Outfits

evening outfit

IMG_0037
IMG_0082 IMG_0045 IMG_0054 IMG_0063 IMG_0069IMG_0104 IMG_0073 IMG_0091

Hi all!

Hoe is het met jullie? Toevallig had ik vanmiddag een shoplog opgenomen en na het passen van allerlei items besloot ik ze gelijk aan te houden. Zo was ik helemaal verliefd op deze playsuit en hakken, super classy en onwijs mooi, geworden. De foto’s heb ik serieus net een uurtje geleden gemaakt.Het enige nadeel van de shoplog was dat behoorlijk veel items wat kleiner vielen waardoor ik ze niet paste. Die stuur ik binnenkort retour op, maar dat maakte het moeilijk om ‘try on’ beelden te maken. Wat vinden jullie, zou ik dan wachten tot de nieuwe items weer komen en dan de ‘try on’ beelden maken wanneer ik de goede maten heb, of dan maar een shoplog zonder ‘try on’? Ik ben namelijk bang dat het wel een maandje kan duren voordat de goede maten binnen zijn…

Voor de rest heb ik vandaag lekker hardgelopen en naast de shoplog nog een video gemaakt. Ik heb nu een hoop materiaal om te editten en moet daar dus ook mee aan de slag gaan. Ik weet wel wat ik vanavond ga doen. Morgen is het weer maandag = back to school, maar omdat ik eerste uur vrij heb kan ik dan weer hardlopen. Zo fijn, nu al zin in! Ik voel gewoon al prikkels en zin om er een goede duurloop uit te knallen á 12/15 kilometer, ken je dat, gewoon zin hebben in zoiets? Waar krijg jij nou zoveel energie en een goed gevoel van?

liefs,

Jiami


playsuit Trixlamix
schoenen Boohoo
armcuff Boohoo
horloge Loavies

35 reacties op “evening outfit”

 1. Lisa zegt:

  Ik zou wachten, vind try on beelden altijd wel leuk en belangrijk als ik zelf ook daar iets wil bestellen om te zien hoe de kleding valt. :)

  [Antwoord]

 2. Elena zegt:

  Ooh, wat ben je toch mooi Jiami! Die playsuit is prach-tig!
  Ach Jiami, met of zonder ‘try-on’ (:p) je maakt het toch leuk! En als we even moeten wachten zal dat vast de moeite waard zijn en daarbij heb je ondertussen wel nog andere, geweldige artikels en video’s voor ons klaarstaan!
  Liefs

  [Antwoord]

 3. Jiami wat mooi!! Je schoenen zijn prachtig, en jij ook! <3

  [Antwoord]

 4. Naomi zegt:

  Oh wauw, wat staat dit je mooi !

  [Antwoord]

 5. Hester zegt:

  Ik vind het altijd zo grappig om jouw superchique in een woonwijk te zien posen met kliko’s op de achtergrond, haha. Mooi licht wel en ik vind je playsuit leuk (jammer dat het seizoen bijna over is), maar je schoenen vooral! Damn classy.

  [Antwoord]

 6. babette zegt:

  Ik zou wachten tot de items binnen zijn, ik vind een shoplog zonder try on beelden vaak heel erg vervelend. Prachtige outfit! Super classy en precies mijn stijl! :) X Babette

  [Antwoord]

 7. Oh waaauw, wat staat dat je classy! Super mooi. Van sporten krijg ik ook veel energie, zo’n lekker gevoel is dat. (:

  [Antwoord]

 8. Lois zegt:

  Loeve jiamie superleuke blogpost je bent zo mooi❤❤ ik ben trots op je? en het shoplog. Doe maar zonder try on ik kan niet wachten om te zien wat je hebt gekocht!!!!

  [Antwoord]

 9. Dionne zegt:

  Ik vind je hakken heel mooi!

  [Antwoord]

 10. Akgul zegt:

  Je foto’s zijn zo mooi allemaal! Wie maakt ze? Wat mij betreft maakt het niet uit als er geen try on beelden zijn. Loveeeeessss

  [Antwoord]

 11. Isabelle zegt:

  Wauw, wat een ontzettend mooie outfit en het staat je echt geweldig! Ook hele mooie foto’s <3

  [Antwoord]

 12. saskia zegt:

  Is je ene been nou bruiner dan de ander ?? Leuke outfit!

  [Antwoord]

 13. Mariska zegt:

  Wauw! Damnn girl. You rock! En wat een mooie foto’s.

  [Antwoord]

 14. lulu-may zegt:

  hele mooie outfit! en ik zou wachten try-on beelden vind ik altijd super handig omdat je ziet hoe de kleding valt ??

  [Antwoord]

 15. Maria zegt:

  Jemig, dat je zo over straat durft, dat rokje is superkort! Je bent toch pas 15? Als ik je moeder was zou ik het niet goed vinden hoor … Ik vind het eerlijk gezegd niet classy, eerder ordinair. Ok, je hebt een goed figuur, maar ik vind de outfits waarin je wat meer van jezelf “bedekt” echt veel mooier en stijlvoller!

  [Antwoord]

 16. Evie zegt:

  Hele classy outfit, meer jou ding dan de mijne….
  Wacht maar op try on beelden, is wel handig om te checken hoe t staat enzo, ?

  [Antwoord]

 17. Anouk zegt:

  Zonder try on is toch prima? En sowieso is het ook fijn voor de mensen die nu al winter/herfst kleren willen kopen, wie weet over een maand hebben ze de artikelen al niet meer! Je ziet er weer prachtig uit Jiami, you go girl ♥

  [Antwoord]

 18. Dana zegt:

  omgomg love the outfit!!

  [Antwoord]

Geef een reactie

social media

about

Jiami.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dagelijks blog over alles wat mij bezig houdt. Van kleding en make-up tot reizen en rondjes rennen. Dit trekt maandelijks zo’n 210,000 unieke bezoekers. Naast het schrijven van blogposts verschijnt er ook elke vrijdag een video. Meer info?
© 2015. All Rights Reserved. Build with ♥ by Jiami Jongejan.