Uncategorized

Dutch YouTube Gathering #9

mei 24, 2014 | by Jiami


IMG_9487

IMG_9486

Untitled-3

Ik staar naar mijn laptop. Ik vind het misschien wel moeilijk om mijn gevoelens te typen. Alsof ik het nog moet verwerken. Een beetje overdonderd.ย Een beetje heel erg. Mijn ogen vallen misschien bijna dicht (ik pak zo wel een kopje koffie) en mijn hoofd voelt zich brak. Echt helemaal leeg of zo. Het was vandaag zo overweldigend, erg leuk! Voor de meiden die het nog niet weten: vandaag was ik op de Dutch YouTube Gathering. Een evenement in Nederland waar allerlei YouTubers komen zodat je ze kan ontmoeten. Bardo, Teske, Serena, Vera, Diana, Rutger…. ga zo maar door. Dit was ook mijn eerste keer. Er waren 4 duizend mensen!!! 4 duizend. Jeetje. Ik wist dat het heftig zou worden – de hele dag met iedereen op de foto, dus had me er mentaal al een beetje op voorbereid. Het klinkt misschien heel makkelijk, gewoon een paar selfies maken, maar op de een of andere manier is het echt slopend. Maar juist doordat het allemaal zo leuk is en je er ook blij van wordt, kun je daar juist heel veel voldoening en energie uit halen. Nu voelt het inderdaad een beetje als een soort ‘waas’ waar ik in zit.

Ik wilde vloggen. Totdat ik besefte dat ik te weinig beeldmateriaal heb en het een crap vlog zou worden als ik er iets leuks van wilde maken. Ik kwam gewoon niet toe aan vloggen, zo druk was het. Plan B. Ik schoot een paar foto’s en wil die met jullie delen. Als een soort bedank woordje en diary. Voor al jullie leuke en lieve steun. Sommige meiden heb ik gelukkig ook wat langer kunnen spreken en een leuk praatje mee kunnen houden, andere helaas wat minder lang, maar het was zo bijzonder om ook sommige van jullie in het echt te zien.

Zo mocht ik ook iemand meenemen het podium op om een challenge mee te doen. De blindfolded make-up challenge op het podium als een beautyoptreden. Er waren enkele optredens ter entertainment. Ik plukte Sophie, een meisjeย die ik eerder op de dag zag en samen op de foto wilde, eruit en ging battlen tegen Serena, Diana, Willemijn en Martine en Teske. Ik vond het zo tof om ook met een fan zoiets te doen. Zo kwam ik ook Maartje tegen, ik weet dat ze een fanaccount heeft, en opeens stond ze voor mijn neus en was ze helemaal overweldigend.ย Ze heeft een hele lieve brief gegeven en ik heb er nog zoveel meer gekregen. Zometeen duik ik mijn bed in, dan ga ik alles lezen.

Untitled-4

Schermafbeelding-2014-05-24-om-22.48.15

photo

Ik heb ook genoten van de leuke momenten met andere YouTubers. Na de gathering gingen we nog even wat eten en Starbucks halen (hipster!!!!1!!! grapje haha). Het is zo leuk om nieuwe vriendinnen te maken in deze community, dat zoiets elkaar bij elkaar brengt. Een selfie met Diana en Lotte bij de Starbucks mocht ook niet ontbreken. Dat ik er toen al brak uit zag… ach joh. Mijn hoofd ook half op de foto, haha. Ernstig.

Wat ik ook heb geleerd vandaag, wat ik ook heel bijzonder vind.. Ik zag een meisje met een leuk topje. Spontaan liep ik op haar af. ‘Ooooh, je topje vind ik zooo leuk!’, haha, ik kon het niet laten om een complimentje te geven. (Ik heb er echt heel veel gegeven, zoveel mooie, leuke en bijzondere dingen en mensen gezien!) en die avond zag ik een tweet:

Schermafbeelding 2014-05-24 om 22.26.30

Super lief! Bizar dat zoiets iemand dan echt bij blijft. Een complimentje geven kost zo weinig moeite, maar dat iemand er dan zo blij van kan worden.

Bedankt voor de leuke dag allemaal! <3 Ik kan jullie nog honderd maal danken voor zulke bijzondere dingen. Zonder jullie is dit niet mogelijk. Ken je het gevoel dat woorden niet kunnen vertellen hoe dankbaar je iets of iemand bent? Ja. Dit dus. Sorry dat het geen vlog is geworden, maar ik hoop dat jullie hier alsnog van kunnen genieten. Ik duik zometeen mijn bed in.

Een hele hoop knuffels,

Jiami.

Tags:
 • Maartje |

  Super leuk stukje! En echt je was geweldig in het echt. Vind het ook super leuk dat je iets over mij hebt geschreven! <3

 • Frouke |

  Wat een leuk artikel <3 Erg jammer dat ik er niet bij kon zijn maar volgend jaar kom ik zeker!

 • Sarah |

  Wat een mooi stukje Jiami <3! Je hebt echt genoten zo te horen en zien. Ik vond het ook enorm leuk om mee te maken. En wat is Sophie een schatje!

 • Sophie |

  Een vlog is zeker ook leuk, maar dit soort artikelen anders ook wel! ๐Ÿ™‚ Ik vond het hรฉรฉl erg leuk om met je mee te gaan op het podium, je bent zo lief! En ja, complimentjes kan iemand zo blij maken! Fijn! :love:

 • Sylvia |

  Wat een tof event! En logisch dat je geen tijd hebt om een vlog te maken, zoveel indrukken op zo’n dag. De foto’s geven ook een goede indruk, dus prima toch? Fijn dat je het naar je zin hebt gehad ๐Ÿ™‚

 • Laura | Lauresque |

  Supermooi geschreven Jiami!
  Ik vind het heel jammer dat ik er niet bij heb kunnen zijn..

  Liefs!

 • iris |

  Jiami! ik vind t echt sรบper leuk om te lezen dat je t naar je zin hebt gehad, typ dit ook gewoon met een grijns op mn gezicht!

 • Romy |

  Ookal was het een hele korte ontmoeting op de gang, ben ik toch super blij! Een van m’n favoriete YouTubers/bloggers ontmoet. Wilde nog een brief met tekening geven maar dat lag nog in m’n kluisje en heb helaas niet meer gezien.

 • Ceetje |

  Zo te zien en lezen heb je echt een waanzinnige dag gehad! Leuk om iedereen in het echt te ontmoeten ๐Ÿ™‚

 • Josie |

  Wat een lief stukje! Je verdiend het haha, en zo lekker slapen na een drukke dag (:.

 • Renate |

  Wat een leuk stukje! Ik was er niet bij helaas, had jou en veel andere graag willen zien. Maar ik snap heel goed dat je niet veel hebt gevlogd, lijkt me heel hectisch allemaal. Ik zou gek worden van alle aandacht en foto’s, na een tijdje zou ik me gewoon verstoppen ofzo haha.

 • Kelly Caresse |

  Wauw wat onwijs mooi om te lezen dat je er zo van genoten hebt! Dat is helemaal verdiend, je hebt zoveel meiden blij gemaakt en dat is precies ook wat je doet met je blog en filmpjes ๐Ÿ™‚ Keep up the joy + good work ๐Ÿ™‚ je mag heel trots zijn

 • lonneke |

  Ah wauw jiami, wat onwijs bijzonder en leuk voor je!
  Liefs lonneke

 • Dita |

  Wat een leuk spontaan stukje!

 • Lifemaud |

  Wow Jiami, het lijkt me echt zo gaaf om daarheen te mogen!
  Ja, ook als bezoeker, maar jij bent pas 14 en toch vlieg je even een dagje naar Londen, battle je tegen andere bloggers op het podium voor 4000 mensen… Ik heb zoveel bewondering voor je! Enneh…Leuk geschreven, lekker spontaan. :$

 • Beautydagboek |

  Bijzonder wat je gisteren hebt meegemaakt! Kan me voorstellen dat het ook veel energie kost, maar het is natuurlijk ook heel gezellig samen met de andere meiden. Dit is iets waar je later op terug kijkt en denkt ‘Wauw, dat ik dit heb mee gemaakt!’ .

 • Cindy |

  Super leuk artikel :love:
  xCindy

 • Lotte |

  Ahh wat een leuk stukje! ‘Bijzonder’ is ook echt het perfecte woord voor gisteren, dat was het zeker. Vond het gezellig! X

 • Carmen |

  Jiami volgend jaar kom ik zeker! Dit jaar mocht ik niet, maar volgend jaar kom ik gezellig met een vriendin je opzoeken! Lyx :love:

 • Eva |

  Wat een leuke foto’s!!

 • Martina |

  Wauw wat een geweldige ervaring? Super!

 • Miranda |

  Wat bijzonder lijkt met dat zeg.Ik heb echt zo onwijs voor respect voor jou! Je bent 14 en je weet het al zo ver te schoppen, echt onwijs knap! Daarnaast lijkt je mij een onwijs spontane meid!

 • Demi |

  Het ziet er echt uit als een geweldige dag! Heel leuk!

 • aniesa |

  wauw!! wat leuk dat je daar bent geweest, en het was ook heel lief dat je heel veel mensen complimentjes gafโ™ฅ

  xox aniesa <3

 • Neeltje |

  Wat een leuk artikel! Het is zo leuk om te lezen hoe dankbaar je eigenlijk bent voor alle mensen die je volgen en steunen etc. ๐Ÿ˜€

 • Janneke | Beautyroad |

  Super leuk! Jammer dat ik er niet was haha, ik had het zo leuk gevonden om je te ontmoeten.

 • Kim |

  Haha. Twee meiden op de derde foto zitten bij mij op school. Leuk om te lezen dit!

 • MySimplySpecial |

  Erg leuk om te lezen!

 • Patma |

  Ah suoerleik dat ik je heb gezien! Ik durfde alleen niet met je op de foto ;(

 • Fashion meets Beauty |

  Wow dat moet echt een hele bijzondere ervaring zijn geweest!

 • Christine |

  Wat gaaf zeg!
  xx

 • Nikita |

  Hi Jiami! Ik ben een student die onderzoek doet naar de modewebshop ModeMusthaves, waar ik stage loop. Voor mijn onderzoek heb ik een kleine enquete opgesteld die binnen een paar minuten is ingevuld! Zou jij hem willen invullen? Ook andere meiden die dit lezen, het zou mij heel erg helpen!! ๐Ÿ™‚

  De link naar de enquete:
  https://nikitaholst.wufoo.com/forms/modemusthaves-wilt-jouw-mening/

  XX Nikita

 • Inge |

  Het was zo leuk om je te ontmoeten. Je zag er zo cute en leuk uit en je bent zo ontzettend lief! Ik ben blij dat we nog hebben kunnen praten en ik vind het zoooo leuk dat onze selfie erin staat!!!! (Ik ben dat meisje links op de tweede foto) heel erg bedankt voor de geweldige dag <3

 • Heleen |

  Heyy Jiami!
  Echt heel erg leuk dat je die foto waar je mijn mobielhoesje signeert ook echt als hoofdfoto hebt gekozen!
  Je was altijd al mijn favoriete beautyblogger en dit is dan wel echt heel leuk!
  xo

 • Elsbet | La Vie Pure |

  Superleuk om te zien, mooie foto’s!

 • iiiThinkPink |

  Mooi artikel! Je hebt hele leuke foto’s gemaakt. Ik hoop dat ik er de volgende keer ook bij kan zijn.

 • Eva |

  natuurlijk worden mensen blij als je een compliment geeft jij bent een blogger en youtuber ,om je te ontmoeten is al leuk maar dat je een compliment aan mensen geeft is super!

  jammer mocht ik niet
  maarja dan probeer ik het volgend jaar wel weer .
  kom je volgend jaar naar de dytg?

 • Pascale |

  Leuk Jiami! Ik vind het zo jammer dat ik er niet bij kon zijn. Ik had je zo graag willen ontmoeten! En nog bedankt dat je een video voor Britta en mij in wilde spreken. Echt zo ontzettend lief! <3
  XX Pascale

 • Dinieke |

  Superleuk en het was geweldig
  xx Dinieke
  PS: je battlede ook tegen Sabrina, hรจ ๐Ÿ˜‰

 • Jessie |

  Hele leuke en mooie foto’s, lijkt me erg leuk om volgend jaar ook heen te gaan! :love:

 • Esther |

  Wat leuk om te lezen, met de foto’s. Ik was er niet bij, maar het lijkt me heel gaaf om er een keer heen te gaan!

  Liefs

 • Nadia |

  De dingen waar je van geniet in het leven moet je koesteren!

 • Melanie |

  Heel erg leuk om te zien en lezen!

 • ByCJS |

  Mooie foto’s! Leuk dat je fans je op deze manier kunnen ontmoeten! :love:

 • Amelie |

  Mooi artikel! Lijkt me ook heel overweldigend!!

 • Mariska |

  heel erg leuk om al die foto’s te zien ๐Ÿ™‚

 • Klaske |

  Hey jaimi erg leuk artikel en viel me op: Sharon is zoooo groot naast jou !! Maakt verder echt niet uit ik ben zelf ook klein maar het viel me op het ziet er best geinig uit ๐Ÿ™‚ love uu :love:

 • Manon |

  Klinkt als een super ervaring, leuk geschreven ๐Ÿ™‚

 • Marlou |

  Het was een super dag!!
  Zo leuk om je eindelijk eens te ontmoeten โ™ฅ Je bent echt een lieverd!

  xx

 • Saskia |

  Mooie foto’s het straalt er vanaf hoe bijzonder het was!

 • Robin |

  Volgend jaar kom ik ook!! ๐Ÿ˜€

 • Emma |

  Wow. JE BENT ZO LIEF! Dat was het eerste wat ik dacht toen ik dit had gelezen. Zo enorm lief! Ik vind het zo erg jammer dat ik er niet kon zijn, dat spijt me echt. Maar dat het je overvalt, geloof ik zeker, zo’n geweldige ervaring!<3 And once.. I'll meet you!
  Xx Emma

  http://lifethingsbyemma.blogspot.nl/

 • Melissa |

  Hey! Was dat op station Houten? :p

 • Felice |

  Hi jiami!
  *
  Ik heb net knallende ruzie met mijn broer em ik liep naar boven met mijn ipad en dacht “even lifesplash chekken”
  Dus ik klikte op lifespalsh(heb ik als bladwijzer en favoriete) em toen las ik dit stuk!
  Ik dacht totaal niet meer aan de ruzie en was weer helemaal blij!
  Zo leuk hoe jij al die artiekels schrijft

 • Anoeska |

  Jeetje, vier duizend mensen. Snap dat het heel overweldigend voor je was. Je hebt hele leuke foto’s gemaakt!

 • Hallo!

  Ik ben Jiami Jongejan, een 18-jarig meisje uit Amsterdam. Op deze blog deel ik mijn liefde voor fashion, reizen en fotografie. โ™ฅ

  Archief

  YouTube

  Favourites