Dit zijn de duurste hotelkamers ter wereld!

21 oktober, 2017

Soms voel ik me al luxe als ik een ontbijtje op bed laat bezorgen. Maar goed, blijkbaar stelt dat allemaal dus niets voor vergeleken met onderstaande hotelkamers. Dit zijn namelijk de duurste hotelkamers ter wereld. En daar zal een ontbijtje op bed wel de normaalste zaak van de wereld zijn. Eveneens een jacuzzi, een suite groter dan mijn huis en uitzichten zo mooi die ik alleen krijg als ik op vakantie ben.

Presidential Suite, St Regis, New York

Dat New York niet goedkoop is, dat is bekend. Deze hotelkamer is maar liefst 278 m2, wat betekent dat je er perfect in kunt verdwalen of verstoppertje spelen. Daarnaast heb je ook uitzicht op Central Park, tja – waarom zou je je kamer uit gaan als je zo’n paradijsje geboekt hebt? Voor dit paradijsje betaal je €31.098 per nacht. Ach, daar zit gelukkig wel een 24/7 Bentley in inbegrepen die je overal naar toe brengt waar jij wilt. Zin om deze te boeken? Dat kan hier.

Hilltop Villa, Laucala Island, Fiji

Dit prachtige resort in Fiji, vind je op een spot tussen een hoop palmbomen met uitzicht over de in indrukwekkende omgeving (vanaf je privézwembad). Wanneer jij een paar baantjes trekt in jouw heerlijke privézwembad, knip jij in je vingers en bereid de 24/7 nanny, kok en chauffeur een heerlijk gerecht voor je met wat kokosnoot erbij en ondertussen plant ze alvast jouw route voor morgen. Ach, daar heeft iedereen toch wel €51.900 voor over? Hier kun je meer info vinden.

Ty Warner Penthouse, Four Seasons, New York

Wakker worden met champagne op je glasbalkon, waarmee je heel New York kunt bezichtigen. Nee, dat doe ik ook niet elke dag. In dit Four Seasons hotel in Manhatten bevindt zich de hoogte hotelsuite van New York. Uiteraard zijn het weer heerlijke New Yorkse prijzen, €56.270 per nacht.

The Royal Villa, The Grand Resort Lagonissi, Athene, Griekenland

Als je graag wat geld wilt besparen, kan dat uiteraard op de vliegtickets. Want de overnachting zal voor de meeste mensen wel een rib uit het lijf zijn – of alle ribben. Maar goed, als je die €61.830 neerlegt, krijg je daar in Griekenland wel wat voor terug. Je kunt genieten van het binnen- en buitenzwembad, terwijl je in de tussen tijd nog even met je personal coach traint en vervolgens nog de masseur langs laat komen. De persoonlijke pianist speelt nog een liedje voor je en jouw dag is helemaal compleet. Alleen wel zonder al je ribben.

Royal Penthouse Suite, President Wilson Hotel, Genève

Haha, die pianist, zwembaden, palmbomen en glazen balkonen kunnen dit niet overtreffen. In Genève boek je namelijk een prachtig optrekje met ruim 12 slaapkamers en 12 badkamers. Nou goed, je kan de kosten dus splitten met je 11 vrienden. Of je doet elk dutje in een andere kamer. In de tussentijd maak je gebruik van de jacuzzi en de sauna – mits je die vindt in de 1800 m2 suite en al niet verdwaald bent geraakt. Is het toch gelukt? Kun je ’s avonds nog genieten van het uitzicht op het meer van Genève, om nog even bij te komen van het feit dat je €80.699 kwijt bent voor slechts 1 nacht.

Oké, nog even doorsparen dus…

4 comments

 1. Comment by Nynke

  Nynke Reply 21 oktober, 2017 at 11:59

  Woooow haha. Uuuh nope. Dit is toch niet te doen.

  [Antwoord]

  Jiami Reply:

  Haha, nee. I wish tho… haha, wel heel jaloersmakend allemaal.

  [Antwoord]

 2. Comment by Lotte

  Lotte Reply 21 oktober, 2017 at 18:17

  En ik dacht dat ik goed gespaard had voor een wereldreis van 10 maanden… man man man

  [Antwoord]

 3. Comment by Doortje

  Doortje Reply 21 oktober, 2017 at 20:31

  Wow haha en dan zeur ik dat ik 100 euro per nacht al veel vind haha 😂😂💪

  [Antwoord]

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Go top