Uncategorized

Dag naar Londen voor New Look vlog

mei 23, 2014 | by Jiami


[iframe http://www.youtube.com/embed/VSk4kmVhqpY?theme=light&color=white 660 371]

Random een dag naar Londen voor New Look, ik neem jullie mee! Tara en ik mochten voor New Look naar Londen om de nieuwe herfst/winter collectie te bekijken. Het was zo onwijs leuk haha. Uiteraard heb ik voor jullie gevlogd zodat ik jullie toch een soort van kan meenemen, ik hoop dat jullie het leuk vinden! Veel plezier, vergeet niet te abonneren. Tara’s vlog kun je hier bekijken. X Oja, Guen kun je hier volgen op Instagram haha.

ACCESSORIES-2 ACCESSORIES-3 ACCESSORIES-21 LOOK-3 LOOK-4 LOOK-21 LOOK-23 LOOK-26 LOOK-27 Untitled-1

Hierboven zie je enkele campagnebeelden. Deze foto’s vind ik zelf echt heel erg mooi! Daaronder heb ik nog een paar van mijn favoriete items van de collectie in een collage verwerkt. Zie je de fluffy jas? Jaaa, die zit er ook in de video in haha. Tof hè?

Wat vinden jullie van de nieuwe collectie?

Love,
Jiami.

 • maaike |

  Leuk jiami ben vorige maand ook geweest super leuk woonde ik er maar hihi

 • Pascale |

  Super leuk Jiami! <3

 • aniesa |

  Wow!! Dat ik zo cool dat je naar de New look bent ggeweest in Londen

  Cox aniesa♥

 • Veerle |

  Leuk, zo’n dagje Londen! Wat en leuke artikelen dit najaardie fluffy jas moet ik ook hebben! ohhw, en die ringen….
  Grappig dat e de volgende dag gewoon naar school moest, dat zou ik dus nooit mogen van mijn ouder, haha. Die comono stond je geweldig! heb je hem uiteindelijk gekocht? Ik zou het heel leuk vinden als je een shopblog maakt.
  Daag! X

 • Melanie |

  Hele leuke vlog! Mooie collectie ook!

 • Lifemaud |

  Zo leuk, grappig dat je gewoon een dag naar Londen met het vliegtuig mocht. 🙂
  En dat roze rokje uit de collage is echt zo leuk! <3

 • Svenja |

  Hele leuke vlog. Wat is Londen toch een prachtige stad. En de New Look is echt een van mijn favoriete winkels <3 De nieuwe collectie ziet er ook prachtig uit!

 • Naomi |

  Hele leuke outfit! Ben heel erg benieuwd naar je aankoopjes, die jas ziet er echt geweldig uit, ook die pastel/lichtblauwe jas <3

 • Noa |

  Ohh wauww supergaaf dat je ouders dat goed vinden!

 • Eline |

  Hoe cool, leuke vlog, de New Look is fantastisch! Die sjaal van de goodiebag is echt perfect <3

 • Emma |

  Wow wat een gave vlog! Ik zou zo graag met je mee gaan, haha<3 De collectie ziet er prachtig uit, die fluffy jas en dat rokje, wauw!
  XX Emma
  http://lifethingsbyemma.blogspot.com

 • Saskia |

  Superleuke vlog! Die kimono stond je erg leuk! Ik ben heel erg benieuwd wat je hebt gekocht. Ik hoop dat je het in een shoplog laat zien. Dat jurkje in die collage vind ik leuk :love: ! Nogmaals echt superleuke vlog 😆 :$ !!

 • paola |

  veeeel plezier ! ik gun het je echt.

 • Kirsten |

  Wouw, dit lijkt mij echt een ‘dream come true’.
  Gewoon even een dagje londen, heel normaal, haha! Supervet Jiami, ik hoop dat ik ooit net zo ver kom als jij nu bent. Topper <3

 • femketje |

  super leuke vlog 😀

 • Sara |

  😐 moet nu niet aan de winter denken.. ben blij dat die voorbij is! :$

  maar natuurlijk wel leuke vlog :love:

 • Lara |

  Leuke vlog, ziet eruit als een hele leuke dag! Ik stond toen ik een paar weken geleden in Londen, precies bij dat hoekje met scrubs in de & Other Stories weg te kwijlen om die mooie kleuren en geuren, haha.

 • manon |

  Die scrubs in je filmpje zien er zo lekker om op te eten uit! Lijkt me toch niet zo gezond dus dan maar gewoon als scrub gebruiken haha. Dat rokje in je collage onderaan is ook super leuk! En die prijs <3

 • Jorine |

  Supercool! Het is je echt gegund. Ik ben erg benieuwd naar wat je hebt gekocht. Vlog je ook met je Canon EOS 600D? Want ik heb nu zelf ook zo’n camera, en vroeg me dat af. Want ik ben steeds bang dat als ik hem voor me houd, hij valt ofzo. Haha. Xx

 • Jade |

  Heii Jiami,
  Komt er een shoplog van, van de Primark?
  Ben namelijk echt hel erg benieuwdxx :love: :$

 • SP500 |

  Je bent echt een superleuke meid xx

 • Danielle |

  Wat een toffe vlog. Heb wel een aantal leuke items gezien in je foto’s die je erbij hebt geplaatst 🙂

 • Dionne |

  Wat een super leuke vlog!

 • Elsbet | La Vie Pure |

  Wederom een supertof filmpje! Wat krijg jij toch een bijzondere kansen, knap! Die collectie is ook echt supermooi!

 • aliyah♡ |

  Hi jiami!! Je moet vaker gaam vloggen!want ik ben heel erg geïtereseerd in vlogs! Deze vond ik egt leukk!
  Xx aliyah

 • Janneke | Beautyroad |

  Wauw, super leuke collectie! En een heel erg leuke vlog! Je moet echt vaker vloggen. :love:

 • Kim |

  Erg tof om te zien!

 • Remy | BakingBeautyNL |

  Big Like for NEW LOOK !! Ik ben zelf ook perfect geslaagd in Londen 😉
  En wat is Londen toch een heerlijke dag.
  Afgelopen dinsdag ook ‘even’ heen en weer naar Londen geweest!

  Fijn weekend Jiami

 • Anoeska |

  Super leuke vlog!

 • Amelie |

  hele leuke vlog!

 • Christine |

  Super gaaf! Leuke vlog 🙂

 • Cherissa |

  Super leuke vlog!

 • Robin |

  Super gaaf gedaan!

 • Lisa |

  Wat leuk! Londen + mode = perfecte combinatie. Die lichtblauwe jas is zó mooi!

 • Hester |

  Kon inderdaad merken dat je nu geen spiegelreflex hebt gebruikt, maar dan op de goede manier, de kwaliteit was nog even goed maar het kwam wat praktischer over (doordat ‘ie automatisch/geruisloos focust merkte ik dat het niet je 600D was en zag ik ook niet telkens het beeld van ‘Jiami met een arm met een loodzware DSLR’ voor me als je vlogde :P). Even een dagje naar Londen, tof! Mooie collectie, ik heb niets van New Look eigenlijk.

 • Hallo!

  Ik ben Jiami Jongejan, een 18-jarig meisje uit Amsterdam. Op deze blog deel ik mijn liefde voor fashion, reizen en fotografie. ♥

  Archief

  YouTube

  Favourites