Beauty

Face of the day

IMG_1303  IMG_1325 IMG_1326 IMG_1340 IMG_1343 IMG_1344

Een hele stapel make-up dat voor me stond, alsof het smeekte om gebruikt te worden. I freakin’ love it. Ik geef eerlijk toe, eigenlijk had ik wel zin om me weer eens op te maken. Gisteravond had ik avondje met enkele vrienden en vond het daarvoor best leuk om me eens op te maken.

Ik was gegaan voor een cut crease ooglook met de Maybelline Nudes palette. Deze bevat enorm veel mooie nude kleuren. Over het palette heb ik al eens eerder een review geschreven. Vervolgens een flinke eyeliner en rode lippen. Rood is en blijft mijn lievelingskleur. De kleur neigt ietwat naar roze, prachtig. Een vrij heftige look, maar ik vind het heel leuk om zo met make-up te spelen. :) x


Gebruikte producten:

MAC FOUNDATION STUDIO FIX FLUIS
MAC PRO LONGWEAR CONCEALER
ANASTASIA BROW WIZZ SOFT BROWN
ANASTASIA DIP BROW SOFT BROWN
Rimmel Kate Sculpting & Highlighting Kits
Rimmel Magnif’Eyes Black
Maybelline The Nudes Palette (review)
Artdeco Mineral Lip Styler 010
Bourjois Velvet 08 Grand Cru


27 reacties op “Face of the day”

 1. Cynthia zegt:

  Wauw, wat een mooie leuk! En ja zoals je al zegt die eyeliner is wel heel heftig maar geeft wel een heeeel tof effect

  [Antwoord]

 2. Bella zegt:

  Aahh dit is echt prachtig! <3

  [Antwoord]

 3. Angela zegt:

  Wauw! Super mooi! Het Maybelline The Nudes palet gebruik ik super graag!

  [Antwoord]

 4. Nienkeee zegt:

  Gaaf! Je rockt ook deze look:)

  Make-uppen is gewoon een heerlijke bezigheid, daar zijn we meiden voor!

  xxx

  [Antwoord]

 5. Dionne zegt:

  Wat een een mooie look! De kleur van je lipstick is mooi!

  [Antwoord]

 6. Edith Sofia zegt:

  Waaauw mooie look, love it <3

  [Antwoord]

 7. Manon zegt:

  Je hebt een mooie look gemaakt! Ik heb de kate moss blush net binnen haha

  [Antwoord]

 8. Britt zegt:

  Mooie look, en ik HOU van je La Sisters top!

  [Antwoord]

 9. gina zegt:

  Wauw, wat een prachtige look!

  [Antwoord]

 10. Nicole zegt:

  Echt een ongelofelijk mooie look dit!Heel erg classy.

  [Antwoord]

 11. Wauw, vooral je ogen zijn zo mooi gedaan! Leuke t-shirt ook!

  [Antwoord]

 12. Marjolein zegt:

  Ik vind het inderdaad een vrij heftige look, maar het staat je wel mooi! 😊 Al vind ik je mond er een beetje vreemd uit zien door de manier waarop je het hebt aangebracht, beetje een Chinees achtige pop ofzo. (Snap je wat ik bedoel haha, bedoel het niet rot hoor!)

  [Antwoord]

 13. Natasja zegt:

  Wauw! Mooi! En hele mooie foto’s! Wil jij een keer een artikel schrijven of filmpje maken hoe jij je foto’s zo krijgt?

  [Antwoord]

 14. Demi zegt:

  Wat een prachtige look Jiami! Hele mooie lipkleur heb je ook op.

  [Antwoord]

 15. Wauw, wat een mooie ooglook! Ik zit te wachten op nog eens een daily make up routine van jou, of iets in die richting :)

  [Antwoord]

 16. Anouscka zegt:

  Je bovenste lippen zien er best wel heftig uit, maar de rest van de look ziet er wel heel mooi uit!

  [Antwoord]

Geef een reactie

social media

about

Jiami.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dagelijks blog over alles wat mij bezig houdt. Van kleding en make-up tot reizen en rondjes rennen. Dit trekt maandelijks zo’n 210,000 unieke bezoekers. Naast het schrijven van blogposts verschijnt er ook elke vrijdag een video. Meer info?
© 2015. All Rights Reserved. Build with ♥ by Jiami Jongejan.