Travel

Family dinner

7N0A1104 7N0A1105

IMG_2485IMG_2484

Ok – ik geef toe dat ik me niet iedereen van de familie kon herinneren (tja, wat moet je na 8 jaar?), maar volgens mij werd dat me wel een beetje vergeven. We zijn in ieder geval afgelopen week met een groot deel van de familie uit eten geweest. Oma en opa (van mama’s kant) nodigde iedereen uit. Omdat we verwachten dat het opa’s laatste keer is wilden we het groots aanpakken. 

Het eten was echt heel erg lekker; sowieso love Chinees eten! De eerste paar dagen wellicht iets te enthousiast met sambal aan de slag gegaan kwam ik achter na mijn buikpijn, maar dat is nu wel over haha! Tijdens het etentje schoof mijn neef ook nog aan, die woont in Nederland en is nu met zijn beste vriend aan het rondreizen in China. Hij is hier opgegroeid en later naar Nederland verhuist op jonge leeftijd, dus was tof om naar Chinees ook een beetje Nederlands te praten.

De outfit die ik die dag droeg had ik al laten zien hier. Nog steeds heel blij met het prachtige jurkje! OMG, trouwens, moest heel hard lachen toen ik mijn oma opeens ‘peace’ zag doen, haha, typisch Chinees… :’)

Wat is jouw favoriete keuken?


32 reacties op “Family dinner”

 1. Rahma zegt:

  Ziet er heel gezellig uit, en je familie lijkt echt heel aardig! Oh, en wat is die groot zeg! Gelukkig dat je het leuk hebt gehad, geniet nog zeker van de laatste paar dagen in China!

  [Antwoord]

 2. Ariana zegt:

  Wat leuk! en wat erg voor je dat dit waarschijnlijk de laatste keer was voor je opa❤️ Ik (en waarschijnlijk al de andere volgers van je blog en abonnees op instagram)steunen je altijd?? je bent m’n grote voorbeeld! Ik vraag me alleen een ding af. Ik ben 12 en ga na de zomervakantie naar de middelbare school. Mijn moeder vind me te jong voor mascara en nu vroeg ik me af op welke leeftijd jij mascara begon te dragen?

  [Antwoord]

 3. Bettie zegt:

  Wat ziet dat er super gezellig uit zeg en wat leuk dat je je familie na acht jaar weer kon zien.

  [Antwoord]

 4. Elena zegt:

  Haha ik moest ook wel lachen toen ik je oma op de foto zag;) En heel leuk om te zien (en te lezen) dat het zo leuk en gezellig was!!

  [Antwoord]

 5. Tamara zegt:

  Aah wat leuk met je familie! En je jurkje is echt mooi! Ik hou eigenlijk van de surinaamse keuken en de spaanse/italiaanse keuken!

  [Antwoord]

 6. Godelieve zegt:

  Wat een mooie familiefoto’s Jiami!
  Die foto’s zullen altijd een dierbare herinnering voor je zijn.

  [Antwoord]

 7. Eefje zegt:

  Ziet er gezellig uit. Die momenten zijn er om te koesteren! :-) Geniet ervan!

  [Antwoord]

 8. Livia zegt:

  Spreek je zelf ook chinees? Lijkt me zo gaaf om te leren!

  [Antwoord]

 9. Margot zegt:

  Wat mooi dat jullie met zo’n grote groep waren!

  [Antwoord]

 10. Stephanie zegt:

  Ah wat leuk! En wat een mooie foto’s!

  [Antwoord]

 11. Wat een lieve familie! Bijzonder om weer bijelkaar te zijn, lijkt me.

  [Antwoord]

 12. Hannah zegt:

  Ahw, wat een lieve mooie foto’s, wat ziet je opa er lief uit. De rest ook trouwens, super lief. Jammer dat je je familie niet vaak kunt zien, maar gelukkig nu wel weer! :love:

  [Antwoord]

 13. Susa zegt:

  Aw, wat een lieve foto’s! Ziet er enorm gezellig uit. En wat is je oma schattig met dat peace teken, ahh <3

  [Antwoord]

 14. Stephanie zegt:

  Onwijs leuke foto’s <3

  [Antwoord]

 15. chuan zegt:

  Wat Super leuk zeg! Ik denk dat dit wel een mooie belevenis is geweest!
  Echt schattig dat je oma zo’n peaceteken doet (toen ik in China was zag ik dat ook enorm vaak) maar niet van die schattige ouderen haha.
  Ik wens je nog Super veel plezier met je reis!

  Xx

  [Antwoord]

 16. Nicole zegt:

  Dat ziet er echt ontzettend gezellig uit! Wel leuk dat je familie zo’n familie diner organiseert. :)

  [Antwoord]

Geef een reactie

social media

about

Jiami.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dagelijks blog over alles wat mij bezig houdt. Van kleding en make-up tot reizen en rondjes rennen. Dit trekt maandelijks zo’n 210,000 unieke bezoekers. Naast het schrijven van blogposts verschijnt er ook elke vrijdag een video. Meer info?
© 2015. All Rights Reserved. Build with ♥ by Jiami Jongejan.