Lifestyle

Festival bag & essentials

Hi allemaal!

De zon begint weer te schijnen en het festival seizoen begint weer op te komen. I love it! De sfeer op een festival vind ik altijd heerlijk. Iedereen is vrolijk, met een beetje geluk heb je lekker weer, je bent met je vrienden en het hele plaatje klopt gewoon. Nu heb ik voor deze zomer ook wat festivals op de planning staan en leek het me tof om mijn festival essentials & bag met jullie te delen!

IMG_9780IMG_9777

Om te beginnen mijn tas waar ik alles in meesjouw; dat is deze van Fjällräven en heb ik via Duifhuizen ontvangen. Het is een rugtas waar echt vanalles in kan. Dit is ideaal voor een festival maar als ik ga reizen of naar school ga neem ik hem ook graag mee. Qua kwaliteit is hij echt top en de kleur is ideaal want zwart combineert met alles, dan weet ik zeker dat hij leuk staat bij m’n festival outfit. Voor een festival waarbij je blijft slapen is dit ook heel fijn want dan kun je er nog meer in doen. :) Doordat je hem ook met het touwtje dicht kan maken is het een tas waarmee mensen niet 1, 2, 3 er wat uit kunnen halen. Heel blij mee!

IMG_9788 IMG_9783

Hierboven mijn essentials op het moment voor een festival. Dit zijn echt de main dingen die ik meeneem en mocht ik nog blijven kamperen op het festival komt daar natuurlijk wel wat bij.

Een zonnebril – Jaaa, ik vind zonnebrilletjes altijd zo fijn! In de zomer kan de zon behoorlijk fel schijnen en dan is dit essentieel.

Portemonee – Die zit altijd in mijn tas, haha. Ook als ik muntjes wil halen komt deze goed van pas.

Parfum – Ook deze zit vaak standaard in mijn tas omdat ik het prettig vind om zo nu en dan bij te spuiten. Al helemaal als het heel warm is en ik begin te zweten voelt dit voor mij echt als een essential, haha.

Deo – Yes, zie je dat kleine witte dingetje daar? Dat is een kleine deo spray! Super klein, praktisch en handig voor onderweg en al helemaal voor in de zomer natuurlijk.

Mobiel – Ok, ja ik ben verslaafd haha. Hoewel er gelukkig al een hoop muziek wordt gedraaid en ik hem daarvoor dan ook niet voor gebruik, is hij handig voor het maken van leuke festival foto’s of als we iemand van de groep kwijt zijn in de massa.

Zonnebrand spray Verbranden wil je natuurlijk voorkomen en dan vind ik het heel prettig om een praktische en kleine zonnebrand mee te nemen. :) En er is altijd wel iemand die dit van je wilt lenen… Just in case.

Hoedje – Gewoon, omdat ze tof zijn. En deze is op het moment mijn favoriet! Matcht ook nog ’s bij mijn tas.

13126721_1543511015945440_1122011331_n

Yay, dit waren mijn essentials die ik in mijn festival tas meeneem. Kom door het schrijven van deze post al helemaal in de festival mood en heb er heel veel zin in deze zomer. Hebben jullie nog leuke festivals op de planning staan? En wat zijn jouw essentials dan? X


33 reacties op “Festival bag & essentials”

 1. Noa zegt:

  Ik ga naar pinkpop! Ik moet nog een leuke pet/hoed kopen, weet jij waar ik een leuke niet al te dure kan kopen?

  [Antwoord]

 2. Denise zegt:

  Leuke tas, inderdaad heel erg handig!

  [Antwoord]

 3. Maxine Kersten zegt:

  super leuke tas maar deo in een spray mag niet mee naar een festival helaas.

  [Antwoord]

  Jiami Reply:

  O, heb ze zelf altijd meegekregen.. haha.

  [Antwoord]

  Lise Reply:

  Parfum (is namelijk glas) mag ook niet. Je bent blijkbaar toch nog niet zo’n ervaren festivalganger 😉 Wat ik vooral zou aanraden zijn vochtige doekjes, véél praktischer op je proper te houden. En zo’n grote tas op een festival? Niet echt handig hé 😉 Je staat er alleen maar mee in de weg, een kleiner schoudertasje, dat je ook voor je kan houden, is ideaal.

  [Antwoord]

  hopper Reply:

  Ja ik zat er ook al naar te kijken. Zonnebrand vind ik een goede tip. Maar bij de Primark verkopen van die vochtige doekjes voor 1.50 per 2 pakjes, en anders kun je ook iets halen als poets je toet doekjes. En een grote tas is inderdaad net als een gewone handtas niet makkelijk. Ook neem ik altijd of alleen contant of alleen een pinpas mee. Overal moet je toch met munten betalen tegenwoordig.

  [Antwoord]

  Julia Reply:

  Zo groot is die tas niet hoor.

  [Antwoord]

 4. Manon zegt:

  Wat een leuke tas voor een festival

  [Antwoord]

 5. Hi! Waarschijnlijk ga ik van de zomer niet naar festivals toe :(
  Je tas is echt suuuuuperleuk! Love it ♥

  [Antwoord]

 6. Roos zegt:

  Die tas is zo tof en ik wil hem ook zo graag, hij kost alleen geld…

  [Antwoord]

 7. Valerie zegt:

  Super leuke tas! En goede essentials voor een festival! Jammer genoeg mag je geen spray’s meenemen.. :-(

  [Antwoord]

 8. Cato zegt:

  Leuk artikeltje Jiami! Die tas van je is ook echt mega tof!

  [Antwoord]

 9. Emma zegt:

  Je mag geen parfum en Deo sprays mee naar een festival. Zonnebrand mag alleen in kleine tube.

  [Antwoord]

 10. Wat een prachtige tas en fijne essentials! Overal waar ik ga in de zomer neem ik mijn zonnebril (tenminste als de zon schijnt)! Ik wil ook nog zo’n leuke rugzak scoren. xx

  [Antwoord]

 11. Maaike zegt:

  Die tas is echt leuk én superhandig! Ik denk dat ik hem ook ga aanschaffen voor Lowlands deze zomer :)

  [Antwoord]

 12. Zulke leuke essentials! Die tas is heel gaaf inderdaad. Ik ga naar Parkpop, Bospop en misschien nog wat spontane dingetjes die ik nu nog niet gepland heb <3.

  Leuke blogpost trouwens weer, keep up the good work!

  Liefs, Eva

  [Antwoord]

 13. Marloes zegt:

  Wat een leuke festival items. Leuke post!

  [Antwoord]

 14. De tas is echt supermooi, heel leuk om te zien wat je allemaal meeneemt!

  [Antwoord]

 15. Dana zegt:

  Super leuke tas! Voor nu heb ik geen festivals op de planning staan :)

  [Antwoord]

 16. Gave tas! Ik was eerst niet zo’n festival mens, maar begin het steeds leuker te vinden!

  [Antwoord]

 17. Denise zegt:

  Glas mag je vrijwel nergens mee naar binnen! Als je perse parfum mee wilt kan je het beter in zo’n klein reis dingetje overdoen, anders is er een grote kans dat je hem bij de tassencontrole in de container mag gooien, wat toch een beetje zonde is denk ik haha. (Of gewoon een dagje zien te overleven zonder parfum aangezien het een festival is en echt vrijwel niemand het ook maar iets boeit of je nu super lekker ruikt of niet ;p.)
  Deo mag trouwens ook vrijwel nooit, en zonnebrand alleen in een kleine tube, dus ook geen spray (zoals anderen ook al zeggen).

  [Antwoord]

  Denise Reply:

  Oh ik zie nu dat de deo zo’n mechanische spray is, dat mag meestal wel :). (als de beveiliger niet heel pietluttig is tenminste)

  [Antwoord]

Geef een reactie

social media

about

Jiami.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dagelijks blog over alles wat mij bezig houdt. Van kleding en make-up tot reizen en rondjes rennen. Dit trekt maandelijks zo’n 210,000 unieke bezoekers. Naast het schrijven van blogposts verschijnt er ook elke vrijdag een video. Meer info?
© 2015. All Rights Reserved. Build with ♥ by Jiami Jongejan.