Uncategorized

Filmpje: Krullen met extensions maken

Vandaag heb ik een filmpje gemaakt over hoe ik krullen maak met extensions in mijn haar. Het resultaat zie je op de foto hierboven. Ik kreeg heel veel complimentjes, dankjewel haha! Super om te horen. De extensions die ik heb gebruikt zijn van Luxury for Princesses. Het is een clip-in hair extensions set in de kleur darkest brown van 180 gram. De Nederlandse webshop verkoopt ook sets van 120 en 160 gram en de prijzen variëren van €70 tot €115. Ze verkopen 100% Remy Human hair wat inhoud dat het écht mensen haar is. Dit zorgt er voor dat deze extensions ook gewassen, geverfd, verwarmd en behandeld kunnen worden als echt haar. Wat vind jij van het resultaat? En gebruik jij ook wel eens extensions?


69 reacties op “Filmpje: Krullen met extensions maken”

 1. Lisette zegt:

  Leuke video! het resultaat ziet er erg goed uit! ik heb zelf geen extensions, zou ze wel graag willen hihi, het enige wat me tegenhoud is de prijs..

  [Antwoord]

 2. Janine zegt:

  Leuk filmpje! De extensions zijn echt precies dezelfde kleur als je haar!

  [Antwoord]

 3. Gaby zegt:

  Huh jij was toch tot een paar dagen geleden twaalf?? zo zie je er totaal niet uit…

  [Antwoord]

  Jiami Reply:

  Ik ben eergisteren 13 geworden. Dus ja, ik was 12. Haha. Ik hoor wel vaker dat ik ouder lijk. :)

  [Antwoord]

 4. Ris zegt:

  Super filmpje! Ik wil al heel lang extensions van LfP bestellen, maar twijfel nog steeds over kleur en dikte. Nu ik dit heb gezien denk ik dat ik voor 160 gram ga. Ik heb dunner haar dan jou. Bedankt voor je filmpje iig! Hij staat in mijn favorieten. :)

  [Antwoord]

 5. Amy zegt:

  Wat een leuk filmpje! Echt heel erg gaaf die krullen.

  [Antwoord]

 6. Floor zegt:

  Wauw, wat een prachtig resultaat! Ik vind krullen je ook heel mooi staan :)

  [Antwoord]

 7. Femke zegt:

  Wat leuk zeg, staat je mooi Jiami! Je hebt ook heel mooi haar!

  [Antwoord]

 8. Jolijn zegt:

  Wauw, het ziet er echt heel erg mooi uit ! Weet je nog waar je die exstensions (volgens mij schrijf ik het niet goed) kan kopen ?

  [Antwoord]

  Jiami Reply:

  Ja, het staat in de tekst! Ik heb ze gekocht in de webshop van Luxury for Princesses.

  [Antwoord]

 9. Kimberly zegt:

  Het geeft echt een mooi resultaat, staat je geweldig!

  [Antwoord]

 10. MissEvie.nl zegt:

  Echt pretty! Leuk uitgelegd en staat je goed :-) Ik gebruik zelf eigenlijk nooit extentions, mijn haar is al dik en lang van zichzelf.

  [Antwoord]

 11. Josephine zegt:

  Wauw, het staat je inderdaad heel mooi!

  [Antwoord]

 12. Liliane zegt:

  Staat je heel mooi dat lange haar!
  De rest van wat ik wilde zeggen staat in mijn comment onder het filmpje 😉

  [Antwoord]

 13. Marjolein zegt:

  Het is echt super mooi, zeker als ’t gekruld is!

  [Antwoord]

 14. Esmay zegt:

  Die extensions heb ik ook! Alleen kan ik ze niet meer in, tenzij ik ze verf. Maar dan ziet het er alsnog niet zo mooi uit als bij jou omdat ik van dat dikke haar heb al. Superzwaar word mijn hoofd dan haha!
  Staat je mooi, zulke krullen 😀

  [Antwoord]

 15. Rose zegt:

  Wauw, het moment dat je je omdraait en dan je krullen ziet! Super mooi! en de foto is ook zo leuk

  [Antwoord]

 16. Danique zegt:

  Waaauw, het is zo mooi als het gekruld is! Dan zie je helemaal niet dat het extensions zijn!

  [Antwoord]

 17. Emilia zegt:

  Wauw wat staat dat mooi zeg, je ziet helemaal niet dat het niet je echte haar is!
  Leuk shirtje heb je ook aan trouwens, dat kleurtje staat je echt leuk :). X

  [Antwoord]

  Jiami Reply:

  Dankje haha! Het is een van me lievelingskleuren, leuk om te horen. :’)

  [Antwoord]

 18. Woaw wat een leuke video en goed uitgelegd seg! Ik heb je blog net ontdekt, maar ga je zeker en vast blijven volgen..

  En je ziet helemaal het verschil niet met je echte haar, echt moooooi.

  Liefs
  J.

  [Antwoord]

  Jiami Reply:

  Ahwww, dankjewel! <3

  [Antwoord]

 19. Esmée zegt:

  Echt een heel filmpje, ik vind al je filmpjes heel fijn om te zien trouwens.
  Het resultaat ziet er echt gaaf uit :DD

  Lieeefs x

  [Antwoord]

Geef een reactie

social media

about

Jiami.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dagelijks blog over alles wat mij bezig houdt. Van kleding en make-up tot reizen en rondjes rennen. Dit trekt maandelijks zo’n 210,000 unieke bezoekers. Naast het schrijven van blogposts verschijnt er ook elke vrijdag een video. Meer info?
© 2015. All Rights Reserved. Build with ♥ by Jiami Jongejan.