Travel

Family dinner

augustus 6, 2015 | by Jiami


7N0A1104 7N0A1105

IMG_2485IMG_2484

Ok – ik geef toe dat ik me niet iedereen van de familie kon herinneren (tja, wat moet je na 8 jaar?), maar volgens mij werd dat me wel een beetje vergeven. We zijn in ieder geval afgelopen week met een groot deel van de familie uit eten geweest. Oma en opa (van mama’s kant) nodigde iedereen uit. Omdat we verwachten dat het opa’s laatste keer is wilden we het groots aanpakken. 

Het eten was echt heel erg lekker; sowieso love Chinees eten! De eerste paar dagen wellicht iets te enthousiast met sambal aan de slag gegaan kwam ik achter na mijn buikpijn, maar dat is nu wel over haha! Tijdens het etentje schoof mijn neef ook nog aan, die woont in Nederland en is nu met zijn beste vriend aan het rondreizen in China. Hij is hier opgegroeid en later naar Nederland verhuist op jonge leeftijd, dus was tof om naar Chinees ook een beetje Nederlands te praten.

De outfit die ik die dag droeg had ik al laten zien hier. Nog steeds heel blij met het prachtige jurkje! OMG, trouwens, moest heel hard lachen toen ik mijn oma opeens ‘peace’ zag doen, haha, typisch Chinees… :’)

Wat is jouw favoriete keuken?

 • Rahma |

  Ziet er heel gezellig uit, en je familie lijkt echt heel aardig! Oh, en wat is die groot zeg! Gelukkig dat je het leuk hebt gehad, geniet nog zeker van de laatste paar dagen in China!

 • Ariana |

  Wat leuk! en wat erg voor je dat dit waarschijnlijk de laatste keer was voor je opa❤️ Ik (en waarschijnlijk al de andere volgers van je blog en abonnees op instagram)steunen je altijd?? je bent m’n grote voorbeeld! Ik vraag me alleen een ding af. Ik ben 12 en ga na de zomervakantie naar de middelbare school. Mijn moeder vind me te jong voor mascara en nu vroeg ik me af op welke leeftijd jij mascara begon te dragen?

 • Bettie |

  Wat ziet dat er super gezellig uit zeg en wat leuk dat je je familie na acht jaar weer kon zien.

 • Elena |

  Haha ik moest ook wel lachen toen ik je oma op de foto zag;) En heel leuk om te zien (en te lezen) dat het zo leuk en gezellig was!!

 • Tamara |

  Aah wat leuk met je familie! En je jurkje is echt mooi! Ik hou eigenlijk van de surinaamse keuken en de spaanse/italiaanse keuken!

 • Eilish (artisticstateofmind) |

  Wat ziet dat er super gezellig uit!

 • Godelieve |

  Wat een mooie familiefoto’s Jiami!
  Die foto’s zullen altijd een dierbare herinnering voor je zijn.

 • Eefje |

  Ziet er gezellig uit. Die momenten zijn er om te koesteren! 🙂 Geniet ervan!

 • Livia |

  Spreek je zelf ook chinees? Lijkt me zo gaaf om te leren!

 • Margot |

  Wat mooi dat jullie met zo’n grote groep waren!

 • Stephanie |

  Ah wat leuk! En wat een mooie foto’s!

 • beautydiarynl |

  Wat een lieve familie! Bijzonder om weer bijelkaar te zijn, lijkt me.

 • Hannah |

  Ahw, wat een lieve mooie foto’s, wat ziet je opa er lief uit. De rest ook trouwens, super lief. Jammer dat je je familie niet vaak kunt zien, maar gelukkig nu wel weer! :love:

 • Iffy | DiaryOfAMUA |

  Wat een leuke familie!

  XO

 • Susa |

  Aw, wat een lieve foto’s! Ziet er enorm gezellig uit. En wat is je oma schattig met dat peace teken, ahh <3

 • Stephanie |

  Onwijs leuke foto’s <3

 • Suzanne |

  Hele leuke foto’s!

 • chuan |

  Wat Super leuk zeg! Ik denk dat dit wel een mooie belevenis is geweest!
  Echt schattig dat je oma zo’n peaceteken doet (toen ik in China was zag ik dat ook enorm vaak) maar niet van die schattige ouderen haha.
  Ik wens je nog Super veel plezier met je reis!

  Xx

 • Nicole |

  Dat ziet er echt ontzettend gezellig uit! Wel leuk dat je familie zo’n familie diner organiseert. 🙂

 • Rowan |

  Wat leuk dat je je familie weer hebt mogen zien en dat het zo gezellig was! Wat erg dat dit waarschijnlijk de laatste keer is voor je opa maar gelukkig heb je hem dan nog wel een keer kunnen zien. Jullie familie lijkt echt op elkaar, heel leuk om te zien zo’n grote familie bij elkaar die het zo leuk heeft <3

  Ik heb voor mijn verjaardag de paul's boutique tas ashsley gekocht maar dan in het blauw, ik wou eigenlijk dezelfde als jou maar toen ik deze zag was het liefde haha. Door jou ben ik zo verliefd geworden op het merk en ik ben echt heel blij dat ik deze dus heb kunnen kopen! Vandaag of morgen krijg ik hem binnen, sooo excited!

  X

 • Janneke |

  Wat een prachtige foto’s!

 • Anna |

  super mooie familie!

 • Naomi |

  Zo schattig je familie!
  x

 • Victoria |

  Je hebt echt een geweldige familie!

 • Carlijn |

  wat grappig dat je oma’peace’ deed op de fotos!! XD super mooie plaatjes weer.ik vind Chinees eten altijd super lekker, maar mijn moeder is allergisch 🙁 ik vind sushi ook heerlijk (vooral het zeewier) maar ik houd ook heel veel van pittig, zoals: Italiaans en Spaans!

 • Rosalie |

  Super grappig dat je oma die peace deed. Ik ben op dit moment in Indonesië en er zijn super veel chinezen (waar ook niet he ?). Op elke foto die ze maken staan ze ook met peace op. Haha. Ik moest daar even aan denken toen ik je oma dat zag doen.

 • Sophie @splashkuh |

  Aaahw, wat een lieve en leuke foto’s! Grote familie, maar het ziet er heel gezellig uit! <3

 • maartje |

  super leuke foto’s je had toch ook een zus of heeft zij meer een chinese uitstraling??????? ( sorry ik ben echt iemand die dan alles wil weten weet je wil) 😆

 • Josien |

  Aah, gave foto’s! Het ziet er allemaal echt heel gezellig en vrolijk uit 😉 Have fun nog!

 • Hester |

  Mooie foto’s! Heerlijk inderdaad dat peaceteken haha. Wat een rijkdom, om je familie zo weer te zien 🙂 In de zin ‘… en later naar Nederland verhuist op jonge leeftijd’ moet het ‘verhuisd’ zijn trouwens.

 • Khadija |

  Zo schattig! Doet me denken aan toen ik mijn familie na 10 jaar ging bezoeken afgelopen zomervakantie. Die sfeer is echt onbeschrijfelijk <3 ik hoop echt dat je dit volgende keer nog eens kan doen en dat je opa er ook bij kan zijn. God bless him!

 • Hallo!

  Ik ben Jiami Jongejan, een 18-jarig meisje uit Amsterdam. Op deze blog deel ik mijn liefde voor fashion, reizen en fotografie. ♥

  Archief

  YouTube

  Favourites