Fashion

Een tweede gaatje

IMG_1116

PicMonkey Collage Al een tijdje wilde ik het, een tweede gaatje. Afgelopen week was ik langs de Lucardi gegaan om hem dan toch te laten schieten. Op mijn 9e schoot ik mijn eerste gaatje, dus ik wist wel wat ik kon verwachten en dat het niet heel veel pijn zou doen.

Het idee kwam eigenlijk nadat ik merken als Ivy & Liv en Catbird tegen kwam. Zij combineren mooie, kleine minimalistische oorbellen met elkaar en ik vond dit echt prachtig! Ik was gelijk verliefd, hierboven enkele plaatjes van mijn favoriete combinaties. Een helix of tragus wilde ik ook al een tijdje, maar nu wil ik het nog liever! Ik wacht daar nog even mee en wil het nog laten bezinken, maar ik ben vooral over een tragus erg enthousiast (al lijkt die mij heel pijnlijk.) Het is toch wel een stapje verder dan ‘een tweede gaatje’.

IMG_1125 IMG_1133

Nu heb ik in mijn 2e gaatje momenteel een simpel steentje dat er komende weken in moet blijven. Zo’n klein en simpel steentje vind ik juist prachtig! Deze heb ik in combinatie met de Fireflies Earring van Ivy & Liv (hier online). Ik vind deze zoooo mooi, ook dat hij eronder nog uitsteekt. Love it! Ik draag vaak meer gouden dan zilveren sieraden – ook omdat goud mij beter staat – en heb dan ook bewust voor de gouden versie gekozen.

In mijn andere oor heb ik momenteel alleen het steentje, omdat ik voor mij andere gat graag zo’n soort oorbel wil hebben, maar ik even wacht totdat die weer verkrijgbaar is. :) Ik heb er juist voor gekozen om in beide oren iets anders te doen omdat ik dat heel mooi vind en zo een beetje kan combineren.

Nieuwe kleine obsessie dus; mooie en fijne minimalistische oorbelletjes.

Wat vind jij hiervan?


67 reacties op “Een tweede gaatje”

 1. Janita zegt:

  Wauwiee, wat leuk!
  Mij lijkt het ook super gaaf om een tweede gaatje te laten schieten.
  Weer een super leuk artikel, zoals altijd!! ♥
  Liefs,

  [Antwoord]

 2. Lisanne zegt:

  Inderdaad, het staat je echt goed! Ooit wil ik ook nog een tweede en misschien zelfs wel een derde gaatje laten schieten. X

  [Antwoord]

 3. Julia zegt:

  Ik vind dat echt heel gaaf! Ik heb het zelf niet, maar zou het graag willen.

  [Antwoord]

 4. Eva zegt:

  Ik heb nu ongeveer 1 1/2 maand een tweede gaatje en ik ben er super blij mee! Volgend jaar wil ik 3e gaatjes laten schieten. (Heeeeel misschien 4). Ook wil ik later een helix. They are amazing!! (The same as you😘)

  [Antwoord]

  Fleur Reply:

  Ik heb een tijdje drie gaatjes gehad en ik vind het nog steeds heel tof. Ik wil je alleen wel de tip geven om ze te laten piercen ( helaas wel duurder) maar niet te laten schieten! Ik had mijn gaatjes namelijk laten schieten maar ze bleven maar ontsteken en elke dag bloeden wanneer ik de oorbel veranderde. Kusjes X

  [Antwoord]

  Eva Reply:

  Super bedankt voor de tip! 😙

  [Antwoord]

 5. Ina zegt:

  Ik heb al een tijdje in elk oor 2 gaatjes, helix en tragus. Ik ben er nog steeds erg blij mee. Ik kan je vertellen dat ik een traguspiercing totaal niet pijnlijk vond en het is sowieso meteen weer voorbij. :)

  [Antwoord]

 6. Amber C. zegt:

  Heel toevallig, ik was ook van plan om vandaag mijn 2de gaatje te laten schieten. Als cadeautje voor mezelf speciaal voor 2016.

  [Antwoord]

 7. Luana zegt:

  Heel leuk! Ik heb gisteren een tragus laten zetten, en het deed helemaal geen pijn, het enige wat ik voelde was dat een beetje prikte maar voor de rest helemaal niets :)

  [Antwoord]

 8. Merlin zegt:

  Ik heb die van mij al sinds groep 8 geloof ik. In groep 7 durfde ik pas mn eerste te schieten haha. Alleen ik moet ff weer silveren oorbellen kopen want anders gaan mn oren pijn doen. Mn andere silveren vielen in de wasbak😂

  [Antwoord]

 9. Mylou zegt:

  Ik wil ook zo graag een tweede gaatje en een helix! Maar vooral de helix lijkt me pijnlijk. Een tweede gaatje ben ik zelfs al te schijterig voor ;).

  [Antwoord]

 10. Tessa zegt:

  Ik heb nu sinds een half jaar 2e oorgaatjes en het deed idd niet zoveel pijn.
  Wel vond ik het met slapen dramatisch pijn doen :I

  [Antwoord]

 11. ellen zegt:

  Ik wil ook graag een tweede gaatje! Alleen weet ik niet of goud of zilver beter staat bij mij.. Ik denk zelf zilver

  [Antwoord]

 12. Manon zegt:

  Leuk zo een tweede gaatje

  [Antwoord]

 13. cute bunnie zegt:

  Heel mooi! Xx The cute bunnie

  [Antwoord]

 14. Mooi hoor!! Tragus heb ik ook gehad en dat is inderdaad best pijnlijk!

  [Antwoord]

 15. Hannah zegt:

  Volgens mij delen we dezelfde ‘obsessie’. Ik heb al een tweede gaatje en binnenkort komt er nog een helixpiercing bij!

  [Antwoord]

 16. Sannah Bakker zegt:

  Ik heb gisteren een derde gaatje linkse laten zetten en een tweede rechts. Bij mijn linker heb ik ook een helix, foto staat op mijn Instagram! En jiami het staat je zo lief

  [Antwoord]

 17. Naomi zegt:

  Ik vind meerdere gaatjes heel leuk staan, maar ik vergeet altijd om sieraden om te doen..

  x

  [Antwoord]

 18. wat een toffe oorbel ik heb al vanaf mijn 13e mijn tweede gaatje, op mijn 17e mijn tragus piercing en op mijn 19e een helix piercing!

  [Antwoord]

 19. Thari zegt:

  Hi Jiami! Het tweede gaatje staat je mooi en ik vind de oorbel prachtig! Onopvallend in grootte maar opvallend in model/stijl. Prachtig! Ik heb sinds mijn 14e een tweede gaatje en heb dit destijds stiekem laten zetten. Mijn ouders zijn niet zo’n voorstander van ‘piercings’ (hoewel ik een tweede gaatje zelf geen piercing vind). Gelukkig vonden ze het mooi staan! Ik draag sinds 3 à 4 jaar eigenlijk alleen maar kleine oorbellen, op dit moment vaak zilveren ringetjes. Love kleine oorbellen en benieuwd naar de uitbreiding van je collectie :). X

  [Antwoord]

  M Reply:

  Grappig dat een tweede gaatje nog steeds succes heeft, want ik heb het mijne al 15 jaar. Ik mocht het ook niet van men ouders, alleen wanneer ik goede cijfers had. Daar heb ik niet op gewacht en heb het dan maar snel zelf opgelost 😉

  [Antwoord]

Geef een reactie

social media

about

Jiami.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dagelijks blog over alles wat mij bezig houdt. Van kleding en make-up tot reizen en rondjes rennen. Dit trekt maandelijks zo’n 210,000 unieke bezoekers. Naast het schrijven van blogposts verschijnt er ook elke vrijdag een video. Meer info?
© 2015. All Rights Reserved. Build with ♥ by Jiami Jongejan.