Outfits

Daily outfit
IMG_1223IMG_1234

Hoi!

Nog even een korte outfitpost vandaag. Dit is de outfit die ik gisteren droeg, nog altijd mijn favoriete Topshop spijkerbroek aan. Ik weet dat ik hem veel draag laatste tijd (excuses voor mijn eenzijdigheid, maar hij zit zoooo lekker!!!) Een spijkervestje erbij om de kou te bestrijden (de wintertijd is vannacht ingegaan).

Daarbij draag ik ook mijn KEDS. KEDS is het merk schoenen dat ik aan heb, zijn van die typische canvas schoenen, die ook echt lekker lopen. Het voetbed voelt prettig aan. Het paar dat ik aan heb is grijs met blauwe bloemetjes. Ik heb ook een paar in bordeaux (mijn favoriete kleur) – die zien jullie binnenkort nog wel voorbij komen! Taylor Swift had laatst een samenwerking met het merk gedaan en is er een speciale collectie van haar, tof.

Voor mij is overigens de vakantie nu voorbij, morgen ga ik terug naar school. Heb een hele leuke vakantie gehad. Ik zag ook dat ik mailtjes heb gekregen van enkele leraren die me bij De Wereld Draait Door zagen, haha, lief. Ben benieuwd of ik morgen nog opmerkingen erover ga krijgen. Araik (de andere jongen met wie ik aan tafel zat) vertelde dat hij op school heel veel opmerkingen erover kreeg… well, we will see.

Wat vinden jullie van de outfit?

Jiami. ♥


top Pieces
broek Topshop
jasje Zara
schoenen KEDS
sjaal Primark
earcuff Beautiful-Bijoux

79 reacties op “Daily outfit”

 1. Lenneke zegt:

  Wat ben je toch leuk.

  [Antwoord]

  maureen Reply:

  idd :)

  [Antwoord]

 2. Alette zegt:

  Hi Jiami!
  Echt een superleuke oufit, je hebt zo´n leuke kledingstijl! En een staart staat je ook heel leuk :)
  X Alette

  [Antwoord]

 3. Tara zegt:

  Heel erg leuk Jiami, love it! Staat je goed! xx

  [Antwoord]

 4. Annerieke zegt:

  Wauw super leuke outfit Jiami!

  [Antwoord]

 5. Simone zegt:

  Leuk Jiami! (Ik heb inmiddels een andere laptop en hierop is je site veel en veel sneller! Lag dus ook gewoon aan mijn oude bakbeestje haha)

  [Antwoord]

 6. Silvana zegt:

  Wat een mooie outfit Jiami!

  [Antwoord]

 7. Kirsten zegt:

  Super leuke outfit, ik zou hem zo zelf aantrekken. De sjaal had ik ook, maar ik pakte hem nooit omdat ik m nooit zo mooi vond staan. Nu heb ik hem pas weggedaan, maar op deze manier is ie super leuk!

  [Antwoord]

 8. Ahh Jiami wat een mooie foto’s! Je Topshop broek is echt geweldig! Liefs

  [Antwoord]

 9. Charlotte zegt:

  hee Jiami! Super leuke outfit! Waarmee heb je de eerste foto bewerkt, ik vind hem er echt super gaaf uitzien :)))

  [Antwoord]

 10. Theresa zegt:

  Heel leuk, Keds lijken mij heerlijke schoenen!

  [Antwoord]

 11. isa zegt:

  Die schoenen :love: !
  Love them♡

  [Antwoord]

 12. Eline zegt:

  Zeer leuke outfit, je hebt echt een goede smaak.
  Heel erg mooi!
  Groetjes

  [Antwoord]

 13. Kelly zegt:

  Wat een heerlijke outfit en je schoentjes zien er erg tof uit! Ik ben erg benieuwd naar het bordeaux rode exemplaar. Bordeaux rood is ook mijn favoriete kleur van dit moment!

  [Antwoord]

 14. Rahma zegt:

  Wat een leuke outfit toch weer! Zoals altijd eigenlijk haha

  [Antwoord]

 15. Beautyjuf zegt:

  Wat een toffe outfit! Ik vind je jasje en gympies onwijs leuk.

  [Antwoord]

 16. Wat een leuke outfit! Heel simpel maar zeker die earcuff maakt de outfit echt af, love it!
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  [Antwoord]

 17. Elke zegt:

  Leuke outfit! Die schoenen zijn echt mooi :)

  [Antwoord]

Geef een reactie

social media

about

Jiami.nl is mijn persoonlijke blog waar ik dagelijks blog over alles wat mij bezig houdt. Van kleding en make-up tot reizen en rondjes rennen. Dit trekt maandelijks zo’n 210,000 unieke bezoekers. Naast het schrijven van blogposts verschijnt er ook elke vrijdag een video. Meer info?
© 2015. All Rights Reserved. Build with ♥ by Jiami Jongejan.