duidelijker! Ik vind het trouwens ook goed dat het een kort filmpje is! Soms is een filmpje om iets uit te leggen bijna 10 minuten en dan heb ik al geen zin meer om te kijken! Super gedaan!

 • Lisanne |

  Handig en duidelijk filmpje! Ik draag eigenlijk nooit eyeliner, misschien toch eens proberen ๐Ÿ™‚

 • Katrien |

  Leuk filmpje, heel goed en duidelijk uitgelegd! xx Katrien

 • Mylรจne |

  Ik houd er altijd wel van! Top dat je dit met ons wilde delen. ๐Ÿ™‚

 • Nikita |

  heel erg mooi en heel leuk filmpje ! ik moet ook gewoon genoeg oefenen !
  ik vind je haar zo leuk op het filmpje, een leuke casual knot ^^

 • Adriรซnne |

  Wat een handig filmpje! Erg goed uitgelegd ook! Ik moet binnenkort maar eens een nieuwe eyeliner halen, want ik heb nu eentje van Bourjois met zo’n filt-tip (of hoe je dat ook schrijft…) en die is zo’n beetje uitgedroogd, haha. Werkt niet echt lekker.

  Ik blijf je blog zoooo leuk vinden! โ™ฅ Dat moest ik nog even zeggen, hihi.

  Liefs,
  Adriรซnne

  • Jiami |

   Ahw, wat lief Adriรซnne! Zo’n filt-tip is echt heel erg fijn, wel balen dat ie een beetje is uitgedroogd. Dan gaat het nogal moeilijk, lol. En dankjewel voor je lieve compliment. Zo leuk om te horen!

 • Denise |

  Doe je echt goed! Ik doe geen eyeliner boven mijn oog. Ik vind het niet mooi staan bij mezelf, wel bij anderen.

 • Beautytalk |

  Waauw.. ziet er super simpel uit.. maar is het niet vrees ik ๐Ÿ™‚ Super mooi gedaan!
  Liefs
  Eefje

 • jana |

  Handig om te zien ๐Ÿ˜€ x

 • danique / ' by dani ' |

  super handig zo’n filmpje !
  mijn wings zijn altijd vreselijk haha :’)
  oh en ik vond het ook wel grappig hoe je in het beging zo hai zei haha ๐Ÿ˜†
  xoxo

 • Stephanie |

  Je laat het zo simpel lijken, goed filmpje zeg!
  Ik ga er ook mee aan de slag!

 • Astrid |

  Leuk filmpje! Bij mij mislukt het altijd haha. Of 1 kant goed ๐Ÿ˜›

 • Lisa |

  Handig en leuk filmpje! Ik heb echt tijden moeten oefenen, voordat ik de winged eyeliner volledig beheerste. Ik vind het fantastisch!

 • Nancy |

  Handig filmpje ๐Ÿ™‚ Ik gebruik altijd de essence eyeliner pen extra longlasting, werkt heel fijn!

 • Michelle |

  Wauuuw je kan echt al goed een winged eyeliner maken zeg, echt cool!

 • Femke |

  Heel handig dit! De laatste tijd gebruik ik het niet echt meer, maar ik vind het wel heel tof. Bij jou staat het altijd zo schattig trouwens, hihi ๐Ÿ™‚

 • Noa |

  Superleuke video! Thanks Jiami hahaha!

 • Mirjam - Jewelyz |

  Leuk filmpje! Ik ga eens goed oefenen, dan moet het vast lukken ๐Ÿ™‚

 • larissa |

  Leuk filmpje, ga meteen oefenen

 • Emilia |

  Als jij het doet lijkt het zo makkelijk! Toch maar weer even oefenen haha. En die tip die je op het eind geeft is trouwens wel echt extreem handig. Ik begin juist altijd met m’n goede oog, gewoon uit automatisme, maar dan krijg ik m’n eyeliner inderdaad nooit echt aan twee kanten mooi gelijk. Dat ga ik onthouden dus ๐Ÿ™‚

 • Klarieke |

  Supersuper duidelijk. Echt het duidelijkste filmpje tot nu toe wat mij betreft. Super! En waauw wat mooi! En wauw! Over de layout van je website blijf ik me keer op keer verwonderen!

 • Lisanne |

  Heel handig filmpje, zo duidelijk! Het staat je echt mooi.

 • Charlotte |

  Super fijn en handig filmpje waar je alles goed uitlegt!
  Ik snap het nu helemaal <3
  Haha hoe je in het begin zei, whoeeesh.
  Ik vind de wing je ook geweldig staan! :love:

 • Lytje |

  Handig filmpje! Zelf heb ik hooded eyes en voor winged liner is dat erg lastig, maar oefenen gaat prima!

 • Alette |

  Goede tips. Het komt overeen met hoe ik mijn winged eyeliner aanbreng ๐Ÿ™‚ Maar je kan het duidelijk uitleggen!

 • Evi |

  Ik maak ook altijd een winged eyeliner!
  Haha. Eigenlijk lijk ik best wel op jou, ik draag ook altijd winged eyeliner en een knot, en we zijn ongeveer even oud. Alleen ik ben blond.
  Duidelijk filmpje, je kan het goed uitleggen!
  Liefs. ๐Ÿ™‚

 • Kristel |

  Ik wil zo graag uberhaupt eyeliner op kunnen doen, ik kan dat gewoon niet. ๐Ÿ™

 • Jennifer |

  Aww superfilmpje, je bent echt een lief en mooi meisje!! ๐Ÿ˜€

 • Make-up Lover |

  echt super mooi het staat ook super bij je! thnxx

 • roos |

  cool het staat echt vet leuk bij jou denk nii bij mij ๐Ÿ˜ฎ

  xx Roos

 • Sude |

  Jij ben echt zo mooi!!โ™ฅ :kiss:

 • Rosalie |

  So cool!!!!!!!
  Bij mij lukt het steeds beter ๐Ÿ˜†

 • Eline |

  In dit filmpje zeg je volgens mij bessik in plaats van beesik. (basic)

 • Rani Permentier |

  Dankje meid, dit ga ik echt uitproberen! ๐Ÿ™‚
  Wat was je hier nogal mager ๐Ÿ™
  nu zie je er stukken beter uit hoor meisje! ๐Ÿ™‚ xx

 • Hallo!

  Ik ben Jiami Jongejan, een 18-jarig meisje uit Amsterdam. Op deze blog deel ik mijn liefde voor fashion, reizen en fotografie. โ™ฅ

  Archief

  YouTube

  Favourites