Beauty

favourite red lipstick

IMG_7348

Voor rode lipstick heb ik altijd al een liefde gehad. Mooie kleur. Mijn favoriete kleur wil ik vandaag graag delen. Ok. Geen productfoto’s van ongebruikte lipstick (aangezien ik hem al behoorlijk heb versleten) – maar aangezien ik hem zó fijn vind wil ik hem graag delen.

Rimmel heeft al eerder (al een hele lange tijd geleden hoor, in 2011), een samenwerking met Kate Moss gehad. Ze brachten samen een collectie lipsticks uit. Later volgde een nieuwe collectie, met matte lipsticks. Uit de tweede collectie komt de lipstick die ik vandaag deel, de Kate Moss Lasting Finish Lipstick 107. Naast dit kleurtje heb ik ook een nude-tint uit de collectie, maar over die kleur ben ik zelf minder te spreken. Die ligt (helaas) al heel lang ongebruikt in de kast.

IMG_7317
IMG_7339

107 is een kleur die tussen bordeaux en rood in zit, beetje wijnrood. De kleur kan voor de bleke huid behoorlijk heftig zijn, maar mocht je een donkerdere huidskleur hebben, staat de kleur je hoogstwaarschijnlijk praaaachtig.

IMG_7344
IMG_7351

De lipstick is niet helemaal matte, er zit toch een kleine glans in. Wat ik prettig vind is het feit dat het geen droge lipstick is – wat bij matte lipsticks vaak het geval is. Hij is lekker romig en voelt fijn op je lippen. Het grootste voordeel vind ik persoonlijk dat hij heel lang blijft zitten. Een maaltijd overleeft hij met gemak en hij blijft ook heel lang zitten. Uiteraard zie je na een glaasje wel een afdruk van je lipstick en slijt hij een beetje, maar vaak overleeft hij het op je lippen nog redelijk goed.

Afgelopen weken heb ik deze helemaal versleten, haha. Ik ben al lang fan van de kleur, maar vooral afgelopen weken heb ik hem weer ‘herontdekt’. Hij is perfect voor deze tijd van het jaar! Ik droeg hem in verschillende vlogs en op onder andere deze, deze en deze Instagram foto.

❤❤❤

Verkrijgbaar bij de Kruidvat. – €9,49

Wat is jouw favoriete rode lipstick?


55 reacties op “favourite red lipstick”

 1. Carmen zegt:

  hee Jiami!
  Superleuk artikel! Je schrijft echt op een leuke manier!

  xxx Carmen

  [Antwoord]

 2. Esmee zegt:

  Mooie kleur lipstick!
  Ik denk dat hij voor mij helaas te fel is, rood is toch een beetje uit mijn comfortzone haha.

  -xx

  [Antwoord]

 3. Celeste zegt:

  Wauw, echt een onwijs mooie kleur, snap dat het een favoriet is!

  [Antwoord]

 4. Mooie foto’s Jiami! Deze kleur heb ik ook en ik ben er ook net zo enthousiast over. Hij is matte, maar wel op een fijne manier :). Hij staat jou ook ontzettend goed!

  [Antwoord]

 5. Nynke zegt:

  Hi Jiami,

  Ik heb deze lipstick zelf ook 😉 Ben supertevreden over de kleur en de uitstraling alleen heb er wel een probleempje mee.. Hij droogt mijn lippen helemaal uit!! Dat is voor mij echt een minpuntje…
  Daarvoor heb ik nu echter wel iets gevonden, de lip conditioner van de body shop ‘hennepolie collectie’ (ben de naam ff kwijt). Dus als je ooit hetzelfde probleem krijgt, dit is een aanrader 😉

  [Antwoord]

 6. Wauw! Wat een prachtig kleurtje! Ik vond hem al zo mooi in je vlogs en nu weet ik dus welke het is! Hij is inderdaad wel heftig voor een lichte huid, maar ik vind het niet té, staat je goed! Liefs

  [Antwoord]

 7. Anouk zegt:

  Ik snap waarom het een favoriet is! De kleur staat je echt zo mooi.

  [Antwoord]

 8. Ceetje zegt:

  Mijn favoriete rode is de Diorella van Dior. Een matte rode met roze ondertoon die echt super blijft zitten!

  [Antwoord]

 9. Wat een mooie kleur!
  Mijn favoriet is een lipkleur van de Maybelline ColourDrama, lekker fel!
  X

  [Antwoord]

 10. Maartje zegt:

  Die is mooi! Ik heb al vaker gehoord dat dit een fijne lipstick is. Zoë Sugg gebruikt hem ook altijd. Ik moet ‘m toch maar een keer kopen zo te zien :).

  [Antwoord]

 11. De kleur past perfect bij je! Zoals je al zegt zou het bij een lichte huidskleur nogal heftig zijn en bij mij zou de kleur niet echt opvallen…

  [Antwoord]

 12. frederique zegt:

  Je foto’s zijn altijd zoo pretty! De lipstick staat je echt prachtig. X :love:

  [Antwoord]

 13. Kirsten zegt:

  Deze rode kleur staat je ontzettend mooi <3!

  [Antwoord]

 14. Vivian zegt:

  Blake’s Pure Red! Dat is echt mijn all time favorite rode lipstick!

  [Antwoord]

 15. Miranda zegt:

  Zelf heb ik hem ook. Zo af en toe gebruik ik hem. Ik vind hem zelf namelijk best heftig.

  [Antwoord]

 16. Manon zegt:

  Wauw, wat staat die kleur onwijs goed! X

  [Antwoord]

 17. Melanie zegt:

  Prachtig kleurtje! Rood is mijn favoriete kleur als het om lipsticks gaat!

  [Antwoord]

 18. isabel zegt:

  wauw die lipkleur staat je prachtig !

  [Antwoord]

 19. Leonie zegt:

  Waaaauuw Jiami, die kleur staat je echt prachtig! Geen wonder dat het je favoriet is. (:

  [Antwoord]

 20. Naomi zegt:

  Ik hoor zoveel mensen die hier helemaal gek van zijn, ik ga hem denk ik ook maar een keer kopen. Essence heeft trouwens ook een kleurtje die er heel erg op lijkt.

  x

  [Antwoord]

Geef een reactie

social media

about

Jiami.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dagelijks blog over alles wat mij bezig houdt. Van kleding en make-up tot reizen en rondjes rennen. Dit trekt maandelijks zo’n 210,000 unieke bezoekers. Naast het schrijven van blogposts verschijnt er ook elke vrijdag een video. Meer info?
© 2015. All Rights Reserved. Build with ♥ by Jiami Jongejan.