Diaries

Eindelijk 17 jaar!

IMG_1988

Hi all,
Jaaaaaa, vandaag ben ik eindelijk 17 jaar! Het is inmiddels alweer een jaar geleden dat ik de leeftijd 16 bereikte, en voor je het weet ben je alweer 17. Hoewel ik vandaag niet heel veel bijzonders ga doen om het te vieren – met de familie vieren we het zondag pas en met mijn vrienden kijk ik nog of we iets gaan doen – voel ik me wel heel erg jarig. Alle lieve felicitaties die al zijn binnen gekomen doen me zoveel goeds; van lieve tweets, WhatsAppjes tot spraakmemo’s waar ik echt een glimlach op me gezicht van krijg. Het is echt verschrikkelijk lief. De bloemen van hierboven heb ik ook net binnen gekregen. De postbode kwam langs en bezorgde dit cadeautje van Loavies, heel lief. Het zij zulke verschrikkelijk mooie bloemen, hou hier echt enorm van.

Heel erg bedankt iedereen voor alle lieve woorden en felicitaties. I love you all! X

Maak er een mooie dag van,

loves,
Jiaam


25 reacties op “Eindelijk 17 jaar!”

 1. Stephanie zegt:

  Ah gefeliciteerd lieve Jiami! Fijn dat je je zo jarig voelt, geniet er maar lekker van! :)

  [Antwoord]

 2. Nynke zegt:

  Van harte gefeliciteerd Jiami :). Geniet van vandaag en zondag! En wat lief, die bloemen ♡

  [Antwoord]

 3. José zegt:

  Whoee gefeliciteeerd Jiami! :)

  [Antwoord]

 4. Emma zegt:

  Gefeliciteerd!! Die rozen zijn echt wel prachtig zeg<3 Geniet van je dag xx

  [Antwoord]

 5. Luna zegt:

  Van harte gefeliciteerd Jiami :)

  [Antwoord]

 6. Maaike zegt:

  Van harte gefeliciteerd! En die doos met bloemen is inderdaad super mooi <3

  [Antwoord]

 7. Helene zegt:

  Een hele gelukkige verjaardag! Maak er nog een prachtige dag van! :)

  [Antwoord]

 8. Monica zegt:

  Wauw 17! Ik dacht dat je al wat ouder was. Wat een heerlijke leeftijd. Van harte gefeliciteerd en geniet ervan.

  [Antwoord]

 9. Jamilla zegt:

  Gefeliciteerd!😘

  [Antwoord]

 10. Carmen zegt:

  Happy b’day to you! :) X

  [Antwoord]

 11. gefeliciteerd met je 17e verjaardag! hopelijk had je een leuke dag ook al vier je het zondag :) de bloemen zijn ook prachtig!

  [Antwoord]

 12. Anita te Gussinklo zegt:

  Van harte Gefeliciteerd Jiami.
  Nog een fijne avond.

  [Antwoord]

 13. Nienke zegt:

  Gefeliciteerd! Dat boeket van Loavies is inderdaad supermooi.

  [Antwoord]

 14. Dana zegt:

  Van harte gefeliciteerd meis!!

  [Antwoord]

 15. Gina zegt:

  Van harte gefeliciteerd! Wat een prachtige bloemen heb je gehad! <3

  [Antwoord]

 16. Kim zegt:

  Gefeliciteerd met je verjaardag!
  Liefs

  [Antwoord]

Geef een reactie

social media

about

Jiami.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dagelijks blog over alles wat mij bezig houdt. Van kleding en make-up tot reizen en rondjes rennen. Dit trekt maandelijks zo’n 210,000 unieke bezoekers. Naast het schrijven van blogposts verschijnt er ook elke vrijdag een video. Meer info?
© 2015. All Rights Reserved. Build with ♥ by Jiami Jongejan.